-
Γιατί κάποιος να προτιμήσει τους εν λόγω κουβάδες όταν με τα ίδια λεφτά πέρνεις Mitsubishi ASX; Ποιος έξυπνος θα δώσει 22000€ για Hyundai; Και σόρρυ άλλα δεν είναι μονο ο εξοπλισμός. VW Tiguan σε δικίνητο είναι πέταμα χρηματων!!
-
Εγώ πάντως ως πρώην κάτοχος Mitsu πολύ δύσκολα θα επέλεγα να ξαναπλησιάσω την Mitsu ειδικά όταν το ASX δεν προσφέρει και τίποτα το συνταρακτικό.
Οπότε μάλλον είμαι βλάκας ... που θα έπαιρνα το ix35.
Ενώ άλλοι που είναι πανέξυπνοι θα έπαιρναν το ASX... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και γιατί κάποιος να προτιμήσει tiguan;Έλα ντε; Εφόσον υπάρχει το Yeti, όλα τα υπόλοιπα δικίνητα crossover είναι ακριβά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως ως πρώην κάτοχος Mitsu πολύ δύσκολα θα επέλεγα να ξαναπλησιάσω την Mitsu ειδικά όταν το ASX δεν προσφέρει και τίποτα το συνταρακτικό.Οπότε μάλλον είμαι βλάκας ... που θα έπαιρνα το ix35.
Ενώ άλλοι που είναι πανέξυπνοι θα έπαιρναν το ASX...Και γω πανίβλακας άλλα θα έπειρνα το ASX ή με το ζόρι το Qashqai.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και γιατί κάποιος να προτιμήσει tiguan;
Έλα ντε; Εφόσον υπάρχει το Yeti, όλα τα υπόλοιπα δικίνητα crossover είναι ακριβά.
Ναι, αν και εφόσον βρεθεί έμπορος της προκοπής (χλωμό/χλωμότατο) και κυρίως να αρέσει η σχεδίαση στον υποψήφιο πελάτη...
-
Έμπορός θα βρεθεί. Πελάτης που να του αρέσει η σχεδίαση λίγο δύσκολο.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έμπορός θα βρεθεί. Πελάτης που να του αρέσει η σχεδίαση λίγο δύσκολο.Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Yeti και Juke είναι αντικειμενικά άσΚημα (με Κ), αλλά και τόσο ιδιαίτερα που σε κάποιους αρέσουν τρελά, ενώ άλλοι τα σιχαίνονται.
Εμείς πάντως είμαστε υποχρεωμένοι να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Και αυτό λέει ότι ASX, ix35, Qashqai κλπ. δεν είναι πουθενά καλύτερα από Yeti, ωστόσο παραμένουν ακριβότερα. Μιλώ πάντα για δικίνητες εκδόσεις ~120 άλογα.
-
Έμπορός θα βρεθεί. Πελάτης που να του αρέσει η σχεδίαση λίγο δύσκολο.Έμπορος; Με τίποτα...
Δύο φορές έχω κάνει προσπάθεια να πάρω skoda...
Τις χειρότερες εντυπώσεις έχω από τις εμπορίες της περιοχής μου.Όχι ότι είναι και πολλές, αλλά λέμε τώρα...
Πρόσφατα ξαναπήγα για να δω το roomster scout ... και δεν είδα τίποτα και ξανά η ίδια αντιμετώπιση.Οπότε η Skoda είναι σαν να μην υπάρχει. Απλό.
-
Εμένα πάλι μου φέρθηκαν πραγματικά πολύ σωστά. Όχι σαν τους άχρηστους της Hyundai
-
Ο καθένας με τις εμπειρίες του λοιπόν και τις απόψεις του ...
-
Πολύ σωστό αυτό...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έμπορός θα βρεθεί. Πελάτης που να του αρέσει η σχεδίαση λίγο δύσκολο.
Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Yeti και Juke είναι αντικειμενικά άσΚημα (με Κ), αλλά και τόσο ιδιαίτερα που σε κάποιους αρέσουν τρελά, ενώ άλλοι τα σιχαίνονται.
Εμείς πάντως είμαστε υποχρεωμένοι να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Και αυτό λέει ότι ASX, ix35, Qashqai κλπ. δεν είναι πουθενά καλύτερα από Yeti, ωστόσο παραμένουν ακριβότερα. Μιλώ πάντα για δικίνητες εκδόσεις ~120 άλογα.
Και αυτό σωστό και άλλωστε το Yeti πουλάει περισσότερο.
