-
μηπως επρεπε να ειχα κανει αυτη τη βελτιωση στο c2 μου να γλιτωνα φραγκα?
http://www.youtube.com/watch?v=FPx7RPFM ... -fresh+divδεν τρωει πολυ απο το s3 στο 2ο ανοιγμα που το ανεβαζει στα 1.2 bar
το c2 συνεχιζει να εχει τελικη στα 200λιγα αφου και μαμα με 7000 στροφες 5η τα πιανει
ποσο καγκουρες οι σχιστοματηδες και θεικες φατσες ο χοντρος που ειναι πολυ αγχωμενος -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως επρεπε να ειχα κανει αυτη τη βελτιωση στο c2 μου να γλιτωνα φραγκα?
http://www.youtube.com/watch?v=FPx7RPFM ... -fresh+divδεν τρωει πολυ απο το s3 στο 2ο ανοιγμα που το ανεβαζει στα 1.2 bar
το c2 συνεχιζει να εχει τελικη στα 200λιγα αφου και μαμα με 7000 στροφες 5η τα πιανει
ποσο καγκουρες οι σχιστοματηδες και θεικες φατσες ο χοντρος που ειναι πολυ αγχωμενοςκα τα πλη κτι κο!!!
φρένα: γνωρίζω τις συμβουλές σου, προσέχω πολύ. Όμως είναι τεράστιοι δίσκοι(345χιλ), μη διάτριτοι, με μονοπίστονες δαγκάνες! Η πάστα, ή αλλιώς η σύνθεση των τακακίων/ δίσκων είναι πολυ΄καλυτερα απο το προηγουμενο μου S3 MK1 που τα εκαιγε αμεσως σε μια γρηγορη κατηφορικη διαδρομη...
-
ναι αντεχουν ομως τα εχω βγαλει 2 φορες off . τα κανονικα τα ΑΤΕ αντεχουν παρα πολυ τα αλλα που φοραω τωρα ειναι γτπ σε 10 λεπτα εχουν παραδωσει πνευμα..
τα ΑΤΕ μαλιστα μου εβγαλαν και 25.000 χλμ (πρωτη φορα στη ζωη μου εβγαλα τοσα )
βεβαια θα επαιξε ρολο οτι στα πρωτα 8.000 χλμ πηγαινα χεσμενος γιατι μου φαινονταν πολλα τα αλογααυτα που εχω τωρα σε 3-4000 χλμ θα εχουν φθαρει τελειως και θα τα αλλαξω (ευτυχως ) και θα παω εγω αυτη τη φορα , γιατι αν θες κατι να γινει σωστα πρεπει να το κανεις μονος σου
φυσικα εξω γιατι ειναι πολυ φθηνοτερα (120 εξω, 180 αντιπροσωπεια )
αυτο που με ειχε προβληματισει κατα την πρωτη αλλαγη ηταν οτι το εμπρος δεξι ειχε φθαρει σημαντικα περισσοτερο απο το αριστερο (το οποιο ειναι το μονο που εχει αισθητηρα, συνεπως εγδαρα λιγο τη δισκοπλακα τσιπηδες ) και θελω να δω αν μου το κανει παλι ή ηταν τυχαιο οπως μας ειπε ο φρενας.
αν το κανει παλι θα παω στην αντιπροσωπεια να μου κοιταξουν τη δαγκανα
(και φυσικα κλασικη karenta θα μου πουν οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα ) -
karenta ολε!
δεν άκουσαν τίποτα, δεν είδαν τίποτα, δεν ξέρουν τίποτα... μόνο να μας τα πουλάνε!
εμένα έχει περάσει τα 25.οοο και δεν χρειάζεται ακόμη τίποτα εκεί κάτω. Πάντως ο ένας δίσκος είναι γρατζουνισμένος και σε μένα!
