-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είμαι, είμαι!!!Δηλαδή είναι ρατσιστικό που σιχαίνομαι τη Λούσυ
Οχι
Άλλο η Λούσι -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ είμαι ακραίος GeorgeTabsιστής!!
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται και αν δε βαριέσαι απαντάς.(μια και μιλάμε για πολιτικά)
Τι γίνεται με την υπόθεση να μπει η C.H στην Ε.Ε;; Πώς αντιδρά ο κόσμος εκεί;; θέλει; δε θέλει; μοιρασμένοι;
Ειχα δει ένα ρεπορταζ με γνωμες 'υπερ' και 'κατά' αλλά έχει περάσει πολύς καιρός.Οι Ελβετοί (οι βέροι, όχι οι πολιτογραφημένοι που σε λίγο πάντως θα είναι πλειοψηφία) είναι μάλλον ρατσιστές. Ό,τι ξένο ίσον κακό, και το δικό μας είναι καλύτερο! Τα ελβετικά προϊόντα το λένε και το ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ! Σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό!!!
Αντίστοιχα ισχύει και για τους ανθρώπους. Μάλιστα είναι ρατσιστές και μεταξύ τους. Κάτι σαν το χαμουτζήδες-βούλγαροι, αλλά ΠΟΛΥ πιο βαθύ και ουσιώδες...
Αυτοί λοιπόν οι Ελβετοί όχι είναι εναντίον της ΕΕ, αλλά ΟΥΤΕ να ακούσουν!! Ούτε ΕΕ, ούτε ΝΑΤΟ, μάλιστα και στον ΟΗΕ σε ετούτο το μιλένιο μπήκανε, κι αυτό με διασταγμούς και απόρριψη από τους πιο μεγάλους σε ηλικία!!
Ο ΦΠΑ εδώ είναι 7,6% και αν μπούν στην ΕΕ θα γίνει χαλαρά 2-3 φορές μεγαλύτερος, και δεν το θέλουν με τίποτα! Όλο λένε πως οι μισθοί στην ΕΕ είναι μικροί, και οι φόροι μεγάλοι. Κι έχουν δίκιο!! Είναι η μόνη χώρα που ένα κατάστημα μπορεί να επιβιώνει με τόσους πελάτες όσο και προσωπικό... Δυστυχώς αυτό αλλάξει όσο περνάει ο καιρός, αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι καλύτερα οικονομικά από ότι με την ΕΕ. Αυτό σε ατομικό επίπεδο.
Σε εθνικό τώρα επίπεδο, αν μπούν θα είναι η πλουσιότερη χώρα και με τις μικρότερες ανάγκες υποδομής. Θα πληρώνει για ΚΠΣ, αλλά δε θα δει δίφραγκο. Θα ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ να αλλάξει το τραπεζικό σύστημα για να αποφεύγεται το χρηματοπλυντήριο, και η κυβέρνησή τους τα γνωρίζει όλα αυτά. Και φυσικά κάνει το κορόιδο, γιατί δεν την συμφέρει να μπει στην ΕΕ...
Όσον αφορά την ίδια την ΕΕ, λογικά ούτε αυτή θέλει την Ελβετία. Οι περσσότεροι πολιτικοί της ΕΕ είναι διεφθαρμένοι και με κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Πού να τρέχουν τώρα στα Κέιμαν που η Ελβετία είναι δίπλα και βολική; Πάντως όσο πλούσια χώρα και να είναι, είναι τόσο μικρή που ΔΕ θα βελτιώσει το επίπεδο της ΕΕ. Άρα μάλλον άχρηστη είναι...
Απεναντίας έχουν κλείσει πολλές συμφωνίες με την ΕΕ στον εργασιακό και φοιτητικό τομέα και μόλις φέτος ψηφίστηκε να υπογράψουν στο Σέγκεν. Τώρα αν θα ισχύει από το νέο έτος ή πιο μετά δεν το ξέρω, πάντως ψηφίστηκε πριν το καλοκαίρι.
Παρόλα αυτά δες ποιοι ψήφισαν για αυτό...
Στην Ελβετία για ψύλλου πήδημα κάνουν δημοψίφισμα. Συνήθως μάλιστα ψηφίζουν 4-5 πράγματα πακέτο, ενώ η αποχή είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ!! Κατά τεράστιο λόγο μόνο οι συντηρητικοί παππούδες ψήφιζαν...Έτσι έγινε και με το θέμα του Σέγκεν.