-
Γιατί κάποιος να προτιμήσει τους εν λόγω κουβάδες όταν με τα ίδια λεφτά πέρνεις Mitsubishi ASX; Ποιος έξυπνος θα δώσει 22000€ για Hyundai; Και σόρρυ άλλα δεν είναι μονο ο εξοπλισμός. VW Tiguan σε δικίνητο είναι πέταμα χρηματων!!πηγα χθες και ειδα το ix35.και επειδη σχετικα κοντα ειναι και η mitsubishi πηγα ειδα και το asx(το οποιο εχω κανει test drive και εχω ενθουσιαστει).συγνωμη αλλα θα συγκρινουμε τα δυο αμαξια?εχετε δει το hyundai?το αμαξι ειναι τουμπανο και το asx διπλα του μοιαζει με παιχνιδακι για μικρα παιδια.τωρα αν καποιος στεκεται στο σημα της hyundai...αποψεις ειναι αυτες.εγω παντως δεν ακουσα ποτε παραπονο απο κατοχο hyundai.και προσωπικα η getzαρα μου με εχει βγαλει ασπροπροσωπο
-
Ναι έχω και αγώ εμπειρία από Hyundai άλλα δεν είμαι αυχαριστημένος. Ενώ τα Mitsubishi πάντα με εντυποσίαζαν. Το Lancer που είχε κάποτε ένας γνωστός μου πιστεύω ήταν κλάσεις μπροστά από οποιοδήποτε Hyundai.
-
συγνωμη,αλλα παλι θα γκρινιαξω.δεν επρεπε στο σαιτ της hyundai να υπαρχουν λεπτομερειες για το ix35(χρωματα,εκδοσεις,τιμες κλπ)?
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
συγνωμη,αλλα παλι θα γκρινιαξω.δεν επρεπε στο σαιτ της hyundai να υπαρχουν λεπτομερειες για το ix35(χρωματα,εκδοσεις,τιμες κλπ)?δεν το ανανεωνουν ... εγω βλεπω ειδησεις και νεα καθε 6 μηνες .. και αυτο ΜΠΟΡΕΙ... δυστηχως...
διαβαστε αυτο
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=99731
και για τις τιμες ... να κανετε υπομονη.. θα υπαρχουν σιγουρα εκπτωσεις - προσφορες απο τον δαβαρη...
οπως Santa fe , tucson , sonata(kapote) , magentis-sportage απο kia, εριχνε τρελες προσφορες... -
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
και για τις τιμες ... να κανετε υπομονη.. θα υπαρχουν σιγουρα εκπτωσεις - προσφορες απο τον δαβαρη... οπως Santa fe , tucson , sonata(kapote) , magentis-sportage απο kia, εριχνε τρελες προσφορες...Πάντα και σε όλα μετά από ένα 12μηνο από την εμφάνιση του στην τοπική αγορά και μετά ξεκινά η κατηφόρα!
Πολύ νωρίς για προσφορές για ένα αυτοκίνητο που δεν έχουν καν εικόνα πως θα πάει. Και αν δεν ξεκινήσουν να έχουν μια μικρή ποσότητα στοκ όπως συμβαίνει σε Qashqai και Yeti δύσκολα τα πράγματα. Είναι και η 'κρίση' στην μέση ... -
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Συγγνώμη αλλά το τιμολόγησαν στα ίδια λεφτά με το δικίνητο Tiguan?(η βασική του βέβαια είναι αρκετά πιο φθηνή)Γιατί κάποιος να προτιμήσει το ix35αν το δεις το IX απο κοντά, θα καταλάβεις άμεσα γιατί θα το προτιμήσεις έναντι του Tiguan
-
πήγα σήμερα και το είδα. Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο αλλά για το test drive μου είπανε μετά από ένα μήνα (;)!!!!
Το θεόκουφο είναι ότι για τις 'καλές' εκδόσεις (παράδειγμα την panorama που με ενδιαφέρει), μου είπανε ότι δεν θα ισχύει η απόσυρση (τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο και από Σεπτέμβριο βλέπουμε). Άλλο πάλι και αυτό. Μήπως δεν θέλουν να πουλήσουν? -
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
πήγα σήμερα και το είδα. Το αυτοκίνητο είναι πολύ όμορφο αλλά για το test drive μου είπανε μετά από ένα μήνα (;)!!!!
Το θεόκουφο είναι ότι για τις 'καλές' εκδόσεις (παράδειγμα την panorama που με ενδιαφέρει), μου είπανε ότι δεν θα ισχύει η απόσυρση (τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο και από Σεπτέμβριο βλέπουμε). Άλλο πάλι και αυτό. Μήπως δεν θέλουν να πουλήσουν?που στο ειπανε αυτο?γιατι εγω πηρα προσφορα-και ειμαι ετοιμος να το κλεισω-και η αποσυρση ισχυει κανονικα σε ολες τις εκδοσεις.παρεμπιπτοντως,σε τι χρωμα το ειδες?καλο?παντα προτιμουσα το μαυρο αλλα το ειδα σε ασπρο και μου αρεσε πολυ.επισης σε ασπρο τονιζεται το μεγεθος και οι γραμμες του(δεν το εχω δει σε μαυρο και φοβαμαι μηπως χανονται αυτα).καμια βοηθεια παιδες,μαυρο η ασπρο?επισης αξιζουν τα επιπλεον 2.300 για πανοραμικη ηλιοροφη και θερμαινομενα δερματινα καθισματα?βοηθηστε...
Hyundai ix35 2011