-
Πριν το βάλουν σε όλα, νομίζω είχανε στάνταρ όλα τα DSG πακέτο και ESP. Πάντως 1-2 φορές που μετά από υπερβολή μου έφυγε λίiiiγο το αμάξι, δεν το είδα να μπαίνει το ESP
-
α για dsg δεν εχω αποψη...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και εδωσε και 20000 και δεν ξερει αν εχει esp η οχι...ολα τα golf εχουν esp πλεον...Αν βεβαια αυτο που εκλεισες το ετομοπαραδατο το χουν φερει απο καιρο τοτε μπορει και να μην εχει...Τι ανάγκη έχει?? Σημασία έχει ότι αγοράζει γερμανική λαμαρίνα και θα μετακινεί με τη μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία τη φαμίλια!
-
Θα σε παρακαλούσα να εκφράζεσαι πιο κόσμια edit mod
-
Η υπομονή μου εξαντλείται edit mod
-
φιλε μου χωρις να εχω τιποτα μαζι σου και με την επιλογη που εκανες πρεπει να παραδεχτεις οτι το πρωτο ποστ σου σχετικα με την αγορα του golf ηταν αρκετα εριστικο και πολυ υποτιμητικο απεναντι στα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας και συνεπως προς τους κατοχους τους οποτε η καζουρα που σου κανανε τα παιδια νομιζω ηταν φυσιολογικη και αναμενομενη και δεν βγαζει κανενας απ αυτους κανενα κομπλεξ...τεσπα αυτα ειναι offtopic...
-
ναι ρε φιλεουτε εγω εχω κατι μαζι σου απλα δεν μπορω να διακρινω κατι αλλο περα απο ζηλια και κακια οταν σου λεει καποιος οτι αγορασε καινουργιο αμαξι τον κοροιδευεις και του λες τα χειροτερα και του καταστρεφεις την ψυχολογια με σκοπο να τσακωθεις και να του χαλασεις την μερα ?
μηπως πρεπει να σε ρωτησω κιολας τι αμαξι να παρω ? τι λογικη ειναι αυτη ρε γαμωτο ... στο πρωτο ποστ απαντησα δεχτικα κριτικη επηδει παρερμηνευτικε το ποστ μου τεσπα αλλα το θεμα συνεχιζεται βλεπω και ολο αυτο γιατι ? και ποιο ηταν το εριστικο μερος μηπως το >τωρα οταν καποιοι απο εδω μεσα μου συγρινουν το GOLF με το fiat bravo ειδικα σε θεματα ποιοτητας και εσωτερικου / συναρμολογισεις / πρακτικοτητας ειναι απλα για γελιαενταξει ρε παιδια παω πασσο ειναι καλυτερο το bravo και η δελτα ειναι αμαξαρα αλλα δε μαρεσει οκ > ? ΣΥΓΝΩΜΗ !!! δε θα το αγορασω και τελος δε το συνεχιζω! αλλα δε μπαινω καθε λιγο στο ιταλικο φορα να βριζω την lancia & fiat το θεμα ειναι edit mod μπορεις να πεις την γνωμη σου μεχρι εκει .
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Typical Golf buyer!!Φιλαρακ ετουτο ειν γκολφω; Το χει πολυς ελληνας να ουμ αρα ειναι ουαου.Τυλιξε μου ενα να την μπω στο ματι της κυρα μαριως αου κατου απ το δρομο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Typical Golf buyer!!
Φιλαρακ ετουτο ειν γκολφω; Το χει πολυς ελληνας να ουμ αρα ειναι ουαου.Τυλιξε μου ενα να την μπω στο ματι της κυρα μαριως αου κατου απ το δρομο..
Απο ποτε εχεις να δεις τι γινεται ΚΑΙ στην Ευρωπη;
VW Golf VI TSi 122ps VS Golf VI TSi 160ps