Σε ΑΥΤΗΝ την περίπτωση όμως, το έβαλαν παρέα με το 'Θέλετε να έχουν ίσα δικαιώματα (και στο γάμο αν θυμάμαι καλά) με τα στρέιτ ζευγάρια και τα γκέι ζευγάρια;'.
Έτσι χαλαρά ώθησαν ΟΛΟΥΣ τους γκέι να ψηφίσουν, οι οποίοι γενικά αναμένεται να είναι πιο φιλελεύθεροι και πιο νέοι από τους κλασσικούς συντηρητικούς παππούδες ψηφοφόρους.
Το θέμα με τους γκέι πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία (80-20 αν θυμάμαι καλά!!!), αποδεικνύοντας αυτό που έλεγα παραπάνω για το ποιος ψήφισε, ενώ το θέμα του Σέγκεν πέρασε με ένα ΟΡΙΑΚΟ 45-55!! Παρότι ψήφισαν τόσοι περισσότεροι φιλελεύθεροι, στο ζήτημα με τους αλλοδαπούς παρολίγον να μην πέρναγε ακόμη και έτσι!!Οπότε εκτίμησή μου είναι πως δε θα δούμε την Ελβετία στην ΕΕ ποτέ (αν μη τι άλλο όχι εμείς...).
Eίσαι αρχηγός.! Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Meτά από αυτό :Πραγματικα πιστευω πως πρεπει να επανελθει η χουντα και να ξεκινησουν οι εκτελεσεις με συνοπτικες διαδικασιες... Το παραχεσαμε με την δημοκρατια και τα Ασυλα των αναρχικων...
αυτό :
πλεον χρειαζοματε ενα αστυνομικο κρατος το οποιο θα ριχνει ξυλο αλυπητα... γιατι πλεον εχουμε ΞΕΦΥΓΕΙ.
αυτό :
Παντως μια φορα... επι Μπαμπουλοκρατιας... κοιμοσουν με τα παραθυρα ανοιχτα, ενω τωρα πλεον παιρνεις και security. Βλεπεις υπηρχαν και καποια καλα αναμεσα σε ολα τα κακα. Και οταν μιλαω για Χουντα... δεν ειναι αναγκη να το παιρνεις τοις μετρητοις, απλα καποτε πρεπει να σφιξουν λιγο οι κwλοι για το καλο ολων μας. Πρεπει να επιστρεψουμε λιγο στις εποχες οπου φοβοσουν να κοιταξεις καταματα τον χωροφυλακα... και στους νομους περι τεντιμποισμου... γιατι η κατασταση εχει εκτραχηνθει (δεν νομιζω να διαφωνει κανεις πως ειμαστε πλεον κρατος α-νομο)
και βέβαια αυτό :
φίλε και κάθε 4 χρόνια που ψηφίζουμε μήπως είναι βλακεία?
τζάμπα χαμένος χρόνος απο την παραγωγή! καλύτερα να αποφασίζουν καμιά 30αριά άτομα για όλους. ξέρεις ΧΟΥΝΤΑ το λένεΕαν ειναι η Χουντα να μας ξανακανει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τοτε ΝΑΙ, ας ειναι...
λόγικο επόμενο είναι να ψηφίζεις εκεί που ψηφίζεις.
Συμπλέοντας με τις απόψεις του συμφορουμίτη 'corsair' παραθέτω και άλλους λόγους που -πιθανότατα- δικαιολογούν την ψήφο του (οσονούπω και τη δική μου)
-Η Πατρίς ευρίσκεται εν κινδύνω. Βάλλεται πανταχόθεν.Οι ανθέλληναι έχουν αφανίζουν τα πάντα. Τα όσια και τα ιερά μας.'Στην Ακρόπολη θα υψώσουν στο σφυροδρέπανο, στο Λευκό Πύργο τη σημαία της Κίνας, στη μητρόπολη τη φωτογραφία του Γιαρουζέλσκι και στο στάδιο Καραϊσκάκη τη σημαία της Δυναμό Μόσχας'
-Αι ένοπλαι δυνάμεις πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να σταματησουν τη φαυλοκρατία.'Ιτε παιδες Ελλήνων, υπερ βωμών και εστιών, υπερ πατρίδος και θεών, υπερ αναπαύσεως των ψυχών ημών, υπεραγορά super-market elecktic, υπερprisunic Μαρινόπουλος'.
