-
Φιλοι Κρητικοι...ζητηστε ακυρωση του αγωνα,θα δειτε το πολυ 10 συμμετοχες...ο Ευθυμιου θα κανει Πορταρια μιας και πεζεται το πρωταθλημα στην Α και αφου ουτε ο Δεγλερης(μονο ο Δημητρης θα κατεβενε και ο Νεκταριος )θα κατεβει=κανενας!!! Ακυρωση το καλυτερο πραγμα και αλλη ημερομηνια πιστευω!
Φιλικα ΦΟΝΤΑΣΙΕΡΡΑΡΑΣ!(τωρα μεγαλωσα!)
-
Μπραβο και παλι μπραβο στη λεσχη που παρολο το κακο κλιμα δειχνει τον επαγγελματισμο και τη σοβαροτητα της αφου εξασφαλισε ενα ελκυστικοτατο πακετο μεταφορας/διαμονης. Κριμα ομως που η κατασταση που εχει διαμορφωθει απαγορευει πλεον σε καθε λογικο ανθρωπο τη συμμετοχη στην φετινη παρωδια.
-
πολυ καλο πακετο... κριμας για τους δεγκλερεους... δημητρη αφου κανονισες ιταλια προχωρα...
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ AUTO ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ 17-18/10 ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ SUPER FAST.......
Έναρξη εγγραφών 04-10-2009 10.00 Γραμματεία
Λήξη εγγραφών 12-10-2009 20.00 Γραμματεία
Άνοιγμα πύλης Αεροδρομίου 17-10-2009 08.30 Πύλη
Έλεγχος εξακρίβωσης 17-10-2009 08.30-10.30 Γραμματεία................................................................................
........................................ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ VAN 100 €ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΝΑ ΜΕΤΡΟ 24 €/Μ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 20 €
Κρίμα για την ημερομηνία αλλά η λέξη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ είναι πολύ μικρή για να εκφράσει αυτό που θέλω να πω στους φίλους από την Κρήτη.
Έχω να δω τέτοια προκήρυξη αγώνα από την εποχή που ζούσα στις ΗΠΑ...Φιλικά
Γιάννης ΛουκόπουλοςΚΡΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ, ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 18.ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ?
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ .........
ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
1000 μπραβο στη λεσχη !! απο τα νευρα μου δεν ειχα διαβασει τις παροχες ειναι ενα σημαντικο κινητρο να κανουμε αγωνες στο νησι !!!
Στεναχοριεμαι που δε θα τρεξω αλλα δε γινεται αλλιως.
Εμας παντος μας ειχαν πει οτι θα ειναι αλλη ημερομηνιαΔε πειραζει, θα υπαρχει κ συναγωνισμος για τη Τριπολι
Δημητρης Δεγλερης απλα ζω σε λαθος χωρα.........................
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
1000 μπραβο στη λεσχη !! απο τα νευρα μου δεν ειχα διαβασει τις παροχες ειναι ενα σημαντικο κινητρο να κανουμε αγωνες στο νησι !!!
Στεναχοριεμαι που δε θα τρεξω αλλα δε γινεται αλλιως.
Εμας παντος μας ειχαν πει οτι θα ειναι αλλη ημερομηνιαΔε πειραζει, θα υπαρχει κ συναγωνισμος για τη Τριπολι
Δημητρης Δεγλερης απλα ζω σε λαθος χωρα.........................
ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΡΑ ΑΝΤΕ ΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΡΙΠΟΛΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ Η ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ?ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΛΛΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΑΛΛΥ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.Υ.Γ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.
-
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΥΜΑΠΚΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ 21-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...
-
Όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου στο αεροδρόμιο τυμπακιου ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για τον Νοέμβριο.
Ακριβείς ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.Pro action
-
Πολυ καλη κινηση ποιος το ξεκινισε? ΑΝΤΕ αναβαση μαζι με Σιρκουι!
-
Μαλιστα...αφου δυστυχως αναβληθηκε ο αγωνας ο οποιος ηταν η τελευταια ευκαιρια μηηηηηηηηπως και σωνοταν αυτο το 'πρωταθλημα' (θα μπορουσε να γινει και ενας διπλος το Νοεμβρη στην Τριπολη για να 'βγει' η χρονια), νομιζω πως δοθηκε και η χαριστικη βολη. Προετοιμαστε τη σεζον του '10 αν θελετε να κανετε κατι χρησιμο κυριοι διοικουντες. Το φετινο εχει τελειωσει απο καιρο, δυστυχως.
