-
τα renault δεν ειναι και τοσο ασχημα(σε σχεση με τα psa), απο κει και περα ειναι θεμα προμηθευτη αλλα και επιλογης προμηθευτη.
η Mito για παραδειγμα του φιλου μου εμεινε απο τουρμπινα με το που τελειωσε το στρωσιμο, δηλαδη καινουριο αυτοκινητο.
τι παει να πει αυτο για την αξιοπιστια της AR?
τιποτα..
ο προμηθευτης του τουρμπο φταιει για ολα , ομως και παλι ηταν μεμονωμενη περιπτωση( απο οσο ξερω) -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
ΚΑΝΟΝΕΣ :
1)Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΔΗΓΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ.
2)ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ! ! ! . -Καλά μη πέρνεις και όρκο.
Γράφε με μικρά, με τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις.
ΟΚ,για τα γράμματα.
Βεβαίως και ΔΕΝ παίρνω όρκο. -
Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι τα πάντα είναι σχετικά στο θέμα της αξιοπιστίας, όπως και τα πάντα στη ζωή (βλ. Θεωρία σχετικότητας - Αινστάϊν).
Στο θέμα μας, τις περισσοτερες φορές είναι μεμονωμένα παραδείγματα και όσοι είναι προληπτικοί ή μη αντικειμενικοί τα γενικεύουν.
Εν κατακλείδι, το ζητούμενο είναι να μη σου τύχει, επειδή όλα τ' άλλα μόνο την ψυχολογία και την τσέπη . -
Italakias,
ρε συ την παλευεις; Γιατί γράφεις τόσες μ*****ες σε όλο το φόρουμ; Δε δουλεύεις; Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις;Είπαμε, όλοι γράφουμε και λέμε μ*****ες, εσύ όμως μας έχεις ταράξει;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Italakias,
ρε συ την παλευεις; Γιατί γράφεις τόσες μ*****ες σε όλο το φόρουμ; Δε δουλεύεις; Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις;Είπαμε, όλοι γράφουμε και λέμε μ*****ες, εσύ όμως μας έχεις ταράξει;
Δεν άντεξες άλλο ε;
-
Italakias,
ρε ΣΙΚΑΤΣΕΚ που τις ειδες τις μαλακιες ρε;
ρε καραμητρο θα σου δωσω αναφορα αν δουλευω η οχι;
κατσε εκει κανε την δουλεια σου και μην κανεις τον εξυπνο. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Italakias,
ρε ΣΙΚΑΤΣΕΚ που τις ειδες τις μαλακιες ρε;
ρε καραμητρο θα σου δωσω αναφορα αν δουλευω η οχι;
κατσε εκει κανε την δουλεια σου και μην κανεις τον εξυπνο.ΣΙΧΑΤΣΕΚ για σενα περικαλώ.
Γκιόζμαν, έ γκιόζμαν. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Italakias,
Δεν άντεξες άλλο ε;
Ξέρεις τι είναι να είσαι πιεσμένος και να μπαίνεις λίγο φόρουμ να ηρεμήσεις και να διαβάζεις ηλιθιότητες;; Ε μα, δεν άντεξα
Πάντως συστήνω σε όσους δεν δουλεύουν, ή κάνουν πως δουλεύουν, να αρχίσουν και αυτοί να σαν και εμένα.
- Κάνει καλό,
- Ηρεμείς και δεν λες μαλακίες
- Χαλαρώνεις
Σόρρυ που χάλασα το θρέντ, αλλά δεν το έχω ξανακάνει ποτέ τόσα χρόνια. Σήμερα δεν άντεξα! Χιχι
-
Italakias,
Δεν άντεξες άλλο ε;
Ξέρεις τι είναι να είσαι πιεσμένος και να μπαίνεις λίγο φόρουμ να ηρεμήσεις και να διαβάζεις ηλιθιότητες;; Ε μα, δεν άντεξα
Πάντως συστήνω σε όσους δεν δουλεύουν, ή κάνουν πως δουλεύουν, να αρχίσουν και αυτοί να σαν και εμένα.
- Κάνει καλό,
- Χαλαρώνεις
Σόρρυ που χάλασα το θρέντ, αλλά δεν το έχω ξανακάνει ποτέ τόσα χρόνια. Σήμερα δεν άντεξα! Χιχι
προς το παρον εσυ λες ηλιθιοτητες
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Italakias,
Δεν άντεξες άλλο ε;
- Κάνει καλό,
- Χαλαρώνεις
προς το παρον εσυ λες ηλιθιοτητες
καθρεφτάκι...
-
εγινε ρε μαγκα,ευχαριστω,τα λεμε,καληνυχτα.
