-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι στο vag ειναι γκαντεμια,στα ιταλικα συνηθεια.. Να το χαιρεσαι το μπρικι σου που εσκασες κι ενα καρο λεφτα για να το παγαινεις καθε δευτερα συνεργειο..
Ο φιλος που δουλευει σε αντιπροσωπεια αλφα σε διαβασε και μου ειπε οτι περιμενει τηλεφωνο σου,εχει Tbi σε ασπρο να γουσταρεις.. Καυτο το μπουρδελο και πετα τα αποκαϊδια στο βοθρο.θα το φτιαξω και θα το κρατησω για παντα ετσι για να σκασεις κερατα !!!
και μη μου λες για καθε δευτερα στο συνεργειο.. ο νονος μου αγοραζει μονο αλφα πολυ πριν καν εσυ κι εγω γινουμε ιδεα (κολλημενος κι αυτος, busso style ) και εχω δει τι παει να πει καθε δευτερα στα συνεργεια
-
Αν ειναι να το κρατησεις (νταξει ολοι κανουμε λαθη..) παρε κι αλλο ενα απο γερμανια τρακαρισμενο να χεις να αλλαζεις ολα αυτα που θα σου βγαλει. Στανταρ κι εκεινο θα χει κλασσικες αδυναμιες με πολλαπλασιαστες,τουρμπινες,δισκοπλατο κλπ αλλα απ το να τα σκας στην αντιπροσωπεια καλυτερα.. Μλκ σε λυπαμαι,παντρευτηκες αμαξι.Μισο γιατι με παιρνει ο φιλος απ την αλφα..
-
εν το μεταξυ οσοι λενε οτι τα γερμανικα χαλανε λεγονται τρολ στο φορουμ ενω οσοι λενε για τα ιταλικα εχουν παντα δικιο.
QsisVTS
ακου τον πασχο,πετα το και παρε ενα ιταλικο,καλυτερα να καιει λιγο λαδακι παρα να τρεχεις καθε μερα συνεργειο.
σημερα πολλαπλασιαστης αυριο θα ειναι εγκεφαλος και μεθαυριο μπορει να παρει και φωτια -
πες του χαλασε η δουλεια θα το κρατησω μεχρι να του βγαλω πινακιδες ιστορικου
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εν το μεταξυ οσοι λενε οτι τα γερμανικα χαλανε λεγονται τρολ στο φορουμ ενω οσοι λενε για τα ιταλικα εχουν παντα δικιο.QsisVTS
ακου τον πασχο,πετα το και παρε ενα ιταλικο,καλυτερα να καιει λιγο λαδακι παρα να τρεχεις καθε μερα συνεργειο.
σημερα πολλαπλασιαστης αυριο θα ειναι εγκεφαλος και μεθαυριο μπορει να παρει και φωτιαασε με ρε συ θες να θυμηθουμε ποσες φορες τον τελευταιο καιρο εχουν αποκαλεσει εμενα και τον vasgti troll ?
καλυτερα να καιω λιγο λαδακι παρα πανω (γιατι τα ιταλικα πλεον δεν καινε ) και κανα πολλαπλασιαστη παρα να μου ξεβαφει το αμαξι και να πεταω τουρμπινα στο στρωσιμο
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σημερα πολλαπλασιαστης αυριο θα ειναι εγκεφαλος και μεθαυριο μπορει να παρει και φωτια
Εδω αγανακτισμενος κατοχος γκολφ που ειπε να το στειλει στο διαολο...
http://www.metacafe.com/watch/233478/go ... in_flames/
Κιουση αν θες ιδεες για να το κανουμε να φανει σαν ατυχημα στειλε πμ..
-
Tα ιδια και τα ιδια και τα ιδια.....Δεν βαρεθηκατε;
-
Τσουκ. Εφοσον παλι και παλι και παλι εχει τα ιδια προβληματα γιατι να μην τον βοηθησουμε τον ανθρωπο;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://www.metacafe.com/watch/233478/go ... in_flames/
το έχω ξαναπετύχει κάπου το video αλλά στο youtube...μιλάμε ευχή και κατάρα να μη σου τύχει...
Όταν είχα πρωτοδεί το βίντεο μιλάμε ότι είχα ανατριχιάσει...Να έχεις ρίξει κόπο και χρήμα για να κάνεις το αμάξι σου γ@μ@το και να συμβεί αυτό...Τέλοσπάντων...φταει όμως κι αυτός (ο ιδιοκτήτης)...ο μ@λ@κ@ς ένα πυροσβεστήρα δεν είχε στο αμάξι (ακόμα και ληγμένο )?
Αφού έχει εικόνα που δείχνει τη φωτιά όταν είναι ακόμα στην αρχή της, σημαίνει ότι πρόλαβε το φαινόμενο πολύ στην αρχή του και με ένα απλό πάτημα της σκανδάλης του πυροσβεστήρα θα ήταν απλά μία κακή ανάμνηση όλο αυτό και χαρούμενες βόλτες μετά.QsisVTS, μην ψαρώνεις ρε...άμα πάρε φωτιά, ρίξτα στη lambo που με τα καμώματά της επηρέασε όλο το vag. Και μετά άστους να τα ρίχνουν στη lamborghini.
