-
έχεις πολύ γέλιο τελικά
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
- Μετα απο μια συζητηση με οικονομικο παραγοντα, προτεινα στον κ. Φωτοπουλο να επικοινωνησει και να διερευνησει την πιθανοτητα , μεγαλη εταιρια ρολογιων ,που στο εξωτερικο χρηματοδοτει αυτους τους αγωνες ,να γινει χορηγος του πρωταθληματος ιστορικων. Δεν γνωριζω αν εγινε η επαφη, γνωριζω ομως οτι ολοι προσπαθουσαμε να προβαλουμε ΟΛΕΣ τις μορφες αυτοκινητιστικων εκδηλωσεων.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Οταν λες πράγματα να έχεις και στοιχεία να τα στηρίξεις. Λοιπόν για πες μας:
- 'όπως και τότε που κυνήγαγες τον σπόνσορα' ποτε? και ποιον σπονσορα κυνηγαγα?
Τα ρολόγια...
- 'είχανε δωσει τις κορδέλες που σου τάξαν' ?
εσυ γκρίνιαζες για τις κορδέλες που σου είχαν τάξει και δεν στις έδωσαν, δες το θέμα για την παραίτηση Αποστολίδη
-
'ποιόν εκπροσωπείς? τον εαυτό σου μόνο? τον εαυτό σου και εσένα?'
Γιατι αν ξέρεις να εκπροσωπώ κάποιον-ους βγες και πες το ανοικτα!
για πες μας εσύ, εκπροσωπείς κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό σου?το 'μας' ποιούς περιλαμβάνει? -
'ξεκαβάλα γιατι θα φωνάξω και τον Μάτζικο'
Απο το καλάμι φαντάζομαι...και αν φωνάξεις το Ματζικο τι θα γίνει! Και το δουλεια έχει ο Ματζικο εδω?
ο πρώτος που σ έκραξε, και τελικά είχε δίκιο...
- 'και τράβα να κάνεις παράπονα στην FIA'
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ? ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΧΙ ΕΓΩ! ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ? ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ?
απο τις μπύρες θα είναι
-'Ουστ ρε'
ΓΑΒ ΓΑΒπρόσεχε μην φας καμιά φόλα
-'Κάτι νούμερα σαν κ εσένα ξεφτιλίζουν αυτό που οι περισσότεροι αγαπάμε, όχι για να μεγαλωσει το εγώ μας ή το πουλί μας, αλλά γιαί το γουστάρουμε.'
Αμα το γουσταρες δε θα γκρινιαζες. Τι σου χαλασαμε δηλαδη? Που σε ενοχλησα εγω, τα ρεγκιουλάριτε, τα αμαξια μας? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ. Εξήγησε σε παρακαλώ τι σου κάναμε(έκανα) ή τι κακο έχω-ουμε κάνει στο σπορ(σου).μας τα ζαλίζεις με τα ρεγκιουλάριτυ όλη την ωρα ότι είναι 'αγώνες', και έχεις μενος με όποιον πεί το αντίθετο
-'α και μιας και απάντησες φωναχτά, ποιά ακριβώς είναι η απάντηση? '
Σου απάντησε ο nass.Διότι μάλλον λόγω χαμηλής αντίληψης?-νοημοσύνης? δεν κατάλαβες!κάνεις δωρεάν τεστ IQ μέσω πόστ?
Δε μας λές και το ονοματάκι σου να ξέρουμε ποιος μας βρίζει?
Δεν το ξέρεις? κοίτα στα παλαιότερα πμ σου να το θυμηθεις.Η΄κοίτα καναδυο σειρές πιο κάτω
Ευχαριστώ
Ιάσων ΦωτόπουλοςΠαρακαλώ
Γιάννης Κ. Αθανασάκοςυ.γ. ΠΡΟΣ NASS Παρακαλώ να διορθώσεις ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑ. Αναφερθηκε στο forum το όνομά μου και νομίζω πώς απάντησα σαφώς και ευγενικά.
Ναι εσύ δεν το παρατραβάς ποτέ, οι άλλοι φταίνε
Eπίσης , κλείνοντας, επειδή παρατηρώ πως η μνήμη σου είναι ασθενής, σε ότι αφορά πράγματα που έχεις γράψει, να σου επισημάνω, πως ιατρικώς η έλλειψη μνήμης θεωρειται είτε ένδειξη βλακείας είτε ένδειξη επικείμενης ανιας. Οπότε πρόσεξε το......ευχαριστούμε πάντως, γελάσαμε πολύ!!! ....σα να μαλώνουνε δύο φίλοι...
