-
Αν σε παρηγορει καθολου θα σου θυμισω οτι ολα τα αυτοκινητα της σημερινης εποχης καποια στιγμη μενουν...Ανεξαρτητως εθνικοτητας! Οποτε μην τρελλαινεσαι,μην στραβωνεις και παρτο χαλαρα το θεμα...Εδω supercars περνουν φωτια και καιγονται στον δρομο, δεν θα μεινει κι ενα hatchback καποια στιγμη...? Ε, μπορεις να χρησιμοποιησεις και κανενα ταξακι ρε συ για 2-3 μερες και θα ξανατσουλησει το εργαλειο στους δρομους!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
διαγνωστικο απο δευτερα τριτη ενω ειναι παρασκευη πρωι πρωτη φορα ακουω...αλλο συνεργειο vag δεν ειχε εκει κοντα?
οχι εκει που ημουν, αλλα οπως κι αν εχει σε αυτους εχουμε κανει επεκταση..
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Αν σε παρηγορει καθολου θα σου θυμισω οτι ολα τα αυτοκινητα της σημερινης εποχης καποια στιγμη μενουν...Ανεξαρτητως εθνικοτητας! Οποτε μην τρελλαινεσαι,μην στραβωνεις και παρτο χαλαρα το θεμα...Εδω supercars περνουν φωτια και καιγονται στον δρομο, δεν θα μεινει κι ενα hatchback καποια στιγμη...? Ε, μπορεις να χρησιμοποιησεις και κανενα ταξακι ρε συ για 2-3 μερες και θα ξανατσουλησει το εργαλειο στους δρομους!ναι ρε συ ενταξει , δεν τρελαινομαι να μαθω τι εχει θελω..
ο father το πηρε πολυ πατριωτικα που με εγραψαν και πηρε τηλεφωνο στο οποιο επισης τον εγραψαν και του το επαιζαν ντιβες και μετα απο καποια μπινελικια αποφασισε να παει απο κει...
ευκαιρια να τσακωθει βρηκε παλι
-
Έχει δυο εξ. συνεργεία εκεί.
Karenta και Μπουρμάς (νομίζω) στην Αλίμου.
Η επέκταση πιάνει σε όλους no problem.
Εμένα στο συνεργείο μου (το ξέρω 10+ χρόνια πλέον) οσες φορές έχει χρειαστεί κάτι με έχουν εξυπηρετήσει άψογα έστω και εμβόλιμοΓια την Karenta τα έχω γράψει πριν 10 χρόνια όταν ήταν Powerteam, δεν εκπλήσομαι. το πιο θεικό θα το μάθεις όταν θα πας να δώσεις κάποια στιγμή το s3 σου μετά από 3-4 χρόνια και ενώ τους έχεις ακουμπήσει 40+ και κανα 4+ σε συνεργεία θα σου πουν ΔΕΝ το πέρνουμε ανταλλαγή γιατί είναι πάνω από 5 έτη. @@@@@ μεγάλα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξανα ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI KAI ΟΛΟ ΤΟ VAGκαι εγώ μαζί σου είμαι
οχι οτι έπαθα κάτι, αλλα έτσι γιατί δε το γουστάρω αυτο το group
χαλάρωσε....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Έχει δυο εξ. συνεργεία εκεί.
Karenta και Μπουρμάς (νομίζω) στην Αλίμου.
Η επέκταση πιάνει σε όλους no problem.
Εμένα στο συνεργείο μου (το ξέρω 10+ χρόνια πλέον) οσες φορές έχει χρειαστεί κάτι με έχουν εξυπηρετήσει άψογα έστω και εμβόλιμοΓια την Karenta τα έχω γράψει πριν 10 χρόνια όταν ήταν Powerteam, δεν εκπλήσομαι. το πιο θεικό θα το μάθεις όταν θα πας να δώσεις κάποια στιγμή το s3 σου μετά από 3-4 χρόνια και ενώ τους έχεις ακουμπήσει 40+ και κανα 4+ σε συνεργεία θα σου πουν ΔΕΝ το πέρνουμε ανταλλαγή γιατί είναι πάνω από 5 έτη. @@@@@ μεγάλα
ναι τωρα πριν απο λιγα λεπτα εμαθα οτι πιανει σε ολους, δεν ξαναπαταω karenta για κανενα λογο
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ξανα ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI KAI ΟΛΟ ΤΟ VAG
και εγώ μαζί σου είμαι
οχι οτι έπαθα κάτι, αλλα έτσι γιατί δε το γουστάρω αυτο το group
χαλάρωσε....
