-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
Και χωρίς απολύτως κανένα λόγο, είχε χάσει πάνω από 2 λεπτά . Πάντως παραδέχομαι την κα Δικοπούλου , πολύ μεγάλα ......(με την καλή έννοια).Σε σχεση με το πρωτο περασμα ειναι συν 7 λεπτα περιπου αργοτερος αρα προς τι ολες αυτες οι υπερβολες;
-
Οσο εισαι μεσα στον αγωνα εχεις το δικαιωμα να πας οσο πιο γρηγορα μπορεις , θες γιατι πληρωσες για τοσα χλμ και θες να τα τρεξεις ολα , θες γιατι πεισμωσες , θες γιατι ακομα στηνεις το αγωνιστικο και χρειαζεσαι χλμ , λογαριασμο θα σου δωσει γιατι πιεζει
Σε ολα τα σπορ οταν σε φτασει κατι πιο γρηγορο κανεις χωρο , απο ποση ωρα πριν πρεπει να εχουν αντιληφθει 2 ατομα στο 206 ενα 106 που ερχεται ουρλιαζοντας ? Αν ηταν ασθενοφορο , πυροσβεστικο ή ο αλυταρχης θα περιμεναν ευθεια για να κανουν χωρο ? Και τελικα να ξερετε ολοι οτι οι θεατες οδηγους που πιεζουν και ρισκαρουν γουσταρουν , δεν βλεπω F1 ( που δεν βλεπω ! ) να ενδιαφερομαι για τελειους γυρους κτλ , βλεπω ραλυ στο βουνο και δεν ξερω αν βγηκε εγκατελειψε ή απλα δεν κερδισε ! Τον Αγγελιδη πχ γουσταρω και τα περασματα του Gali ονειρευομαι......
Για να μην πω Ragnioti + Panizzi προσθιοκινητους πρωταθλητες Γαλλιας να στριβουν με τις πορτες
Τον Πανουργια θα περιμενω απο δω και περα να περασει.... -
να κάνει και ένας αδαής μια απλή ερώτηση?
τόσο σίγουρος ήταν ο οδηγός του 206 ότι πίσω του ήταν ο Πανουργιάς και δεν ήταν ο επόμενος απ΄ αυτόν αγωνιζόμενος που ξεκίνησε πχ με προπορεία και τον έφτασε?
μην μου πείτε ότι αυτά είναι σενάρια, περιμένω απάντηση -
Κατά την ταπεινή μου άποψη και από την μικρή εμπειρία που έχω από τα ράλλυ,(μόνο 12 αγώνες σε 4 χρόνια) θεωρώ ότι αυτό που έκανε ο οδηγός του 206 ήταν αρκετά επικύνδινο τουλάχιστον για το βουνό, αν όπως λενε ο Πανουριάς είχε και τα φώτα αναμένα!! Παιδιά καθαρά θέμα ασφάλειας!!!!!!!
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
Προς κυριο κ.κ.....κ
ΕΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ 106 ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΣ?
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ.ΗΤΑΝ Σ Π Ρ Ι Ν Τ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙ 30ος εισαι 29ος?ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ,
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ?
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ,
ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ?
ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΤΕ 10.ΥΓ ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΡΩΤΑ...
-
Η πλακα ειναι οτι τα πληρωματα Νο 38 και 43 δεν εχουν εκφερει αποψη για αυτα που συζηταμε και σχολιαζουμε τοσες μερες , ισως θα ηθελαν να ξεχαστει το θεμα .
Παντως εμενα η δυσκοιλιοτητα μου περασε με τα onboard -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι τα πληρωματα Νο 38 και 43 δεν εχουν εκφερει αποψη για αυτα που συζηταμε και σχολιαζουμε τοσες μερες , ισως θα ηθελαν να ξεχαστει το θεμα .
Παντως εμενα η δυσκοιλιοτητα μου περασε με τα onboardΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?Η ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΓΟΣ!ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ........ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ!ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ KAI TON EAYTO MOY!ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤA FORUM ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.....Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.......ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!
