-
Πάντως αν δοκιμάσεις με S3 με Conti να ανεβεις τίποτα Παρνασσό ή Καλάβρυτα τις καλές μέρες μάλλον δεν θα φθάσεις ή αν φθάσεις δεν θα θέλεις με τίποτα να φύγεις.
Εγώ επειδή δεν το ρισκάρω με τίποτα έχω πάρει Νokian W σε μικρότερη διάσταση + Torsen και πηγαίνω αξιοπρεπέστατα όταν την ίδια στιγμή αρκετά τετρακίνητα με performance λαστιχα παλευουν για πρόσφυση, καθώς τα λάστιχα μετά απο λίγο μπουκώνουν.
Πλέον οι πιο πολλοί χιονάδες έχουν τα κατάληλλα λάστιχα αλλά θα δεις στο βουνό αρκετά S3 με κουβέρτες.
Το χιονι του Διονύσου για μια μέρα δεν συγκρίνεται με το βουνό. -
Όπως και το μπουκωμένο χιονολάστιχο δε συγκρίνεται με το μπουκωμένο νορμάλ λάστιχο στο χιόνι.
Σε τι πέρασες Τόρσεν? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Όπως και το μπουκωμένο χιονολάστιχο δε συγκρίνεται με το μπουκωμένο νορμάλ λάστιχο στο χιόνι.
Σε τι πέρασες Τόρσεν?Σε τιποτα!
Α4 Avant Quattro -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως αν δοκιμάσεις με S3 με Conti να ανεβεις τίποτα Παρνασσό ή Καλάβρυτα τις καλές μέρες μάλλον δεν θα φθάσεις ή αν φθάσεις δεν θα θέλεις με τίποτα να φύγεις.
Εγώ επειδή δεν το ρισκάρω με τίποτα έχω πάρει Νokian W σε μικρότερη διάσταση + Torsen και πηγαίνω αξιοπρεπέστατα όταν την ίδια στιγμή αρκετά τετρακίνητα με performance λαστιχα παλευουν για πρόσφυση, καθώς τα λάστιχα μετά απο λίγο μπουκώνουν.
Πλέον οι πιο πολλοί χιονάδες έχουν τα κατάληλλα λάστιχα αλλά θα δεις στο βουνό αρκετά S3 με κουβέρτες.
Το χιονι του Διονύσου για μια μέρα δεν συγκρίνεται με το βουνό.έχω ανέβει Παρνασσό επανειλημμένα και με ιδιαίτερα άσχημες συνθήκες... Πάγο, -4/5βαθμούς την ημέρα, χαμηλότερα τη νύχτα...
ανέβηκα/ κατέβηκα σχετικά ασφαλής αλλά όχι τόσο όσο τώρα με αυτά που σκέφτομαι να πάρω...
-
λοιπον...
ξεκιναω κι αποψε τη βολτουλα μου.. με το που βγαινω παραλιακη πετυχαινω μπλοκο λεω μεσα μου καλα τι βγαινουν αυτοι στη βροχη.. τεσπα ας παω σιγα σιγα (ζεσταινα κιολας)
μετα επειδη ξεχαστηκα και οδηγουσα πολυ ησυχα, ειχα πιασει κουβεντα και με τη κοπελα μου.. εγραψα τη παρακατω τρομερη καταναλωση την οποια φυσικα πηρα φωτο καθως ειναι προσωπικο ρεκορ 8.4 lt /100(συμπεριλαμβανει και ζεσταμα σε κρυα μερα, σορρυ για τη θολη φωτο )
ολα καλα μεχρι εδω συνεχιζω αμεριμνος τη βολτουλα μου ..στη συνεχεια καθως γυρνουσα σπιτι συνανταω ενα s3 avant και αποφασιζω οτι τερμα η οικονομια
αντιδρω γρηγοροτερα.. πεταγομαι μπροστα... χαιρομαι εν τω μεταξυ... και καπου εκει η χαρα τελειωνει με
CHECK ENGINEπαλι εκαψα πολλαπλασιαστη ρε πουστη μου τα συμπτωματα ακριβως τα ιδια και παλι κατα τη διαρκεια ανοιγματος..