Δεν εχετε βαρεθει με αυτο το πτωμα; Θαψτε το να παει στο διαολο επιτελους. Δεν κλανει ο πεθαμενος λεμε... Οι ματαιωσεις και οι αναβολες ειναι πιο πολλες απο τους αγωνες. Φτανει.- -
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
Πολυ καλη κινηση ποιος το ξεκινισε? ΑΝΤΕ αναβαση μαζι με Σιρκουι!ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 5-6 ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ- ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 20-25- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΡΑΛΛΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟ 28-11 ΚΑΙ ΡΙΤΣΩΝΑ 5-12 ? ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 30 ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ 10-15 ΕΝΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.
ΚΡΙΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.
ΑΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΝΑΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Μαλλον θελουν να τον κανουν τελευταιο μπας και καποιος κυνηγα εναν τιτλο -που δεν υπαρχει -για να ανεβασουν τις συμμετοχες.
Αυτοι που ομως ξερουν δεν χρειαζεται να ερθουν για κατι που δεν υπαρχει.
βλεπω τους αγωνες να ξαναγυρνουν σε καποιο αλλο νησι που ηταν πριν 2 χρονια? -
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ η Κ.Κ.Κ. οποιος κ να εισαι,πρωτα απο ολα τι φοβασαι κ εισαι ανωνυμος?
2ον αν αναφερεσαι σε εμενα η στο υπολοιπο σοι μου, ΚΑΚΟΣ γιατι εμεις παμε οπου γινεται αγωνας κ συνηθος κερδιζουμε αλλοι φοβουντε μην χασουν.
3ον δεν φταιμε εμεις που δε γινοντε αγωνες
4ον εγω προσωπικα ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΣΑ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ κ σε χρονο κ σε χρημα μεχρι στην αλλη ακρη τησ Γης πηγα για να τρεξω κ πραγματικα το ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ...
4ον οποιος δεν εχει βγει εκτος συνορων δεν εχει ιδεα πως πρεπει να ειναι οι αγωνες σε θεμα συναγωνισμου κ οργανωσηςΔ.ΔΕΓΛΕΡΗΣ
-
Φιλε ΚΚΚ μην το λες αυτο! ειδικα για το ΄Παλλαδιο!>!!! οσοι τρεχουν πιστα λιγοι τρεχουν ραλλυ...Τεσπα εγω πιστευω οτι θα εχει κοσμο τοτε
Φιλικα!F.RS500
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ η Κ.Κ.Κ. οποιος κ να εισαι,πρωτα απο ολα τι φοβασαι κ εισαι ανωνυμος?
2ον αν αναφερεσαι σε εμενα η στο υπολοιπο σοι μου, ΚΑΚΟΣ γιατι εμεις παμε οπου γινεται αγωνας κ συνηθος κερδιζουμε αλλοι φοβουντε μην χασουν.
3ον δεν φταιμε εμεις που δε γινοντε αγωνες
4ον εγω προσωπικα ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ ΟΣΑ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ κ σε χρονο κ σε χρημα μεχρι στην αλλη ακρη τησ Γης πηγα για να τρεξω κ πραγματικα το ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ...
4ον οποιος δεν εχει βγει εκτος συνορων δεν εχει ιδεα πως πρεπει να ειναι οι αγωνες σε θεμα συναγωνισμου κ οργανωσηςΔ.ΔΕΓΛΕΡΗΣ
ΦΙΛΕ ΔΕΓΛΕΡΗ Δ. ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΣΕ Ο deg ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Κ.Κ.Κ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ UP ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.
ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ???????
ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ -ΓΕΝΙΚΑ - ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΟΧΙ ΕΣΥ- ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
Η ΛΕΣΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΙΨΟΥΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΦΤΑΙΤΕ Η ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ Η ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ.
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΝΩΜΗ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΑΝ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΕΙΜΑΙ Ο Κ.Κ.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ -ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΓΛΕΡΗΣ Δ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
ΦΙΛΕ deg
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ , ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 8 ΑΠΟ ΤΗΣ 10 ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΙΣΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΑΔΕΙΑ Η ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ Η ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
k.k.k.
