-
Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μια τέτοια επίθεση ΔΕΝ θα κάνει [ακόμα] πιο trigger-happy τους αστυνομικούς? Που να πιστεύει ότι μέσα από τέτοιου είδους επιθέσεις θα 'βάλει μυαλό' η εξουσία και θ' αποκτήσουμε μια σωστή αστυνομία?
Αν ναι, ας κάνει έναν κόπο να μας εξηγήσει το 'μηχανισμό' σύμφωνα με τον οποίο θα γίνει αυτό.
-
Κάλλιστα μπορεί να είναι και προβοκάτσια, δε θα μου έκανε εντύπωση.
Βασικά ενέργειες τέτοιες όντως στρέφονται κατά της δημοκρατίας, είτε άμεσα (εμποδίζοντας την ομαλή λειτουργία των θεσμών), είτε έμμεσα (οδηγώντας σε αυταρχικότερους νόμους που περιορίζουν τις ατομικές ελευθερίες).
-
Ειλικρινά δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω στο 4TF αυτό τον καιρό. Πυροβολείται κάποιος με 30 σφαίρες και καθόμαστε να αναλύσουμε αν ήταν 'παιδί' ή όχι, όχι λόγω ηλικίας, απλά και μόνο επειδή ήταν ένστολος.
Ένα αηδιασμένο τέλος από εμένα στο θέμα (unsubscribe).
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δεν πάμε καλά..... τι πράματα είναι αυτά; τι τους έφταιγε ένα παιδί 21 χρονών , τι πρόλαβε να κάνει;Μα το θέμα δεν είναι τί πρόλαβε να κάνει...Το θέμα είναι, τί δεν θα μπορέσει απο δω και πέρα να κάνει..!! Aυτά άλλωστε αν δεν τα σκοτώσεις μικρά...
Αλλο ενα γουρούνι-δολοφόνος εκτος μάχης λοιπόν...!! Υeah...!! Αλλωστε το πιο πιθανό είναι νμα πρόκειται.....Όταν στον 'χ' μπαστουνόβλαχο δίνεις μια στολή κι ένα περίστροφο.........
ή μάλλον ακόμη καλύτερα....
ΥΓ: Μ' αρεσει το...'παιδι'. Μωρε τι μας λετε; Και με την παιδικη του αθωοτητα ειναι στα ΜΑΤ. Σοβαρευτειτε και λιγο ΜΜΕ...Στολη και παιδι, δεν πανε.-
Για να είναι στα ΜΑΤ, θα είναι ο CONAN ο βάρβαρος, ο Αττίλας, ο Τζενγκινς Χαν, άντε στην καλύτερη κανα σόι του Ράμπο....Οι 'παιδικές αθωότητες' εξαντλούνται στην τρυφερή ηλικία των 15-16 σπάζοντας, πυρπολώντας, πλιατσικολογώντας και δεν είναι ένστολες....΄Νταξει, ενα dresscode υπάρχει, αλλα δεν το λες και στολή....Εμπρός λοιπόν στον αγώνα...!! Just do it....!!
-
Κινδυνεύει επειδή απλά έκανε την δουλειά του
Κινδυνεύει επειδή φύλαγε την κρατική περιουσία...
Κινδυνεύει επειδή διάλεξε αυτό το επάγγελμα...
Επειδή τα Μ.Μ.Ε όλες αυτές τις μέρες κάνανε σαν τα όρνια πάνω από το πτώμα του αδικοχαμένου 15χρονου ζητώντας τηλεθέαση και στοχοποιώντας έναν ολόκληρο κλάδο εργαζομένων..
Επειδή όλοι μας θέλουμε την εφαρμογή των νόμων , αλλά όχι να εφαρμόζεται σε εμάς προσωπικά..
Επειδή όλοι μας είμαστε υποκριτές σε αυτή τη χώρα και κοιτάμε μόνο το συμφέρον μας..
Επειδή επειδή επειδη.......ΕΛΕΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ..........
