-
χμ....
στην αμερική για το σπορτατζ μου δινουν αλλαγη ιμαντα στα 60 ή 70.000 χλμ, ΕΚΤΟΣ απο την πολητια της Καλιφορνιας που λενε για 90.000βαλε...Μπορει καποιος να το εξηγησει????
Και μην το πειτε, ο ιδιος κωδικός ανταλλακτικου ειναι... -
Ο ιμάντας είναι ο ίδιος, αλλά στην california έχουν ειδικούς κανονισμούς καυσαερίων και τα αυτοκίνητα είναι διαφορετικά ρυθμισμένα. Προς το πολύ χειρότερο όσο αφορά επιδόσεις, εννοείται αυτό.
Οπότε, ενδεχόμενη συνέπεια αυτού (ίσως σε βαθμό υπερβολής) είναι και το πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αλλαγής που προτείνεται για τον ιμάντα χρονισμού.
Βέβαια, επειδή το sportage της φωτογραφίας έχει έναν από τους σπάνιους non-interference κινητήρες, μην σκοτίζεσαι και τόσο...
(Εδώ που τα λέμε, στις επιλογές της ψηφοφορίας έπρεπε να υπάρχει ακόμα μια στο τέλος, η 'Ιμάντας; ποιός ιμάντας, εγώ μόνο βενζίνη βάζω.' ώστε να μπορέσω να ψηφίσω κι εγώ.)
-
«από aa144aa144 » 06/11/10 1:25(Εδώ που τα λέμε, στις επιλογές της ψηφοφορίας έπρεπε να υπάρχει ακόμα μια στο τέλος, η 'Ιμάντας; ποιός ιμάντας, εγώ μόνο βενζίνη βάζω.' ώστε να μπορέσω να ψηφίσω κι εγώ.)»
Και βεβαίως…..τα τρακτέρ έχουν όλα καδένα!!!!!! .....με μπέρδεψες με την βενζίνη …..βενζίνη στο χωράφι????!!!!......
ΑΝΤΩΝΗΣ
-
Κι έλεγα, 'μα δεν θα το δει;'
Γειά σου συνονόματε! Έχω διαβάσει πολλά πράγματα που έχεις γράψει και όλα είχαν ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης aa144aa144 έγραψε:
Κι έλεγα, 'μα δεν θα το δει;'Γειά σου συνονόματε! Έχω διαβάσει πολλά πράγματα που έχεις γράψει και όλα είχαν ενδιαφέρον.
Να είσαι καλά Αντώνη μου . αυτό μου δίνει κουράγιο να βοηθώ.
Α. -
Καλησπερα !!
το αμαξι ειναι ΑUDI A4 B5 5V montel 02/95 150.000 χλμ.εχουν σχεδων φτασει τα χιλιομετρα για αλλαγη στον ιμαντα χρονισμου ( προτη αλλαγη 90.000 χλμ. ) και εχει πολυ δουλεια
Ξερει καποιος μηχανικος να μου πει ;:
εκτος απο το σετ χρονισμου ( ιμαντα -ρουλεμαν -τεντοτηρα )
να αλλαξω και την αντλια νερου;
επισεις θα αλλαξω και τους ιμαντες δυναμο-βεντιλατερ και κλιματιστικου
σε αυτους θα χριαστει να αλαχτει καποιο ρουλεμαν -τεντοτηρας;;;συγνωμη αν γινομαι κουραστικος
ευχαριστω εκ των προτερων !φιλικα Προδρομος
-
Δε λες αν ο κινητηρας σου ειναι 1.6 η 1.8 αλλα αν κρινω απ το 5ν μαλλον θα ειναι ο 1.8. Στον 1.6 ADP ο ιμαντας χρονισμου ειναι ανεξαρτητος απο την αντλια νερου ενω στον 1.8 AEB εκκεντροφορος και αντλια νερου κινουνται απο τον ιδιο ιμαντα. Οπως και να 'χει η αντλια νερου στοιχιζει περιπου 50 ευρω οποτε αν ειναι να ξηλωσεις ολη τη μετωπη που ειναι αρκετη ωρα εργατικα και να μην αλλαξεις αντλια νερου, δε λεει γιατι αν τα φτυσει η αντλια σε 20000 χλμ θα ξαναχρειαστει να ξηλωσεις τη μετωπη ξανα, το ιδιο ισχυει για δυναμο και A/C οποτε σε 30000 χλμ απο τωρα (150000 εχεις οποτε η αλλαγη ειναι στα 180000) πας και σου αλλαζουν ολο το σετ ιμαντων και τονιζεις να σου βαλουνε σιδερενιο εντατηρα, το οριτζιναλ ανταλλακτικο ηταν σιδερενιο, τωρα μπορει να βαλουν και πλαστικο εντατηρα, κοστος σε ενα εξουσιοδοτημενο γυρω στα 350 ευρω για ολο το κιτ. Καλο θα ητανε αυτος που θα κανει την αλλαγη να το κατεχει πολυ καλα το αμαξι σου γιατι εχω ακουσει διαφορα....