σχιζοφρενης? τι τους εδωσες τοσα λεφτα?
ελα μωρε καλο ειναι, απλα καποιοι πωλητες και συνεργειατζηδες ειναι γτπκ
εγω συνεχιζω να αγαπω το αυτοκινητο μουαν δε βγαλει και καμια βλαβη δεν εχει γουστο
αλλωστε εχουμε πει οτι οι βλαβες ειναι ενδειξη ψυχης και οι lambo που παιρνουν φωτια εχουν τη περισσοτερη
-
Περαστικά να είναι...
Καμιά φορά οι φούστηδες είναι λες και βάζουν αντίστροφη μέτρηση... μέσα στην εγγύηση δεν κάνει κιχ και μια μέρα μετά βγάζει τα αποθημένα του...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Περαστικά να είναι...Καμιά φορά οι φούστηδες είναι λες και βάζουν αντίστροφη μέτρηση... μέσα στην εγγύηση δεν κάνει κιχ και μια μέρα μετά βγάζει τα αποθημένα του...
ναι ειμαι ακριβως 2 μηνες μετα
δε μετανιωνω για την επεκταση
-
Περαστικά να είναι...
Καμιά φορά οι φούστηδες είναι λες και βάζουν αντίστροφη μέτρηση... μέσα στην εγγύηση δεν κάνει κιχ και μια μέρα μετά βγάζει τα αποθημένα του...
Εγώ πάντως 4έτη +1 μέρα το πουλάω! Δεν μένω στην ελλάδα με αμάξι εκτός εγγύησης
-
ναι ειμαι ακριβως 2 μηνες μεταδε μετανιωνω για την επεκταση
Και εγω ακριβώς 3... λες να κοντοζυγώνει...?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Περαστικά να είναι...
Εγώ πάντως 4έτη +1 μέρα το πουλάω! Δεν μένω στην ελλάδα με αμάξι εκτός εγγύησης
πλακα πλακα
Και εγω ακριβώς 3... λες να κοντοζυγώνει...?
τι να σου πω? ας μην καταστροφολογουμε
παντως απο οτι φαινεται ειναι πολλαπλασιαστες , αρα οχι κατι σοβαρο
-
σχιζοφρενης? τι τους εδωσες τοσα λεφτα?Δε μπορούσα να βρώ κάτι καλυτερο και καινούργιο σε αυτά τα λεφτά.
ελα μωρε καλο ειναι, απλα καποιοι πωλητες και συνεργειατζηδες ειναι γτπκ
εγω συνεχιζω να αγαπω το αυτοκινητο μουΤο ύφος τους δεν το πάω μία. Και από οτι φαίνεται είναι θέμα πολιτικής.
αν δε βγαλει και καμια βλαβη δεν εχει γουστο
Δε θα έχει γούστο να βγάλει κάτι, γιατί πάει για πούλημα την ίδια ώρα.
Στο συγκεκριμένο γκρούπ δε συγχωρώ ΤΙΠΟΤΑ.
-
λοιπον αρχιζω...ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI MOY ΓΑΜΩ
δε φτανει που πρωι πρωι εμεινα απο αυτοκινητο , παω στην αντιπροσωπεια μιας και ημουν κοντα και δε μου λενε τι εχω γιατι δεν προλαβαινουν να το βαλουν στο διαγνωστικο 2 λεπτα..
απο δευτερα τριτη λενε
οχι τιποτε αλλο, να μαθω τι σκατα εχει το κωλαμαξο μουγια την ιστορια οπως πηγαινα στη παραλιακη αμεριμνος με καμια 100η χλμ , ξαφνικα το αυτοκινητο αρχισε να βρονταει και μου αναβει και το check engine
κανω στην ακρη και επειδη ημουν λιγο πριν την αλιμου , το παω κουτσα κουτσα (οχι πανω απο 2000 σαλ και 30-40 χλμ/ω) και τους το αφηνω..
