-
+απειρο@nass
αυτη η οπαδικη αντιμετωπιση ειναι να μην πω τι.... -
Πιστεύω το έχουμε ξανασυζητήσει, είναι κάποιοι που προφανώς έχουν ζήσει τα ράλλυ μέσα από οθόνες τηλεόρασης και υπολογιστών μόνο, δεν ενδιαφέρονται για το συναγωνισμό και το θέαμα, παρά μόνο χαίρονται όταν κερδίζει ο αγαπημένος τους οδηγός ή η αγαπημένη τους ομάδα...
Προφανώς αν αποχωρήσει ο οδηγός τους ή η ομάδα τους από τους αγώνες δεν θα ξαναασχοληθούν, οπότε ανάλογα μπορεί να κρίνει κανείς και τη βαρύτητα της γνώμης τους.
Από την άλλη πλευρά δεν μπορείς ούτε να διώξεις κάποιον από μια δημόσια συζήτηση επειδή φέρεται με τέτοιο τρόπο ενώ από ότι φαίνεται είναι αρκετά δύσκολο και να του αλλάξεις τα μυαλά...
Μπορείς όμως να τον αγνοήσεις. -
Στο wrc υπαρχουν ομαδες αρα υπαρχουν και οπαδοι...
Εγω προσωπικα επειδη ειμαι γαλλοφιλος ειμαι με την citroen και βεβαια με τους δυο sebastien.
και παλιοτερα με τα peygeot 206 .
Οταν αυτη η ομαδα που υποστηριζεις παει καλα χερεσαι χωρις αυτο να σημαινει οτι θα βγαλουμε και μαχαιρια σε μια συζητηση δεν ειμαστε τοσο πορομενοι δεν μας πληρωνουν κιολας ουτε εχουμε καμμια διαφημισει στα αμαξια τους...
Tωρα αν ημουν με την mitsubishi παραδειγμα ή με την suzuki οντως μπορει να μην ξαναεβγαινα να μιλησω
για την ομαδα μου αλλα αν φυγει ο loeb ή η citroen παλι θα μιλαω γιαυτους γιατι εχουν γραψει μια ιστορια που δεν ξεχνιεται....ΦΙΛΙΚΑ CITROVAG
Y.Γ.Οποιος θελει το αγνοει.....
-
Ο καθηγητής αποβάλλει.
Η έγγυος αποβάλλει.
Ο καθηγητής είναι έγγυος.Το βασικό στους αγώνες αυτοκινήτου είναι ότι πας, βλέπεις και φεύγεις. Ικανοποιείσαι ή όχι από το θέαμα και όχι από το άν νίκησε η 'ομάδα' σου.
Γι 'αυτό και τα στατιστικά δεν έχουν καμμία σημασία.
Προσωπικά πχ, το καλύτερο πέρασμα που έχω δει ever το 'χει κάνει ο PG με το Ignis. -
Σιγουρα μας αρεσει το σπορ και το παρακολουθουμε οπως και αν παρακολουθουσαμε εναν αγωνα ποδοσφαιρου που θα επεζαι η ομαδα μας ...
Αν το θεαμα του αγωνα ειναι καλο εισαι ευχαριστιμενος που ειδες καλο θεαμα αλλα οταν νικαει και η ομαδα σου ακομα πιο πολυ -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σιγουρα μας αρεσει το σπορ και το παρακολουθουμε οπως και αν παρακολουθουσαμε εναν αγωνα ποδοσφαιρου που θα επεζαι η ομαδα μας ...Ακριβώς, η αναλογία με το ποδόσφαιρο μου έρχεται στο μυαλό: 'Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλα τα άλλα να πάνε να γ#$#' (κλασσική νοοτροπία πολλών οπαδών αλλά όχι φιλάθλων του δημοφιλούς σπορ)
Αν το θεαμα του αγωνα ειναι καλο εισαι ευχαριστιμενος που ειδες καλο θεαμα αλλα οταν νικαει και η ομαδα σου ακομα πιο πολυ
Το θέμα είναι τι γίνεται αν το θέαμα δεν είναι καλό (εκτός και αν διαφωνείς ως προς αυτό για την τρέχουσα κατάσταση του WRC ) αλλά νικάει η ομάδα σου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σιγουρα μας αρεσει το σπορ και το παρακολουθουμε οπως και αν παρακολουθουσαμε εναν αγωνα ποδοσφαιρου που θα επεζαι η ομαδα μας ...
