-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Μετα απο 2,000 χλμ σε ΕΟ,αλλα και σε γνωστες στροφοδιαδρομες,εχω να δηλωσω οτι το αυτοκινητο ειναι Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!!!
Kαλές βόλτες και ελπίζω να είσαι από αυτούς που θα σε αποζημιώσει κάπου το υψηλότερο αμάξωμα γιατί οι πόντοι που είσαι πιο ψηλά αν δεν τους είχες σε ΕΟ και στροφοδιαδρομές το απίστευτο θα το έγραφες με bold!
Ευχαριστω!
Δε φαινεται ΠΟΥΘΕΝΑ το αυξημενο υψος (απο το Avant μαλλον εννοεις),δεν γερνει καθολου,οσο και αν το εχω πιεσει (οχι παρα πολυ ακομη η αληθεια ειναι).
Θα ελεγα οτι στριβει και οδηγειται σαν ενα μεγαλο gti.Τρομερη κατανομη βαρους (αληθεια η φημη για τα SW),γενικα καλυπτει ολες τις αναγκες με το πολυ παραπανω,ακομη και αυτες ενος ανησυχου οικογενειαρχη.
σσ:Το Stronic σε συνδυασμο με το Audi Drive Select κανει παπαδες...Και εγώ φίλε αν το αλλάξω το avant πάλι avant θα πάρω!!!
Προηγουμένως είχα gti και η αλλαγή ήταν
Once with avant you never go back -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Και εγώ φίλε αν το αλλάξω το avant πάλι avant θα πάρω!!!
Προηγουμένως είχα gti και η αλλαγή ήταν
Once with avant you never go backΣε καταλαβαινω απολυτα...
Υπαρχει κι αλλος!!! :yahoo:
-
Το ειχα παντα απορια,πώς επιτυγχανεται η αυξημενη αποσταση απο το εδαφος στα allroad & scout,σε σχεση με τα 'απλα' Α4 & ΟOctavia?
Μπαινουν αλλα υποπλαισια στις αναρτησεις ή μπαινουν αλλα ελατηρια & αμορτισερ,μεμεγαλυτερο υψος? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το ειχα παντα απορια,πώς επιτυγχανεται η αυξημενη αποσταση απο το εδαφος στα allroad & scout,σε σχεση με τα 'απλα' Α4 & ΟOctavia?
Μπαινουν αλλα υποπλαισια στις αναρτησεις ή μπαινουν αλλα ελατηρια & αμορτισερ,μεμεγαλυτερο υψος?τάκος
Nέο Αudi A4 Allroad