-
Χτες το απογευμα μια κ@λογρια ξεχασμενη απο τον Χαρο και απο τον Θεο και οδηγωντας μηχανακι
τρομαρα της μου εσκασε ενα φιλι στον πισω προφυλακτηρα.Ευτηχως ηταν πολυ απαλο αλλα μου
αφησε μια γρατζουνια στο κατω σποιλερ πανω απο τις εξατμισεις.Την αλλη Παρασκευη θα μπει
καινουργιο σποιλερακι που για την ιστορια κοστιζει 216 ευρωπουλακια. -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Χτες το απογευμα μια κ@λογρια ξεχασμενη απο τον Χαρο και απο τον Θεο και οδηγωντας μηχανακι
τρομαρα της μου εσκασε ενα φιλι στον πισω προφυλακτηρα.Ευτηχως ηταν πολυ απαλο αλλα μου
αφησε μια γρατζουνια στο κατω σποιλερ πανω απο τις εξατμισεις.Την αλλη Παρασκευη θα μπει
καινουργιο σποιλερακι που για την ιστορια κοστιζει 216 ευρωπουλακια.Στο διαχύτη δηλαδή?
Αν ναι, παίζει να μου το 'σπρώξεις' ή είναι πολύ γρατζουνισμένο?
Ρωτάω γιατί...θα το πετάξεις που θα το πετάξεις...καλύτερα δεν είναι να πιάσει τόπο?μηπως επρεπε να ειχα κανει αυτη τη βελτιωση στο c2 μου να γλιτωνα φραγκα?
ποσο καγκουρες οι σχιστοματηδες και θεικες φατσες ο χοντρος που ειναι πολυ αγχωμενοςAν και κάπως καθυστερημένα...εγώ στη θέση σου θα πουλαγα το S3 και θα ξαναέπαιρνα το C2.
ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ!!! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Στο διαχύτη δηλαδή?
Αν ναι, παίζει να μου το 'σπρώξεις' ή είναι πολύ γρατζουνισμένο?
Ρωτάω γιατί...θα το πετάξεις που θα το πετάξεις...καλύτερα δεν είναι να πιάσει τόπο?νομίζω ότι ο πίσω προφυλακτήραε του S3 αποτελείται από τρία μέρη, τον διαχύτη, το κυρίως μέρος και το περιφεριακό μαρσπιεδάκι, το οποίο είναι διαφορετικό στα A3 και S3, οπότε δε ξέρω αν μπορείς να βάλεις τον διαχύτη κατευθείαν στο δικό σου
-
Και γιατι οπως λενε μια εικονα ισον με χιλιες λεξεις οριστε μια φωτο που δειχνω με το βελακι
που ακριβως με γρατζουνισε η γιαγιαΦιλε Καβουρα ισα ισα που φαινετε η γρατζουνια και αν δεν το ξερεις δεν προκειται να το δεις,απλα η δικια μου η παραξενια με ωθησε να παραγγειλω καινουργιο.Αν οντως σου κανει πολυ ευχαριστως να στο δωσω.
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Φιλε Καβουρα ισα ισα που φαινετε η γρατζουνια και αν δεν το ξερεις δεν προκειται να το δεις,απλα η δικια μου η παραξενια με ωθησε να παραγγειλω καινουργιο.Αν οντως σου κανει πολυ ευχαριστως να στο δωσω.Σοβαρά?
Προφανώς και το θέλω...προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα το δω καν... (κρίνοντας από την περιγραφή σου ).Μόνο αρνητικό:αν μπορείς να μου το κρατήσεις ως το τέλος Σεπτεμβρίου που θα μπορέσω να πεταχτώ Χαλκίδα να έρθω να το πάρω, θα μου έκανες τεράστια εξυπηρέτηση.
ΥΓ:όταν διάβασα τη φράση σου, χαμογελούσα σαν το βλάκα και με είδε ένας φίλος (που κάθεται απέναντι μου) και μου λέει:'τι διάβασες ρε μ@λ@κ@ και χάρηκες τόσο?Κάνεις λες και κέρδισες το λόττο'
-
Ωραια εκλεισε για τον φιλο Καβουρα το σποιλερακι.Οποτε θες θα ειναι εδω και θα σε περιμενει.
