-
Αφού περιμένουν στην Ελλάδα τον 1,6 ... δεν θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί ήδη σε άλλες χώρες?
Σε κάποιες ευρωπαικές σελίδες που είδα υπάρχουν μονο τα 2λιτρα. Μήπως αργεί ακόμα η εμφάνιση του? -
ελπιζω να γινει η εκπληξη και να δουμε συντομα τον 1.6.
ξερει κανεις την καταναλωση του 2λιτρου(βενζινης και πετρελαιου)? -
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
ελπιζω να γινει η εκπληξη και να δουμε συντομα τον 1.6.
ξερει κανεις την καταναλωση του 2λιτρου(βενζινης και πετρελαιου)?Πολλες απαντησεις θα βρειτε στο ιταλικο φορουμ της hyundai και σε διαφορα αλλα θεματα
http://translate.googleusercontent.com/ ... El78hqeLIQ -
Παντως κοιταω σε διαφορα site της Hyundai ( αγγλια-γερμανια-αυστραλια-κορεα ) και πουθενα δεν γραφει για τον 1600αρη 'η καποιν αλλο κινητηρα , ολα γραφουν μονο για 2λιτρο βενζινης και πετρελαιου .
Μηπως ο 1600αρης παρουιαστςει απο του χρονου το 2011 ? -
Όπως λένε και τα παιδιά θα παρουσιαστεί στο facelift!
Είναι να απορεί κανείς με την πολιτική του εισαγωγέα. Έχεις τα νεα ΙΧ35 και Sportage και δεν δοκιμάζεις καν να τα φέρεις με τον δίλιτρο κινητήρα (έστω και κατόπιν παραγγελίας) επιμένοντας στα προηγούμενα μοντέλα και χάνοντας έτσι τις όποιες πωλήσεις θα μπορούσες να κάνεις. Άσε που ειλικρινά μέχρι να βγει ο 1,6 (αν βγει), να αρχίσουν οι παραγγελίες, να παραδοθούν και να κυκλοφορήσουν τα πρώτα αυτοκίνητα ώστε να αρχίσει να τα βλέπει ο κόσμος θα έχουν περάσει άνετα 1-1,5 χρόνια από την παρουσίαση του.
Κρίμα.
-
πολυ αγαλι ομως.αντε,μπηκε κι ο σεπτεμβρης.περιμενω καμια δημοσιευση τωρα που να μας πληροφορει οτι το ix35 ερχεται απο οκτωβρη....κ.ο.κουτε μαγος να ημουνα!!!σημερα σε αρθρο του autotriti ,για τα νεα μοντελα που ερχονται,αναφερει οτι το ix35 θα ερθει-σωστα μαντεψατε- τον ΟΚΤΩΒΡΗ!!!δεν μας γ...ε λεω εγω!!!!!!!!!!!
-
αφου το λεει το autoτριτη.......ετσι δεν θα ειναι!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αφου το λεει το autoτριτη.......ετσι δεν θα ειναι!!!Τι να κάνει και αυτό, απο μήνα σε 2μηνο το πάει! Έλεγε Ιούνιο, ήρθε ο Ιούνιος και αυτό άφαντο, είπε Σεπτέμβριο, ήρθε ο Σεπτέμβριος και πάλι άφαντο, τωρα λέει Οκτώβριο και αν δεν έρθει ... θα πει Χριστούγεννα με αρχές του νέου έτους!!!
Φαντάζομαι δεν τα βγάζουν απο τα κεφάλια τους. Ότι τους πουν λένε, αυτοί που τους λένε ίσως να μην ξέρουν και να λένε ότι τους κατέβη! Και εμένα το Πάσχα μου είχε πει πωλητής αλλά δεν σκέφτηκα να τον ρωτήσω ... ποιου έτους!!! -
και εμενα πασχα μου ειχαν πει οταν τους ειχα ρωτησει
εδω ενα review απο του ix35 http://www.youtube.com/watch?v=kshKYh9t9Q0 οσο το κοιταω τοσο το ερωτεύομαι
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
και εμενα πασχα μου ειχαν πει οταν τους ειχα ρωτησειεδω ενα review απο του ix35 http://www.youtube.com/watch?v=kshKYh9t9Q0 οσο το κοιταω τοσο το ερωτεύομαι
γι'αυτο ρε το καθυστερει ο Δαβαρης...κατι ξερει.....