-
Εκπληκτικά τα βίντεο του Κώστα Πανουργιά!!!
Νομίζω ένας μαγευτικός οδηγός που διδάσκει την πάνω από το όριο οδήγηση στις δύσκολες μεταβλητές συνθήκες ενός αγώνα ράλλυ και με ένα όχημα που έχει φανερές ελλείψεις σε πρόσφυση!!
Είχα τη χαρά να τον γνωρίσω στην πίστα των Μεγάρων, νομίζω γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει, το αγαπά και δεν επιθυμεί προσωπική προβολη ή εκδήλωση κόμπλεξ υπεροχής όπως πολλοί Νεοέλληνες μέσω του αυτοκινήτου και των ικανοτήτων τους!
Ισα ίσα έχει βοηθήσει πολλούς νέους οπαδούς της οδήγησης , μαζί και εμένα, να βελτιωθούν πολύ!!Θαρρώ πώς η ''μονομαχία'' με το 206 είναι μέρος του σπόρ και του χαρίζει θέαμα, αν και νομίζω ότι όταν κάποιος είναι πολύ πιο γρήγορος κάνεις στην άκρη....
Καλό θα ήταν να μην γράφονται τόσο επιθετικοί χαρακτηρισμοί....
Χρόνια παρατηρώ το σπόρ και διαπιστώνω μετα λύπης πολλές έριδες, διαμάχες και διάφορα τέτοια ...όμορφα.
Τελικά φαίνεται πώς τα ελάχιστα και ελλειπή τρακντει στις πίστες-χωράφια είναι η μόνη λύση οδηγηκής απόλαυσης χωρίς δυσβάσταχτο οικονομικό και κυρίως συναισθηματικό κόστος στην Ελλάδα!Ενα μεγάλο μπράβο στο Κώστα και όλους τους μή ζάμπλουτους που έχουν το κουράγιο να τρέχουν σε αγώνες αυτούς τους δύσκολους καιρούς και σε αυτή την χώρα-κοινωνία!
Δημήτρης Αναστασίου
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
καλα τον ειχαμε μαντρωμενο τοσα χρονια στα μεγαρα. τωρα που τον αμολησαν ελευθερο να δουμε τι θα κανουμε...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΜΑΤΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΛΥΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΧΕΙ ΤΟ ΡΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΩΣΤΑΚ (ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ) ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΡΑΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.(ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΚΚ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ....ΣΤΟ PLAYSTATION) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ 206 ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΡΥΠΩΝΑ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 18ΑΡΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΤΑΚΑ.
ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΚΩΣΤΑΚ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΡΤΑΡΙΑ)
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΆΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ -
εχω να καταγγειλω δημοσια οτι ο κυριος πανουργιας μια φορα στα μεγαρα δε με αφηνε να περασω και αναγκαστικα να του κανω σλπιπστριιιινγκ στα φρεναααααα
εχω και βιντεο να παραθεσω (δε κανω πλακα)
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
εχω να καταγγειλω δημοσια οτι ο κυριος πανουργιας μια φορα στα μεγαρα δε με αφηνε να περασω και αναγκαστικα να του κανω σλπιπστριιιινγκ στα φρενααααααεχω και βιντεο να παραθεσω (δε κανω πλακα)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ IBIZA ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ .
Αν πάλι με ξέρεις προσωπικά θα γνωρίζεις οτι ποτέ δεν ενόχλησα κανέναν με την συμπεριφορά μου εντός και εκτός έμαθα να σέβομαι τους ανθρώπους ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ.
Απλά με ενοχλεί η ανώνυμη κατηγορία και η κακοήθια ορισμένων να κρίνουν και να κατηγορουνε ανθρώπους επι προσωπικου και φυσικα δεν αναφερωμαι σε εσένα.