Η φαση ειναι οτι σημερα που πηγα και αφησα το αμαξι για να το περασουν με ρωτησαν αν θα το
κρατησω η αν θα το πεταξουν για ανακυκλωση(και καλα)και επειδη δεν μου ειχες απαντησει δεν
ηξερα αν θα σου εκανε και παραλιγο να τους πω να το πεταξουν.Αλλα τελικα ειπα να περιμενω
και σημερα να δω και τους ειπα τελικα να το κρατησουν.Παντως ξερω οτι παει σε καλα χερια -
Kι ένα τέτοιο
μπρελοκάκι και είναι έτοιμος -
Ο χρήστης dum έγραψε:
Ωραια εκλεισε για τον φιλο Καβουρα το σποιλερακι.Οποτε θες θα ειναι εδω και θα σε περιμενει.
Η φαση ειναι οτι σημερα που πηγα και αφησα το αμαξι για να το περασουν με ρωτησαν αν θα το
κρατησω η αν θα το πεταξουν για ανακυκλωση(και καλα)και επειδη δεν μου ειχες απαντησει δεν
ηξερα αν θα σου εκανε και παραλιγο να τους πω να το πεταξουν.Αλλα τελικα ειπα να περιμενω
και σημερα να δω και τους ειπα τελικα να το κρατησουν.Παντως ξερω οτι παει σε καλα χεριαΑμα παιξει καμια χαρακια στην οροφη, υπαρχει περιπτωση να μου σπρωξεις και μενα μηπως το S3 ολοκληρο?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kι ένα τέτοιο
μπρελοκάκι και είναι έτοιμοςΤρελο το μπρελοκακι Θελω και εγω ενα
Ποια οροφη βρε corsair?Εδω τα πατακια λερωθηκαν και λεω να βαζω καμια αγγελια σιγα-σιγα -
ρε παιδιά! καλημέρα και καλό σας μήνα καταρχήν!
επειδή πλησιάζω με τις καλοκαιρινές βόλτες επικίνδυνα το service των 30.οοο χλμ μήπως γνωρίζουμε πόσο πάει στην ελέυθερη αγορά των επίσημων/ εξουσιοδοτημένων?
-
που πήγατε ρε παιδιά?
μήπως σας διώξανε οι Ιταλοί? μήπως οι Γάλλοι? μήπως οι Γιαπωνέζοι?
μη με αφήνετε μόνο
το Σάββατο φεύγω για διακοπές με το S3...
-
τώρα που πλύθηκαν οι δρόμοι κι έπεσε η θερμοκρασία λιγάκι το καημένο το S3 και πατάει καλύτερα αλλά πετάει και καλύτερα....
εσάς?
-
εμενα παταει καλα απο τοτε που αλλαξα λαστιχα , μιας ειχα φτασει σε τραγικο σημειο (ηταν σλικ )
ειμαι και μαμα και δε με εχοχλει καθολου η ζεστη(εκτος κι αν κανει 40+) , αρα εγω τουλαχιστον δε μπορω να σου πω κατι χρησιμο
παντως το επομενο πρωι μετα τη βροχη ειδα τρελη διαφορα που εφυγε η πολλη η σκονη μηνων
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
εσάς?δεν είναι S3 το δικό μου...δεν μπορώ να απαντήσω
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
εσάς?
δεν είναι S3 το δικό μου...δεν μπορώ να απαντήσω
Καλα το δικο σου δεν πιγαινε και ποτε για να μην πηγαινει με τις ζεστες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα το δικο σου δεν πιγαινε και ποτε για να μην πηγαινει με τις ζεστεςπάντα σερνόταν το δικό μου άλλωστε και πριν και μετά και κατά τη διάρκεια.
Δες το θετικά όμως:Τουλάχιστον πάει τόσο αργά που προλαβαίνουν να το θαυμάσουν και οι άλλοι στο δρόμο και δε βλέπουν μόνο μία θομπάδα...
AUDI S3