-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ
Και αυτο θα πρεπε να διδασκοταν στα σεμιναρια
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
ΩΡΕ ΣΠΥΡΟ,μη μου χρεώνεις πράγματα που δεν είπα! Δεν εννοώ να γίνουν οι αγώνες carmageddon και όποιον πάρει ο χάρος. Σίγουρα ο οδηγός δεν ηταν σε 'αγωνιστική' ψυχολογία καθώς μετά το σταμάτημα ξενέρωσε και μετά είπε να του πιεί το αίμα και ο,τι γίνει. Εσυ κρίνεις εκ των έξω όμως και λες τι θα έπρεπε και πως θα έπρεπε να γίνει και μπλα μπλα μπλα. όλοι τα ξέρουμε αυτά.
ΣΑΦΩΣ δεν νοείται να ρίξεις τον άλλον στο χαντάκι, ούτε σε βόλτα με ποδήλατο, αλλά με συγχωρείτε, αν είχε δίπλα καλαμπόκια και γώ και σύ και όλοι μας νομίζω θα την 'κάναμε' αν δεν έλεγε να κάνει άκρη ο μπροστινός. Και έγκειται και στο fair play νομίζω.
Όπως επίσης νομίζω πως ο Κ. Πανουριάς (ή Πανουργιάς) δεν είχε καμμία πρόθεση να βγάλει τον προπορευόμενο απο το δρόμο, απλά υποτίμησε το χωματάκι στην είσοδο και γλίστρησε. Και νομίζω οτι αυτά είναι που συμβαίνουν στους αγώνες και γι'αυτό άλλωστε λέγονται έτσι.Πάντως συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.... Ίσως ήταν η προηγούμενη διατύπωση αγαπητέ PapaZent.
Τελικά οι περισσότεροι που έχουν εκφράσει άποψη στο θέμα εδώ μέσα, δίκιο έχουν, ανάλογα με τις προτεραιότητες του καθενός. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχουν εσκεμμένες επικίνδυνες ακρότητες, εγώ εκεί διαφώνησα χωρίς να υποστηρίζω ότι έγινε κάτι τέτοιο στην συγκεκριμένη περίπτωση, λάθη όλοι κάνουμε!
..άντε να δούμε τον γαύρο τώρα, εμείς την πήραμε την πίκρα μας πάλι
-
Ο χρήστης cannonball έγραψε:
Προς κυριο κ.κ.....κ
ΕΑΝ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ.
ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΓΙΑΤΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΞΙΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ 106 ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΣ?
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ 4 ΕΙΔΙΚΕΣ.ΗΤΑΝ Σ Π Ρ Ι Ν Τ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙ 30ος εισαι 29ος?ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ,
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ?
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ,
ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ?
ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΤΕ 10.ΥΓ ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΠΡΩΤΑ...
ΜΑΘΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΓΚΟΛ,ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΚΟΝΤΡΕΣ.
ΤΗΝ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΗΝ Β..... -
cannonball και k.k.k., χωρίς να θέλω να το παίξω ξύπνιος, κρίμα να χαλάτε μία καλή συζήτηση που βασίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της σε επιχειρήματα από όλες τις πλευρές με άσχετους προσωπικούς κλπ..... μάλλον δεν γνωρίζεστε κιόλας....
Αν χρειάζεστε εκτόνωση, δείτε την παράταση, βλέπω τον ΠΑΟΚ να τελειώνει με 5-6 παίκτες....
-
ΣΠΥΡΟ εχεις δικιο απλα εκνευριζομαι με τον Θαν. επειδη μιλησε για την κοπελα με απρεπεια. τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι ηταν λαθος ? κατα την ταπεινη μου αποψη.
Τωρα τα υπολοιπα που λεει ο θανασης,
αυτα τα καναμε παλια τωρα τρεχουμε με ποιο γρηγορα πραγματα και φοραμε κρανη τα ξεπερασαμε αυτα μαζι με τους ανθρωπους αλλα εκει ειναι η διαφορα , ξερω δεν μπορεις να καταλαβεις γιατι το πληρωμα αυτο πηγαινει γρηγορα οτι και να γινει αλλα ρωτα και λιγο αφου στο 'χωρο' εισαι και ξερεις και μπαλιτσα... -
Ο χρήστης nikos al έγραψε:
Αγωνας ειναι ρε παιδια τα παντα μπορει να γινουνhttp://www.motorsportmad.com/view/2849/ ... competitor
.....ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!
ΤΟ ΝΟ6 ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟ ΝΟ7,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΔΕΞΙΑ........................................ -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αγωνας ειναι ρε παιδια τα παντα μπορει να γινουν
http://www.motorsportmad.com/view/2849/ ... competitor
.....ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!
ΤΟ ΝΟ6 ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟ ΝΟ7,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΔΕΞΙΑ........................................Του τη κανει και την κανει
-
Βρε τον αλητάμπουρα
Ελπίζω μόνο να μην τον μιμηθούν και άλλοι 'έξυπνοι'
-
βρε τι του εκανε ο π...στης ....
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
βρε τι του εκανε ο π...στης ....Basika bash toy mege8oys mallon kollaei to p...staras.......
(gia to video toy alpinestars milame).Alla erwthsh... oi krites giati den metakoinhsan to amaksi kai ekoban oloys toys epomenoys? Ti paixthke sthn synexeia?
-
Ooooooλα τα λεφτα το site κ. Τακη,
αυτα τα season reviews του BTCC τα εχω λιωσει μιλαμε...
1o RALLY SPRINT ΜΠΡΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α.Λ.