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
Για να τελειώνουμε με σενα γιατι εςκτός απο ΒΛΑΚΑΣ εισαι και ανιδεος.ευτυχώς , για να έχω και άλλοθι
- Δε κυνήγησα ποτε σπονσορα..και ειδικά με ρολόγια. Αν ξέρεις κάτι ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι μπουρδες. Σταμάτα να λές παπαριες και ραδιο αρβύλα απο τις πλήρως αναξιόπιστες πηγές σου.
Αναφέρεσαι στον κύριο Πλατή και στο πόστ του το οποίο φωτογραφίζει συγκεκριμένη εταιρεία
- Για τη περιπτωση Ματζικο σου θυμίζω οτι η αντιπαράθεση του ήταν με παρα πολλους και δεν 'ξεκίνησε' κράζοντας εμενα αν και κατέληξε ίσως έτσι. Σου θυμίζω επίσης οτι τον Ματζικο έκραξε ολο το forum Βανέζος, Σαρης, και πολλοι άλλοι. Μάλλον τα ίδια μυαλα κουβαλας...
Ευτυχώς...για τα μυαλά
- Τις απόψεις μου για τα ρεγκιουλαριτε τις έχουν εκφράσει κι άλλοι..γιατι δεν τα βάζεις και μ'αυτους? Μάλλον έχεις προσωπικά μαζί μου χωρίς να με ξέρεις...και χωρίς να ξέρεις κάποιον δεν μπορείς να έχεις άποψη.
απαντώ σε αυτά που διαβάζω
- Δεν έχω κανένα μένος, αν εσυ απο αυτα που γράφω καταλαβαίνεις μένος έχεις εσυ το πρόβλημα.Λεω απλά και κατανοητά για μία ακόμα φορα Τα ρεγκιουλάριτε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, οπως και οι στο σκάκι και στο μπριτζ αγώνες γίνονται. Δεν ορίζει η 'ταχύτητα' τον αγώνα ΚΑΙ η δεξιοτεχνία αγώνας είναι τι να κάνουμε δηλαδη για χάρη σου να αλλάξουμε την έννοια των λέξεων?
δοκιμασία ακριβείας και όχι ταχύτητος, επί της ουσίας, οπότε απέχουν παρασάγκας
- Τις κορδέλες πράγματι μου τις είχε τάξει ο κ.Αποστολίδης και φυσικά δεν τις είδα ποτε. Αυτο λοιπόν τι αποδυκνυει? Οτι εχω καβαλήσει το καλάμι ή οτι δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρηθω εάν νομίζω οτι αδικήθηκα? Πολλοι κατα καιρούς έχουν διαμαρτυρηθει.Σημαίνει κάτι αυτο?
για τις κορδέλες?σοβαρολογείς?cheerleaders είμαστε?
-οτι έχω γράψει το υποστηρίζω εάν βρεις στα posts μου σημειο που να λέω άλλα ελα πες το μου κι εμένα.
- απο ποιον να φάω φόλα? Απο σενα? Με απειλείς δηλαδη?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΚΩΤΩΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ
εκτός από ανορθόγραφος προφανώς πάσχεις και σε θέματα αντίληψης.Σιγα μην σε απειλήσω
Δε προκειται να σου ξανααπαντησωμε απειλείς?
αντε γειαγειαααααα
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Μάλλον άστοχα έχουμε μπεί σε διαδικασία σύγκρισης εξαιρετικών και ακριβών αυτοκινήτων (παλαιών και νέων).Καλύτερα του χρόνου να προτείνετε στην ΕΘΕΑ να ακολουθηθεί το αντίστροφο πρόγραμμα. Δηλαδή οι 6 πρώτοι της κατηγορίας σας να βραβευτούν στην αρχή της εκδήλωσης (περίπου στις 6.15) και οι υπόλοιποι που τους ακολουθούσαν στο τέλος (κατά τις 9.30) με διακοπή βέβαια ενδιάμεσα για τα 4χ4 (και εκεί υπάρχουν πανάκριβα αυτοκίνητα).
Τότε ίσως καταλάβουμε ότι το θέμα είναι το πρόγραμμα της εκδήλωσης, και όχι ποιός έδωσε τα περισσότερα.
Αυτο ακριβως ηθελα να πω Ιασονα. Τα υπολοιπα...
Με την (για 1000 φορες ) διευκρινιση οτι τα σπορτινγκ δεν τα βαζω μαζι με τα ρεγκιουλαριτε.
Και την υπενθυμιση οτι εσυ γνωριζεις πολυ καλα με ποιες στερησεις και ξενυχτια αγορασα αυτο το ιμπρεζα και το συντηρω.
