-
Spark. Uber Alles.
Το καλυτερο νεο που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!!!!
http://www.diecastlegends.com/diecast-b ... -1-43.html
-
http://www5b.biglobe.ne.jp/~kamaboko/1_30model/
Κάνεις 'κλικ' στο μοντέλο που σ' ενδιαφέρει, ανοίγεις το PDF, το τυπώνεις σ' ένα καλό έγχρωμο εκτυπωτή και ... πιάνεις δουλειά!
-
εαν εχει ξαναποσταριστει σορρυ.
http://speedhunters.com/archive/2010/12 ... -pt-1.aspx -
Δεν είμαι σίγουρος αν κολάνε εδώ, αν όχι πειτε μου να τα μεταφέρω...
Τα βρήκα απουλητα στο κουτί τους στην Συρο πριν 2-3 χρονια!
Ενα ίδιο με το Mercedes αλλά σε αστυνομικό είχα μετατρέψει μικρός σε 'πολιτικό' (βάψιμο κλπ κλπ), του κόλαγα σελοτέϊπ στις πίσω ρόδες για να κάνει παντιλίκια και στο τέλος πρόσθεσα αλλες τρείς μπαταρίες στο χειριστήριο για να 'δυναμώσει' με αποτέλεσμα να κάψει το μοτερ! Ως αποκορύφωμα του μεταμόσχευσα το μοτέρ απο μια φόρμουλα MisterP που είχα!
-
Πώωω βρε δημήτρη τί βρήκες ?
Αυτή η mercedes με στοιχιώνει απο μικρό παιδί μιας και πάντα την ήθελα αλλά ποτέ δεν την απέκτησα...
Μαλλον γι'αυτό μου έχει μείνει και λατρεύω την σειρά w116.
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος αν κολάνε εδώ, αν όχι πειτε μου να τα μεταφέρω...Τα βρήκα απουλητα στο κουτί τους στην Συρο πριν 2-3 χρονια!
Ενα ίδιο με το Mercedes αλλά σε αστυνομικό είχα μετατρέψει μικρός σε 'πολιτικό' (βάψιμο κλπ κλπ), του κόλαγα σελοτέϊπ στις πίσω ρόδες για να κάνει παντιλίκια και στο τέλος πρόσθεσα αλλες τρείς μπαταρίες στο χειριστήριο για να 'δυναμώσει' με αποτέλεσμα να κάψει το μοτερ! Ως αποκορύφωμα του μεταμόσχευσα το μοτέρ απο μια φόρμουλα MisterP που είχα!
100...
(μου κατάστρεψες τις διακοπές μου στη Σύρο πέρσι ...ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει, από μαγαζί σε μαγαζί την πήγαινα.... )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
100...(μου κατάστρεψες τις διακοπές μου στη Σύρο πέρσι ...ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει, από μαγαζί σε μαγαζί την πήγαινα.... )
Ελα όποτε θες στο γκαράζ (Μεταμορφωση) να παίξουμε! Της έβαλα και μπαταρίες προχθές!
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Spark. Uber Alles.Το καλυτερο νεο που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο!!!!
http://www.diecastlegends.com/diecast-b ... -1-43.html
Ειδική έκδοση για σένα ε;
-
Αγορασμενο απο αρχαιο παιχνιδαδικο της Λεσβου το 1999, οταν ημουν φανταρος. Ειχε και τροχοσπιτο απο πισω.
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Αγορασμενο απο αρχαιο παιχνιδαδικο της Λεσβου το 1999, οταν ημουν φανταρος. Ειχε και τροχοσπιτο απο πισω.ζηλευω και αυτο, και το αλλο του ραζη πιο πανω
-
ΚΟΥΚΛΑ! ΕΥΓΕ και για τα εκπληκτικα Mister P, αυτα ειναι ευρηματα!-οχι αστεια!
Η παραλλαγη του Ταξι στην w116 μακραν η πιο ομορφη, εγω ειχα μια πρασινη με....ιατροσημο παρακαλω!
Το πορτοκαλι Μινι, ειναι 'ΑΠ'-'Αδερφοι Παππα'-το θυμαμαι αυτο το Μινι, καθως και εναν αντιστοιχο σκαραβαιο παλι με τροχοσπιτο που φτιαχναν.
Το συγκεκριμενο Μινι ειναι απο τις πρωτες γενιες, με 'νικελε' μασκα, προφυλακτηρες, και τασια-στην συνεχεια απεκτησαν ενα πιο 'αγωνιστικο' λουκ!
Να τολμησω να σας θυμισω καποια αναλογα 'made in Greece' μοντελακια εποχης?
Opel Admiral, /Opel Kadett/ Opel GT απο μια φιρμα που λεγοταν 'ΕΛΛΑΣ'.
Citroen GS καθως και VW 1200 σκαθαρι σε περιπολικα, απο την Lyra!
Ολα τους κουκλακια!
Μπραβο σας, μου φτιαξατε την μερα... -
ρε συ xrepolatri ποσο χρονο εισαι και τα θυμασαι αυτα;
-
30 ειμαι, αν και δεν τα προλαβα στα 'ωπα' τους, τα θυμαμαι σε συνοικιακα μαγαζια...
Το πιο αστειο ειναι οτι καποια τα προτιμουσα κιολας, απο τα matchbox π.χ. γιατι μου αρεσαν ως αυτοκινητα!
Οπως και τα Joy Toy, μπορει να μην ηταν ιδιαιτερα επικαιρα στα 80'ies, θυμαμαι οτι ΟΛΟΙ τα παιρναμε, γιατι (λογω πλαστικου) καναν ωραιες στουκες -
Σχεδον ετοιμο. Εχουν μεινει τα διαφορα χερουλια και διακοσμητικα χρωμια μονο.
-
Επιτελους τελειωσε. Η κλιμακα 1προς 43 δεν ειναι οτι καλυτερο για custom μοντελακια. Το επομενο σε 1/18.
Μου σπασαν και οι δυο μπροστινες κολωνες πανω-κατω και το πισω μεροσ του σασι μπροστα απο τους τροχους.
Το ταμπλω και τα νευρα στην οροφη γιναν με εποξικη πλαστελινη και πολυ λιμαρισμα. Το χρωμα ειναι το ιδιο με του αυτοκινητου. -
Πολυ ομορφο ειναι. Αντε να δουμε τελειωμενο και το 1:1 τωρα.
-
μπραβο!!!
-
Τόσον καιρό ήταν στην 1/43; Και δε μου το έλεγες να σου φέρνω τσιγάρα, ρε συ!
Εξαιρετικό! -
-
Μπράβο Γιον!
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων