-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
χθες το απογευμα οδηγησα το S3 με stronic , και το ΤΤS με χειροκινητο κιβωτιο.
σαφως ποιο σπορ το ΤΤS , η τετρακινηση εστω και με χαλντεξ δουλευει πολυ καλα και στα δυο , εμφανως μεγαλυτερα τα περιθωρια μεσα στην στροφη σε σχεση με το προσθοκινητο ΤΤ μου αρκει βεβαια να μην φοβηθεις και να μεινεις στο γκαζι.
μοτερ εξαιρετικα , ο θορυβος στο ΤΤS και το stronic στο S3 καυλα....πως τα βρηκες και τα 2 μαζι? σε αντιπροσωπεια?
ειναι θεικο το ΤΤ που ειναι πιο ελαφρυ και καλοζυγισμενο και σιγουρα αξιζει τα παραπανω χρηματα
αυτο που λες για τη στροφες και το να μεινεις στο γκαζι το προσυπογραφω
οσο για το χαλντεξ το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια , αλλωστε υπαρχουν παρα πολλα (πολυ πιο ) σπορ 4κινητα που δεν εχουν κεντρικο διαφορικο
ναι με την ευκαιρια των 100 χρονων της AUDI εχουν κατεβει και θα ειναι εδω μεχρι και την κυριακη επιπλεον το S5 (θα το οδηγησω και αυτο) το φοβερο R8 και το τερας RS6.
οι πλακες που μπορεις να κανεις με το RS6 σε ανυποψιαστους ειναι σιγουρα για βιντεακιτο rs6 εχει αστεια πολυ γκαζι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χθες το απογευμα οδηγησα το S3 με stronic , και το ΤΤS με χειροκινητο κιβωτιο.
σαφως ποιο σπορ το ΤΤS , η τετρακινηση εστω και με χαλντεξ δουλευει πολυ καλα και στα δυο , εμφανως μεγαλυτερα τα περιθωρια μεσα στην στροφη σε σχεση με το προσθοκινητο ΤΤ μου αρκει βεβαια να μην φοβηθεις και να μεινεις στο γκαζι.
μοτερ εξαιρετικα , ο θορυβος στο ΤΤS και το stronic στο S3 καυλα....πως τα βρηκες και τα 2 μαζι? σε αντιπροσωπεια?
ειναι θεικο το ΤΤ που ειναι πιο ελαφρυ και καλοζυγισμενο και σιγουρα αξιζει τα παραπανω χρηματα
αυτο που λες για τη στροφες και το να μεινεις στο γκαζι το προσυπογραφω
οσο για το χαλντεξ το θεμα ειναι να κανει τη δουλεια , αλλωστε υπαρχουν παρα πολλα (πολυ πιο ) σπορ 4κινητα που δεν εχουν κεντρικο διαφορικο
ναι με την ευκαιρια των 100 χρονων της AUDI εχουν κατεβει και θα ειναι εδω μεχρι και την κυριακη επιπλεον το S5 (θα το οδηγησω και αυτο) το φοβερο R8 και το τερας RS6.
οι πλακες που μπορεις να κανεις με το RS6 σε ανυποψιαστους ειναι σιγουρα για βιντεακιτο rs6 εχει αστεια πολυ γκαζι
το εδώ που έιναι? Το Rs6 είναι Avant?
-
κρητη φανταζομαι οτι εννοει βλεποντας απο τον λογαριασμο του
το rs6 εχει βγει σε σενταν? γιατι μονο avant εχω δει στο δρομο
-
http://www.motorshowlive.gr/2009/competition/
για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.motorshowlive.gr/2009/competition/για όποιον θέλει να δοκιμάσει την τύχη του
ωραιος αυτο με το να χρησιμοποιηθουν τα στοιχει μου δεν ξερω αν ειναι καλο
βεβαια τα εχουν ηδη , δε παει στο διαολο
-
η μέση κατανάλωση πήγε στο 11.4lt/100km, και τα χιλιόμετρα έφτασαν στα 29490! Οπότε πλησιάζει το service των 30.000χλμ και είχα ρωτήσει ο καημενούλης αν γνωρίζετε πόσο πάει
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
η μέση κατανάλωση πήγε στο 11.4lt/100km, και τα χιλιόμετρα έφτασαν στα 29490! Οπότε πλησιάζει το service των 30.000χλμ και είχα ρωτήσει ο καημενούλης αν γνωρίζετε πόσο πάειΑν είσαι Ok απο φρένα με 250 είσαι οκ
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
η μέση κατανάλωση πήγε στο 11.4lt/100km, και τα χιλιόμετρα έφτασαν στα 29490! Οπότε πλησιάζει το service των 30.000χλμ και είχα ρωτήσει ο καημενούλης αν γνωρίζετε πόσο πάειεμενα μου πηγε 260 το service + 67 ευρω τα λαδια απο ιντερνετ που τους τα πηγα εγω
(αλλιως θα ηταν 260 + 100 τα λαδια)τα εμπρος τακακια πανε 180 (εξω 120) και στα 2 χρονακια αλλαγη υγρου φρενων 70 ευρω
το service των 30Κ αφορα ουσιαστικα αλλαγη φιλτρων (αερα , λαδιου, καμπινας , βενζινης)
μετα θα ειναι τα ωραια, ιμαντας, βαλβολινη haldex...
-
κρητη φανταζομαι οτι εννοει βλεποντας απο τον λογαριασμο τουτο rs6 εχει βγει σε σενταν? γιατι μονο avant εχω δει στο δρομο
Ηρακλειο ειναι τα αυτοκινητα αυτη την στιγμη.
rs6 οπως λες σε avant μονο. -
rs6 οπως λες σε avant μονο.μου αρεσει και avant
-
rs6 οπως λες σε avant μονο.παίρνω το πλοίο και έρχομαι!!!
QsisVTS> Άσε φίλε! έχω είδη αλλάξει βαλβολίνες κιβωτίου(στα15.οοο)! και προτίθεμαι να αλλάξω ξανά για πλύσιμο των γραναζιών... επίσης θα αλλάξω από τώρα και τις βαλβολίνες του Haldex! πέρα από φίλτρα κλπκλπ
-
λοιπον αρχιζω...
ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI MOY ΓΑΜΩ
δε φτανει που πρωι πρωι εμεινα απο αυτοκινητο , παω στην αντιπροσωπεια μιας και ημουν κοντα και δε μου λενε τι εχω γιατι δεν προλαβαινουν να το βαλουν στο διαγνωστικο 2 λεπτα..
απο δευτερα τριτη λενεοχι τιποτε αλλο, να μαθω τι σκατα εχει το κωλαμαξο μου
για την ιστορια οπως πηγαινα στη παραλιακη αμεριμνος με καμια 100η χλμ , ξαφνικα το αυτοκινητο αρχισε να βρονταει και μου αναβει και το check engine
κανω στην ακρη και επειδη ημουν λιγο πριν την αλιμου , το παω κουτσα κουτσα (οχι πανω απο 2000 σαλ και 30-40 χλμ/ω) και τους το αφηνω..
μου ειπαν οτι παιζει να ειναι κανα δυναμο ή κακη βενζινη..
τωρα θα δουμε αν η επεκταση εγγυησης θα πιασει τοπο
ειμαι ετοιμος για τσακωμους citroen style
ξανα ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI KAI ΟΛΟ ΤΟ VAG
-
Γκαντεμιά να μένεις Παρασκευιάτικα (εγώ είχα μέινει Κυριακή του Πάσχα βέβαια...)... Μην αγχώνεσαι όμως, έχεις εγγύηση (πάλι καλά που έκανες την επέκταση ). Υποψιάζομαι πολλαπλασιαστές ή κάτι παρόμοιο. Περαστικά Γιώργο μου...
-
ευχαριστω φιλε μου..εχω ξενερωσει τη ζωη μου και μου την εσπασε που αν και επεμενα δε μου το κοιταζαν επι τοπου..
παιζει να επαθε επιπλεον ζημια που το μετακινησα για λιγα χλμ (εστω και αν πηγαινα πολυ αργα?)
αυτος στο συνεργειο μου ειπε οτι μπορει να σπασουν οι καταλυτες ετσι..το να βρονταει ομως περα απο πολλαπλασιαστη τι αλλο μπορει να ειναι?