γεωργιου speaking
-
den symfwnw me tis apopseis sas toulaxiston gia to diko mou montelo laguna tou 2001 to exw 5 & 1/2 xronia kai to mono provlhma pou antimetwpisa htan h allagh enos aristerou mprosta anevatwrou apo th polyxrhsia (exei akriva antallaktika alla aksizoun gia thn poiothta taksidiou pou sou prosferei) uposthrizw oti me vash ta dedomena tou montelou pou exw einai poly ikanopoihtiko aytokinhto
-
Ο χρήστης kiriahris έγραψε:
den symfwnw me tis apopseis sas toulaxiston gia to diko mou montelo laguna tou 2001 to exw 5 & 1/2 xronia kai to mono provlhma pou antimetwpisa htan h allagh enos aristerou mprosta anevatwrou apo th polyxrhsia (exei akriva antallaktika alla aksizoun gia thn poiothta taksidiou pou sou prosferei) uposthrizw oti me vash ta dedomena tou montelou pou exw einai poly ikanopoihtiko aytokinhtoKαλως ηλθες στο φορουμ αλλα γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
δεν συμφωνω με τις αποψεις σας τουλάχιστον για το δικό μου μοντέλο laguna 2001 το εχω 5 % 1/2 χρόνια και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ηταν η αλλαγή ενος αριστερού μπροστά ανεβατωρου απο τη πολυχρησια(εχει ακριβα ανταλλακτικά αλλα αξίζουν γιατη ποιότητα ταξιδιού που σου προσφέρει) υποστηρίζω με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που έχω είναι ένα πολύ ικανοποιητικό αυτοκίνητο
[στα πεζό τα ηλεκτρικά χαλάν κάθε λίγο και λιγάκι ] -
[στα πεζό τα ηλεκτρικά χαλάν κάθε λίγο και λιγάκι ]
Και καποιος που εχει πεζο θα σου πει οτι στο δικο του δεν ειχε ποτε προβλημα.Τι συμπερασμα βγαζουμε;
-
μα το θεμα ειναι πια ειναι η αληθεια .δεν υπαρχει καποιο αυτοκινητο ωπου μπορει να ειναι τελειο σε ολα. Τα πεζο εχουν το συγκεκριμενο προβλημα απλα ανεφερα και ειναιη πραγματικοτητα
-
μα το θεμα ειναι πια ειναι η αληθεια .δεν υπαρχει καποιο αυτοκινητο ωπου μπορει να ειναι τελειο σε ολα. Τα πεζο εχουν το συγκεκριμενο προβλημα απλα ανεφερα και ειναιη πραγματικοτηταH ξαδερφη μου εχει ενα 206 και δεν εχει κανενα προβλημα ουτε με ηλεκτρικα ουτε με αλλο συστημα του αμαξιου.Αληθεια δεν ειναι και αυτο;
Αυτος που ξεκινησε το θεμα πριν 2 σχεδον χρονια εχει(ειχε; ) καποια προβληματα.Λεει ψεμματα;
Εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα,αν και μεταχειρισμενο το δικο σου και μπορει κατι να διορθωσε ο προηγουμενος,αληθεια δεν ειναι και αυτο;
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν χρειαζεται το τσουβαλιασμα.Δεν ειναι ολα τα ****** ζημιαρικα . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και καποιος που εχει πεζο θα σου πει οτι στο δικο του δεν ειχε ποτε προβλημα.Τι συμπερασμα βγαζουμε;
εγώ που έχω σου λέω οτι χαλάνε...
-
δεν συμφωνω με τις αποψεις σας τουλάχιστον για το δικό μου μοντέλο laguna 2001 το εχω 5 % 1/2 χρόνια και το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ηταν η αλλαγή ενος αριστερού μπροστά ανεβατωρου απο τη πολυχρησια(εχει ακριβα ανταλλακτικά αλλα αξίζουν γιατη ποιότητα ταξιδιού που σου προσφέρει) υποστηρίζω με βάση τα δεδομένα του μοντέλου που έχω είναι ένα πολύ ικανοποιητικό αυτοκίνητο
[στα πεζό τα ηλεκτρικά χαλάν κάθε λίγο και λιγάκι ]1oν
Επειδή το δικό σου δεν έχει πρόβλημα τότε δεν μπορεί, όλα δεν έχουν πρόβλημα.troll logic 101
2ον
To να μιλάει κάτοχος ρενό για τα ηλεκτρολογικά των πεζό είναι σαν να μιλάει η Γεωργία Βασιλειάδου -καλή της ώρα- για ασχήμια. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εγώ που έχω σου λέω οτι χαλάνε...
Οπως ολα τα ιταλικα ειναι *****ντελα;
Renault laguna: προβληματικό αμάξι γενικά ή είμαι μόνο εγώ;