-
Αν γινει σε αντιπροσωπεια ναι
-
Μάλιστα,οπότε εμένα με ψιλοδαγκωσε
-
δεν μας εχει πει ακομα σε ποιο μοντελο αναφερετε, ετσι μπορει να προκυπτει να εχει περισσοτερους απο ενα τεντωτηρες, εναντηρες και ιμαντες χρονισμου, που να ανεβαζει αρκετα το κοστος των ανταλλακτικων
-
Ο χρήστης Marios93 έγραψε:
Μάλιστα,οπότε εμένα με ψιλοδαγκωσεΕξαρταται και απο το κοστος των ανταλλακτικων
Τι αμαξι ειναι? -
FIAT BRAVO 2001 Steel...
-
Κανείς παιδιά?
-
Τι μοτερ? 1,4 τουρμπο?
-
1.2 16v
-
Α ναι ειναι το παλιοτερο bravo
Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη -
Τσιμπημενη μαζί με θερμοστάτη και βαλβιδα?Η τσιμπημενη μόνο με το σετ ιμάντα? ρωτάω γιατί δεν έχω πολλές επιλογές εδώ που είμαι
-
Ναι για ολα μαζι
-
αν τα πληρωσες ηδη, τι το ψαχνεις ποσο πληρωσες και να στεναχωριεσαι χωρις λογο, δεν προκειται να αλλαξει κατι
αν προκειται να αλλαξεις, κανοντας ερευνα αγορας σε συνεργειο και ανταλλακτικα θα παρεις διαφορες τιμες που θα ειναι συγκρισιμες, αποφασιζεις ο ιδιος τι θα βαλεις και ποσα θα πληρωσεις -
Ο χρήστης Marios93 έγραψε:
Κανείς παιδιά?Μάριε 220 έδωσα σε Renault Diesel στον ιμάντα που λες μαζί με τεντωτήρα ρουλεμάν και ιμάντα δυναμό. Άρα καλά είσαι.(350 ζητούσε η αντιπροσωπεία μόνο για τον πρώτο)
-
Σε Renault Megane,μοντέλο 2006 αν δεν κάνω λάθος,προβλέπεται αλλαγή σετ χρονισμού κάθε 5 χρόνια ή κάθε 90000 χιλιόμετρα(ότι έρθει πρώτο).Το συγκεκριμένο έχει διανύσει μόλις 20000 χιλιόμετρα από την τελευταία αλλαγή σετ χρονισμόυ πριν 5 χρόνια.Βασικά τα 5 χρόνια έκλεισαν πριν 1 μήνα.Επειδή ζοριζόμαστε κάπως οικονομικά,μπορεί να αντέξει λίγο ακόμα(1-2 μήνες ξέρω γω)η θα έχουμε βαλβιδόσουπα;Ρωτάω γιατί έχει μόνο 20000 χιλιόμετρα(ενώ το χιλιομετρικό όριο είναι 90000).
-
ϊσως αντέξει ίσως όχι, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ο ιμάντας όσο οι πλαστικοί εντατήρες που πολυμερίζονται με τα χρόνια και σπάνε. Οι ιμάντες είναι ίδιοι και για 60 και για 120.000 χλμ που είναι σε άλλα μοντέλα της Renault αλλά όχι μόνο στα Renault. Παίρνεις το ρίσκο και προχωράς,
-
ϊσως αντέξει ίσως όχι, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ο ιμάντας όσο οι πλαστικοί εντατήρες που πολυμερίζονται με τα χρόνια και σπάνε. Οι ιμάντες είναι ίδιοι και για 60 και για 120.000 χλμ που είναι σε άλλα μοντέλα της Renault αλλά όχι μόνο στα Renault. Παίρνεις το ρίσκο και προχωράς,
Πλαστικούς εντατήρες εννοείς τους τεντωτήρες,σωστά;
Μιας και από όσο φαίνεται ξέρεις πολλά από Renault,θα σου πω 2 ακόμα παραδείγματα...
Clio γνωστού μοντέλο 2006.Αγοράστηκε καινούριο το 2007.Το σετ χρονισμού με αντλία κλπ αλλάχτηκε για πρώτη φορά το 2015(!)με μόλις 55000χλμ.
Clio κυρίας μοντέλο 2002.Αγοράστηκε μεταχειρισμένο το 2008 με 43000 χιλιόμετρα(το σετ ειχε αλλαχτεί το 2007 στις 40000),ξανααλλάχτηκε το 2014 με 68000 χιλιόμετρα.
Υπόψιν και τα 2 είχαν περιθώριο 5 έτη ή 90000 χιλιόμετρα.Ήταν απλώς τυχεροί ή μπα; -
Τυχαίνει, το ρίσκο είναι ρίσκο γιατί έχουν σπάσει εντατήρες και πολύ νωρίτερα.
Ιμάντας χρονισμού εκκεντροφόρων: Απόψεις & εμπειρίες