μου ειπαν οτι παιζει να ειναι κανα δυναμο ή κακη βενζινη..
τωρα θα δουμε αν η επεκταση εγγυησης θα πιασει τοπο
ειμαι ετοιμος για τσακωμους citroen style
ξανα ΓΑΜΩ ΤΗΝ AUDI KAI ΟΛΟ ΤΟ VAG
Σκεφτομαι σοβαρα να το βαλω υπογραφη το ποστ σου για παραδειγματισμο. τεσπα,ευχομαι να ναι βενζινη.
Αν θελεις κατι παντως,εχω εναν γνωστο σε αντιπροσωπεια Αλφα ( ) που μπορει να σε βολεψει αν οντως εχεις αποφασισει να ανεβεις κατηγορια. -
Φίλε qsisvts κρίμα για το συμβάν που κατά πάσα πιθανότητα καμιά βενζίνα θα είναι.
Βέβαια μην υποτιμάς και τον παράγοντα πάσχο, τη γνωστή μαυρόγατα του φόρουμ .
Μόλις με ανέφερε παρουσίασε αβαρία η μηχανή του πλεούμενου -
καλα ο πασχος μας εχει καταραστει ολους εδω μεσα, στο τελος θα σκοτωθουμε πουθενα
βενζινη ομως ρε πουστη μου?
εβαζα σε μια shell τα 2 αυτα χρονια αλλα τωρα που ανεβηκε τραγικα η τιμη της ειπα να αλλαξω και να παω σε bp
και επειδη ειμαι ρουφιανος , αν τελικα ηταν βενζινη τα 2 τελευταια πρατηρια που εβαλα ηταν η bp οπως μπαινεις γλυφαδα επι της βουλιαγμενης και αλλη μια επι της παραλιακης παντα στη γλυφαδα με κατευθυνση προς βουλα.
αν ειναι βενζινη καποιος απο αυτους τους 2 με κατεστρεψε..
μολις γινει καλα θα ξαναπαω στη shell μου. ακριβη, ξεακριβη, στα 40.000 χλμ ομως δε μου εβγαλε ποτε τιποτα
ουτε στον εγκεφαλο εδειξε κατι οσες φορες το εβαλαν -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
qsis , περαστικα φιλε , ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο -
ρε συ αμα ειναι πολλαπλασιαστης τοτε το αμαξι ρεταρει και ισα που τσουλαει αφου δουλευει με μισους κυλινδρους.
εγω πιστευω οτι κατι απλο θα ειναι γιατι τα γερμανικα δεν βγαζουν τις ζημιες που βγαζουν τα ιταλικα. -
Μου μυριζει εγκεφαλος.Πας για αλλαγη. Πρεπει να εχεις καταστρεψει καταλυτες και να τα χει παιξει η τουρμπινα σου. Θα δεις οτι απ τις εκκινησεις που κανεις τελευταια στα φαναρια εχεις θεμα και με δισκους κλπ. Τωρα που θα βαλουν χερι και ανθρωποι του vag θα στα κανουν μπορντελο..
Η προταση για την αντιπροσωπεια ισχυει παντως.θα ναι εκει μεχρι τις 9 το βραδυ μου ειπε και σε περιμενει.. Μολις του ειπα οτι θες να ξεφορτωθεις το S3 δεν το πιστεψε αρχικα αλλα μετα μου ειπε οτι κλασσικα φαινοταν τον τελευταιο καιρο οτι την ψαχνεις με την αλφα.. Εχει μερικες ετοιμοπαραδοτες brera που σε περιμενουν ζεστες ζεστες. Ολα αυτα υπο την προυποθεση οτι εβαλες μυαλο και θες να ανεβες κατηγορια.Αν συνεχιζεις να θες πισω το s3 εισαι αξιος της μοιρας σου.Στη θεση σου θα τους το πηγαινα μαζι με ενα μπιτονι βενζινη (απ τη νοθευμενη) και θα τους εδινε κι ενα σπιρτο να το πυρπολησουν.Να μην πιανουν και χωρ τα παλιοσιδερα. -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
qsis , περαστικα φιλε , ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο
ευχαριστω varga και vellerefonti , τιποτα δε θα ναι...
AUDI S3