γιάυτό ρωρταω το ονομά σου. -
τελικα ειναι ωραιο οταν τρεχουν οι οι ΠΑΝΟΥΡΙΑΔΕΣ!!!!!! ΧΑΧΑΧΑ κανουν φασαρια!!
ΜΠΡΑΒΟ ρε Κωστα για την οδηγηση σου...... Κρατησες ψηλα το ονομα σου... (γιαννη το κωστακ καποιοι το ελεγαν γιατι τρεμαν να πουν το επωνυμο... κοκκινιζαν απο ντροπη..... )
Τωρα για τον αγωνα αν καποιοι τρεχουν για τα forum παιδια μαζι σας.... καλα κανετε.... αλλα μην πηγαινετε στα βουνα και χαλατε και λεφτα ειναι αμαρτια!! ....οχι τιποτα αλλο αλλα ενοχλειτε και τους αλητες που πανε τερμα γκαζι!!!! ντροπη τους!!
τι να πω ρε παιδια εχω κανει αρκετα ραλλυ και πιστευω οτι καποια πραγματα τα γνωριζω λιγο, λιγο παλι λεω! αν τα παιδια ηταν νεα με το 206 δεν μπορεις να πεις τιποτα ουτε να ζητησεις τον λογο που δεν εκαναν στην ακρη. Το θεμα ειναι να αποκτησουν σαν νεοι αθλητικη παιδεια και να καταλαβουν το λαθος τους. Ο Κωστας εκανε ΑΓΩΝΑ και οποιος εχει τρεξει ξερει.... οταν τρεχεις... οταν στριβεις... το κανεις πρωτα για σενα....μετα για τον φιλο μηχανικο σου, μετα για τον φιλο σου που σε βλεπει στο βουνο και τελευταιο ερχεται και το ρολοι......(οποτε αν εχασε χρονο ο κωστας με την μπαταρια ειναι προβλημα δικο του οχι δικο σας) εκτος και αν απο εδω μεσα κανεις εχει κανενα συμβολαιο σαν επαγγελαματιας τοτε συγνωμη παιδια να κοιτατε μονο το ρολοι....
**το προβλημα δεν ειναι αυτο ..... το προβλημα ειναι γιατι το καθε κομπλεξικο κουκουναρι να μπορει να γραφει εδω μεσα ανωνυμα!!! **
Αυτο ειναι το μεγαλειο του σεβασμου!!! να μπορει ο καθε κομπλεξικος να κραζει εδω μεσα ανθρωπους που εχουν δωσει την ζωη τους για τον χωρο του αυτοκινητου!!!
FINΛΑΜΙΩΤΗ Πανουρια σ'ευχαριστουμε για το θεαμα!!!!
-
Ο χρήστης AUDI 80 GT έγραψε:
εχω να καταγγειλω δημοσια οτι ο κυριος πανουργιας μια φορα στα μεγαρα δε με αφηνε να περασω και αναγκαστικα να του κανω σλπιπστριιιινγκ στα φρεναααααα
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ IBIZA ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΣΕΝΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ .
Αν πάλι με ξέρεις προσωπικά θα γνωρίζεις οτι ποτέ δεν ενόχλησα κανέναν με την συμπεριφορά μου εντός και εκτός έμαθα να σέβομαι τους ανθρώπους ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ.
Απλά με ενοχλεί η ανώνυμη κατηγορία και η κακοήθια ορισμένων να κρίνουν και να κατηγορουνε ανθρώπους επι προσωπικου και φυσικα δεν αναφερωμαι σε εσένα.
γιάυτό ρωρταω το ονομά σου.An katalaba kala, milaei ateieyomenos. Kai to den kanw plaka kollaei sto oti exei kai video....
-
Ο χρήστης K.PANOURGIAS έγραψε:
Παντως εμενα η δυσκοιλιοτητα μου περασε με τα onboardΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?Η ΕΙΚΟΝΑ ΙΣΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΓΟΣ!ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ........ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ!ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΣΑ!ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ KAI TON EAYTO MOY!ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤA FORUM ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.....Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.......ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ!