-
οι λαμπο οσο γερμανικες και αν εγιναν εξακολουθουν να εχουν την ιταλικοτητα στο dna τους
μαλλον ετσι αντιδρουν στο οτι προσπαθησαν να τις κανουν γερμανικες
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δε θυμαμαι πώς ειναι του βελλερεφοντη, απλα θυμαμαι οτι ειναι 3θυρο προ-facelift οπως και το δικο μου
ρε μήπως να του πούμε να βάλει καμιά φωτο εδώ μέσα να ξέρουμε από που θα μας έρθει τουλάχιστον?
Είναι χαμηλών τόνων ο vellerefontis, μην περιμένεις να δεις κανα τέτοιο:
-
μην ξεχναμε τους κομπρεσσορατους busso που ραβουν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μαλλον ετσι αντιδρουν στο οτι προσπαθησαν να τις κανουν γερμανικεςΑρχιζεις να σκεφτεσαι σωστα..
Ο vasgti να σκεφτεις,εχει 50λιτρο πυροσβεστηρα πισω.Ρεζερβα δεν εχει για τις κοντρες,προσκεφαλα πισω εχει βγαλει για τον ιδιο λογο αλλα η ασφαλεια του αυτοκινητου ειναι πανω απολα..
-
ναι βγαλε μας τωρα και τα ιταλικα ιαπωνικα αξιοπιστα..
πες μας οτι ο κοσμος τα αγοραζει για την αξιοπιστια τουςτα γερμανικα τουλαχιστον δεν σερνονται...
-
Kιουση περαστικα με το αμαξι...γκαντεμια ρε συ...
-
Τι περαστικα ρε συ νταρα; Εδω το παιδι λεμε τραβαει τα μαλλια του που πληρωσε οσα πληρωσε και καθε δευτερα ειναι συνεργειο γιατι νομιζε οτι ειναι αξιοπιστα τα γερμανικα..
κιουση σου χω ξαναπει χιλιαδες φορες,δεν ειπε κανεις οτι ηταν ή ειναι αξιοπιστα τα ιταλικα.Οταν θα λες ομως οτι τα γερμανικα ειναι αξιοπιστα και δε σπανε και δε χαλανε και οτι πανε βημα ( what the fuck) θα πεφτει σφαλιαρα (οπως οταν βαζελος πει κουβεντα για μπαλα.. )
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι περαστικα ρε συ νταρα; Εδω το παιδι λεμε τραβαει τα μαλλια του που πληρωσε οσα πληρωσε και καθε δευτερα ειναι συνεργειο γιατι νομιζε οτι ειναι αξιοπιστα τα γερμανικα..κιουση σου χω ξαναπει χιλιαδες φορες,δεν ειπε κανεις οτι ηταν ή ειναι αξιοπιστα τα ιταλικα.Οταν θα λες ομως οτι τα γερμανικα ειναι αξιοπιστα και δε σπανε και δε χαλανε και οτι πανε βημα ( what the f**k) θα πεφτει σφαλιαρα (οπως οταν βαζελος πει κουβεντα για μπαλα.. )
Εδω μονο τα βρισκουμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και οτι πανε βημα ( what the f**k)σα βρεγμενες γατες τρεξατε να βαλετε τουρμπο ακομα και στα ψυγεια σας απο τα αμετρητα τσαγακια που τρωγατε και επειδη τεχνολογικα ειστε πιστω βαζετε κοφτη στις 6000 ή ψοφατε απο τις 5000
(οπως εκανε ο 20vt πριν απο 10 χρονια )τουλαχιστον αυτο το σημειο αστο για τα τελευταια 10 σχεδον χρονια..
με τo alfa romeo bravo κατι μπορει να γινει , αλλα δε το βλεπω και μετα θα σας φταινε τα 200 παραπανω κεκ του tfsi
πασχο παραδεξου οτι αγοραζεις αυτοκινητα οπως οι γυναικες γοβες. σε νοιαζει απλα να ειναι ομορφα και να εχουν συγκεκριμενο σημα..
-
Πωωω νεος vasgti=ασχετος απο τεχνολογια-μηχανολογια μας βρηκε και γουσταρω φλαπ...
Ρε μλκ ξεκολλα απ το power techniques και τις μαλακιες των ασχετων vasgti-δων και ελα να σε μαθω σωστα τα πραγματα.Ουτε ετσι ουτε αλλιως.Οπως ειναι. Ακου τρεχατε να βαλετε τουρμπο να μας φτασατε... Δε βαζεις μυαλο με τιποτα εσυ αλλα θα στα βαλω εγω καποια μερα με το ζορι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πωωω νεος vasgti=ασχετος απο τεχνολογια-μηχανολογια μας βρηκε και γουσταρω φλαπ...Ρε μλκ ξεκολλα απ το power techniques και τις μαλακιες των ασχετων vasgti-δων και ελα να σε μαθω σωστα τα πραγματα.Ουτε ετσι ουτε αλλιως.Οπως ειναι. Ακου τρεχατε να βαλετε τουρμπο να μας φτασατε... Δε βαζεις μυαλο με τιποτα εσυ αλλα θα στα βαλω εγω καποια μερα με το ζορι..
ναι, και οταν τελικα σας τσαγιασαμε τρεξατε να βαλετε κι εσεις και τελικα ειστε τοσο ασχετοι που συνεχιζετε να τσαγιαζεστε
πασχο κρατα τις γλυκιες αναμνησεις της 10ετιας του 90 και πιο πισω γιατι απο τοτε που μπηκε νεα χιλιετια το ξυλο δεν εχει σταματημο
και αποτι φαινεται θα συνεχιστει
AUDI S3