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Όταν στον 'χ' μπαστουνόβλαχο δίνεις μια στολή κι ένα περίστροφο και τον αφήνεις ατιμώρητο όταν δολοφονεί/αυθαιρετεί , είναι φυσικό να περιμένεις τέτοια γεγονότα.
Βεβαίως και είμαι ο τελευταίος που θα υιοθετήσει θεωρίες συλλογικής ευθύνης αλλά το έχουν παραξευτιλίσει οι τύποι.Όσο για τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο οι φασιστοκαραγκιόζηδες.
Εσύ ρε φίλε από το Κολωνάκι είσαι?
Οι αντιδράσεις σε αφήνουν αδιάφορο , όμως αν καταλάθος περναγε από εκεί ένας συγγενής σου και σκοτωνόταν τι θα έλεγες? Όλοι επαναστάτες είμαστε του κ$%^%^&* , πίσω από έναν Η/Υ ... -
Ένας άνθρωπος πυροβόληθηκε. Εν ψυχρώ!
Και διαβάζω για το να θα γίνουν πορείες και συγκρίσεις με την δολοφονία του 15χρονου!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΕΔΡΑ!!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κανείς δεν έχει δώσει συγχαρητήρια, μονάχα εσύ είχες σκυλέψει το πτώμα στο μυαλό σου.
Έλεος ρε μάνο. Έλεος. Προσπάθησε να διαβάσεις τι γράφουν οι άλλοι και μην γράφεις αηδιστικά τσιτάτα που μόνο στο μυαλό σου απαντάνε.Aπο την αλλη πάλι, δεν καταλαβαίνω γιατι θίγεσαι εσυ προσωπικά, απο τη δημοσίευση του Μάνου...; ! Aν διαβάσεις και συ τη δημοσίευση του joahndelta, την οποία προσυπογράφει και ο TRAVELLER (μαζί με μια δική σου βέβαια, που ίσως γι΄αυτό να θίχτηκες μιας και υποφαίνεται μια σύμπνοια απόψεων), θα διαπιστώσεις οτι η όποια αισχρότητα προηγήθηκε και μάλιστα απροκάλυπτα...Γι΄αυτό λοιπόν, μην αρχίζεις να σκίζεις τα ρούχα σου ακόμα...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Και οχι αγαπητε μου Spartan, το παιδι δεν ειναι συνωνυμο του καταστροφεα, οπως εσυ θες να μας παρουσιαζεις.ΥΓ: Θα κανετε και διαδηλωση οι 'φιλοι της αστυνομιας'; Για να δουμε. Σιγουρα δεν θα υπαρχουν επεισοδια εκει. Δεν υπαρχει λογος για προβοκατσιες...Κριμα που τα παιχνιδια που παιζονται τελικα παιζονται και στις πλατες ενστολων που μολις γινει η στραβη, μετα μενουν μονοι και αβοηθητοι, ετσι για το ευχαριστω.
Τα παιδιά, σίγουρα δεν είναι συνώνυμο του καταστροφέα...ΠΟΤΕ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο....! Ουτε ομως και οι αστυνομικοί του γουρούνια-δολοφόνοι..! Ακραίες απόψεις και οι δυο, που εκστομίζονται απο ακραία εκατέρωθεν στοιχεία....
Υ.Γ. Προσωπικά, φίλος της αστυνομίας, δεν είμαι....Δεν έχω κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο. Ειλικρινά θα ήθελα να μην υπάρχει...(όπως όλοι μας άλλωστε). Δεν είμαι όμως και εχθρός της.....
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Εγω δεν ηθελα να παραλληλισω τα γεγονοτα γιατι η ενοπλη επιθεση δεν εχει σχεση με διαδηλωσεις. Οταν ομως εσυ Spartan μου λες παιδι=κουκουλοφορος και δια φωτογραφιας, λογικο ειναι και εγω να το συνεχισω. Εμπρος λοιπον, ραντεβου εξω απο τη ΓΑΔΑ και ευτυχως που δεν χρειαζεται να αναψετε κερια.Και ξανά, γιατι προφανώς αδυνατείς να καταλάβεις τί λες....!! 21χρονος ένστολος ΜΑΤατζής = Τί ;;;;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Κανείς δεν έχει δώσει συγχαρητήρια, μονάχα εσύ είχες σκυλέψει το πτώμα στο μυαλό σου.
