-
-
-
-
Ψηφισα την Integrale. Eκστασιαζομουν οποτε την εβλεπα μικρος και το ιδιο παθαινω και τωρα.
Eντυπωση μου εκανε ο αρι8μος ψηφων που μαζεψε το Saab 99 Turbo. Ενας στους τεσσερις το χει ψηφισει.
-
αυτο ουτε γω το καταλαβα.
ειδες οι ευρωπαιοι κατι πρεπει να ξερουν.
εμεις εδω κολλημενοι. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
:hmmm: Δεν περιμενα το 13αρι Rallye να εχει τοσο λιγες ψηφους...Φαντασου δλδ να υπηρχε στην ψηφοφορια το SportKA . Ουτε εγω (που το ειχα) δεν θα το ψηφιζα...ουτε εγω το περιμενα.τα ελληνικα περιοδικα φταινε που διαμορφωνουν αντιληψεις.
-
Ηθελα να'ξερα ποιο μεγαλο κεφαλι σκεφτηκε αυτη τη λιστα..
Αχταρμας..(3πορτα,5πορτα,μπροστοκινητα,4κινητα,πισωκινητα με λαθος φωτο.. ο,τι να'ναι!)
Εγω ψηφιζω 205Τ16.. Τι..δεν το εχει?? -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ηθελα να'ξερα ποιο μεγαλο κεφαλι σκεφτηκε αυτη τη λιστα..
Αχταρμας..+1!
Εγώ ψήφισα Talbot Lotus Sunbeam. Μαζί με το Samba Rallye είναι οι παππούδες των μεταγενέστερων rallye που αγαπήσαμε.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:hmmm: Δεν περιμενα το 13αρι Rallye να εχει τοσο λιγες ψηφους...Φαντασου δλδ να υπηρχε στην ψηφοφορια το SportKA . Ουτε εγω (που το ειχα) δεν θα το ψηφιζα...
ουτε εγω το περιμενα.τα ελληνικα περιοδικα φταινε που διαμορφωνουν αντιληψεις.
Στα ξένα δλδ τρώει θάψιμο, ε;
-
Εγώ ψήφησα ένα που αρχίζει απο Meg και τελειώνει σε ane!!!
Simca ????????????????????????????????????????????/
-
Mitsubishi Starlet Turbo ;;
-
Ελλειπέστατη η ψηφοφορία.
Έχει υποψήφια
το peugeot 106 rallye
και
το peugeot 106 gti.
Μάλιστα.
{ανοίγω παρένθεση} Σαν να λέμε καλύτερος ποφοσφαιριστής του προηγούμενου αιώνα ήταν ο Πελέ με σώβρακο μέσα από το σορτς ή χωρίς; {κλείνω παρένθεση}Πού είναι όμως οι περαιτέρω διαφοροποιήσεις όσον αφορά το χρώμα;
Το μπλε ραλύ είναι καλύτερο χοτ χατς από το λευκό ραλύ; Και με το κίτρινο τί γίνεται; υπάρχει και το χρυσό gti! Είναι αυτό καλύτερο χοτ χατς από τα προηγούμενα; κι αν ναι είναι καλύτερο χοτ χατς κι από ασημί; ή μήπως το μαύρο 106 gti είναι το καλύτερο χοτ χατς;
Τεσπά, προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο χοτ χατς έβερ είναι το peugeot 106 rallye χρώματος μπλε, με 14αρες σιδερένιες ζάντες χρώματος λευκού, α/c, υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα και δώρο τα πατάκια και τον συναγερμό, αγορασμένο από την OSCAR A.E στο Περιστέρι με διευθύνοντα σύμβουλο τον κύριο Μανδραγόρα, πωλητή τον κύριο Πουνέντη,γραμματέα την Λίτσα...και στα ντράμς τον Μπάμπη τον παραφλου.
Όλα τάλλα ημίμετρα.-
-
Ρε gay το rallye είναι το 8v και το GT το 16V στας Ευρώπας.
Όπως είδα οι νοήμονες ψήφισαν Integrale, κάτι άλλοι σάπιοι τα άλλα τα σάπια και ο σουηδικός σύνδεσμος χρηστών internet έκανε ομαδική άσκηση ψηφοφορίας στο διαδίκτυο και έβγαλε ένα 25% στο Saab 99
YΓ: Γιατί Golf έχει τις γενεές 14 και στο S3 μόνο μια εκδοχή χωρίς να λέει ποιά από τις 2 είναι;
-
Ιν δατ κέιζ και αφού ανακαλέσω τα όσα βλακώδη έγραψα λόγω άγνοιας ψηφίζω το peugeot 309 gti ελλείψει του peugeot 206 roland garros.
-
Ακόμα και έτσι όμως, το δυνατότερο GTI δέν είναι εξορισμού καλύτερο απο το rallye?
-
sunny gti-r
ΦΠΕ κ μια καλή αναρτηση ... -
Ως μη νοήμων ψηφίζω λοιπόν το 306 Gti
-
Εδω και χρόνια σε αυτού του τύπου τις ρημαδοψηφοφορίες έχω το παράπονο ότι δεν βάζουν και την ακόλουθη επιλογή :
ο Το δικό μου !
Θα ήθελα να έβλεπα πόσοι αγαπάνε σε μέγιστο βαθμό το αυτοκίνητο τους είτε όντας κάτοχοι είτε πρώην κάτοχοι (φυσικά μαζί με τα αρνητικά του!) ...
-
η ψηφοφορια εληξε με νικητη την λανσια.
δευτερο το σαμπ.
η αλφασουντ περασε γκολφ ΜΚΙ ,πεζο 205GTI ,και ρενο wiliams.
περαστικα. -
Λίγη αλοιφή για τις αιμορροΐδες να δώσουμε; Όχι τπτ άλλο, αλλά δεν κοιμόντουσαν τα βράδια...
ψηφιστε το καλυτερο hot hatch of all time