Κατι σου διαφευγει. Το προβλημα στο πρωταθλημα ταχυτητας φετος δεν το ξεκινησαμε εμεις, οι οδηγοι. Δεν λεω πως ειμαστε εντελως αμοιροι ευθυνων, αλλα ουδεμια σχεση εχουν οι δικες μας κακες ενεργειες με τις κινησεις των διοικουντων.
Οταν προκηρυσσεις ενα πρωταθλημα, οφειλεις να το φυλας ως κορη οφθαλμου, αλλιως αστο. Δεν μπορει να ξεσκιζεσαι για να κανεις Ακροπολις ακομα και αν χρωστας και της Μιχαλους και του Μιχαλη, να βρισκεις σε χρονο dt λυση οταν χαθηκε το ΔΕΘ και να αδιαφορεις επιδεικτικα για ενα ολοκληρο πρωταθλημα ταχυτητας, ενα θεσμο σου. Οι οδηγοι δεν τρελαθηκαν ξαφνικα και δεν δηλωνουν συμμετοχη. Οταν δεν ξερεις επανειλλημενα το που και το ποτε θα τρεξεις και πρεπει να περιμενεις σαν να μην πω τι μια ανακοινωση, θα το φας μια χρονια, δυο αλλα τριτη, φτανει.- Οι Σερρες ειναι ενα αιωνιο προβλημα και το ξερουμε ολοι. Το ΄07 εγινε ενας αγωνας μονοημερος με τα χιλια ζορια και απο τοτε τιποτα. Οταν εχεις αυτο το δεδομενο, ή δινεις παροχες, οπως παρα πολυ ωραια κανετε στην Κρητη, ή δεν βαζεις απο την αρχη τον αγωνα στο Καλενταρι και ησυχαζεις. Αυτη η λογικη του να μπαινει αγωνας και μετα να αναβαλλεται και μετα να ματαιωνεται στερειται καθε σοβαροτητας. Επισης το πρωταθλημα ταχυτητας δεν ειναι μια κατηγορια μονο του. Ειναι 2 (3 με τους Ιστορικους) και κανονικα θα επρεπε να ειναι περισσοτερες (ενιαιο/μονοθεσια) αλλα ας οψεται. Οταν με το καλημερα γ...ς την Open (την οποια εχεις κυπελο) ε μετα μη περιμενεις ενδιαφερον και ο αγωνας μονο με μια -εστω ευρωστη Sport- που θα ειχε 25 αμαξια δεν μπορει να σταθει, για οποια λεσχη και αν τον αναλαβει.
Κανεις δεν εχει καμια κακη προθεση προς την Κρητη. Η λεσχη ηθελε να κανει τον αγωνα και αντι να βαλει την ουρα στα σκελια οπως κανουν αλλοι εκανε μια ωραιοτατη προσφορα. Απλα λαθος timing.Συμπερασμα: Ή ο θεσμος θα υποστηριχθει σοβαρα (που σιγα μη γινει), ή τελος. Το ΠΠΤ ξεβρακωθηκε πρωτα θεσμικα (τα ξαναγραφω: ανυπαρκτη Open στον πρωτο αγωνα ενω υπηρχε λυση, δεν ενημερωθηκε το site με τους βαθμους παρα μετα τη συναντηση του Σεπτεμβρη,τα περιοδικα νομιζαν οτι ο 'βορειος' αγωνας στις Σερρες ηταν πανελληνιος, κατι που απλως αν κοιταζε καποιος το grid θα εβλεπε οτι 'δεν παιζει', τωρα η αναβολη στην Κρητη -που και παλι οι τυχον Κρητες με αυτοκινητα της Sport λογικα θα εφταναν για να προσμετρησει ο αγωνας). Η ημερομηνια της Πορταριας αυτοματα σκοτωσε το Τυμπακι αφου πολλοι συμμετεχοντες -ειδικα Open- κανουν αναβασεις συστηματικα. Δεν πηγε να κολλησει το Τυμπακι με ενα ραλι. Εκει μικρο το κακο. Με την αναβαση πηγαν να το ταιριαξουν. Απο εκει και περα τι να πει κανεις. Εγω το ξαναλεω παντως: Αφηστε το το πραγμα και φτιαξτε ΑΛΛΟ πρωταθλημα με αλλη προκηρυξη. Το 2001 που μπηκε η national ουτε GTCC υπηρχε,ουτε συστηματικα trackdays γινονταν, ουτε καν τα clubs αυτοκινητου ηταν πολλα.