-
Προτεινω και εμεις (οταν τελικα κυκλοφορησει...) να αναστειλουμε τις αγορες μας για 6-8 μηνες αντιστοιχα...
Και να αγορασουμε οταν αναγκαστει να κανει προσφορες...Μπορουμε και εμεις να τον κανουμε να περιμενει και να πληρωσει το τιμημα...
Οσο 'ερωτευμενοι' και αν εισαστε λοιπον με το εν λογω αυτοκινητο (αλλα και με αλλα) περιμενετε λιγο...
Αν καταλαβουμε τη δυναμη μας ως καταναλωτες, μπορουμε να πετυχουμε πολλα...
Δεν ειναι αναγκη να μας πιανει κοροιδα ο καθε κυριος 'Δαβαρης'... -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Προτεινω και εμεις (οταν τελικα κυκλοφορησει...) να αναστειλουμε τις αγορες μας για 6-8 μηνες αντιστοιχα...
Και να αγορασουμε οταν αναγκαστει να κανει προσφορες...Μπορουμε και εμεις να τον κανουμε να περιμενει και να πληρωσει το τιμημα...
Οσο 'ερωτευμενοι' και αν εισαστε λοιπον με το εν λογω αυτοκινητο (αλλα και με αλλα) περιμενετε λιγο...
Δεν ειναι αναγκη να μας πιανει κοροιδα ο καθε κυριος 'Δαβαρης'...Συνυπογραφω (19/8)...ix35άδες όλου του κόσμου ενωθείτε...Α...κάτι είπαν στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ για διαρροή απο την κυβαρνηση σχετικά με τη επαναφορα του μετρου της απόσυρσης.Όχι,φυσικα,ότι τους επιασε κανενας πόνος,αλλά για να αυξησουν τα μειωμενα εσοδα από το τελος ταξινόμησης...
-
Πάντως θα περιμένω όσο χρειαστεί για να το αγοράσω ελαφρά μεταχειρισμένο.
Καινούριο δεν το παίρνω με τίποτα...
Εχω βάλει στο μάτι , την πλήρως εξοπλισμένη , δίλιτρη τετρακίνητη έκδοση Highlander.Τιμή στόχος τα 18-20Κ το πολύ...
-
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Δεν ειναι αναγκη να μας πιανει κοροιδα ο καθε κυριος 'Δαβαρης'...Πολύ σωστά....η υπομονή είναι χρυσός!
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_caruseful_1_04/03/2010_326475αν και παλιο το αρθρο...
αλλα αν καταλαβαινω καλα λεει οτι στην ελλαδα-απο ντιζελ-θα ερθει μονο αυτος με τα 184 αλογα?δεν θα ερθει ο απλος 2λιτρος ντιζελ δηλαδη?αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε γι αυτο το αμαξι... -
Περασα απο τον Κομβο....ο πωλητης μου ειπε τον Οκτωβρη ...θα ερθει μαζι με το Sportage
και θα παρουσιαστουν μαζι -
Ο χρήστης Mariner_GR έγραψε:
Περασα απο τον Κομβο....ο πωλητης μου ειπε τον Οκτωβρη ...θα ερθει μαζι με το Sportage
και θα παρουσιαστουν μαζιποιον οκτωβρη ρωτησες?μηπως εννοουσε τον οκτωβρη του 2011?
-
το τελευταιο που ακουσα προχθες(κομβος) ειναι οτι μαλλον θα ερθει το διλιτρο μαζι με το 1600ρι η μονο το 1600 και ο 1700.ξερετε αν αυτοι οι δυο μικροι κινητηρες κυκλοφορουν ηδη στο εξωτερικο?
-
ξερετε αν αυτοι οι δυο μικροι κινητηρες κυκλοφορουν ηδη στο εξωτερικο?Αρκετά παραξενο αλλά σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Σλοβακία και Ουγγαρία έως Αμερικής και Κορέας στις εταιρικές σελίδες έχουν μόνο τα 2λιτρα! Ανύπαρκτος ο 1,6 και ο 1,7! Μήπως ετοιμάζουν 'παγκόσμια παρουσίαση' αυτών των εκδόσεων στην Ελλάδα?
Αντίθετα στο νέο Sportage -μεταγενέστερο του ΙΧ35- φαίνεται να υπάρχουν ήδη ο 1,6 και 1,7 σε Γερμανία και Σλοβακία.
Hyundai ix35 2011