-Η ορθοδοξία δέχεται βαναύσους επιθέσεις.
-Το σαπούνι έχει ακριβύνει απελπιστικά. Ειδικά εκείνο το ρημάδι, που είναι έτοιμος αφρός. Πρέπει να αναζητηθούν εναλλακτικοί τρόποι παρασκευής του.
-Η νεολαια έχει καταντησει το όνειδος του Εθνους μας. Τα κωλόπαιδα αντί να διαβάζουν, 'μπας και γίνουν αθρώποι' γυριζουν εις τα καταγώγεια ,με αμφιβόλλου ηθών άτομα του άλλου φύλου, που με τη σειρά τους εμφανίζονται ενώπιόν μας , ενδεδυμένες 'φύλλου συκής'.(oι παλιοκαργιόλες)
Αναφωνήσατε μετ' εμού (και του συμφορουμίτη 'corsair') Ελληνες :
-'Κάτω η φαυλοκρατία'
-'Κάτω η ψευδής διανόησις'
-'Κάτω Τούμπα'
-'Κάτω Πετράλωνα'
-'Κάτω στον Πειραιά στα Καμίνια'
-Ζήτω ο βασιλεύς.
-Ζήτω ο στρατός.
-Ζήτω το Εθνος.
-Ζήτω η Επανάστασις.
-'Ζήτω ο Κούδας'
Γρηγορείτε Ελληνες!!!
Ψηφίστε Καρατζαφέρη.ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ... ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
Τουλαχιστον ο Καρατζαφερης μπορει να μην κανει για αρχηγος κρατους, αλλα εχει μια συνεπεια, και ως Ευρωβουλευτης ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ... ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ σε αντιθεση με αλλα κουπουκια εντος τις βουλης, αλλα TRAVELLER ΔΙΑΚΑΤΑΧΕΣΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ... ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.
Αλλα τωρα τι να λεμε... ειπαμε στην Ελλαδα trendy εισαι μονο εαν εισαι Πασοκος η ΝεοΔημοκρατης, ισως γι αυτο ειμαστε εκει που ειμαστε.
-
Αισθάνομαι θλίψη βλέποντας ότι έπρεπε να πάει στην Ευρωβουλή ο Καρατζαφέρης για να ακουστούν πέντε πράγματα για τα εθνικά μας θέματα.
Οι υπόλοιποι πάνε για βόλτα και δημόσιες σχέσεις.
Ο Παλαιοκρασάς δεν έκανε τίποτα ως επίτροπος.
Ο Παπουτσής έκανε άλλα τόσα.
Τη Διαμαντοπούλου τη θυμόμαστε μόνο για την ευφυή της πρόταση να καθιερωθεί η αγγλική ως δεύτερη επίσημη ελληνική γλώσσα (και χλευάστηκε από Γάλλους-Γερμανούς-Ισπανούς).
Οι ευρωβουλευτές φέρονται ως δημ. υπάλληλοι πολυτελείας, ενταγμένοι απλώς στις αντίστοιχες της πολιτικής τους τοποθέτησης ευρωκοινοβουλευτικές παρατάξεις.
Ίσως τον ψηφίσω στις επόμενες ευρωεκλογές (όχι όμως και εθνικές, μην το ξεφτιλίσουμε ). -
Παιδιά, σας ικετεύω, μην το κλειδώσετε!!!!
pleaaaaaaaaaase-συνεχίστε-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
:lol:Παιδιά, σας ικετεύω, μην το κλειδώσετε!!!!
pleaaaaaaaaaase-συνεχίστε-
προβοκάτορα skye
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αισθάνομαι θλίψη βλέποντας ότι έπρεπε να πάει στην Ευρωβουλή ο Καρατζαφέρης για να ακουστούν πέντε πράγματα για τα εθνικά μας θέματα.Και ομως στην βουλη πρεπει να παει manosk, γιατι πρεπει να υπαρχει και καποιος εκει μεσα να ** μιλαει ** και να αντιδρα στην εξωτερικη πολιτικη που εφαρμοζουν τα 2 μεγαλα κομματα, μπας και μας γλιτωσει απο περαιτερω *αλακιες ολκης που κανουμε αραια και που. Ειναι πραγματικα καλος γνωστης αυτων των θεματων. Μπορει να εχει καποιες αιρετικες/ακραιες αποψεις σε αλλα θεματα, αλλα ειναι πολυ καλυτερος πιστευω απο αλλους και αλλους διοικουντες...
