-
.. ολο προσφορα εισαι ρε κουκε με τα ποσταρισματα σου της ... καμμιας λεξης!!
επισης...
να μου θυμησετε να μην, επαναλαμναβω, ΝΑ ΜΗΝ δωσω τον μαλλια να κανει καταθεση τα χρηματα, γιατι θα μας βαλουν να κοιμηθουμε σε καμμια ... τρωγλη, 10 χωρια πιο κατω!
για να βλεπω κινηση.. για να βλεπω κινηση!!! -
Ρε Ντάφυ αυτός είναι τόσο χτυπημένος από το αλτσχάιμερ, κι όχι μόνο, που θα βλέπει τα χρήματα και δε θα θυμάται για τι είναι.
-
Καλό είναι όταν γράφει κάτι κάποιος, να του δειχνουμε ότι το διαβάσαμε!
-
Έχεις δίκιο.
-
-
Γιάννη (servmx) καλό θα είναι να μας πεις πως θα γίνουν οι κρατήσεις. Θα πρέπει να στείλουμε προκαταβολή ή αρκεί ένα τηλέφωνο?
Όσοι είναι να έρθετε, Please, δηλώστε το για να ξέρει ο Γιάννης τι θα ζητήσει από το ξενοδοχείο.
-
κανενα νεο εχουμε? πλησιαζουν οι μερες!
-
Περιμένουμε. Νομίζω ότι έχουμε περιθώριο. Τηλεφωνική κράτηση (αφού μας ενημερώσει ο Γιάννης) και βρισκόμαστε επάνω.
-
Δεν με κόβω να έρχομαι...
-
Καταρχήν Χρόνια πολλά σε όλους και τις θερμότερες ευχές μου για καλή χρονιά.
Δυστυχώς λόγω δουλειάς ταξίδια στο εξωτερικό δεν μπορώ να μπαίνω συχνά στο Forum
Με το προτεινόμενο ξενοδοχείο έγινε απλά μια τηλεφωνική επικοινωνία.
Καμμία συζήτηση περί Forum κλπ.
Αν κάποιος μπορεί να μαζέψει τη λίστα με τα ονόματα των ενδιαφερομένων τηλ. κλπ ώστε να κάνουμε και επίσημα την κράτηση.Το χρονικό διάστημα για το οποίο μιλήσαμε ήταν 30-31/01/2009.
Επιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου δύο άτομα σε κάθε περίπτωση
Γιάννης
-
+2.5 nass και ενδεχομένως και άλλα 3 κάποιοι φίλοι, που ενδιαφέρονται. Αλλά περιμένω επιβεβαίωση πως θα γίνει η εκδρομή μας... (στη χειρότερη περίπτωση πάμε και μόνοι μας βέβαια)
-
Προσωπικά φαίνεται να έχω πρόβλημα. Δουλειά. Θα ξέρω εντός των ημερών. Πάντως ακόμα και Σάββατο πρωί θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να έρθω.
Αλλά κι εγω δεν έχω καταλάβει πως θα κάνουμε την κράτηση.
Από όσο βλέπω είμαστε 10 περίπου άτομα. Θα πάρουμε και θα κάνουμε κράτηση μόνοι μας ο καθένας?
Ο ξενοδόχος μάλλον δεν ξέρει τίποτα.Γιάννη, μπορείς να διευκρινήσεις?
-
Εγώ μάλλον θα τα καταφέρω έστω και για Σαββατο πρωί
-
... καποια οργανωση?
-
Τι οργάνωση ρε συ? Ξέρω 'γω?
Να πάρουμε τηλέφωνο και να κλείσουμε δωμάτιο όσοι είμαστε μέσα? Μάλλον!
Αλλά...που θα πάμε...πως θα πάμε...που θα φάμε...που θα πάμε βόλτα?!?!?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... καποια οργανωση?Αφού θα έρθεις αλλά δε θα φας, τι σε κόφτει?
Α, και αυτή τη φορά να πληρώσεις εσύ για να μην έχουμε πάλι τα περσινά.
-
αυτο λεω Νικο...
απλα παει ο καθ' ενας μονος του και κανει οτι του καπνισει?
αν ειναι ετσι, λεω να παω λιτοχωρο σε ενα καταπληκτικο ξενοδοχειο που ειχα μεινει για 1 βραδυ!
εγω να πληρωσω εγω, αλλα αν δεν εχει eurobank, σαμπως και δεν θα μπορεσω.. -
Αν δεν μας πει ο Γιάννης, πως πάμε, ποιόν ζητάμε και τι πρόγραμμα έχουμε, δεν γίνεται να ξεκινήσουμε.
Εκτός να πούμε ότι παίρνουμε τηλέφωνο, κλεινουμε δωμάτιο και πάμε και βλέπουμε! -
.... το βλεπω να πηγαινει και αυτο απατο ρε γαμωτο...
-
Δεν φαίνεται να θέλει να γίνει η 6η!!!.......
30-31/1 1η Χειμερινή Εκδρομή 4ΤΦ-Καρπενήσι, Βουτύρω