-
Παιδιά το στοίχημα είναι να μπορέσουν να το φέρουν στην έκδοση 1.600 2χ4 Turbo κάτω από €20.000...Αν το πετύχουν...καλώς! Διαφορετικά...QQ!
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Παιδιά το στοίχημα είναι να μπορέσουν να το φέρουν στην έκδοση 1.600 2χ4 Turbo κάτω από €20.000...Αν το πετύχουν...καλώς! Διαφορετικά...QQ!Δεν νομίζω να υπάρχει turbo κινητήρας.
-
Δεν νομίζω να υπάρχει turbo κινητήρας.[/quote]
Μου το ανέφεραν στην έκθεση - ότι ο 1600 θα είναι ο turbo. Είναι ο κινητήρας που βγάζει 140 άλογα.
-
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Μου το ανέφεραν στην έκθεση - ότι ο 1600 θα είναι ο turbo. Είναι ο κινητήρας που βγάζει 140 άλογα.
Νομίζω πως λένε ότι να 'ναι... δεν έχω δει πουθενά να υπάρχει 1.6 turbo. Υπάρχει όμως 1.6 ατμοσφαιρικός με 140 άτια και 166Nm που μπαίνει στο Elantra.
140 από 1.6 turbo μου φαίνονται υπερβοικά λίγα....
-
'Ελεγαν' για 1,6Τ με 175 άλογα αλλά ακόμα τίποτα το επίσημο.
Ο 1,6 του Avante και του ix35 είναι ατμοσφαιρικός αμεσου ψεκασμού και αποδίσει 138 άλογα. -
το τουρμπο θα εθει αργοτερα , αυτος ο 1600αρης θα ειναι ατμοσφαρικος αμεσου ψεκασμου με 140 ιππους και γαμω τα ατμοσφαιρικα μοτερ
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
το τουρμπο θα εθει αργοτερα , αυτος ο 1600αρης θα ειναι ατμοσφαρικος αμεσου ψεκασμου με 140 ιππους και γαμω τα ατμοσφαιρικα μοτερ140 ίπποι στις 6800rpm και 17kgm στις 4800rpm-εννοείται δεν είναι turbo- με 1850 kg βάρος...Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος αν μπορει να σταθει δίπλα στις επιδόσεις του ανταγωνισμού!
-
Στο τευχος Οκτωβρίου των 4Τ (επετειακό για τα 40 χρόνια κυκλοφορίας τους!), προς το τελος, υπαρχουν 100 (!!) σελιδες με πληρωμένες παρουσιασεις/διαφημισεις απο όλες σχεδον τις εταιριες.
Σε αυτες τις σελιδες λοιπόν η hyundai εχει 4 (και αλλες 4 η Kia!) απο τις οποιες οι 2 γενικες και οι αλλες δυο αφιερωμενες αποκλειστικα στο ix35.
Αρα η hyundai το θεωρει σημαντικο μοντελο (σημαντικοτερο απο τα αλλα της ή απλα νεο και 'κραχτη'?) και εχει αποφασισει να το προωθησει/διαφημισει αφου αφιερωνει 2 σελιδες σε αυτο...
Και φυσικα θα το φερει επιτελους καποια στιγμη(επειδη ειχε γραφτει οτι μπορει και να μην ερθει κλπ)
Μονο που γενικα μαλλον εχει διαλλεξει λαθος τροπο να το προωθησει, με τεραστιες καθυστερησεις και ανοργανωσιά, οπως εχει γραφτει παραπανω...
Αντι ομως να χαλαει λεφτα σε διαφημισεις (ειδικα αφου ο μονος 'λογικος' λογος της καθυστερησης ειναι η κακη οικονομικη (της) κατασταση, που παρολα αυτα αφηνει αδιαφορο τον καταναλωτη) καλο θα ηταν να το φερει επιτελους και σε καλη τιμη.
Γενικα παντα ειμαι επιφυλακτικος και 'εκνευριζομαι' οταν βλεπω μεγαλες διαφημιστικες καμπανιες(κατι που η hyundai συνηθιζει...) γιατι αυτα τα χρηματα τα πληρωνει τελικα ο καταναλωτης. Αντι της μεγαλης διαφημισης οι εταιριες θα μπορουσαν να κανουν προσφορες ή εξτρα εγγυηση κλπ Ο προυπολογισμος παντα ειναι δεδομενος και οταν δινεται βαρυτητα σε ενα τομεα, τοτε υπολειπεται καποιος αλλος και ολα μπαινουν τελικα πανω στην τιμη. -
Νομίζω πως πράγματι χρειάζεται να αναδιοργανωθεί!
