-
μαλλον δεν κατανοει την 5ετη εγγυηση και θα ηθελε μηνιατικη για να δικαιολογηθει και η βλαβη
-
Το περίεργο θα ήταν να μην βγάλει κάποιο πρόβλημα.
Φρέσκο μοντέλο (στην τοπική αγορά!), θα έχουν φέρει και τίποτα κομμάτια 'λαχείο' από την παραγωγή, λογικό να έχουν 'παιδικές ασθένειες'. -
[quote='limn2000']Πριν ακομη κλεισω χρονο με το αμαξι και εχοντας κανει μονο 6.000 χιλιομετρα , παρουσιασε προβλημα το συστημα ISG με αποτελεσμα την ακινητοποιηση του αυτοκινητου και την συνδρομη οδικης βοηθειας.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και εξωφρενικο για καινουριο αμαξι .αντε να εισαι στην ερημια ...μ' αρεσει που δινουν κα 5 χρονια εγγυηση και τα σοβαρα προβληματα βγαινουν στον πρωτο χρονο κιολας.[/quote
ααα,δεν θελω τετοια....
-
http://www.newsauto.gr/2013/03/13/�%B ... E%BF-ix35/
ξερετε αν μπορω στο ix35 που εχω να βαλω τα φώτα ημέρας LED και τους προβολείς Bi-Xenon απ το facelift?
-
αυτο απαιτει αντικατασταση ολοκληρου του φαναριου και μονο αν εχουν και τα 2 ακριβως το ιδιο σχημα-διαστασεις........το κοστος μαλλον δεν σε συμφερει για κατι τετοιο!
-
Και ολόκληρο το φανάρι να αλλάξεις, παρά το γεγονός ότι θα δουλεύει δε θα είναι το ίδιο αποτέλεσμα με το εργοστασιακό. Για να είναι νόμιμο πρέπει να έχει και αυτόματη ρύθμιση ύψους, και πλυστικά για το φανάρι.
-
χαίρετε.στις 8/11/14 πήγα σε βενζινάδικο της Κομοτηνής να ελέγξω την πίεση στα ελαστικά ενός iX35.μία συνηθισμένη ενέργεια που ο καθένας κάνει πάρα πολλές φορές. ξαφνικά η βαλβίδα του ελαστικού έσπασε στα δυο,ακριβώς στη μέση.μείναμε κατάπληκτοι όλοι εκεί στο βενζινάδικο γιατί κάνεις δεν ξαναείδε τέτοιο περιστατικό. τηλεφώνησα αμέσως στο συνεργείο της HYUNDAI στην Ξάνθη (που είναι ανοιχτό και Σάββατο) και τους είπα το περιστατικό. πήγα τελικά εκεί και αφού έβγαλαν φωτογραφίες μου είπαν να περιμένω απάντηση ,αν το καλύπτει η εγγύηση αυτό (το αυτοκίνητο το αγόρασα Αύγουστο 2011 με 24.000 ευρώ και έχει 5έτη εγγύηση). τρίτη 11/11/14 μου είπανε-σε συνεννόηση με τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας- ότι η εγγύηση δεν καλύπτει την βαλβίδα (ηλεκτρονική βαλβίδα ,που δείχνει την μείωση πίεσης ελαστικών στον πίνακα οργάνων του αυτοκίνητου) και ότι αυτή έσπασε με δίκη μου υπαιτιότητα! τους είπα ότι αυτό αποκλείεται γιατί είναι πραγματικά απίστευτο να σπάει μία βαλβίδα τόσο εύκολα σε μία διαδικασία ρουτίνας και πως είναι δυνατόν να βγάζουν συμπεράσματα από τα κεντρικά γραφεία χωρίς καν να δουν φωτογραφίες. τελικά η αντιπροσωπεία της Ξάνθης έστειλε τις φωτογραφίες στην Αθήνα και η απάντηση τους σε τηλεφωνική επικοινωνία ήταν ότι αυτό δεν καλύπτεται από την εγγύηση,και ότι φταίω εγώ! τους επανέλαβα ότι αυτό αποκλείεται και ότι ίσως σκοτωνόμουν αν η βαλβίδα έσπαζε στα δυο εν κινήσει π.