-
Οι σανιδάδες να ετοιμάζονται για τριήμερο στο Καϊμακτσαλάν όπου θα έρθει να μας δείξει την τέχνη ο Joerg Egli (είχα γράψει πριν λίγο καιρό να ετοιμάζεστε για έκπληξη).
Ο Joerg έρχεται Παρασκευή μεσημέρι και θα τον ανεβάσει στο βουνό ο φίλος μου ο Θανάσης. Θα μείνει το τριήμερο και τουλάχιστον θα δούμε ένα καλό snowboarder (μπορεί να μας δείξει πως να στρίβουμε).
Ο Αλέξης από το www.gforcecarving.com θα φέρει για επίδειξη τα καινούρια του σανίδια, το τελευταίο του είναι για carving με μαλακή μπότα. ΕΛΑΤΕ.
Ο καιρός δεν θα είναι καλός (θα χιονίζει) αλλά μη το χάσετε. Ανεβείτε στο snowbar και για λεπτομέρειες ρωτήστε τον Αργύρη (ιδιοκτήτης).
-
-
Εγω λεω να ανέβω Παρνασσό Σ-Κ-Δ , αρα θα γίνεται ο γνωστός πανικός
-
Αυτό το τριήμερο σχεδόν σε όλα τα χιονοδρομικά που είναι σε λειτουργία θα γίνεται το έλα να δεις. Αν ανέβεις και κάνεις ski/snb μεγάλη προσοχή γιατί προβλέπω μεταφορά της οδηγικής συμπεριφοράς στις πίστες.
-
Την πρώτη φορά που έκανα σκι ήταν και η τελευταία μου!
Διύνησα 100 μέτρα, 95 εκ των οποίων με τον κώλο...
και μάλιστα σε δόσεις!
Από τότε συμφωνήσαμε να μην ξανασχοληθώ μαζί του κι αυτό μαζί μου
-
Και τι μ' αυτό; Και εγώ όταν πρωτοοδήγησα αυτοκίνητο μου έσβησε.
Αν ήταν να τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Την πρώτη φορά που έκανα σκι ήταν και η τελευταία μου!Διύνησα 100 μέτρα, 95 εκ των οποίων με τον κώλο...
και μάλιστα σε δόσεις!
Από τότε συμφωνήσαμε να μην ξανασχοληθώ μαζί του κι αυτό μαζί μου
Την πρώτη φορά που έκανες σκι, προφανώς ξεκίνησες λάθος!!!!! Κανείς δεν θα πρεπε να ξεκινάει, διανύοντας 100 μέτρα. Είναι σα να λες σε ένα μωρό 9 μηνών να τρέξει 100άρι....!!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ δηλαδή....
Σου το λέω, γιατι ετσι άρχισα κι εγω κι εκνευρισμένος πέταξα τα παλιομαδέρια, δίνοντας όρκους να μη τα ξαναβάλω ποτέ στα πόδια μου....Οταν όμως με προτροπή φίλου πήρα δάσκαλο και πήγα και στο κατάλληλο χιονοδρομικό (στο Καιμάκ δηλαδή, σε αντίθεση με την αρχή που έγινε στο πλέον ακατάλληλο που λέγεται Πήλιο ), άλλαξα γνώμη και τώρα πια, το να περάσει χειμώνα χωρίς 10 επισκέψεις για σκι, μου είναι αδιανόητο...!!
-
Στο πηλιο εκανα ενα σ/κ πρωτη φορα σκι.....εγω επι 2 μερες προσπαθουσα....ημουν και 14-15 τοτε ιεχα πολυ πεισμα.
Πολυ τουμπα ρε γμτ....πονεσαν τα κολομερια μου (μην το κανει κανεις πειραγμενο quote αυτο ) αλλα ειχα αναπτυξει ενα νεο συστημα για 'στοπ'...επεφτα κατω....αφου το 'ν' δεν με σταματαγε
-
Στέλιο το διασκέδασες τουλάχιστον?
Και μια δυσάρεστη είδηση. Ο 27χρονος αυστριακός σκιέρ Matthias Lanzinger σε αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νορβηγία χτύπησε πολύ άσχημα το πόδι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ακρωτηριαστεί http://uk.eurosport.yahoo.com/04032008/ ... crash.html .
Και το σχετικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=kbR4niZPXaw -
στειλτε κανενα πμ οταν ερχεστε παρνασσο να κερασω καφε εγω καθε σουκου εκει ειμαι λογο δουλειας,
-
JHON_STARLET
Μπες εδω http://www.snowclub.gr να τα λέμε συχνά. Πολλά παιδιά από το σύλλογο ανεβαίνουν Παρνασσό. Ο Λάππας βαράει υπερωρίες εκεί -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και τι μ' αυτό; Και εγώ όταν πρωτοοδήγησα αυτοκίνητο μου έσβησε.Αν ήταν να τα παρατάμε με την πρώτη δυσκολία...
Θα έλεγα οτι αυτό με παράτησε...όχι εγώ!
Σοβαά τώρα θέλω να ξαναδοκιμάσω! Κολλητός με ψήνει για snowboard...
