-
Δύο δικές μου από αυτό το σ/κ, που τράβηξε ένας φίλος.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αν παει σε μενα.1)Σκι κανω ως αρχαριος εδω και χρονια κ αρχαριος οσο δε παει παραμενω,απλα εκει δεν εκανα
2)Δε το γραψα καπου αυτο οποτε ισως να μην αναφερεσαι σε μενα
3)Επρεπε
4)ΕπρεπεΔεν πήγαινε αποκλειστικά σε εσένα. Πήγαινε στην ολη κλάψα για το μπανσκο.
Με τα σακίδια στην πλάτη στα backountry του διπλού και του συρόμενου της Βασιλίτσας. Μαζευτείτε ρεεεεεε
-
Με το 18-24 πήγατε? Παίζει τρελή καφρίλα!
5 φορές πήγα στο Bansko και τις 5 επικρατούσαν οι συνθήκες που περιέγραψες. Πολυκοσμία στις πίστες και εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο χιονοδρόμων, ο συνδυασμός του απόλυτου ξενερώματος...
Βέβαια έφταιγε και το γεγονός ότι είχα πάντα υπό την εποπτεία μου αρχάριους με αποτέλεσμα να τρέμει το φυλλοκάρδι μου μη τυχόν τους χτυπήσει κανένας κασκαντέρ!
Γίνεσαι κακούλης...
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
@socratesnΜε το 18-24 πήγατε? Παίζει τρελή καφρίλα!
Nαι αλλα δε θα το ξανακανα.
Ας μη κουραζω ομως εδω μεσα με off topic
Α και jmarr τι κλαψα,κλαιν μαιν επιλογη μου/μας ηταν να παμε να δουμε κατι διαφορετικο.Νταξ εκτος χιονοδρομικου ηταν κλασσικα Βαλκανια και γιατι να το κρυψουμε στο οτι πηγαμε επαιξε ρολο η τιμη που αν και ψαξαμε δε βρηκαμε κατι αντιστοιχο εντος Ελλαδας.Τωρα αν καποιος παει περιμενοντας Overall ενα μινι-gstaad θα απογοητευτει,αλλα και τιποτα να μη περιμενει παλι θα δει γυφτιες που θα τον χαλασουν,ομως να μη ξεχναμε τις τιμες.Τιμη τους παντως που εχουν τετοιες εγκαταστασεις στο χιονοδρομικο -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Με το 18-24 πήγατε? Παίζει τρελή καφρίλα!
Nαι αλλα δε θα το ξανακανα.
Ας μη κουραζω ομως εδω μεσα με off topicΣοφή επιλογή! Τέρμα το off topic.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
@j.marrΓίνεσαι κακούλης...
Αν εννοείς αυτό για τα σακίδια πες το και pet peeve. Παραμένει βέβαια ανούσιο και ίσως και ψιλοεπικυνδυνο (ούκ ολίγες φορές έχω δεί τσάντες να μαγκώνουν στα λίφτ).
Βεβαία δεν φτάνει με τίποτα το 'θεϊκό' μάσκα στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου στα μάτια.
-
To Πισοδέρι έχει ωραίες διαδρομές..
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Με τα σακίδια στην πλάτη στα backountry του διπλού και του συρόμενου της Βασιλίτσας. Μαζευτείτε ρεεεεεε
.....
backcountry
Μόνος σου το είπες. -
elan amphibio on fire!!!
vlcsnap-2013-02-18-23h50m29s22 by bujinkan, on Flickr -
Probe, φτυάρι και beacon να έχεις πάντα μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ακόμα και στο τριπλό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Βεβαία δεν φτάνει με τίποτα το 'θεϊκό' μάσκα στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου στα μάτια.
Είσαι πολύ κακούλης όμως!
'Καρφιά j.marr'
Εδώ κολλάει το ανέκδοτο με το εργοστάσιο καρφιών και το διαφημιστικό με τον εσταυρωμένο και τη ρωμαϊκή φρουρά! -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
elan amphibio on fire!!!Ωραίος!
Ήταν που δίσταζες να μπεις στα απάτητα! -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Probe, φτυάρι και beacon να έχεις πάντα μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ακόμα και στο τριπλό.Πολύτιμες συμβουλές.
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
Probe, φτυάρι και beacon να έχεις πάντα μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ακόμα και στο τριπλό.
Πολύτιμες συμβουλές.
Και ενα ice axe για όταν θα πάς απο το αμάξι μέχρι το lift χρειάζεται. Μην γίνει και καμιά στραβή.
-
Είμαι να σκάσω!
Αύριο παίζει να ειναι η καλύτερη μετά της χρονιάς στο βουνό και πρέπει να είμαι Αθήνα λόγω υποχρεώσεων. -
Θα παω εγω, θα σου πω πως ηταν
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαι να σκάσω!
Αύριο παίζει να ειναι η καλύτερη μετά της χρονιάς στο βουνό και πρέπει να είμαι Αθήνα λόγω υποχρεώσεων.Σκατά ήταν (εδω στα βόρεια). Ήλιος βαθύ χιονι, κόσμος. Απελπισία
-
O Αετος στο Μαιναλο σε παει σε πίστες στυλ Στυγας?
Λέω μήπως το δοκιμάσω καμμιά μέρα! -
(Αφού πρώτα ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω σκιάρει στο Μαίναλο) τι εννοείς 'στυλ Στύγας'; Αν μιλάς για κλίσεις, έχω ακούσει ότι είναι καλές. Αν μιλάς για μήκος, σίγουρα θα απογοητευτείς. Πλαγιά με υπέροχη σταθερή κλίση και μεγάλο μήκος σαν την Νεραϊδοράχη δεν υπάρχει δεύτερη στην Ελλάδα.
Εντυπωσιακό το παλικάρι εδώ:
-
Παρνασσος. Πολυ πουδρα, αρκετος κοσμος, χρειαζομαι γυμναστηριο γιατι τα ποδια μου ειναι αχρηστα.
ΣΚΙ (ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?