-
παρε ενα fiat pundo sporting 1.4 100αλογα 2004 με 7000ευρω .και πιο ωραιο ειναι με μεγαλους χωρους ,καλυτερα κρατηματα ,φρενα ,επιδοσεις και πολυ αξιοπιστο.
-
Ο χρήστης psyneck έγραψε:
Εσυ το βρισκεις καλο δηλαδη,ε?
Πιο κατω δεν μπορω να το ριξω, ηδη μου το χει ριξει γυρω στα 900 ευρω λογω του οτι πηγα με γνωστο του.
Και αν σκεφτεις οτι θα μου παει γυρω στα 8 χιλιαρικα, καλυτερα να παρω ενα getz με 8.900 καινουριο..Eγώ με το corsa δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. (είχα εταιρικό 1200άρι) Το μόνο που δεν μου άρεσε (εμένα) ήταν η αίσθηση στις αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων και οι περιορισμένοι χώροι του. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο ήταν περισσότερο για την πόλη παρά για ταξίδια.
Αν εσένα όμως σε καλύπτει τότε τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Εγώ με τα λεφτα που δίνεις ίσως και να έπαιρνα ένα ACCENT ... Το θεωρώ πολύ τίμιο αυτοκίνητο και πάει παντού...
Σε μικρό θα κοιτούσα αυτά που σου είπα και στο άλλο θέμα: VW POLO, FIESTA, CLIO...Kαι επειδή είμαι και λιγάκι τρελός μάλλον θα κατέληγα με SAXO VTS που το θεωρώ κορυφαίο...
-
Εχω βρει και Clio απο ιδιωτη με 75.000 χλμ(εντος πολης),11/2000 με 5.500.αλλα μου φαινονται πολλα..
Τωρα αυτος ο μαντρας μου προτεινει το fiesta του 2002 με 6500.
Καλα, saxo αποκλειεται να παρω!! Θελω να βγαινω και εθνικη, να πηγαινω χαλκιδα. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
παρε ενα fiat pundo sporting 1.4 100αλογα 2004 με 7000ευρω .και πιο ωραιο ειναι με μεγαλους χωρους ,καλυτερα κρατηματα ,φρενα ,επιδοσεις και πολυ αξιοπιστο.+1 αλλα δεν βρισκεις με 7000€...
-
Παιδες, αποκλειεται Punto......
-
Παιδες, αποκλειεται Punto......τρελος εισαι?
το καλυτερο στην κατηγορια του.βρισκεις και ανταλλακτικα παντου,τι αλλο θελεις. -
...Καλα, saxo αποκλειεται να παρω!! Θελω να βγαινω και εθνικη, να πηγαινω χαλκιδα.Χαλκίδα;;; χα!χα! καλό ....
Εγώ με SAXO VTS έχω πάει Ιωάννινα, έχω ανέβει φαράγγι Βίκου, έχω πάει Μέτσοβο με χιόνι κάτω, πήγα Ηγουμενίτσα και στο γυρισμό πέρασα και από Λευκάδα...
Σε κάποια σημεία ήμουν συνοδηγός...Το αυτοκίνητο είναι τραίνο ... Πάει σφαίρα, είναι πολύ καλά στημένο, ευέλικτο, ξεκούραστο (εφόσον δεν έχει πειραχθεί), καίει λίγο, είναι για όλες τις δουλειές...
Φυσικά υστερεί σε πορτμπαγκάζ ... αλλά θεωρώ ότι είναι αυτοκίνητο σταθμός (με πρωτεργάτη φυσικά το 106Rallye/GTi αλλά δύσκολα βρίσκεις τέτοιο σε καλή κατάσταση)
-
Οχι ρε συ, δεν εννοουσα για το saxo, γενικα το αμαξι που θα παρω θελω να βγαινω εθνικη. το λεω επειδη ειπες οτι το corsa ειναι πολης και επειδη ακουω συχνα οτι τα saxo ειναι σκοτωστρες...
-
Oι οδηγοι τους ειναι ζωα, το αμαξι δεν παει μονος του, απλα εκτελει αυτα που κανει ο οδηγος.
-
Οχι ρε συ, δεν εννοουσα για το saxo, γενικα το αμαξι που θα παρω θελω να βγαινω εθνικη. το λεω επειδη ειπες οτι το corsa ειναι πολης και επειδη ακουω συχνα οτι τα saxo ειναι σκοτωστρες...ΟΧΙ και σκοτώστρες τα SAXO!!!!!!
Το αντίθετο. Τα SAXO και τα 106 θεωρούνται από τα ποιο καλοστημένα οδηγικά αυτοκίνητα!Αν σου αρέσει το SAXO VTS/1600/120ps σαν αυτοκίνητο θεωρώ ότι είναι πολυ καλύτερο από ένα απλό CORSA 1200...