-
Εγώ κεντρίστηκα από όσους δηλώνουν πώς ΔΕΝ ψηφίζουν, για να ρωτήσω: έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν δεν ψήφιζε κανείς;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ... ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
Τουλαχιστον ο Καρατζαφερης μπορει να μην κανει για αρχηγος κρατους, αλλα εχει μια συνεπεια, και ως Ευρωβουλευτης ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ... ΤΙΜΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ σε αντιθεση με αλλα κουπουκια εντος τις βουλης, αλλα TRAVELLER ΔΙΑΚΑΤΑΧΕΣΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΦΟΔΡΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ... ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ.
Αλλα τωρα τι να λεμε... ειπαμε στην Ελλαδα trendy εισαι μονο εαν εισαι Πασοκος η ΝεοΔημοκρατης, ισως γι αυτο ειμαστε εκει που ειμαστε.
Διατί με υβρίζεις εν Χριστώ αδελφέ και εν Καρατζαφέρη σύντροφε;;
Ουδόλως χριστιανικά είναι τα ως άνω γραφέντα.
Καλώς δεν έπραξα και ανεφέρθην εις τον Ανακτα, όστις εκδιώχθη βαναύσως υπό του μασονοεβραίου Καραμανλή;;
Καλώς δεν έπραξα και ανεφέρθην εις την ορθοδοξίαν, τον φάρον του Εθνους , ανα τους αιώνας;Εγώ, παρά ταύτα, εμφορούμενος από ελληνοχριστιανικά ιδεώδη , έψαξα και βρήκα και σου αφιερώνω , ένα απόσπασμα από μια ταινία , εντρέπομαι που το λέω ,αλλά τη σκηνοθέτησε ο αναρχοανθέλλην Περάκης.
Είναι από την εθνοσωτήριον ημέραν της 21ης Απριλίου, έτος Κυρίου 1967.
Εκφωνεί ο Σ/χης ΠΖΚ , Κατσάμπελας
(Συνταγματάρχης. Το ' πιασες το υπονοούμενο έτσι;; )**'Οπλίται, σήμερον την πρωίαν , αι ένοπλαι δυνάμεις, καθοδηγούμενες από ομάδα πεφωτισμένων αξιωματικών (με παρακολουθείς ε;; )έθεσαν τέρμα προς την πορείαν τη χώρας προς τον κομμουνιστικόν κρημνόν, διότι εκεί οδηγείτο δια της φαυλοκρατίας , της αναρχίας και του πολιτικού κατασπαραγμού. Αι ένοπλαι δυνάμεις έχουν τεθεί εις επιφυλακήν δια να πατάξουν τον έσχατον κίνδυνον, τον οποίον διέρχεται το Εθνος'
' Σ' 'εφτιαξα' ε;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ... ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ
Διατί με υβρίζεις εν Χριστώ αδελφέ και εν Καρατζαφέρη σύντροφε;;
Ουδόλως χριστιανικά είναι τα ως άνω γραφέντα.
Καλώς δεν έπραξα και ανεφέρθην εις τον Ανακτα, όστις εκδιώχθη βαναύσως υπό του μασονοεβραίου Καραμανλή;;
Καλώς δεν έπραξα και ανεφέρθην εις την ορθοδοξίαν, τον φάρον του Εθνους , ανα τους αιώνας;Εγώ, παρά ταύτα, εμφορούμενος από ελληνοχριστιανικά ιδεώδη , έψαξα και βρήκα και σου αφιερώνω , ένα απόσπασμα από μια ταινία , εντρέπομαι που το λέω ,αλλά τη σκηνοθέτησε ο αναρχοανθέλλην Περάκης.
Είναι από την εθνοσωτήριον ημέραν της 21ης Απριλίου, έτος Κυρίου 1967.