Ακριβώς, η αναλογία με το ποδόσφαιρο μου έρχεται στο μυαλό: 'Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλα τα άλλα να πάνε να γ#$#' (κλασσική νοοτροπία πολλών οπαδών αλλά όχι φιλάθλων του δημοφιλούς σπορ)
Αν το θεαμα του αγωνα ειναι καλο εισαι ευχαριστιμενος που ειδες καλο θεαμα αλλα οταν νικαει και η ομαδα σου ακομα πιο πολυ
Το θέμα είναι τι γίνεται αν το θέαμα δεν είναι καλό (εκτός και αν διαφωνείς ως προς αυτό για την τρέχουσα κατάσταση του WRC ) αλλά νικάει η ομάδα σου.
Παλι δεν με καταλαβες λεω οτι αν δεις εναν καλο ποδοσφαιρικο αγωνα (που παιζει και η ομαδα σου)με θεαμα θα εισαι χαρουμενος που το ειδες κι απο κοντα αλλα πιο πολυ ακομα αν νικησει κιολας πιστευω πως ολος ο κοσμος που εχει καποια σταθερα πιστευον ετσι αισθανεται γιατι αλλιως καθε βδομαδα θα ημασταν και διαφορετικη ομαδα ειτε στο wrc ειτε
σε οποιοδηποτε αλλο αθλημα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το σωστο.
Για το δευτερο εγω δεν μιλησα για την φετινη κατασταση του wrc αλλα και για την τελευταια πενταετια γιαυτο ειχα γραψει πιο πανω σενα post οτι φετος δεν προκειται να πανηγυρισω για τον loeb γιατι φετος ειδικα ειναι που τρεχει μονος του....
Δυστηχως αλλα γιαυτο δεν φταιει ουτε ο loeb ουτε η citroen ουτε εγω ας ειχαν καλα αυτοκινητα και οδηγους και οι αλλες ομαδες να υπηρχε και περισσοτερο θεαμα φετος.... -
Εγώ έχω να πω ότι οι άνθρωποι της Citroen Έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλά των πήχη, για της υπόλοιπες ομάδες .Και αφού οι υπόλοιποι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στα ΙΣΑ καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν ορισμένες απόψεις τους σχετικά με το μέλλον .Πχ( αφού στην Ford βλέπουν ότι δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στα ΙΣΑ , γιατί δεν παίρνουν το Peter ??
-
τι βλακεία ειδικές ήταν αυτές
σουπα το σπορ φέτος -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εν μέρει φίλε Fabia συμφωνώ με τα παραπάνω. Αλλά για όλα αυτό δεν φταίει μόνο οι Loeb & Citroen.Φταίνε και οι άλλοι που δεν έχουν αυτοκίνητα ισάξια του συναγωνισμού.(Βρε ριμάδα Ford, τόσα χρόνια-από το 99 και δεν μπορείς να φτιάξεις ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για την άσφαλτο? Τόση ανικανότητα?)
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την οπαδική λογική κάποιων, 'η ομάδα μας (Citroen, Ford, Seb, Marcus κτλ., δεν έχει σημασία) να νικάει και να πάει να !#$%%&# το σπορ' Δε βλέπετε ρε παιδιά πως ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του ?
Κατά τα λοιπά, δε φταίει το αυτοκίνητο, απλά στην άσφαλτο ο Seb είναι μια κλάση παραπάνω από τους άλλους (και τα τελευταία 2 χρόνια δύο κλάσεις και ο Sordo μία )
>Στην F1 κάτι ανάλογο ισχύει και με την [b]Ferrari!!! Αλλά εκεί δεν βλέπω και καμία αντίδραση.
Δεν μιλάω για την εποχή Μιχαλάκη nass, αλλά για την μετέπειτα των αγωνωδικών!!Ευτυχώς στο Wrc δεν έχουμε ξεπέσει ακόμα τόσο πολύ, και ευτυχώς που ακόμα έχουμε καθαρούς και αντρικούς αγώνες χωρίς άνωθεν βοήθειες.
Εχεις μείνει στην εποχή Μιχαλάκη ή μου φαίνεται ?
[/b]
WRC 2009 - 1oς Γύρος Ράλλυ Ιρλανδίας