Έλεος ρε μάνο. Έλεος. Προσπάθησε να διαβάσεις τι γράφουν οι άλλοι και μην γράφεις αηδιστικά τσιτάτα που μόνο στο μυαλό σου απαντάνε.Aπο την αλλη πάλι, δεν καταλαβαίνω γιατι θίγεσαι εσυ προσωπικά, απο τη δημοσίευση του Μάνου...; ! Aν διαβάσεις και συ τη δημοσίευση του joahndelta, την οποία προσυπογράφει και ο TRAVELLER (μαζί με μια δική σου βέβαια, που ίσως γι΄αυτό να θίχτηκες μιας και υποφαίνεται μια σύμπνοια απόψεων), θα διαπιστώσεις οτι η όποια αισχρότητα προηγήθηκε και μάλιστα απροκάλυπτα...Γι΄αυτό λοιπόν, μην αρχίζεις να σκίζεις τα ρούχα σου ακόμα...
Αφ' ενός δεν θίχτηκα προσωπικά. Δεν νομίζω να υποννόησα κάτι τέτοιο. Ξαναδιάβασε τι έγραψα. ήταν αρκετά συγκεκριμένο. Επιπλέον, θέλω να μου κάνεις quote που ακριβώς είναι τα 'απροκάλυπτα αίσχη' στα οποία αναφέρεσαι, και τα οποία κάτι έχουν να κάνουν με 'συγχαρητήρια' στους δράστες. Το έχω διαβάσει αρκετές φορές το thread.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να μην απαντάς με εξυπναδούλες τύπου ' ' και 'μη σκίζεις τα ρούχα σου'.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Όταν στον 'χ' μπαστουνόβλαχο δίνεις μια στολή κι ένα περίστροφο.........
Αν θες , συγκεκριμενοποίησε λίγο πού διαφωνείς. Φαντάζομαι ξέρεις ποιοι στελεχώνουν τα ΜΑΤ, την ομάδα 'Ζ' και τα ...λοιπά εργαζόμενα ένστολα παιδιά του λαού..
Ο Χηνοφώτης πέρσι την άνοιξη διόρισε τη μισή Ελλάδα στην αστυνομία και ότι περίσσεψε στην πυροσβεστική . Από προσωπικά παραδείγματα μιλάω.Και ο προκατοχός του τα ίδια θα έκανε, δεν είναι θέμα προσώπου.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πού διαφωνείς.Όταν στον 'χ' μπαστουνόβλαχο δίνεις μια στολή κι ένα περίστροφο και τον αφήνεις ατιμώρητο όταν δολοφονεί/αυθαιρετεί , είναι φυσικό να περιμένεις τέτοια γεγονότα.
Βεβαίως και είμαι ο τελευταίος που θα υιοθετήσει θεωρίες συλλογικής ευθύνης αλλά το έχουν παραξευτιλίσει οι τύποι.Όσο για τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΛΑΟΣ, προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο οι φασιστοκαραγκιόζηδες.
Εσύ ρε φίλε από το Κολωνάκι είσαι?
Οι αντιδράσεις σε αφήνουν αδιάφορο , όμως αν καταλάθος περναγε από εκεί ένας συγγενής σου και σκοτωνόταν τι θα έλεγες? Όλοι επαναστάτες είμαστε του κ$%^%^&* , πίσω από έναν Η/Υ ...πού είπα εγώ ότι είμαι ...επαναστάτης? και δεν έχω καμια σχέση με Κολονάκι . Αν πέρναγε ένας συγγενής μου...συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Προσωπικό είναι το θέμα? Και ποιες είναι οι αντιδράσεις?