-
Στο σετ, δεν εμπεριέχετε και η αντλία νερού που συνιστώ να αλλάζεις μαζί με τα λουριά. Θα λύσει που θα λύσει ο συνάδελφος. Για τιμές ανώτατης λιανικής μετά φόρου, θέλω κωδικό μηχανής και κωδικό σασί(με τα πολλά γράμματα και αριθμούς).
Προσοχή υπάρχει ειδικό σετ εργαλεία, που είναι απαραίτητο. Όπως και θα σου πω που θα τα προμηθευτής, αν ξέρω που μένεις.
Φιλικά ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Στο σετ, δεν εμπεριέχετε και η αντλία νερούΠωλουνται και πληρη σετ που περιλαμβανουν και αντλια.
-
http://www.youtube.com/watch?v=sOZv1lvk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4pyWOdjd ... re=related
-
Καλέ μου φίλε lioyfka γράφε….
Σετ ιμάντες χρονισμού SKF 180ε
Αντλία νερού SKF 59ε
Εξωτερικός εντατήρας fedi 25ε
3 εξωτερικοί ιμάντες gates 40ε
Εργασία 1,5 ώρες ------
ΣΥΝΟΛΟ χωρίς εργασία &+4λιτρα καραφλού 316ε* * οι τιμές είναι οι ανώτερες λιανικές μετά φόρου.Υπάρχουν και οικονομικότερες λύσεις, περίπου 28%, μα όχι με την ποιότητα που σου ανάφερα, η όπια είναι και η πρώτη.
Οι πλαστικού περιβλήματος εντατήρες, δεν σημαίνει ότι το ρουλεμάν είναι πλαστικό!!!!. Προσωπικά δεν είχα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Κάνουν καλή πρόσφυση, και δεν κάνουν θόρυβο. Βεβαία το ρεγουλάρισμα το κάνω με ηλεκτρονικό μηχάνημα, και δεν περνάω ιμάντες με κατσαβίδι!!.
Σύντομα θα σου γράψω και που μπορείς να τα βρεις, με πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σου. Εντός της σήμερον.
Antonis-tean. -
Ευχαριστω πολυ Αντωνη!
θα περιμενω μνμ σου
σου εστειλα Πρσπ. μνμ.
-
[quote='lioyfka
http://
http://www.youtube.com/watch?v=4pyWOdjd ... re=related[/quote]
Καλέ μου φίλε θέλω θέλω θέλω, έναν υπάλληλο να δουλεύει όσο γρήγορα δείχνει (5 λεπτά) η τελευταία ηλεκτρονική διεύθυνση που έβαλες !!!!!!!!!!!........τον πληρώνω 1000ε την ημέρα!!!!!.
-
μακαρι να υπιρχε και θα στον εστελνα με τα εξοδα δυκαμου!!!
-
συγνωμη αλλα ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο εχουν τον ιδιο κοδικο αλλα αλλη τιμη
http://www.saveltrade.gr/Κιτ Χρονισμού ContiTECH CT919K5 €230.00 (με ΦΠΑ 23 %)
http://www.saveltrade.gr/Σετ Χρονισμου 153 Δοντια Contitech CT919K5 Audi A4 1.8-1.8T 95-0 €205.00 (με ΦΠΑ 23 %)
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Ευχαριστω πολυ Αντωνη!θα περιμενω μνμ σου
σου εστειλα Πρσπ. μνμ.