τελειως γκαντεμης αυτο το μηνα..ευτυχως ημουν κοντα στο σπιτι ..
γυρισα σχεδον ρολαροντας, παρκαρα και ξενερωσατουλαχιστον δεν αγχωνομαι πλεον
αλλο citroen με βρηκε..
δευτερα ελπα και συνεργειο...
καποιος μου ειχε πει να επεμενα να μου τους αλλαζαν ολους, αυτος ο καποιος ειχε δικιο.
παλι καλα που δεν εμεινα κανοντας κατι σοβαρο οπως την αλλη φορα... -
Δεν εχεις καβατζα τουλαχιστον 2 πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ;
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Δεν εχεις καβατζα τουλαχιστον 2 πολλαπλασιαστες στο πορτ μπαγκαζ;φιλε μου αυτο ειναι τελικα η λυση
να παρω διαγνωστικο και να εχω καβατζα πολλαπλασιαστες γιατι τους καιω με συχνοτητα λαμπας..3 λαμπες εχω καψει, 2(τουλαχιστον, θα δουμε στο συνεργειο) πολλαπλασιαστες
-
Καλα αυτο με τις λαμπες ειναι πονεμενη ιστορια, καθε λιγο και λιγακι βαλε βγαλε φαναρι. Ευτυχως εμενα δεν εχει τους αμαρτωλους πολλαπλασιαστες που ειναι μαστιγα σε ολο το group VW. ΒΤW εχεις vag com;
-
οχι ρε γαμωτο και ολο λεω να παρω..αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια βλαβη..
-
Τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε συ...
Άραγε να έκαψες άλλον, ή να έκαναν καμιά μλκ με αυτόν που σου άλλαξαν και δεν κάνει σωστή επαφή... Θα σου έλεγα να πας με το vellerefonti στους δικούς του - μπας και στο ψάξουν πιο διεξοδικά το γιατί τους τινάζει or whatever (και στους αλλάξουν κι όλους με νέα παρτίδα άμα είναι)...
-
ναι επρεπε να αλλαξουν ολοι, στο clio οταν καψαμε 2 μας ειπαν οτι πρεπει να αλλαξουν ολοι..
βεβαια εκει δεν ηταν εγγυηση (πληρωσαμε κανονικα) ετσι ωστε να σου κανουν οικονομια στα ανταλλακτικααυτο ειναι το κακο της εγγυησης γενικα , οτι πολλες φορες μισοεπισκευαζεις το αυτοκινητο σου
αλλα ρε γαμωτο δε θελω να μπαινω σε λογικες και φοβιες τυπου 'ποτε θα με ξαναφησει?'
εν τω μεταξυ μου ειπαν ποιος καηκε την αλλη φορα, αλλα δε θυμαμαι για να τσεκαρω αν ηταν ο ιδιος
-
Λενε παντως οτι οι πολλαπλασιαστες beru αντεχουν. Οπως επισης οτι καιγονται ευκολοτερα αν εχεις αλλαξει μπουζι που δεν εγκρινει ο κατασκευαστης. Bosch ειναι για σιγουραντζα. Επειδη βλεπω οτι μαλλον εισαι εγγυηση, η audi μετα τα επαννειλημενα περιστατικα εκανε επεκταση εγγυησης στους πολλαπλασιαστες στα 5 χρονια, αφου βεβαια το αμαξι περασει διαγνωστικο και σταλει η διαγνωση στη Γερμανια μαζι με τον καμμενο πολλαπλασιαστη.
-
Το μοτερ κανει αναταραξεις?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Το μοτερ κανει αναταραξεις?ναι και σε σχεση με το clio που ισα ισα το καταλαβαινες το audi κανει μουρλες
πηγαινα με πολυ λιγες στροφες μετα, γιατι πανω απο τις 2000 γινεται χαμος..
