-
επειδή πολλά έχω ακούσει στον 'δρόμο' για το πόση βενζίνη καίει το νεο S3 θέλω να ακούσω απόψεις από όλους εσάς που έχετε νεο S3 ή είχατε την ευκαιρία να το οδηγήσετε έστω κι για λίγο... εμένα το trip computer προς το παρόν βγάζει μια μέση κατανάλωση 12.2lt/ 100km
Στην πραγματικότητα ένα γεμάτο ντεπόζιτο κάνει από 450χλμ μεχρι και 500χλμ...
εσας?
-
επειδή πολλά έχω ακούσει στον 'δρόμο' για το πόση βενζίνη καίει το νεο S3 θέλω να ακούσω απόψεις από όλους εσάς που έχετε νεο S3 ή είχατε την ευκαιρία να το οδηγήσετε έστω κι για λίγο... εμένα το trip computer προς το παρόν βγάζει μια μέση κατανάλωση 12.2lt/ 100km
εσας?
-
εσας?
-
εμενα η καταναλωση μου γενικα τα τελευταια περιπου 8.000 χλμ ειναι 13,4 lt/100km τα ταξιδια μου ειναι λιγα συγκριτικα με την κινηση στη πολη,αλλα και στα ταξιδια(οπου βρισκω ευκαιρια να ξεσαλωσω ) δε γραφω κατω απο 12 με τιποτα...
ο πατερας μου απο την αλλη ταξιδευει με 8,9.το καλοκαιρι ανεβηκε απο αιγιο-καλαβρυτα με 9,6 και κατεβηκε με 8,3...ακομα δεν εχω καταλαβει πως τα κανει ολα αυτα... μαλλον επειδη ειναι πατερας
σε μια γρηγορη βολτα θα μου κανει σιγουρα 17-19 και το μεγιστο που χω γραψει ειναι 25..
τη τελευταια φορα που το πηγα στο συνεργειο μου το εδωσαν πισω με καταναλωση 30(!!!!) αλλα δε παρατηρησα ποσα χλμ του εκαναν,προφανως πολυ λιγα γιατι δε νομιζω να χτυπα τετοιο νουμερο κανονικα..στη κινηση,θα μου καψει απο 11εως 16(αναλογα τη κινηση)
(δεν εχω δει το πατερα σε κινηση,σιγουρα θα μπορει να τα παει πολυ καλυτερα!!)Γενικα βρισκω πολυ καλη τη καταναλωση,αν σκεφτεις τη δυναμη του αυτοκινητου το βαρος και την υπαρξη τετρακινησης και μου φαινεται πως καιει λιγοτερο απο τον 1,8Τ
αυτα απο μενα
ΥΓ τι βενζινη του βαζεις???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γενικα βρισκω πολυ καλη τη καταναλωση,αν σκεφτεις τη δυναμη του αυτοκινητου το βαρος και την υπαρξη τετρακινησης και μου φαινεται πως καιει λιγοτερο απο τον 1,8ΤΠροφανώς εννοείς τον 1.8Τ του προηγούμενου S3, όχι τον ΤFSi (o οποίος καμία σχέση δεν έχει σε κατανάλωση με τον 2.0ΤFSi για τον οποίο μιλάμε - ειδικά αν υπολογίσεις ότι πίνει και 95άρα χωρίς πρόβλημα).
Στο ταξίδι 12άρια πρέπει να το κυνηγάς πολύ για να γράφεις. Ο φίλος που το έχει σχεδόν 10 μήνες τώρα βλέπει χαμηλά 9άρια στο ταξίδι χωρίς να προσπαθεί (έχει δει και 8άρια με προσπάθεια). Κάτω από 8 μόνο σε κατηφορική διαδρομή (π.χ. χαλαρό κατέβασμα Κηφισίας προς Αθήνα σε ώρες που δεν έχει κίνηση).
-
ναι για τον 20V μιλαω(στο παλιο s3),ο καινουριος 1.8Τ ειναι πολυ οικονομικος,αν και δεν τον εχουμε δει σε πουσαρισμενη εκδοση.
παρολα αυτα και σε σχεση με τον αντιστοιχο 1.8Τ 20V των 150 ειναι σιγουρα πιο οικονομικος.ταξιδια το s3 μπορει να κανει χαλαρα με κατω απο 10(καπου κοντα στο 9,5),αλλα ειπαμε ταξιδι=ξεσαλωμα ειδικα αν ειναι αδειος ο δρομος
9αρια εκανα οταν το χα ακομα καινουριο και το φοβομουντελευταια φορα που ταξιδεψα παντως ηταν απο αθηνα-τριπολη και καπακια πισω αθηνα, εκανα 13,2(μαζι με την οποια κινηση σε πολη) σε συνολο 350χλμ, αλλα πηγαινα με τα οσα...
(εκοβα μονο οταν καπνιζα) -
ναι για τον 20V μιλαω(στο παλιο s3),ο καινουριος 1.8Τ ειναι πολυ οικονομικος,αν και δεν τον εχουμε δει σε πουσαρισμενη εκδοση.