χ. σε μία λακκούβα. ανένδοτοι αυτοί απόκλεισαν την περίπτωση αστοχίας υλικού κάτι για το οποίο επιμένω. σημειώνεται ότι η βαλβίδα και ο τροχός παρέμεναν συνεχώς σε μένα χωρίς καν εξονυχιστικό έλεγχο για πιθανή αστοχία υλικού και ενημέρωση και άλλων πελατών με τα ίδια ελαστικά.αρκέστηκαν μονό σε φωτογραφίες. επίσης τονίζω ότι πουθενά δεν αναφέρεται στο βιβλίο εγγύησης ότι οι ηλεκτρονικές βαλβίδες ελαστικών εξαιρούνται της εγγύησης.ο καθένας συμπεραίνει ότι η εγγύηση ισχύει και εδώ αφού το αυτοκίνητο έχει ολική εγγύηση 5 ετών (άρα και οι ηλεκρτονικες βαλβίδες,οι οποίες δεν είναι κάτι απλό άλλα μέρος του όλου ηλεκτρονικού συστήματος του αυτοκίνητου).όταν είπα στο τμήμα εγγυήσεων στα κεντρικά γραφεία της Αθήνας ότι θα προχωρήσω σε καταγγελίες οπού είναι δυνατόν ,ενημερώνοντας πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές για αυτή την απαράδεκτη εξαίρεση εγγύησης που δεν αναφέρεται πουθενά άλλα και για να προστατέψω άλλους κατόχους ίδιου μοντέλου αυτοκίνητου μου είπαν (και το θεωρώ έμμεση απειλή) ότι πρόσεξε τι θα γράψεις γιατί και εμείς πιθανόν να στραφούμε εναντίον σου !!!!!!!!! χωρίς επαναλαμβάνω να κάνουν το αυτονόητο.έναν εξονυχιστικό έλεγχο της βαλβίδας που ίσως οδηγήσει σε ανάκληση αυτοκίνητων , μου λένε ότι πιθανόν να στραφούν και εναντίον μου! σημειώνω ότι η HUYNDAI Ξάνθης έδειξε ενδιαφέρον να προχωρήσει στην αντικατάσταση της βαλβίδας αναγνωρίζοντας το πρόβλημα -αφού ο ίδιος ο ιδιοκτήτης είδε με τα μάτια του την βαλβίδα- πλην όμως τα κεντρικά της Αθήνας δεν τον κάλυπταν για την ενέργεια του και θα χρεωνόταν αυτός το κόστος(περίπου 100 ευρώ μου είπε τηλεφωνικά). τα κεντρικά γραφεία όμως της Αθήνας μου δήλωσαν επίσης τηλεφωνικά ότι το συνεργείο ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο να γνωμοδοτήσει για την βλάβη και να κάνει αυτό που νομίζει .με δυο λογία ο ένας έριχνε το''μπαλάκι'' στον άλλο,και εγώ δεν ήξερα τι να κάνω . προχωρώ λοιπόν σε αυτήν την καταγγελία ,ζητώντας την άμεση επισκευή της βλάβης στα πλαίσια της εγγύησης,χωρίς καμία χρέωση μου.δεν είναι δυνατόν να πωλούν αυτοκίνητα διαφημίζοντας ολική εγγύηση 5 ετών και μετά να μην αποδέχονται βλάβες. στο ίδιο αυτοκίνητο επίσης είχε πρόβλημα το λάστιχο της μίας πόρτας και ενώ το πήγα σε άλλο συνεργείο μου είπαν να βάλω λίγη κολλά UHU(!!!!!),ενώ κανονικά θα έπρεπε να το αλλάξουν αμέσως . η δικαιολογία ήταν ίδια, ότι τα κεντρικά δεν θα καλύψουν το κόστος επισκευής!!!! πείτε μου τελικά κάποιος ,αν αυτό λέγεται εγγύηση σοβαρής αντιπροσωπείας και αν είναι λύσεις αυτές!πάντως μετά το περιστατικό με την βαλβίδα και την εξοργιστική στάση τους θα απαιτήσω και την αλλαγή του λάστιχου στην πόρτα .κάνουν το παν να σου πουλήσουν αυτοκίνητο και μετά κάνουν τους....κορεατες.