αυτα ειναι!!!!! :Λαμια for ever...η τεχνη της οριακης οδηγησης!!!!!!!!! και δεν το λεω ειρωνικα ,αποδειξη ειναι η καταγωγη μου΄ΠΑΥΛΙΑΝΗ.
-
Ο χρήστης spir60s έγραψε:
Και χωρίς απολύτως κανένα λόγο, είχε χάσει πάνω από 2 λεπτά . Πάντως παραδέχομαι την κα Δικοπούλου , πολύ μεγάλα ......(με την καλή έννοια).
Σε σχεση με το πρωτο περασμα ειναι συν 7 λεπτα περιπου αργοτερος αρα προς τι ολες αυτες οι υπερβολες;
Ναι, αλλά τα 7:30 ήταν σταματημένος..... ,
-
ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο ΤΡΙΠΙΝΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟ 106 ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 206 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 206 ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Re xristo siga mhn katebaseis ta videakia gia xarh toy ka8enows....
Agwna kanei.... O agwnas den teleiwnei para mono otan teleiwsei to parc ferme... Mhn akoyw lalakies....
Mallon den exete parakoloy8hsei agwnes ekswterikoy opoy otan o argoteros odhgos den kanei sthn akrh apla toy sboytrizei kai mia o apo pisw kai ton petaei sto xantaki... ..Αυτό μπορεί να συμβαίνει στην πίστα και συχνά έχει και επιπτώσεις (ποινή), αλλά πουθενά αυτό δεν είναι ο κανόνας σε ραλλύ (τουλάχιστον στην Ευρώπη).
Σίγουρα πολύ κακώς δεν έκανε στην άκρη ο αργότερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνεύσουν όλοι από σύγκρουση.
-
AΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ .....ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΚΟΥΟΥΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΚ ...... ΓΡΑΦΤΣ ΑΓΟΡ Μ... , ΚΑΙ ΠΕΡΜΕΝ ΝΑ ΣΕ ΤΗΡΑΞ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ....
ΑΙΝΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΑΙΣΙΟΝ ...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
γιάυτό ρωρταω το ονομά σου.An katalaba kala, milaei ateieyomenos. Kai to den kanw plaka kollaei sto oti exei kai video....
ρε κωστα ελεος ο παναγιωτης με το μαυρο το 206 ειμαι και εννοειται οτι κανω πλακα...
ειναι λογικο να εχεις εκνευριστει με οσα γραφονται αλλα μονο ηρεμος μπορεις να αντιμετωπισεις τετοιες καταστασεις.(βασικα τον περασα αυτο ειναι αληθεια και εχω και βιντεο αλλα εστρωνε μοτερ χεχεχε)
-
Ο χρήστης ΣΠΥΡΟ έγραψε:
Re xristo siga mhn katebaseis ta videakia gia xarh toy ka8enows....
Agwna kanei.... O agwnas den teleiwnei para mono otan teleiwsei to parc ferme... Mhn akoyw lalakies....
Mallon den exete parakoloy8hsei agwnes ekswterikoy opoy otan o argoteros odhgos den kanei sthn akrh apla toy sboytrizei kai mia o apo pisw kai ton petaei sto xantaki... ..Αυτό μπορεί να συμβαίνει στην πίστα και συχνά έχει και επιπτώσεις (ποινή), αλλά πουθενά αυτό δεν είναι ο κανόνας σε ραλλύ (τουλάχιστον στην Ευρώπη).
Σίγουρα πολύ κακώς δεν έκανε στην άκρη ο αργότερος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κινδυνεύσουν όλοι από σύγκρουση.
Milasa poy8ena gia kanona? Eipa ti symbainei se rally kai oxi se pista....
Kai oses fores exei se rally sto ekswteriko mono poinh den exei ferei... Anyway....APR katara sto playstation.....
1o RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α.Λ.