και οχι πανω απο 40..ευτυχως ειχα μπολικη κατηφορα και ημουν πολυ κοντα στο σπιτιΛενε παντως οτι οι πολλαπλασιαστες beru αντεχουν. Οπως επισης οτι καιγονται ευκολοτερα αν εχεις αλλαξει μπουζι που δεν εγκρινει ο κατασκευαστης. Bosch ειναι για σιγουραντζα. Επειδη βλεπω οτι μαλλον εισαι εγγυηση, η audi μετα τα επαννειλημενα περιστατικα εκανε επεκταση εγγυησης στους πολλαπλασιαστες στα 5 χρονια, αφου βεβαια το αμαξι περασει διαγνωστικο και σταλει η διαγνωση στη Γερμανια μαζι με τον καμμενο πολλαπλασιαστη.
α ναι?? αυτο με τα 5 χρονια για ποια μοντελα ισχυει??
στην ελλαδα ισχυει ή κανουν τους μαλακες?? -
Να σου μετρησουν συμπιεση κινητηρα ...
Αν θες ακουσε με να εχεις το κεφαλι σου ηρεμο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Να σου μετρησουν συμπιεση κινητηρα ...Αν θες ακουσε με να εχεις το κεφαλι σου ηρεμο
αυτο γιατι? γιατι να πειραχτει η συμπιεση? τη προηγουμενη φορα παντως δε φανηκα να εχασα τιποτα απο το γκαζι..τσεκαρα με το χρονομετρο του αυτοκινητου και το κοντερ καποιες ρεπριζ που θυμαμαι απεξω και ολα ηταν οκ
μη με ανησυχεις βραδιατικα
το μονο που ξερω οτι μπορεις να παθεις απο αυτο ειναι να καψεις καταλυτες αν συνεχισεις να οδηγεις, αλλα και αυτο μου ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινει
εγω θα τους το πω..το θεμα ειναι οτι και να μη μου το κανουν και να μου πουν ολα καλα εγω δε μπορω να κανω και πολλα..
και δεν εχω ορεξη παλι να τσακωνομαστε... -
3 βδομαδες μου αλλαζανε πολλαπλασιαστες...οταν επεμεινα να μετρηθει φανηκε το προβλημα ...
Κατα 99% εισαι οκ...αλλα υπαρχει αυτο το αλλα -
Με αριθμο πλαισιου παει λενε, δεν ξερω απο ποτε ξεκινησε να ισχυει, λογικα θα σε καλυψουν στην αντιπροσωπεια.Αυτο το περιστατικο στο λεω γιατι ετυχε σε γνωστο με a3 1.8T στην ΕΤΕΑ. Καλυτερα βεβαια να τους αλλαξεις ολους μιας και αν καει ο ενας την ακουνε και οι αλλοι απο τα ρευματα με αποτελεσμα να παραδινουν πνευμα στα κοντα...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
3 βδομαδες μου αλλαζανε πολλαπλασιαστες...οταν επεμεινα να μετρηθει φανηκε το προβλημα ...
Κατα 99% εισαι οκ...αλλα υπαρχει αυτο το αλλααυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πώς επηρεαζει η συμπιεση τους πολλαπλασιαστες
δεν ηξερα οτι μπορει να σχετιζονται αυτα τα 2 προβληματα..
τελικα στο εφτιαξαν κι ολα καλα?Με αριθμο πλαισιου παει λενε, δεν ξερω απο ποτε ξεκινησε να ισχυει, λογικα θα σε καλυψουν στην αντιπροσωπεια.Αυτο το περιστατικο στο λεω γιατι ετυχε σε γνωστο με a3 1.8T στην ΕΤΕΑ. Καλυτερα βεβαια να τους αλλαξεις ολους μιας και αν καει ο ενας την ακουνε και οι αλλοι απο τα ρευματα με αποτελεσμα να παραδινουν πνευμα στα κοντα...
ε κατι τετοιο πρεπει να γινει..εγω τους το ανεφερα τη προηγουμενη φορα αλλα καταλαβαινεις το μεγεθος της κλανιας..εδω δεν ειχαμε ξεκαθαρισει αν ισχυε η εγγυηση
-
Δν καταλαβες...
νομιζαν οτι το προβλημα ηταν αυτοι..ετσι εδειχνε το διαγνωστικο...αλλα το προβλημα ηταν το μοτερ...και μου αλλαξανε καπακι
AUDI S3