-
καλά ξεμπερδέματα φίλε.
ελπίζω να δικαιωθείς ειδικά για τη βαλβίδα. Δε ξέρω αν αξίζει να ζητήσεις και συνδρομή δικηγόρου.Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
Πριν ακομη κλεισω χρονο με το αμαξι και εχοντας κανει μονο 6.000 χιλιομετρα , παρουσιασε προβλημα το συστημα ISG με αποτελεσμα την ακινητοποιηση του αυτοκινητου και την συνδρομη οδικης βοηθειας.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και εξωφρενικο για καινουριο αμαξι .αντε να εισαι στην ερημια ...μ' αρεσει που δινουν κα 5 χρονια εγγυηση και τα σοβαρα προβληματα βγαινουν στον πρωτο χρονο κιολας.Με αυτό το θέμα σου τί είχε γίνει?
-
συγνωμη για την καθυστερηση απαντησης. για το θεμα isg μου αλλαξαν μπαταρια στα πλαισια εγγυησης. το προβλημα ομως επιμενει.η μπαταρια του γενικα δεν φορτιζει πληρως με αποτελεσμα να μην λειτουργει το συστημα. πρεπει να κανεις καμια 500 χιλ την εβδομαδα και ισως τοτε δουλεψει....-Κορεατο-δουλειες....ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: μπλοκαρε μια μερα η οθονη ηχοσυστηματος/πλοηγησης.μετα 2 μερες κ πριν προλαβω να παω συνεργειο επανηλθε! απο τοτε οκ. ελπιζω να μην χαλασει παλι οταν τελειωσει η εγγυηση. γενικα απογοητευμενος με hyundai ,αν κ στην αρχη ενθουσιασμενος
-
επιτέλους μετά τις καταγγελίες ,με κάλεσαν να τους πάω να δουν την βαλβίδα καλά και να την στείλουν στο εργοστάσιο.μόλις την είδαν στο συνεργείο είπαν ότι είναι χαλασμένος ο αισθητηρας της βαλβίδας και ότι ασκήθηκε πίεση στο λάστιχο. καταρχήν το λάστιχο είναι αυτό του εργοστάσιου ακόμη, και ότι έχει γίνει πάνω στο αυτοκίνητο το οποίο έχει μονο 25.000χλμ στα 3.5 χρονια,έχει γίνει σε επίσημα συνεργεια στο πλαίσιο της εγγύησης.προσπαθούν τώρα να βρουν δικαιολογία... αναρωτιέμαι τι πίεση ασκείται στο ελαστικό σε μία συνηθισμένη κίνηση εκατομμυρίων πολιτών κάθε μέρα που βάζουν αέρα στο λάστιχο.οι άνθρωποι δεν παίζονται!ούτε όμως και εγώ. θα το τραβήξω το θέμα και χρονια να μου πάρει! ακόμη και δικαστικά αν χρειαστει το ωραίο είναι ότι όταν τους είπα στο συνεργείο να βάλουν αυτοί αέρα στα ελαστικά -από τον φόβο μην σπάσει και άλλη βαλβίδα-μου είπαν ότι έχουν δει την πίεση την προηγουμένη φορά(τον Αύγουστο!!!!!!!!).και δεν έβαλαν τώρα αέρα! εδώ πεθαίνεις!