Ανοιξα ενα θεμα, για να βελτιωθει μια διαδικασια, κι οχι για να ξεκατινιαστουμε. Αν ο σκοπος μου ηταν αυτος, ηξερα να γραψω και να πω αλλα πραγματα...
Ευτυχως, το μηνυμα εληφθη. Απο μενα τελος. -
Κι αλλη μια διευκρινιση, ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
Γιαννη, δεν εγραψα οτι ο Ιασων κυνηγησε ρολογια! Να καταλαβαινομαστε. Εγραψα οτι το θεμα μας απασχολουσε και το φροντιζαμε, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ.
Προς Θεου, μην βγαζουμε ιστοριες απο την κοιλια μας. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιαννη, δεν εγραψα οτι ο Ιασων κυνηγησε ρολογια! Να καταλαβαινομαστε. Εγραψα οτι το θεμα μας απασχολουσε και το φροντιζαμε, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ.
Προς Θεου, μην βγαζουμε ιστοριες απο την κοιλια μας.Μου είχες ζητήσει τότε να μην πώ τίποτε, το θυμάσαι? αν ναι, θυμάσαι τι μου είχες πεί? από την κοιλιά μου τα βγάζω?
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Δεν εχω blog, δεν εχω 5 niknames...κι απο μενα τελος, μεχρι τοτε που καποιος θα ξυπνησει στραβα!
Απονομη Πρωταθληματων 2008
**....MHN ΤΣΑΚΩΝΟΣΑΣΤΕ ΡΕ ΓΜΤ.....!!!
ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ........
ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΛΗΣ!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΕΣ.......
....ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.** -
Δε θέλω να το κλειδώσω...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Προς Θεου, μην βγαζουμε ιστοριες απο την κοιλια μας.Μου είχες ζητήσει τότε να μην πώ τίποτε, το θυμάσαι? αν ναι, θυμάσαι τι μου είχες πεί? από την κοιλιά μου τα βγάζω?
Απλα ξαναδιευκρινιζω οτι ο Ιασων θα φροντιζε για ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κι οχι για τον εαυτο του. Αρα προσωπικο θεμα με ρολογια δεν υπαρχει. Και βεβαια ειναι λογικο πριν κυνηγησουμε μια χορηγια, να μην ανακοινωνουμε το ονομα της εταιριας. Ουτε πριν ουτε μετα αν δεν καρποφορησει η προσπαθεια.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Γιαννη, δεν εγραψα οτι ο Ιασων κυνηγησε ρολογια! Να καταλαβαινομαστε. Εγραψα οτι το θεμα μας απασχολουσε και το φροντιζαμε, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΦΗ.Γιατρέ μου για να μην σε στεναχωρούν,
όταν ο jei έλεγε πως τα ιστορικά είναι τσόντα στις συμμετοχές στους αγώνες, και είχαμε φάει πάλι τα μουστάκια μας, για τους ίδιους λόγους, μου είχες πεί πως καλό θα είναι αφου μας νοιάζει το ίδιο πράγμα, και τότε όλα τσουλαγαν πάνω σε ξυράφι να μην τρωγόμαστε, κ πως όταν θα έφερνε τον ΧΧΧΧ σπόνσορα θα καταλάβαινα πως 'δεν μου έφαγε τον πατρώνο'( όχι εμενα αλλά των σπόρτινγκ.)
ο σπόνσορας είναι τα ρολόγια που αναφέρουμε πιο πάνω, το αν την κυνήγησε την χορηγία για τα ρεγκιουλάριτυ ή όχι αυτο δεν το ξέρω, υποτίθεται πως θα την κυνηγούσε. Και επειδή θα τον κυνηγούσε, για αυτό θα έπρεπε να κόψουμε την φαγωμαρα.Δεν τα κάνετε όλα αυτά , μεταφορά σ ενα θέμα regularity vs sporting να τρωγόμαστε με την ησυχία μας?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απλα διευκρινιζω οτι ο Ιασων θα φροντιζε για ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κι οχι για τον εαυτο του. Αρα προσωπικο θεμα με ρολογια δεν υπαρχει.
δεν είπα πουθενα πως θα φρόντιζε για την πάρτη του, υποτίθεται πως θα φρόντιζε για τα ρεγκιουλάριτυ, το διευκρίνισα και παραπάνω.
-
Ξεκαθαρο! Ακριβως. Σου ειχα πει οτι ο ΧΧΧΧ υποψηφιος χορηγος δεν ασχολειται με sporting αλλά μονο με regularite και μαλιστα πολυ παληα. Εξαλλου ειμαστε πολυ λιγοι για να φαγωνομαστε, και τωρα με την οικονομια οπως παει, ειμαστε και λιγοι και μονοι.