Και είναι και σε πολύ καλές τιμές. Προχθές ένα φίλος μου πούλησε ένα VTS άριστο μοντέλο 2002, χρυσαφί με 70000χλμ χωρίς πειράγματα, με 4500euro... Τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά γιατί το παληκάρι έχει και 2ο αυτοκίνητο. Θεωρώ ότι αυτές είναι πολύ καλές ευκαιρίες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φυσικά υστερεί σε πορτμπαγκάζ ... αλλά θεωρώ ότι είναι αυτοκίνητο σταθμός (με πρωτεργάτη φυσικά το 106Rallye/GTi αλλά δύσκολα βρίσκεις τέτοιο σε καλή κατάσταση)
εγώ που το είχα ποτέ δεν προβληματίστηκα...280 λίτρα τηρούμενων των αναλογιών ήταν μια χαρά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ που το είχα ποτέ δεν προβληματίστηκα...280 λίτρα τηρούμενων των αναλογιών ήταν μια χαρά.
Εχει 280 λίτρα; Τότε δεν βλέπω να έχει κάτι το αρνητικό το SAXO.
Συνάδελφος μου έχει το 1100 μοντέλο 1999. Έχει κάνει 110.000 χιλιόμετρα.
Σκυλί εντελώς. Δεν του έχει βγάλει τίποτα... Και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα λόγω της δουλειάς με το SAXO... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εχει 280 λίτρα; Τότε δεν βλέπω να έχει κάτι το αρνητικό το SAXO.
Συνάδελφος μου έχει το 1100 μοντέλο 1999. Έχει κάνει 110.000 χιλιόμετρα.
Σκυλί εντελώς. Δεν του έχει βγάλει τίποτα... Και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα λόγω της δουλειάς με το SAXO...Το Σαξο αν και καραξιόπιστο (6 χρόνια το είχα -- VTS 1.6) είναι αρκετά παρωχημένο για αγορά το 2009.
Εγώ προτείνω στον φίλο ένα Yaris.
-
Μπορεί να είναι παρωχημένο σαν σχεδιασμός εσωτερικού αλλά οδηγικά είναι αιώνες μπροστά σε σχέση με το yaris ας πούμε.
-
Kώστα σε μένα το λες;
-
Το ξέρω ότι το ξέρεις...αυτό έλειψε...στον φίλο που ενδιαφέρεται το λέω
-
ε οχι και αιωνες ,μην γινομαστε υπερβολικοι.ενα καλοστημενο αμαξακι ειναι που σου επιτρεπει να στρψεις καπως γρηγορα σε κλειστες στροφες αλλα σε ανοικτες καμπες ειναι για κλωτσιες.μην πω για φρεναρισμα πανω σε στροφη που το χανεις.
-
ε οχι και αιωνες ,μην γινομαστε υπερβολικοι.ενα καλοστημενο αμαξακι ειναι που σου επιτρεπει να στρψεις καπως γρηγορα σε κλειστες στροφες αλλα σε ανοικτες καμπες ειναι για κλωτσιες.μην πω για φρεναρισμα πανω σε στροφη που το χανεις.από κάτι Punto ήταν ΑΙΩΝΕΣ μπροστά.
-
Σε σχέση με Punto, 106, saxo, καμία σχέση, απλά οικονομικό για την πόλη και τίποτα παραπάνω.
-
ε οχι και αιωνες ,μην γινομαστε υπερβολικοι.ενα καλοστημενο αμαξακι ειναι που σου επιτρεπει να στρψεις καπως γρηγορα σε κλειστες στροφες αλλα σε ανοικτες καμπες ειναι για κλωτσιες.μην πω για φρεναρισμα πανω σε στροφη που το χανεις.Tο κάπως γρηγορα σε κλειστο κοματι απλα μεταφραζεται οτι μπορει να ακολουθησει μεχρι και 4κινητα. τεσπα τωρα μιλαμε για κορσα....δεν νομιζω οτι καποιος ανθωπος που ενδιαφερεται για κορσα, μπορει να ενδιαφερεται για σαξοραλλο.
-
Αν ξέρεις τι οδηγάς τα κάνεις όλα με το κόρσα. Εγώ είχα το 1000άρι και πέραν από το γνωστο θέμα με τα παλάντζα του λεβιέ, δεν μου έβγαλε κάτι άλλο.
Αν μπορείς να πας στα 9.000 πάρε ένα καινούργιο άλλο αμάξι να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
OPEL CORSA, 10/2005, 7.300 ευρώ