Φίλε μου αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ελα ντε... τους έχουμε απαξιώσει τελείως.... Μόνο όταν μας καίνε το σπίτι φωνάζουμε.
Απορώ τι θα κάναμε εάν είχαμε κόρη ή αδελφή ή γυναίκα μια από τις κοπέλες-αστυνομικούς που γδύσαν και αφού τις ξεφτύλισαν τις παράτησαν γυμνές. Η μία παρακολουθείται από ψυχίατρο αυτή τη στιγμή. Ε και τι έγινε?πότε έγινε αυτό και που;
-
Εγω απορω παντως πως ξαναψηφιζουμε ΝΔ και πασοκ μετα απο τοσα γεγονοτα!!!Δηλαδη αυτο αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ο Ελληνας ειναι ισως ο πιο εγωιστης ευρωπαιος.Το μονο που τον νοιαζει ειναι η παρτη του και τπτ αλλο.Γιατι νομιζεται οι Γερμανοι ειναι μπροστα?Μηπως γιατι εφαρμοζουν τους νομους τους?Οχι.Ειναι μπροστα γιατι σχεδον ολοι σκεφτονται και τον διπλανο τους.
-
Το όπλο τύπου Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου πριν από δύο εβδομάδες χρησιμοποιήθηκε και στην επίθεση κατά των ΜΑΤ τα ξημερώματα,
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244' target='_blank
Τι γίνεται ρε παιδια?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το όπλο τύπου Καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ στην οδό Κοκκινοπούλου πριν από δύο εβδομάδες χρησιμοποιήθηκε και στην επίθεση κατά των ΜΑΤ τα ξημερώματα,
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244' target='_blank' target='_blank
Τι γίνεται ρε παιδια?
Τι ακριβως σου φαινεται παραξενο?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Τι γίνεται ρε παιδια?
Τι ακριβως σου φαινεται παραξενο?
Παράξενο, φυσιολογικό, δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ασφαλώς... Απλά, προβληματίζομαι πάνω σε πιθανά σεναρια.
- Προβοκάτσια?
- Νεα τρομοκρατική ομάδα?
- Τυχαία περιστατικά?
Οι δυο πρώτες εκδοχές μπορουν να στοιχειοθετηθούν, ανάλογα με τη σκοπιά που παίρνει κανείς.
-
φίλος της αστυνομίας, δεν είμαι....Δεν έχω κανέναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ λόγο. Ειλικρινά θα ήθελα να μην υπάρχει...(όπως όλοι μας άλλωστε).
Έτσι. Αρκεί να υπάρχουν νόμοι και να συμφωνήσουμε μεταξύ μας ότι θα τους τηρούμε όλοι μας κι όποιος δεν το κάνει θα πηγαίνει μόνος του την επόμενη κιόλας μέρα να παραδοθεί στη δικαιοσύνη για να του επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις.
-
Εγω πραγματικα δεν ξερω πια τι ειναι παραξενο με αυτα που γινονται.
Εμενα βασικα μου φανηκε απολυτα φυσιολογικο αυτο που εγινε... χωρις να ξερω ομως γιατι εγινε , ποιος το εκανε κλπ. -
Μου κανει εντυπωση η ταχητυτα με την οποια βγηκε η βαλιστικη, το θεμα μου μυριζει προβο αλλα ειναι τοσο αχρηστοι που κρατω επιφυλαξεις. Με νευριαζει που ο χοντρος καραμανλης σπευδει να συμπαρασταθει στο καλο παιδι_μπατσουλη και να μιλησει περι καταλυση της δημοκρατιας, οταν στο 16χρονο αρκεστηκαν στο μεμονωμενο περιστατικο( ε νταξ. τι να κανουμε τωρα? ) Τα ΜΜΕ θα αρχισουν και παλι τη τρομολαγνεια....................τα γεγονοτα εχουν ξεπερασει τα λογια, ισως και τη σκεψη
Πυροβολισμός Αστυνομικού