-
Δεν αλλαζεις συνεργειο λεω εγω;;;;;
Υπαρχουν τοσα επισημα να πας...... -
Επειδή βλέπω κάτι που μου φαίνεται το λιγότερο περίεργο να το μοιραστώ μαζί σας. Μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση πως κάποιος φορουμίτης , στην συγκρεκριμένη περίπτωση ο limn2000 εχει ΜΟΝΙΜΩΣ κάποιο πρόβλημα η κάτι του ξυνίζει- κατι του βρωμάει για το Hyundai-Kia Group. Αν έιναι τόσο τραγικά τα πράγματα γιατί αγόρασε και KIA RIO 1.1 diesel και το θάβει ως εκεί που δεν παίρνει;;;; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ....... ..Και για του λόγου το αληθές ... διαβάστε το σχετικό Thread... viewtopic.php?f=15&t=50469&start=15 ΟΛΑ μα ΟΛΑ σε αυτόν τα στραβά;;;; Απλα λεω.....
-
Ο χρήστης burbos έγραψε:
Επειδή βλέπω κάτι που μου φαίνεται το λιγότερο περίεργο να το μοιραστώ μαζί σας. Μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση πως κάποιος φορουμίτης , στην συγκρεκριμένη περίπτωση ο limn2000 εχει ΜΟΝΙΜΩΣ κάποιο πρόβλημα η κάτι του ξυνίζει- κατι του βρωμάει για το Hyundai-Kia Group. Αν έιναι τόσο τραγικά τα πράγματα γιατί αγόρασε και KIA RIO 1.1 diesel και το θάβει ως εκεί που δεν παίρνει;;;; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ....... ..Και για του λόγου το αληθές ... διαβάστε το σχετικό Thread... viewtopic.php?f=15&t=50469&start=15 ΟΛΑ μα ΟΛΑ σε αυτόν τα στραβά;;;; Απλα λεω.....Τι ειπες τωρα....
-
ναι.οπως τα λες. ολα σε μενα. γιατι δεν ανεχομαι σαν καταναλωτης να σου μιλανε για εγγυησεις και οταν εχεις καποιο προβλημα να περνας γολγοθα. οχι εγω μονο.ολοι οι καταναλωτες. γιατι σιγουρα οι καταναλωτες εχουν αρνητικη εντυπωση για τα συνεργεια των επισημων αντιπροσωπειων.μεγαλη κουΒεντα ....τελος παντων. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ! Υ.Γ.πηρα ΚΙΑ RIO γιατι μου αρεσε η εμφανιση και οτι ηταν νεο μοντελο.εσυ θα μαντευες οτι ολα θα ηταν
τελεια? -
καπου διαβασα, οτι το ix35 εχει σταματησει να εισαγεται.
ειδαν και αποειδαν στον Δαβαρη... -
Αν ο Δαβαρης ήταν μια στοιχειωδώς σωστή εισαγωγικη εταιρία δεν θα είχε θάψει με την πολιτική της διάφορα μοντέλα και εκδόσεις ανα καιρούς....
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
ναι.οπως τα λες. ολα σε μενα. γιατι δεν ανεχομαι σαν καταναλωτης να σου μιλανε για εγγυησεις και οταν εχεις καποιο προβλημα να περνας γολγοθα. οχι εγω μονο.ολοι οι καταναλωτες. γιατι σιγουρα οι καταναλωτες εχουν αρνητικη εντυπωση για τα συνεργεια των επισημων αντιπροσωπειων.μεγαλη κουΒεντα ....τελος παντων. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ! Υ.Γ.πηρα ΚΙΑ RIO γιατι μου αρεσε η εμφανιση και οτι ηταν νεο μοντελο.εσυ θα μαντευες οτι ολα θα ηταν
τελεια?Ξεφορτωσου τα και τα δυο..........και παρε κανα ευρωπαιο κατασκευαστη να σωθεις
-
ακομη περιμενω απαντηση για το προβλημα της βαλβιδας ,εδω και 3 μηνες αν και τους εκανα καταγγελια.....για τοσο γρηγορη αντιδραση μιλαμε..
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
ακομη περιμενω απαντηση για το προβλημα της βαλβιδας ,εδω και 3 μηνες αν και τους εκανα καταγγελια.....για τοσο γρηγορη αντιδραση μιλαμε..
Hyundai ix35 2011