Το σύνολο των τιμών που περίγραψες φτάνουν τα 399ε .
Δεν ξέρουμε μάρκα, και δεν ξέρουμε αν περιέχουν ΦΠΑ.
Δεν μου έγραψες αμοιβή που σου ζητάνε.
Αυτά που σου πρότεινα είναι γνωστές μάρκες και κάνουν 316 με ΦΠΑ. Άρα……..
Διστιχώς το κοντινότερο μαγαζί σε εσένα είναι στην Θεσσαλονίκη. Γλήνου 32 & Βούλγαρη. 2310 322 644 η νέα μοναστηριού 115. 2310 708 958. ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ.
Έκανα επαφή, μήπως και με την χρήση του ονόματος μου, σου δώσουν κάποια έκπτωση, δεν το αποδέχθεισαν. Πλην όμως δέχτηκαν να τα στείλουν αντικαταβολή στην πόλη σου. Μα και ο συνάδελφος που θα τα τοποθετήσει, έχει ΦΠΑ με αντικείμενο το συνεργείο, και έχει έκπτωση. Μα εσύ θα πληρώσεις με παραστατικό ότι σου έγραψα. Κάνε συμφωνία προτού βάλει χέρι. Απαντώ στην ενώτια για να μαθαίνουν και οι άλλοι φίλοι. Τα προσωπικά σας στοιχεία με ΠΜ.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Aντωνη συγνωμη και παλι αλλα μπορεις να μου πεις το (Σετ ιμάντες χρονισμού SKF 180ε )
απο τι αποτελιτε ;; τι συμπεριλαμβανει το σετ;τα ανταλακτικα ειναι με ΦΠΑ και με μια εκπτωση βγενουν 370 δεν μου ανεφερε μαρκες
αμηβη συνεργιου με ΦΠΑ 100 Ευρω
ΙΑΠΩΝΙΚΗ πρεπει να υπαρχει και σερρες νομιζω
-
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Aντωνη συγνωμη και παλι αλλα μπορεις να μου πεις το (Σετ ιμάντες χρονισμού SKF 180ε )
απο τι αποτελιτε ;; τι συμπεριλαμβανει το σετ;τα ανταλακτικα ειναι με ΦΠΑ και με μια εκπτωση βγενουν 370 δεν μου ανεφερε μαρκες
αμηβη συνεργιου με ΦΠΑ 100 Ευρω
ΙΑΠΩΝΙΚΗ πρεπει να υπαρχει και σερρες νομιζω
Ότι σου πρότειναν ένα – ένα…
Πάρε τους τηλέφωνο 8 με 16. και θα σου έρθουν αυθημερόν. Τα έξοδα δικά τους. Μπορεί να σου πουν τα χρήματα στην τράπεζα σε λογαριασμό τους, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι μεσάζοντες, έχουν 12 μεγάλα μαγαζιά. Ανήκουν στο συγκρότημα TEMOT INTERNATIONAL. Έχουν και σελίδα στο διαδίκτυο. Ότι πρόβλημα κάνε μου τηλέφωνο. Δεν υπάρχει ΙΑΠΩΝΙΚΗ στης Σέρρες.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
ευχαριστω Αντωνη θα επικινωνισω μαζι τους ,
τωρα μια μικρη τηλ. επικινωνια που ειχα με το μαγαζι και ξαναρωτισα για μαρκες
μου ειπαι οτιο ιμαν. χρον. και A/C ειναι Gates
ο ιμαν .δυναμ. ειναι Daico
αντλια νερου ιταλικη kraf
εξωτερικος εντατηρας zwack
γενικα απο οτι καταλαβα ειναι οτι εχει στο μαγαζι ετημοπαραδοτο
σε ευχαριστω πολυ και παλι και συγνωμη αν εγινα κουραστικος
-
Ρε παιδια βρηκα εναν κανουριο στην αποθηκη μου !γεααααα
Ιμάντας χρονισμού εκκεντροφόρων: Απόψεις & εμπειρίες