παρολα αυτα και σε σχεση με τον αντιστοιχο 1.8Τ 20V των 150 ειναι σιγουρα πιο οικονομικος.Τον 1.8-20VΤ με τα 163 τον οδηγώ συχνά σε Α4. Mε το προσθιοκίνητο [που είναι περίπου στα ίδια κιλά με το S3] βγάζω σαφώς καλύτερη κατανάλωση απ' ότι με το S3, είτε για επαρχιακό δρόμο μιλάμε είτε για πόλη, ενώ με το τετρακίνητο [βαρύτερο κ με μεγαλύτερες απώλειες λόγω φουλ τετρακίνησης] είμαι στα ίδια περίπου επίπεδα. Αν συνυπολογίσουμε και τη διαφορά στο κόστος της βενζίνης (95άρα για τον 1.8-20VΤ στη 'χαλαρή' του έκδοση, 100άρα για το S3) o 2.0TFSi με τα 265 εύκολα γίνεται ο μπεκρής της παρέας. Από την άλλη, σε σχέση με αντίστοιχου κυβισμού, ισχύος και ροπής σύνολα από Ιαπωνία μεριά σίγουρα 'οικονομικό' θα τον χαρακτήριζα (με ή χωρίς πρόγραμμα).
ταξιδια το s3 μπορει να κανει χαλαρα με κατω απο 10(καπου κοντα στο 9,5),αλλα ειπαμε ταξιδι=ξεσαλωμα ειδικα αν ειναι αδειος ο δρομος
9αρια εκανα οταν το χα ακομα καινουριο και το φοβομουνΕγώ θα έλεγα 'ταξίδι=σχετικά σταθερή μ.ω.τ. χωρίς σπασμωδικές επιταχύνσεις κι επιβραδύνσεις που αυξάνουν άσκοπα την κατανάλωση' (εκτός κι αν μιλάμε για κανα βουνίσιο στροφιλίκι που βρίσκεται στο δρόμο σου και 'πρέπει' να το τιμήσεις). Τα 9 lt/100km εύκολα βγαίνουν σε επαρχιακό δύκτιο, αρκεί να ξεπεράσεις τον πειρασμό να βυθίζεις το δεξί πόδι στο πάτωμα.
-
nidosan,ψιλοασχετο.. ξερεις περιπου τι καταναλωσεις κανει το s2000???
-
nidosan,ψιλοασχετο.. ξερεις περιπου τι καταναλωσεις κανει το s2000???χαμηλες για την δυναμη του παντως...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
nidosan,ψιλοασχετο.. ξερεις περιπου τι καταναλωσεις κανει το s2000???
χαμηλες για την δυναμη του παντως...
I know,αλλα ως δειγμα εχω μονο ενα φιλο μου που δε τον θεωρω μεσο οδηγο s2000 (ουτε μεσο οδηγο γενικοτερα,το κουλαδι ) για αυτο θα θελα και αλλες εμπειριες.
-
Σε 5 λεπτα θα σου εχω απαντηση λουκουμι...
-
θεσσαλονίκη-ηγουμενίτσα:
το αμάξι φουλ γεμάτο, μονιμως καμπριο (που παίζει ρολο), σε καμια περιπτωση δεν περασα τα 185 (εκει που μπαινει το VTEC στην 6η δλδ), τις άλλες σχέσεις τις τραβουσα αρκετα από τα αυτιά.
με στάση για βενζίνη κ κατούρημα, στον Αυχένα τουλάχιστον καμια 30αριά φορτηγα συνάντησα (που τσακίζουν την μουαγιέν ) κ τελικά: 350 χλμ με 38 λίτρα σε 3 ώρες κ 20 λεπτά ακριβως.ιδια αναδρομή αλλά προς τα πίσω, 330 χλμ με 35 λίτρα, ιδια μουαγιέν.
στην πόλη δεν ανεβαίνει πάνω απο΄τα 12,5λ/100χλμ ποτέ, στην εθνική γύρω στα ±10.
1 λίτρο λάδι ανά 2.500 έως 5000 χλμ, ανάλογα με τα κέφια.
ΟΔΗΓΟΣ s2000
-
μια χαρα... δεν ηξερα οτι καιει λαδι το συγκεκριμενο μοτερ
-
edit [kouk]
-
Δεν σε βλεπω για πολυ παλι εδω...
-
Όχι μόνο δεν θα συνεχίσει να είναι εδώ, αλλά θα συνεχίσει να κυνηγάει φαντάσματα με τις φαντασιώσεις του
-
ναι ρε busso κανε λιγο κραττει να μεινεις λιγο παραπανω αυτη τη φορα....εμενα παντως μου αρεσεις γιατι τα λες εξω αποτα δοντια!!!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν σε βλεπω για πολυ παλι εδω...Με απειλεις?
Με 1 λιτρακι στα 2.500-5000 μια χαρα φριτεζα εισαι.Όχι μόνο δεν θα συνεχίσει να είναι εδώ, αλλά θα συνεχίσει να κυνηγάει φαντάσματα με τις φαντασιώσεις του
Βρε κανε μου τη χαρη αναιδεστατε. Γραφει ο καθενας την πιπερια του εδω μεσα
-
Όσο είσαι εριστικός, θα λαμβάνεις τις απαντήσεις που σου αρμόζουν.
-
Nα σαι καλα ρε μπουσο με εκανες και γελασα
δεν εχω s2000αλλα και παλι πιπεριες λες(μιλαω στη γλωσσα σου για να καταλαβαινεις καρτουν)
AUDI S3