Τωρα υπαρχει μια μαγια ανθρωπων που θα τολμουσε τη μεταβαση σε κανονικους αγωνες με Ν hatch εως 2.0lt, διχως σασμαν, εκκεντροφορους, αγραφους και homologation.Γι΄ αυτο μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια. Αφηστε τωρα το ημερολογιο και το που μπορει να γινει η Κρητη, αν η Τριπολη θα ειναι μονη/διπλη ή τριδιπλη και καθιστε να φτιαξετε ενα πρωταθλημα με υπαρκτα μερη και ημερομηνιες. Αλλο πραγμα ειναι να συμβει κατι εκτακτο σε ενα αγωνα (πχ εκλογες) και αλλο το 'παμε και βλεπουμε' που εφαρμοζετε. Μετα την αναβολη της Κρητης τι; Θα την κανετε διπλη το Νοεμβρη; Και μετα η Τριπολη ποτε, το Δεκεμβρη; Και αμα εχει κακο καιρο, ουτε το Αρτεμισιο με τα τρεϊλερ δεν θα μπορεσουμε να ανεβουμε...
-
ΦΙΛΕ JOHANNDELTA
ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΕ ΟΛΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.ΦΕΤΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΕΝ .??
ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ ,ΒΟΥΝΑ,ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΛΠ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. -
Ακου φιλε Σ οσο αναφορα την ημερομημια απο την ΕΘΕΑ μας το ειπανε απ τα μεγαλα κεφαλια, κ ειχα μεινει οτι θα αλαξει. Δεν σαμποταρω τπτ μου αρεσει η πιστα κ γιαυτο ειμαι 2-3 φορες την εβδομαδα σε πιστα ειτε καρτ ειτε Αυτο, Αν εδω στην Ελλαδα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε πραγματικα δε φτεω εγω!!!!
Κ κατι αλλο δεν υπαρχει γενικα υποδομη αν δεν τρεξουν σε καθε αγωνα 2-3-4 για τους Χ λογους ειναι σαμποτερ του πρωταθληματος???
Κ κατι αλλο οπος τρεξαμε κ στη τριπολη τον Απριλιο με μικρο συναγωνισμο ουτε αυτο ειναι καλο......
Εγω ερχομαι στη κρητη μονο για διακοπες φετος το ειχα στο προγραμμα μου να ερθς να τρεξω κ λογο συγκυριων μαλον οχι.
περσι ομως ηταν η οικογενια μου αμα θυμασαι!!!!ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕ.....Α,
ΔΕΓΛΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
απλα σιγουρα ζω σε λαθος χωρα.....
-
[quote='deg']Ακου φιλε Σ οσο αναφορα την ημερομημια απο την ΕΘΕΑ μας το ειπανε απ τα μεγαλα κεφαλια, κ ειχα μεινει οτι θα αλαξει. Δεν σαμποταρω τπτ μου αρεσει η πιστα κ γιαυτο ειμαι 2-3 φορες την εβδομαδα σε πιστα ειτε καρτ ειτε Αυτο, Αν εδω στην Ελλαδα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε πραγματικα δε φτεω εγω!!!!
Κ κατι αλλο δεν υπαρχει γενικα υποδομη αν δεν τρεξουν σε καθε αγωνα 2-3-4 για τους Χ λογους ειναι σαμποτερ του πρωταθληματος???
Κ κατι αλλο οπος τρεξαμε κ στη τριπολη τον Απριλιο με μικρο συναγωνισμο ουτε αυτο ειναι καλο......
Εγω ερχομαι στη κρητη μονο για διακοπες φετος το ειχα στο προγραμμα μου να ερθς να τρεξω κ λογο συγκυριων μαλον οχι.
περσι ομως ηταν η οικογενια μου αμα θυμασαι!!!!ΤΡΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΕ.....Α,
ΑΚΟΥ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
ΠΕΡΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΕ.....Σ.
ΕΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΟ, ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ,ΚΡΙΜΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ.
Αγωνες ταχυτητας 2009