-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
και ποσα λεφτα ζητανε για να σου συμπληρωσουν φρεον ξερει κανεις?Οι τιμες κυμαινονται στα 40-50€ αν ζητησει κανεις παραπανω φευγεις
-
Κανονικά δεν πρέπει να συμπληρώνεις.
Το αδειάζεις όλο,
αφήνεις κενό για αρκετή ώρα (20 λεπτά τουλάχιστον - αν έχει μπει υγρασία στο σύστημα θέλει χρόνο για να φύγει),
ελέγχεις αν χάνει το κενό
και μετά το γεμίζεις.Αν ο μάστορας θέλει μόνο να συμπληρώσει και να τελειώσει, ας πάρει μόνο 10 ευρώ να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κανονικά δεν πρέπει να συμπληρώνεις.Το αδειάζεις όλο,
αφήνεις κενό για αρκετή ώρα (20 λεπτά τουλάχιστον - αν έχει μπει υγρασία στο σύστημα θέλει χρόνο για να φύγει),
ελέγχεις αν χάνει το κενό
και μετά το γεμίζεις.Αν ο μάστορας θέλει μόνο να συμπληρώσει και να τελειώσει, ας πάρει μόνο 10 ευρώ να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Ολα πια ειναι πανευκολα! Το συνδεει το μηχανημα, βαζει την μαρκα του αυτοκινητου και ολα γινονται αυτοματα. Θα βγαλει το παλιο φρεον, θα κανει ενα κενο, διαγνωση διαρροων, νεο φρεον και δοκιμη . Δουλιτσα 45 λεπτων απο τα οποια μιση ωρα ειναι το κενο και ολα τα αλλα γινονται αμεσως, αλλα να εχουμε να λεμε . Παλι καλα που μου το θυμησατε να ριξω μια ματια στις πιεσεις με τα μανομετρα
-
50 εβρω?????/50εβρω????δεν ειμαστε καλα μου φαινετε!!!το αφηνω οπως ειναι εξαλου δεν το αναβω ποτε γιατι ανεβαινει η καταναλωση.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
50 εβρω?????/50εβρω????δεν ειμαστε καλα μου φαινετε!!!το αφηνω οπως ειναι εξαλου δεν το αναβω ποτε γιατι ανεβαινει η καταναλωση.Να το βγαλεις τελειως για να ελαφρυνει το αμαξι σου,περισσοτερη οικονομια
-
ευρώ ρε αδερφέ ...
δεν μπορώ να το βλέπω ...Και το κόστος είναι ανάλογο της εργασίας. Είναι αρκετή μανούρα και το μηχάνημα κοστίζει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευρώ ρε αδερφέ ...
δεν μπορώ να το βλέπω ...Και το κόστος είναι ανάλογο της εργασίας. Είναι αρκετή μανούρα και το μηχάνημα κοστίζει.
Πριν 2 χρονια το πληρωσα 40€ .Μανουρα δεν θα το ελεγα καθως ολα ειναι αυτοματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ευρώ ρε αδερφέ ...
To μηχάνημα κ η γνώση κοστίζει.
-
Πωωωω μου βγηκαν τα ματια . Ενα τετοιο μηχανημα κοστιζει εκει γυρω στα 3500€ (μεση τιμη συγκεκριμμενα )
-
Αγόρασε ένα κ εσύ κ κάνε την δουλειά του.
Οταν θα έρθεις να μου αλλάξεις κάτι εσύ εγώ θα σου δώσω όσα νομίζω ότι αξίζεις. Θα σου άρεσε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευρώ ρε αδερφέ ...
Ουδεμια αντίρρηση
-
Βέβαια τα περισσότερα μηχανήματα που έχω δει για να διαγνώσουν διαρροή θα πρέπει να έχει φύγει ολόκληρος σωλήνας από το κύκλωμα! Οπότε για άρπα κόλλα δουλειά μια χαρά είναι αλλά όταν έχεις θέμα θέλει να βάλεις χέρι και εργαλείο της προκοπής!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ευρώ ρε αδερφέ ...
οπως και να το κανουμε ειναι πολλα τα λεφτα για τη συγκεκριμενη εργασια και εκμεταλλευονται λιγη δροσια για το καλοκαιρι.σιγα τη γνωση που θελεις για να βαλεις φρεον,οταν αγοραζουν το μηχανημα τους κανουν ενα 'μαθημα' λειτουργειας του μηχανηματος και αυτο ειναι ολο.ασε που ολα ειναι αυτοματα.εμεις θα πληρωσουμε το καινουριο μηχανημα δεν θα μαστε με τα καλα μας.πριν 5 χρονια κοστιζε 30 ευρω,τωρα κοστιζει 50-60 ευρω αρα αυξηση 100%.
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
ευρώ ρε αδερφέ ...
οπως και να το κανουμε ειναι πολλα τα λεφτα για τη συγκεκριμενη εργασια και εκμεταλλευονται λιγη δροσια για το καλοκαιρι.σιγα τη γνωση που θελεις για να βαλεις φρεον,οταν αγοραζουν το μηχανημα τους κανουν ενα 'μαθημα' λειτουργειας του μηχανηματος και αυτο ειναι ολο.ασε που ολα ειναι αυτοματα.εμεις θα πληρωσουμε το καινουριο μηχανημα δεν θα μαστε με τα καλα μας.πριν 5 χρονια κοστιζε 30 ευρω,τωρα κοστιζει 50-60 ευρω αρα αυξηση 100%.
Kανενας δεν σε αναγκαζει να το κανεις.
-
ή βρες κάποιον με 30 ευρώ.
-
Σήμερα διαπιστωσα ότι η Lide διπλασίασε την τιμή του φρεον σε σχέση με πέρσι.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σήμερα διαπιστωσα ότι η Lide διπλασίασε την τιμή του φρεον σε σχέση με πέρσι.Ατιμη Linde
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Σήμερα διαπιστωσα ότι η Lide διπλασίασε την τιμή του φρεον σε σχέση με πέρσι.Έχω μια φιάλη R12 στην αποθήκη (πολλά χρόνια).
Δεν πήρα και μια R134a να έχω. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σήμερα διαπιστωσα ότι η Lide διπλασίασε την τιμή του φρεον σε σχέση με πέρσι.
Έχω μια φιάλη R12 στην αποθήκη (πολλά χρόνια).
Δεν πήρα και μια R134a να έχω.Ξερεις οτι εχεις ενα χρυσορυχειο στην αποθηκη σου εεε???
-
To αμαξι ειναι 5 χρονων και συντηρηση δεν εχει γινει ποτε στο ac περα απο φιλτρα καμπινας και απολυμανση με αμπουλα. Τι χρειαζεται να κανω τωρα? Φρεον? λαδι συμπιεστη?(τι ειναι αυτο?) Θερμοκρασια εξοδου με ηλεκτρονικο θερμομετρο μετραω 4 βαθμους στη πρωτη σκαλα ανεμηστηρα και χωρις ανακυκλωση αερα. Πιστευω οτι ειναι καλα...
a/c συμπλήρωμα φρέον?