Καληνθχτα. -
Προς Χρήστο
-
Ξέρεις πολυ καλα οτι το θεμα με τα ακριβα αυτοκίνητα δεν το έθιξα σε προσωπικο επίπεδο για σενα και βέβαια ξερω οτι κι εσυ και άλλοι στερηθήκατε και δουλεψατε αρκετα αλλα τελικά ειχατε τη δυνατότητα να τα αγοράσετε και να τα συντηρειτε. Αυτο δεν αλλάζει. Άλλοι, κυρίως νέοι, δεν έχουν και ισως να μην έχουν ποτε τη δυνατότητα να το κάνουν. Νομίζω συμφωνείς
-
Προς ενημέρωσή σας, απο τη στιγμή που παραιτήθηκα απο την ΟΕΠΑ δεν ασχολήθηκα καθόλου με οποιαδήποτε επαφή, για να μη νομίζουν κάποιοι οτι θα επωφεληθώ προσωπικά αν και απο οτι βλέπω δεν τα κατάφερα...δε πειράζει έχω ακούσει και χειρότερα. Αρα ισχύει το 'Δεν κυνήγησα ποτε χορηγό'
-
Τουλάχιστον ρε Χρήστο αφου δε μπορείς να κρατήσεις τα του 'οικου'(ΟΕΠΑ), πές τα σωστα, ή οταν βλέπεις επιθέσεις του τύπου 'κυνηγαγες το χορηγό' (που φυσικά για όποιο το διαβάσει καταλαβαίνει οτι τον κυνήγησα για προσωπικό οφελος) βγές και βαλε τα πράγματα στη θέση τους. Σ' ευχαριστώ που δίνεις 'τροφή' σε ανεγκέφαλους πορομένους να σχολιαζουν χωρίς ιερό και οσιο τα πάντα και τους παντες κι ας μη ξέρουν απο πρώτο χέρι τιποτα
Αυτα
Σε φιλώ -
-
Ο χρήστης jei έγραψε:
Προς Χρήστοή οταν βλέπεις επιθέσεις του τύπου 'κυνηγαγες το χορηγό' (που φυσικά για όποιο το διαβάσει καταλαβαίνει οτι τον κυνήγησα για προσωπικό οφελος) βγές και βαλε τα πράγματα στη θέση τους. Σ' ευχαριστώ που δίνεις 'τροφή' σε ανεγκέφαλους πορομένους να σχολιαζουν χωρίς ιερό και οσιο τα πάντα και τους παντες κι ας μη ξέρουν απο πρώτο χέρι τιποτα
Αυτα
Σε φιλώΕ προς Θεου βρε Ιασονα! Εχεις κολησει. Γιατι παντα ετοιμη την προσβολη?
Τι παραπανω να κανω? Δεν ειμαι συνεχεια μεσα στο Φορουμ! Μολις το διαβασα, απαντησα και νομιζω οτι καλυφθηκε καθε παρεξηγηση.
Στο κατω κατω, ας μ επαιρνες τηλεφωνο την ωρα που το διαβασες, να παρεμβω.
Εισαστε ετοιμοι να βγαλετε ματια, κι αυτο εχει σημασια.- Τουλάχιστον ρε Χρήστο αφου δε μπορείς να κρατήσεις τα του 'οικου'(ΟΕΠΑ), πές τα σωστα,
Αυτο σε παρακαλω, μπες και σβησε το. Αδικια ...Αν καποιος δεν γυρναει στα μαγαζια να κουτσομπολευει, ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. Οτι εχω να πω, ΤΟ ΓΡΑΦΩ, να το βλεπουν ολοι.
Οσο αδικια κι ο οικονομικος ελεγχος. Ρωτησα ποτέ, που και πως η Ferrari απο την Κυπρο ? Με αφορα?
Χαρα μου ν αποκτας και ν απολαμβανεις.
Αντιθετα, οταν ειμαστε κολητοι, το Ιμπρεζα και την εμπλοκη μου, τα θαυμαζεις, και μολις ψιλοτσακωθουμε για χ λογους, το ιμπρεζα γινεται περιεργο περιουσιακο στοιχειο που πρεπει να πουλησω για να τρεξει κανενας νεος στη θεση μου.
Απο τους ανθρωπους που συναναστρεφομαι, περιμενω πιο λεβεντικη και ισια συμπεριφορα. -
Η συζήτηση για την απονομή που ξεκίνησε ο κ. Πλατής θεωρούμε ότι καλώς η κακώς ολοκληρώθηκε. Ας κλέισουμε λοιπόν εδώ μπας και γλυτώσουμε τα κλασσικά που ακολουθούν...
Απονομη Πρωταθληματων 2008