-
Και να μην το 'μαρτυρουσα' εγω, αυτό ειναι κάτι που δε θα το πιστευε κανεις, θα ηταν απο τις πιο αποτυχημενες προσπαθειες ψεματος, ετσι δυσπιστους που μας εχει κανει η hyundai
Σιγουρα μπορεις να βρεις καποιο πιο πιστευτο ψεμα απο αυτο, οπως οτι η τροικα χαρισε στην Ελλαδα ολο το χρεος της!! -
Φιλε dinoaka δεν εχω προβλημα να περιμενω(εχω υπομονη και για το qashqai οταν το ειχα παραγγειλει περιμενα 6 μηνες) την βγαζω τωρα με ενα auris 1.3 καλο ειναι αλλα μου λειπει η υψηλη θεση οδηγησης και η ορατοτητα που δεινει το crossover-suv.Για να να δουμε ποιο απο τα 2 θα ειναι ποιο ωραιο ελπιζω παντως η μαζντα να μην βαλει καμια μασκα οπως στο 3 .Για να δουμε...εκει κοντα θα βγει και το νεο qashqai ενδιαφερουσα περιοδος θα ειναι...(εαν η nissan αφησει στο QQ 1.6 τον HR16DE με τους 117 ιππους το εχει χασει το παιχνιδι απο τωρα.Ακομα και αν βαλει τον νεο 1.6Τ με τους 190 ή λιγοτερους ιππους θα πρεπει να κοιταξει την καταναλωση γιατι ειναι ιδιαιτερα αυξημενη για την κατηγορια)
-
@ inimic
Η αριστερη λωριδα, πρεπει να ειναι ελευθερη και μονο για προσπεραση (εκτος αν εχει μεγαλη κυκλοφορια).
Δεν ειναι δουλεια κανενος να εμποδιζει καποιον που θελει να κινηθει γρηγοροτερα απο το οριο, εκτος της αστυνομιας.
Καθησε λοιπον στη μεσαια, και αφησε αυτον που τρεχει να περασει γιατι ετσι βοηθας στο να υπαρχει λιγοτερος εκνευρισμος στο δρομο, που μονο κακο μπορει να κανει.Αληθεια, κανενα νεο για το ix35 ?
-
ολο ερχεται και ολο στο δρομο ειναι.αγνοειται η τυχη του
-
Χθες πάντως που βρέθηκα στην Εθνική οδό είχα κατα νού μήπως το δω φορτωμένο σε φορτηγό ή μόνο του αλλά δεν. Δεν κυκλοφορεί στις αργείες.
-
θ'αργησουμε πολυ να το δουμε
-
Super διαγωνισμός!! .Απαντήστε σωστά στην παρακάτω απλή ερώτηση και κερδίστε!!
Πότε πιστεύεται ότι θα έρθει στην Ελληνική αγορά το Hyundai ix35??
α.Έχει τέτοιο μοντέλο η hyundai??
β.Οταν θα βγει ο αντικαταστάτης του!
γ.Γιατί το tucson τι έχει?Θέλεις και καινούριο μοντέλο?
δ. ΠΟΤΕ.Οποιος απαντήσει σωστά κερδιζει μετά απο κλήρωση εννοείται τι άλλο το > SKOUNDAI IX 35
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!! -
-
Πριν έναν περίπου μήνα είχα πάει να ρωτήσω για το πότε θα ερχόταν το ΙΧ20 (άλλη πικραμένη ιστορία και αυτό) και, παρεμπιπτόντως, για το ΙΧ35... Οι πωλητές σε δύο εξουσιοδοτημένα είχαν δύο απόψεις: ο πρώτος μίλησε για αδιάθετο στοκ αυτοκινήτων στις αποθήκες, που περιμένει να πουληθεί, πριν ξεκινήσουν οι εισαγωγές των παραπάνω και ο δεύτερος, για εισαγωγή αμέσως μετά το Πάσχα (τέλη Απριλίου- αρχές Μαϊου). Άντε βρες άκρη δηλαδή ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πριν έναν περίπου μήνα είχα πάει να ρωτήσω για το πότε θα ερχόταν το ΙΧ20 (άλλη πικραμένη ιστορία και αυτό) και, παρεμπιπτόντως, για το ΙΧ35... Οι πωλητές σε δύο εξουσιοδοτημένα είχαν δύο απόψεις: ο πρώτος μίλησε για αδιάθετο στοκ αυτοκινήτων στις αποθήκες, που περιμένει να πουληθεί, πριν ξεκινήσουν οι εισαγωγές των παραπάνω και ο δεύτερος, για εισαγωγή αμέσως μετά το Πάσχα (τέλη Απριλίου- αρχές Μαϊου). Άντε βρες άκρη δηλαδή ...Δεν μπορούν να ξεφορτοθούν όλα αυτά τα αναθεματισμένα i30 που φορτόθηκαν...
-
Σήμερα είδα το πρώτο μου ix35 θεσσαλονίκη περιοχή αντιγονιδών.Με αλβανικές πινακίδες.Δέν είναι καθόλου άσχημο μπορώ να πώ.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Σήμερα είδα το πρώτο μου ix35 θεσσαλονίκη περιοχή αντιγονιδών.Με αλβανικές πινακίδες.Δέν είναι καθόλου άσχημο μπορώ να πώ.Έτσι, έτσι, πριν αρκετά χρόνια με αλβανικές πινακίδες είδα και την νέα τότε BMW X5 και πάνω από μισό χρόνο μετά ... εισήχθει και στην Ελλάδα!!!
-
οι τελευταιοι της Ευρωπης ειμαστε. σε ολα.
-
Ο χρήστης nikosmag έγραψε:
οι τελευταιοι της Ευρωπης ειμαστε. σε ολα.κανεις λαθος , ειμαστε πρωτοι στην διαφθορά
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οι τελευταιοι της Ευρωπης ειμαστε. σε ολα.
κανεις λαθος , ειμαστε πρωτοι στην διαφθορά
σωστο
-
Το Autobild έχει τεστ το 2κίνητο ix35 1,6.
Το καλύτερο όμως είναι ότι έχει ... ελληνικές πινακίδες!
Και όμως είναι κοντά μας! Πλησιάζει, πλησιάζει, πλησιάζει ... -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
τι ειναι αυτο παλι?ισχυει?στο σαιτ της hyundai δεν αναφερει τιποτα.και συγνωμη,αυτη ειναι η τιμη εκπληξη που μας λεγανε ?το asx 1.6 2wd στην πιο πλουσια εκδοση του με πανοραμικη ηλιοροφη κοστιζει 24.000.με 26.000 παιρνεις το 1.8 πετρελαιο
-
Στην πρώτη έκδοση και στην τιμή που το ξεκινούν νομίζω είναι σε αξιοπρεπή πλαίσια. Αρχικό λανσάρισμα είναι και έχει καιρό ως τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές.
Και ίσως οδηγικά τα +20 περίπου άλογα σε σχέση με τα 117 του ASX και του QQ να το κάνουν να αξίζει και το κάτι παραπάνω στο ταμείο. -
ήρθε;
Παρακαλώ στην αναμονή στους υποψήφιους πελάτες ...
Αν και από ότι βλέπω δεν έχει τιμές Dacia ... όπως ορισμένοι περίμεναν ...
Σε ένα ή δύο χρόνια ίσως πέσει 1000 ή 1500 euro ώστε να ξεκινά από τα 19000euro όπως και το Tucscon ....
Hyundai ix35 2011