Και δεν είναι μόνο η αργοπορεία του ΙΧ35 αλλά και του Ι30 f/l που με τα 109 άλογα ιδίως στη βενζινοκίνητη (οικολογική) σειρά Blue έχει 135 CO2 και αντίστοιχα 139 το νέο 1,6 με τα 126 άλογα από τον άλλο μήνα θα αποτελούσε πρώτη είδηση. (Το τωρινό Ι30 έχει 145CO2 στο 1,4 όταν 146 έχει το καινούριο 1,6 Ceed και 139 το 1,4 με τα 90 άλογα).(http://www.hyundai.de/downloads/i30_TechnischeDaten.pdf)
Αλλά και στην νέα γι' αυτή κατηγορία των 2κίνητων crossover δείχνει ανταγωνιστικό το ix35 (απ' ότι έχω δει στο νέο Sportage 1,6 (με 136hp αυτό) έχει 158 CO2 -και 9 gr λιγότερα με το ISG).
Να δείξει ότι συνεχίσει το Value for money όχι μόνο στην τιμή κτίσης αλλά και στο μετά. Και τι καλύτερο τώρα να δείξει το 'οικολογικό value for money'. -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Στο τευχος Οκτωβρίου των 4Τ (επετειακό για τα 40 χρόνια κυκλοφορίας τους!), προς το τελος, υπαρχουν 100 (!!) σελιδες με πληρωμένες παρουσιασεις/διαφημισεις απο όλες σχεδον τις εταιριες.100 φορές κρίμα τότε ...
Κι έλεγα μετά από 3+ χρόνια, που επιτέλους παράτησα το περιοδικό, να πάρω για τα 40χρονα το 'επετειακό' τεύχος ... -
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
το τουρμπο θα εθει αργοτερα , αυτος ο 1600αρης θα ειναι ατμοσφαρικος αμεσου ψεκασμου με 140 ιππους και γαμω τα ατμοσφαιρικα μοτερ
140 ίπποι στις 6800rpm και 17kgm στις 4800rpm-εννοείται δεν είναι turbo- με 1850 kg βάρος...Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος αν μπορει να σταθει δίπλα στις επιδόσεις του ανταγωνισμού!
φυσικα και δεν μπορει να σταθει διπλα σε ενα κινητηρα τουρμπο , μιλαμε για συκριση με αλλο ατμοσφαιρικο κινητρα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Στο τευχος Οκτωβρίου των 4Τ (επετειακό για τα 40 χρόνια κυκλοφορίας τους!), προς το τελος, υπαρχουν 100 (!!) σελιδες με πληρωμένες παρουσιασεις/διαφημισεις απο όλες σχεδον τις εταιριες.
100 φορές κρίμα τότε ...
Κι έλεγα μετά από 3+ χρόνια, που επιτέλους παράτησα το περιοδικό, να πάρω για τα 40χρονα το 'επετειακό' τεύχος ...Καταρχην σορρυ για το off-topic...
Μα δεν το κρυβουν πως ειναι διαφημισεις, το 'ενθετο' στην αρχη εχει τιτλο 'advertorial' και η καθε μια διαφημιση γραφει στο πλαι 'ξενη δημοσιευση'.
Απλα τις ομαδοποιησαν ολες μαζι καπου προς το τελος (αλφαβητικα οι μαρκες και με περιεχομενα!!) με περιεχόμενο σαφως επιλογης της καθε εταιριας και πιθανοτατα με καποια εκπτωση τιμης απο τις κανονικες διαφημισεις(που υπαρχουν και αυτες κανονικα σε ολο το περιοδικο διασπαρτες ως συνηθως).
Ισως ειναι μια εμεση μορφη χορηγιας προς το περιοδικο για τη γιορτη των 40 χρονων!!Κατα τα αλλα φιλε Govus θα σου προτεινα να το παρεις το περιοδικο(για να μη σου εξηγω και αλλο εδω!!!), μη φοβασαι, δεν εχει αυτες τις 100 σελιδες διαφημισεις για να γεμισει, αφου συνολικα ειναι 'εγκυκλοπαιδεια' σε παχος και εχει 484 σελιδες!!!
(δυστυχως αλλα μηνιαια αυτοκινητικα περιοδικα δε φτανουν ουτε τις 200...)