Εκφωνεί ο Σ/χης ΠΖΚ , Κατσάμπελας
(Συνταγματάρχης. Το ' πιασες το υπονοούμενο έτσι;; )**'Οπλίται, σήμερον την πρωίαν , αι ένοπλαι δυνάμεις, καθοδηγούμενες από ομάδα πεφωτισμένων αξιωματικών (με παρακολουθείς ε;; )έθεσαν τέρμα προς την πορείαν τη χώρας προς τον κομμουνιστικόν κρημνόν, διότι εκεί οδηγείτο δια της φαυλοκρατίας , της αναρχίας και του πολιτικού κατασπαραγμού. Αι ένοπλαι δυνάμεις έχουν τεθεί εις επιφυλακήν δια να πατάξουν τον έσχατον κίνδυνον, τον οποίον διέρχεται το Εθνος'
' Σ' 'εφτιαξα' ε;;
Ακου Traveller... την εμπαθεια σου και σε αλλη παραλια. Εαν δεν σου αρεσουν οι θεσεις μου, δικαιωμα σου... ουδεποτε σου τις επεβαλλα. Ομως δεν εχεις δικαιωμα να δημιουργεις εντυπωσει επικαλουμενος αποσπασματα απο ποστ μου... ποσο μαλλον οταν δεν γνωριζεις υφος τους. Επιπλεον αν μη τι αλλο δειξε ΣΕΒΑΣΜΟ προς τους αλλους συμφορουμιτες... εδω δεν ειναι πεδιο επιλυσης προσωπικων διαφορων.
Τα ποστ σου οπως και το παραπανω ειναι αστοχα και αντιπαραγωγικα. Το μονο που κανεις ειναι να χλευαζεις και να υποτιμας... μη προσφεροντας στην συζητηση. Εαν θες να εισαι εσυ αυτος που θα μαμησει το τοπικ, be my guest. Οι υπολοιποι θα σε κρινουν και κατακρινουν.
Προσωπικα το ειδος σου το κατατασσω στην κατηγορια των TROLLS.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ κεντρίστηκα από όσους δηλώνουν πώς ΔΕΝ ψηφίζουν, για να ρωτήσω: έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν δεν ψήφιζε κανείς;Θα παιρνανε τα χαμπαρια τους οι κουφαλες οι πολιτικοι αυτο θα γινοτανε και ισως να στρωνανε,αυτο φοβουνται μονο μην τυχον και χασουνε.Ν.Δ. δεν ειμαι αλλα οταν βλεπω τους πασοκους πολιτικους να βγαινουν στα καναλια και να κραζουν τους αλλους(λαμογια και αυτοι)οτι εχουν τα εχουν κανει μπαχαλο και τα ρεστα τι να ψηφισω,για τοσο μαλακες μας εχουν δεν μπορω να καταλαβω
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Θα παιρνανε τα χαμπαρια τους οι κουφαλες οι πολιτικοι αυτο θα γινοτανε και ισως να στρωνανε,αυτο φοβουνται μονο μην τυχον και χασουνε.Μάλλον θα ζούσαμε είτε σε αναρχία είτε σε δικτατορία.
Ν.Δ. δεν ειμαι αλλα οταν βλεπω τους πασοκους πολιτικους να βγαινουν στα καναλια και να κραζουν τους αλλους(λαμογια και αυτοι)οτι εχουν τα εχουν κανει μπαχαλο και τα ρεστα τι να ψηφισω,για τοσο μαλακες μας εχουν δεν μπορω να καταλαβω
Έτερον, εκάτερον. Άλλο είναι το 'δεν ψηφίζω' και άλλο το 'δεν ψηφίζω κανέναν από τους 2 'μεγάλους' '. Η διαφορά είναι χαοτική!
-
Ποιες προσωπικές διαφορές και ποιες εμπάθειες 'corsair';; Σε ήξερα και από χθες;;Αλλωστε δε συνηθίζω να έχω εμπάθειες γενικώς , πολλώ μάλλον (ωχ! κόλλησα κι εγω ) με ...γραμματοσειρές σε κάποιο φόρουμ. Και λέγοντας γραμματοσειρές,εννοώ ότι δε γνωρίζω κανένα προσωπικά άρα δε υφίσταται θέμα.
Οσο για τα περί 'παραλίας', εάν έρθω στη δικιά σου παραλία να με διώξεις. Εδώ 'δε σε παίρνει', διότι απλούστατα, δεν είναι ιδοκτησία σου αλλά φιλοξενείσαι κι εσύ, όπως κι εγώ. Γκε-γκε;;Οσο για τους άλλους, δε φαντάζομαι να εκπροσωπείς κάποιον, πέρα από την πάρτη σου. Οι άλλοι έχουν χέρια και πληκτρολόγια να 'υπερασπισθούν' τον εαυτό τους.