Νομίζω οτι πρέπει να πα΄ρω κάμερα μαζί -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Την πρώτη φορά που έκανες σκι, προφανώς ξεκίνησες λάθος!!!!! Κανείς δεν θα πρεπε να ξεκινάει, διανύοντας 100 μέτρα. Είναι σα να λες σε ένα μωρό 9 μηνών να τρέξει 100άρι....!!!! ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ δηλαδή....
Σου το λέω, γιατι ετσι άρχισα κι εγω κι εκνευρισμένος πέταξα τα παλιομαδέρια, δίνοντας όρκους να μη τα ξαναβάλω ποτέ στα πόδια μου....Οταν όμως με προτροπή φίλου πήρα δάσκαλο και πήγα και στο κατάλληλο χιονοδρομικό (στο Καιμάκ δηλαδή, σε αντίθεση με την αρχή που έγινε στο πλέον ακατάλληλο που λέγεται Πήλιο ), άλλαξα γνώμη και τώρα πια, το να περάσει χειμώνα χωρίς 10 επισκέψεις για σκι, μου είναι αδιανόητο...!!
Εγώ έχασα την παρθενιά μου στα ιστορικά Καλάβρυτα...
Τα 100 μέτρα τα έκανα γιατί δε μπορούσα να σηκωθώ είπαμε το σωστό νούμερο είναι 5!! -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
JHON_STARLET
Μπες εδω http://www.snowclub.gr να τα λέμε συχνά. Πολλά παιδιά από το σύλλογο ανεβαίνουν Παρνασσό. Ο Λάππας βαράει υπερωρίες εκείδεν ασχολουμε με σκι.
εγω ανεβαινω λογω της δουλειας εκει.
-
Δοκίμασέ το ίσως σου αρέσει και κολλήσεις και εσύ. Κάπως έσι την πάθαμε όλοι
-
Γυρναω το Σαββατο κ απο Τριτη-Τεταρτη με βλεπω Παρνασσο για snowboard μεχρι το σ/κ.
-
Σήμερα το πρόγραμμα είχε Arosa.
Έφτασα κάπως αργά (11:30), και ο καιρός ήταν βαρύς, οπότε πήρα εισιτήριο μόνο για το 'μικρό' κομμάτι του χιονοδρομικού (10 χιλιόμετρα μπλε πίστες , ιδανικό για φλώρους σαν εμένα ).
Στην αρχή είχε αρκετή συννεφιά, και το vertigo από το γκρίζο τοπίο ήταν λίγο ενοχλητικό:
Οπότε κι εγώ πήγαινα κάπως έτσι:
Είχε και ωραιότατες κοπελίτσες και κλασσικά, άπειρα πιπίνια με snowboard (Για κάποιο λόγο τα πιπίνια εδώ κάνουν μαζικά snowboard). Μετά όταν έλεγα να φύγω άρχισε να ανοίγει ο καιρός:
Οπότε έκατσα άλλη 1 ώρα για να ευχαριστηθώ τις ηλιόλουστες κατεβασιές και να βγάλω και φωτογραφίες:
Ήταν ένα μικρό, σεμνό και ταπεινό χ/κ:
Μετά έφυγα γιατί είχα κουραστεί και είχα ξεχάσει και το αντηλιακό στο αμάξι και διέτρεχα έντονο κίνδυνο να γίνω σαν τον κώλο της μαϊμούς. Ωραία ήτανε. -
catalyst
πω πω γουστάρω!!! το έχω στα υπόψη, καλά να είμαστε να μεγαλώσει λίγο το βαζελάκι και θα σου ρθω, είναι πολύ φιλικό Χ/Κ για παιδιά .
Είναι κάπως απομονωμένο και δε 'συνορεύει' με γειτονικά αλλά ντάξει, σταγόνα στον ωκεανό είναι αυτό.Όποτε σε πάρει, κατέβα παρακάτω και ανατολικότερα , εκεί μέσα κοντά στα σύνορα με Lichtenstein έχει κάτι μικρούλια (για τα δεδομένα της Ελβετίας, όχι τα δικά μας:lol: ) στη Heidiland (Bad Ragaz,Sargans,Flumseberg) πολύ γραφικά, θα γουστάρεις.
-
Έλα, έλα.
Heidiland είναι πιο βόρεια, πιο κοντά δηλαδή στη Ζυρίχη. Αλλά το Flumserberg και τα γύρω έχουν όλα πολλές κόκκινες πίστες. Γκρέμια ρε παιδί μου, δεν είναι για μένα. Εγώ θέλω μπλέ πίστες, να κάνω σκι παρέα με τα πεντάχρονα
Πάντως φέτος έμειναν 1-2 σ/κ το πολύ, πάει ο χειμώνας -
Καταπληκτικές φωτογραφίες . Πρέπει να έφαγε το μέρος πολύ χιονάκι... Οι μπλέ πίστες είναι πολύ ωραίες για να carvάρεις με καθαρές γραμμές. Πάντα αντηλιακό μαζί σου στο τσεπάκι. Ποτέ χωρίς αυτό η ακτινοβολία που δέχεσαι από την αντανάκλαση στο λευκό του χιονιού είναι απίστευτη. Καλή συνέχεια
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?