Ειναι πραγματικα επετειακο και αφου ησουν παλια αναγνωστης θα θυμηθεις αρκετα(αλλα και ο μη παλιος αναγνωστης εχει να θυμηθει πολλα απο την ιστορια της αυτοκινησης!)Σορρυ και παλι για το off topic!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...αλλά και του Ι30 f/l που με τα 109 άλογα ιδίως στη βενζινοκίνητη (οικολογική) σειρά Blue έχει 135 CO2 και αντίστοιχα 139 το νέο 1,6 με τα 126 άλογα ....Υπάρχει τέτοιο σενάριο; Facelift στο i30... ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:hmmm:Υπάρχει τέτοιο σενάριο; Facelift στο i30... ;
Από τον Μάρτιο του 2010 εμφανίστηκε στην Γενευη και πωλείτε ήδη στην Γερμανία.
http://www.hyundai.de/pages/modelle/i30/index.html?sid=6ecbadbd6a30c59b0afb1bc5908d76c4
Εχει και νέα πρόσοψη που θυμίζει λίγο Focus! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Από τον Μάρτιο του 2010 εμφανίστηκε στην Γενευη και πωλείτε ήδη στην Γερμανία.
http://www.hyundai.de/pages/modelle/i30/index.html?sid=6ecbadbd6a30c59b0afb1bc5908d76c4
Εχει και νέα πρόσοψη που θυμίζει λίγο Focus!Έχεις δίκιο. Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί εδώ. Και από ότι βλέπω είναι και ακριβούτσικο και στη Γερμανία βγαίνει και σε 1600...με 126 άλογα.
Πολύ όμορφο... και το configurator πολύ καλό!...
Αν έρθει Ελλάδα θα πάω σίγουρα να το δω από κοντά...
-
το αστειο εχει πλεον παρατραβηξει.Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι !!!!!!
μια επισημη ενημερωση... -
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
... με 1850 kg βάρος...Στην κορεάτικη σελίδα τα 2λιτρα τα έχει απο 1510 έως 1600 κιλά.
Στο Avante (το οποίο είναι και αρκετά ελαφρύτερο) ο 1,6 GDI αποδίδει -τα πολύ καλά- 136gr CO2 και στο νέο Sportage 158gr CO2 (αντίστοιχα 135 το ASX 1,6, 155 το QQ 1,6 και 165 το 3008 (120ΗΡ)) . Αν μπορούσαν να κρατήσουν όσο πιο χαμηλά το CO2 καλύτερα θα ήταν.
-
Ναι... τα CO2 μας μαρανανε...
Σορρυ φιλε cosneo αλλα εδω ακομα δε το ειδαμε και το 'παραγγελνουμε' με χαμηλα CO2 ??
Ετσι και αλλιως αυτα δεν αλλαζουν και οπως παραγεται, με αυτες τις προδιαγραφες θα ερθει και εδω φυσικα.
Μπορει να αλλαξει ομως η αντιμετωπιση της αντιπροσωπειας και να υπαρξει επιτελους καποια εξελιξη!! Και φυσικα και καποιες καλες τιμες!! -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
Ναι... τα CO2 μας μαρανανε...
Σορρυ φιλε cosneo αλλα εδω ακομα δε το ειδαμε και το 'παραγγελνουμε' με χαμηλα CO2 ??
Ετσι και αλλιως αυτα δεν αλλαζουν και οπως παραγεται, με αυτες τις προδιαγραφες θα ερθει και εδω φυσικα.Δίκιο έχεις αλλά από την στιγμή που 'ο κόσμος (στο εξωτερικο) το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι ... ακόμα', μπορούμε να ελπίζουμε σε οτιδήποτε! Ας τους δίνουμε και δικαιολογίες στο 'γιατί δεν έρχεται ακόμα'!
Μια καλή εικόνα για την 'ποιότητα' της ελληνικής Hyundai θα έχουμε όταν μέχρι τα τελη του έτους (σύμφωνα με το νετ) θα ξεκινήσει και το μικρό i10 f/l στις ευρωπαικές αγορές. Αν φτάσουμε μέσα στην άνοιξη του 2011 και δεν το δούμε εδώ, τότε μάλλον θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για προβληματική εισαγωγική εταιρία! (Υπάρχουν και οι υποψίες -που έχουμε συζητήσει και εδώ- περί προτίμησης Kia από την Hyundai!)
Στο ΙΧ35 στην Ευρώπη βλέπω μόνο τα 2λιτρα οπότε προς το παρόν μπορούμε να δεχτούμε πως 'περιμένει να το φέρει πρώτα ως 1600άρι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... με 1850 kg βάρος...
Στην κορεάτικη σελίδα τα 2λιτρα τα έχει απο 1510 έως 1600 κιλά.
Στο Avante (το οποίο είναι και αρκετά ελαφρύτερο) ο 1,6 GDI αποδίδει -τα πολύ καλά- 136gr CO2 και στο νέο Sportage 158gr CO2 (αντίστοιχα 135 το ASX 1,6, 155 το QQ 1,6 και 165 το 3008 (120ΗΡ)) . Αν μπορούσαν να κρατήσουν όσο πιο χαμηλά το CO2 καλύτερα θα ήταν.
Sorry, για την ανακριβεια,αλλά από κάποιο site το μετέφερα.Ιδού τα τεχνικά χαρακτηριστικα
Hyundai ix35 2011