-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
8 40 κεντρο που λεγαμε και στο στρατο παλια!!!!
Αυτό είναι λίγο απ'όλα, ας πούμε??
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τώρα έχουν πιο πολλά λεφτά και δίνουν 10 σφαίρες...
-
Χωρίς:
Και με:
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξερω γω??
Μαλλον ειναι επειδη δε ξερω καλα Εγγλεζικα -
εμενα μου εβγαλε:
**EΙΣΑΙ:
20% ΑΝΑΡΧΑΣ
37% μολοτοφ - μπαχαλακιας,
16% ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ-ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥ,
8% ΧΡΗΣΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ,
13% ΧΙΤΛΕΡ!!!!!,
47% epic fail guy
0.1% MICHAEL JACKSON**
AΛΛΑ
**ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ
ΚΑΝΕΝΑ
ΗΛΙΘΙΟ
ΕΓΚΑΘΕΤΟ
ΤΕΣΤ
ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ
ΤΙ ΕΙΣΑΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ:
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ΤΙ
ΜΑΛΑΚΑΣ
ΕΙΣΑΙ!
ΕΞ ΑΛΛΟΥ
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ
ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΣ C++
EΦΤΙΑΞΕΣ
ΑΠΕΙΡΑ
ΤΕΤΟΙΑ
ΕΓΚΑΘΕΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ
**μεσα επεσε τελικα, τετοιος μαλακας ειμαι
-
Eγώ;;;
Αριστεροκεντροδεξιός!!!!!!!! -
-
Πάω στοίχημα ο Kouk έχει ήδη βγει στο κάτω δεξιά τετραγωνάκι και τόσες ωρες κάνει την πάπια....
-
ε ναι ειναι το χρώμα του ντε
-
Economic Left/Right: -2.62
Social Libertarian/Authoritarian: -1.08 -
Μούφα το τεστάκι. Είναι τέτοιες οι ερωτήσεις που θες δε θες 'η επόμενη στάση είναι Περισσός'...
-
μόνο και μόνο που μαζευτήκατε τόσοι αριστεροί/φιλελεύθεροι, δεν ασχολούμαι
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-
Economic Left/Right: -4.00
Social Libertarian/Authoritarian: -2.21Εγω πάντως δεν μπόρεσα να το καταλάβω επ ακριβώς
-
Με ερωτήσεις του τύπου 'Πιστεύεις ότι είναι σωστό να ψοφήσουν 10.000 παιδάκια στην Αφρική για να μπορεί να δώσει Bentley στους διευθυντές καταστημάτων της μια εταιρεία;' νομίζω ότι όλοι βγαίνουμε κάπου ανάμεσα σε Μάο και Τσε...
-
Με ερωτήσεις του τύπου 'Πιστεύεις ότι είναι σωστό να ψοφήσουν 10.000 παιδάκια στην Αφρική για να μπορεί να δώσει Bentley στους διευθυντές καταστημάτων της μια εταιρεία;' νομίζω ότι όλοι βγαίνουμε κάπου ανάμεσα σε Μάο και Τσε...Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που νομίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει 'δεξιά'.
Η δεξιά εκφράστηκε από πολιτικούς σαν τον Ανδριανόπουλο και πήρε τα τρία της εδώ και πολύ καιρό. Ελλείψει λοιπόν δεξιάς, οι αριστεροί (ή 'αριστεροί) ψάχνουν για μπαμπούλες εκεί που δεν υπάρχουν. -
Ο Μάνος (όχι εσύ ο άλλος ο χοντρούλης) πάντως είπε ότι στα πρόσφατα έπρεπε να επέμβει ο στρατός...
Viva el Toro!!!!!!!!!!! -
Ο Μάνος (όχι εσύ ο άλλος ο χοντρούλης) πάντως είπε ότι στα πρόσφατα έπρεπε να επέμβει ο στρατός...
Viva el Toro!!!!!!!!!!!ειπε ΑΝ χρειαστει, δεν ειπε να επεμβει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με ερωτήσεις του τύπου 'Πιστεύεις ότι είναι σωστό να ψοφήσουν 10.000 παιδάκια στην Αφρική για να μπορεί να δώσει Bentley στους διευθυντές καταστημάτων της μια εταιρεία;' νομίζω ότι όλοι βγαίνουμε κάπου ανάμεσα σε Μάο και Τσε...
Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που νομίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει 'δεξιά'.
Η δεξιά εκφράστηκε από πολιτικούς σαν τον Ανδριανόπουλο και πήρε τα τρία της εδώ και πολύ καιρό. Ελλείψει λοιπόν δεξιάς, οι αριστεροί (ή 'αριστεροί) ψάχνουν για μπαμπούλες εκεί που δεν υπάρχουν.δεν υπάρχει δεξιά στην ελλάδα;
ούτε και χολέρα στη Ζιμπάμπουε (το πε ο Μογκάμπε)
Πολιτικά, που στέκεστε;