Δε νομίζω να προσβάλλω κανέναν γράφοντας ατάκες του Χάρυ Κλυν.
Και βέβαια δεν απομονώνω τίποτα. Δικά σου είναι αυτά που έγραψες και όχι δικά μου.Τώρα για το που με κατατάσσεις εσύ και που όχι, μπορώ κι εγώ να πω κάτι αλλά δε θέλω να κλειδωθεί γιατί ρίχνω το γέλιο της αρκούδας από πρωί.
Χάρη σου χρωστάω 'corsair', ξαναείδα το 'Λούφα και Παραλαγή' μετά από κανά δίμηνο.
Να το ξαναπώ : Καμιά εμπάθεια αλλά πολύ γέλιο.
Επί της ουσίας 'corsair', -για να τα πάρουμε με τη σειρά-καλώς ή κακώς εξεδιώχθη ο Αναξ;;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Θα παιρνανε τα χαμπαρια τους οι κουφαλες οι πολιτικοι αυτο θα γινοτανε και ισως να στρωνανε,αυτο φοβουνται μονο μην τυχον και χασουνε.
Μάλλον θα ζούσαμε είτε σε αναρχία είτε σε δικτατορία.
Ν.Δ. δεν ειμαι αλλα οταν βλεπω τους πασοκους πολιτικους να βγαινουν στα καναλια και να κραζουν τους αλλους(λαμογια και αυτοι)οτι εχουν τα εχουν κανει μπαχαλο και τα ρεστα τι να ψηφισω,για τοσο μαλακες μας εχουν δεν μπορω να καταλαβω
Έτερον, εκάτερον. Άλλο είναι το 'δεν ψηφίζω' και άλλο το 'δεν ψηφίζω κανέναν από τους 2 'μεγάλους' '. Η διαφορά είναι χαοτική!
Η θα ειχαμε σωστους πολιτικους
Για παραδειγμα ειπα αυτους τους 2 οι οποιοι ειναι και αυτοι που παιζουν στα καναλια,κανεναν δεν ψηφιζω -
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Η θα ειχαμε σωστους πολιτικους
Για παραδειγμα ειπα αυτους τους 2 οι οποιοι ειναι και αυτοι που παιζουν στα καναλια,κανεναν δεν ψηφιζωΔεν νομίζω πως με κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι πως η ψήφος είναι το πιο δυνατό σου όπλο για να αλλάξεις καταστάσεις που δεν σου αρέσουν. Αν δεν ψηφίζεις κανέναν, είσαι άμοιρος της τύχης σου.
-
Πείτε το αυτό σε άτομα κάτω των 25. Η απάντηση που θα λάβετε, θα είναι της μορφής:
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να μπορέσει να αντικρούσει αυτό το ύφος.
-
Όταν μετά από μερικά χρόνια θα συνωστίζονται σε γραφεία πολιτικάντηδων ή επιτηδείων για να βρουν δουλειά, το θα μετατραπεί σε . Όπως στρώνει ο πολίτης, θα κοιμηθεί.
-
Traveller η ειρωνία είναι προκλητικότατη. Corsair το βρίσιμο δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο σε σβησίματα και κλείδωμα των θεμάτων
Προσοχή!
[moderator]
-
Μην χαλιεσται ρε παιδιά, πολιτικοί που ήταν τα 20 τελευταία χρόνια στην εξουσία, λένε σε αυτούς που είναι τα τελευταία 4( και ήταν και τα προυγούμενα 30 πρίν τα 24) ότι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.
Κανένας πολιτικος δεν κάνει καλά την δουλειά του -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ κεντρίστηκα από όσους δηλώνουν πώς ΔΕΝ ψηφίζουν, για να ρωτήσω: έχετε σκεφτεί τι θα γινόταν αν δεν ψήφιζε κανείς;Πιθανόν (λέω ΠΙΘΑΝΟΝ), 'κάποιοι' να έβαζαν μυαλό
Πιθανόν επίσης, να οδηγούμασταν σε 'περιεργες' καταστάσειςΠοτέ δεν ξέρεις.
Πολιτικά, που στέκεστε;