μου ειχε τυχει πριν λιγους μηνες το ιδιο στο clio μας (παλι βρονταγε και ηταν παλι πολλαπλασιαστες)ολα τα αυτοκινητα μας σε μενα βγαζουν τις βλαβες τους ρε πουστη μου
και ειχα να παω να κανω σοβαρη δουλεια και τωρα γ@μηθηκα
-
Εγκέφαλος, μπουζοκαλώδια, μπουζί, αισθητήρας λ, MAF... πολλά και διάφορα... Ζημιά άλλη που το μετακίνησες δεν πιστεύω να έπαθες. Όσο για την αντιμετώπισή τους έχουν κάποιο δίκιο (φαντάσου να είχες εσύ ραντεβού για σέρβις, να είχες πάρει άδεια άπό την δουλειά σου για αυτό και να μην σου έκαναν το σέρβις γιατί ήρθε κάποιος άλλος με βλάβη). Πάλι καλά που έχεις το C2 να κινείσαι...
-
qsis , περαστικα φιλε , ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο
-
λοιπον αρχιζω...ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI MOY ΓΑΜΩ
δε φτανει που πρωι πρωι εμεινα απο αυτοκινητο , παω στην αντιπροσωπεια μιας και ημουν κοντα και δε μου λενε τι εχω γιατι δεν προλαβαινουν να το βαλουν στο διαγνωστικο 2 λεπτα..
απο δευτερα τριτη λενεοχι τιποτε αλλο, να μαθω τι σκατα εχει το κωλαμαξο μου
για την ιστορια οπως πηγαινα στη παραλιακη αμεριμνος με καμια 100η χλμ , ξαφνικα το αυτοκινητο αρχισε να βρονταει και μου αναβει και το check engine
κανω στην ακρη και επειδη ημουν λιγο πριν την αλιμου , το παω κουτσα κουτσα (οχι πανω απο 2000 σαλ και 30-40 χλμ/ω) και τους το αφηνω..
μου ειπαν οτι παιζει να ειναι κανα δυναμο ή κακη βενζινη..
τωρα θα δουμε αν η επεκταση εγγυησης θα πιασει τοπο
ειμαι ετοιμος για τσακωμους citroen style
ξανα ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI KAI ΟΛΟ ΤΟ VAG
Ρε συ σορρυ ειλικρινα γιατι μπορω να καταλαβω τον πονο σου και εχεις τα 1000 δικια να τα παιρνεις στην κρανα οχι τοσο επειδη σε αφησε αλλα κυριως επειδη σε εγραψαν εκει που δεν πιανει μελανι τα λαμογια της αντιπροσωπειας... Αλλα δεν κρατιεμαι θα το θυμισω γιατι πανε μονο μερικες ωρες που μου το ειπες...
τα ιταλικα περα απο σχημα δε προκειται να σου προσφερουν απολυτως τιποτα σε οδηγηση..
ο γερμανος ομως εχει πολλα να σου προσφερερει..
Καλα ξεμπερδεματα και καλη ''αναρρωση'' ευχομαι κι ας ελπισουμε να μην ειναι κατι σημαντικο!
-
καλα το c2 το εχω με τη μητερα μου και εχει κι αυτη δουλειες..
οσο για την αντιμετωπιση καταλαβαινω απολυτα το να μη μου το φτιαξουν και εννοειται οτι πρεπει να περιμενω στη σειρα μου, απλα ενα διαγνωστικο για να μου πουν τι εχει ηθελα για να μην καθομαι σε αναμμενα καρβουνα.
-
@ zx εχεις δικιο, σημερα και ο πασχος μπορει να με κοροιδεψει...
καμια χαζομαλακια θα ειναι στο τελος και απο τη στιγμη που δε θα πληρωσω φραγκο δε με πολυνοιαζει
ΥΓ ας μη μιλησω για το ποσες φορες με εχουν αφησει τα γαλλικα, αστο ειμαι μητσοτακης ο,τι και να παρω μαλλον
-
διαγνωστικο απο δευτερα τριτη ενω ειναι παρασκευη πρωι πρωτη φορα ακουω...
αλλο συνεργειο vag δεν ειχε εκει κοντα?
AUDI S3