Εκπληκτικά τα βίντεο του Κώστα Πανουργιά!!!
Νομίζω ένας μαγευτικός οδηγός που διδάσκει την πάνω από το όριο οδήγηση στις δύσκολες μεταβλητές συνθήκες ενός αγώνα ράλλυ και με ένα όχημα που έχει φανερές ελλείψεις σε πρόσφυση!!
Είχα τη χαρά να τον γνωρίσω στην πίστα των Μεγάρων, νομίζω γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει, το αγαπά και δεν επιθυμεί προσωπική προβολη ή εκδήλωση κόμπλεξ υπεροχής όπως πολλοί Νεοέλληνες μέσω του αυτοκινήτου και των ικανοτήτων τους!
Ισα ίσα έχει βοηθήσει πολλούς νέους οπαδούς της οδήγησης , μαζί και εμένα, να βελτιωθούν πολύ!!
Θαρρώ πώς η ''μονομαχία'' με το 206 είναι μέρος του σπόρ και του χαρίζει θέαμα, αν και νομίζω ότι όταν κάποιος είναι πολύ πιο γρήγορος κάνεις στην άκρη....
Καλό θα ήταν να μην γράφονται τόσο επιθετικοί χαρακτηρισμοί....
Χρόνια παρατηρώ το σπόρ και διαπιστώνω μετα λύπης πολλές έριδες, διαμάχες και διάφορα τέτοια ...όμορφα.
Τελικά φαίνεται πώς τα ελάχιστα και ελλειπή τρακντει στις πίστες-χωράφια είναι η μόνη λύση οδηγηκής απόλαυσης χωρίς δυσβάσταχτο οικονομικό και κυρίως συναισθηματικό κόστος στην Ελλάδα!
Ενα μεγάλο μπράβο στο Κώστα και όλους τους μή ζάμπλουτους που έχουν το κουράγιο να τρέχουν σε αγώνες αυτούς τους δύσκολους καιρούς και σε αυτή την χώρα-κοινωνία!
Δημήτρης Αναστασίου