-
Δηλαδή όταν το γυρίσεις στο auto τότε τα φώτα ημέρας σβήνουν; Θέλω να πω και μέρα να είναι που στο auto θα είναι σβηστά τα φώτα λόγω φωτεινότητας θα είναι σβηστά και τα φώτα ημέρας; Θα το δω και μόνος μου.
-
Στο auto είναι συνεχώς αναμμένα μέχρι να σκοτεινιάσει οπότε σβήνουν μόνα τους κ μπαίνουν τα κανονικά.
Σπυρο και τα πίσω led είναι; -
Μα και στο 0 είναι αναμμένα.
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
ΠΟΛΥ ωραιες φωτογραφειες! Το αυτοκινητο ειναι παρα πολυ ομορφο. Να ευχηθω καλοταξιδο και να κανεις πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σε σενα αλλα και στον Αρη και τον Αντρεα,αν και πολυ καθηστερημενα.Ειδα ολων τις φωτογραφιες και δειχνουν ολα απιστευτα ωραια!
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!
Αντευχομαι να εχεις υγεια και επιτυχιες σε οποιους τομεις εσυ επιθυμεις!Πραγματικα το αυτοκινητο με εχει αφησει απολυτα ικανοποιημενο!Παρελαβα εχθες το απογευμα και μεχρι τωρα εχω κανει 503 χλμ.
Αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι η καταναλωση. Στα 503 αυτα χλμ εχω καψει ακριβως μισο ντεποζιτο,φουλαρα με 121 ευρω μολις παρελαβα,(παρελαβα με 22 χλμ),και τωρα στα 503 χλμ εχω καψει την μιση.Για σφυγμενο κινητηρα ειναι παρα πολυ καλα. Οταν στρωθει θα πεσει ακομα περισσοτερο. Και παλι ευχαριστω για τις ευχες!Θα δείς ότι το άλλο μισό θα σου αδειάσει πιό γρήγορα (λόγω σχήματος).
-
Καλησπερα σε ολους!
Εχουν περασει παντε μερες που εχω στην κατοχη μου το αυτοκινητο και καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος για την επιλογη που εχω κανει.Σαν αυτοκινητο εχει ακριβως αυτα που ζητουσα,ασφαλεια,ποιοτητα κυλισης,αισθηση πολυτελειας και ανεσης.Βρισκομαι εκτος Αθηνων για διακοπες και ειμαι τυχερος που προλαβα και παρελαβα το αυτοκινητο.Δεν ειμαι τυχερος ομως για την επιλογη του ZENEC NC 2010 και συγκεκριμενα μιλαω για το NAVIGATOR E-GO.....
1ον Εχω βαλει θερμομονωτικο παμπριζ.
Η αντιπροσωπεια της ZENEC στο κτιριο της αντιπροσωπειας της VW που αγορασα το αυτοκινητο και υπο την επιβλεψη αυτης τοποθετησε το NC 2010 βαζοντας τις κεραιες στο μπροστινο παμπριζ,με αποτελεσμα να μην πιανω καθολου τηλεοραση (καλα δεν το δοκιμασαν οταν το εβαλαν??) και να εχω προβλημα στο NAVIGATOR,χανεται το σημα.2ον Το συστημα navigator E-GO,ισως να ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει.(δεν θελω να λεω μεγαλα λογια ισως να φταινε οι τεχνικοι και να μην εχουν κανει αναβαθμιση στους χαρτες πριν το τοποθετησουν....ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ),αλλα ειναι αλλου για αλλου.Στις ρυθμισεις εχω τα παντα εκτος απο χωματοδρομους(ταχειες οδους,διοδια,φερρυ μποατ κτλ,ολα ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ, και ειναι ρυθμισμενο στην ευκολη διαδρομη. Λοιπον να μην τα πολυλεω,μονο τα κλαμματα δεν εβαλα..μεπηγε απο αγροτικο δρομο για τρακτερ για 7-8 χλμ,στα αριστερα μου να ειναι χωραφια και ενα αρδευτικο καναλι (με νεροφιδα),εγω να πηγαινω με 15 χλμ πανω σε χωμα με πετρες και δεξια να υπαρχουν καλαμιες που σε καποια κομματια στενευαν και γλυφαν το αυτοκινητο δεξια και αριστερα.Καποιοι αγροτες που με βλεπαν με την κουρσα στα χωματα πρεπει να καναν το στατρο τους...και η γκομενα στο NAVIGATOR να λεει σε 200 μετρα θα στριψετε αριστερα,και ο χωματοδρομος ατελειωτος. Παιδια δεν ηταν δρομος αυτος,δεν επρεπε να υπαρχει καθολου στο συστημα...ηταν μονο για αγροτικα και τρακτερ.
Το αμαξι γεμισε χωματα και σκονη,πανω στην σκονη φαινονται χαρακιες απο τα καλαμια,αλλα με το χερι που το τριβω φαινετε να φευγει..μολις το παω για πλυσιμο θα βεβαιωθω η θα καψω το ZENEC.
Μετα το γυρισα στον πιο ταχυ δρομο,αλλα αυτο ηθελε να με βγαλει απο κεντρικα και να με παει απο αλλου...ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πιστευετε ειναι θεμα αναβαθμισης η κατι αλλο???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους!Εχουν περασει παντε μερες που εχω στην κατοχη μου το αυτοκινητο και καθε μερα ειμαι και πιο σιγουρος για την επιλογη που εχω κανει.Σαν αυτοκινητο εχει ακριβως αυτα που ζητουσα,ασφαλεια,ποιοτητα κυλισης,αισθηση πολυτελειας και ανεσης.Βρισκομαι εκτος Αθηνων για διακοπες και ειμαι τυχερος που προλαβα και παρελαβα το αυτοκινητο.Δεν ειμαι τυχερος ομως για την επιλογη του ZENEC NC 2010 και συγκεκριμενα μιλαω για το NAVIGATOR E-GO.....
1ον Εχω βαλει θερμομονωτικο παμπριζ.
Η αντιπροσωπεια της ZENEC στο κτιριο της αντιπροσωπειας της VW που αγορασα το αυτοκινητο και υπο την επιβλεψη αυτης τοποθετησε το NC 2010 βαζοντας τις κεραιες στο μπροστινο παμπριζ,με αποτελεσμα να μην πιανω καθολου τηλεοραση (καλα δεν το δοκιμασαν οταν το εβαλαν??) και να εχω προβλημα στο NAVIGATOR,χανεται το σημα.2ον Το συστημα navigator E-GO,ισως να ειναι οτι χειροτερο μπορει να υπαρξει.(δεν θελω να λεω μεγαλα λογια ισως να φταινε οι τεχνικοι και να μην εχουν κανει αναβαθμιση στους χαρτες πριν το τοποθετησουν....ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ),αλλα ειναι αλλου για αλλου.Στις ρυθμισεις εχω τα παντα εκτος απο χωματοδρομους(ταχειες οδους,διοδια,φερρυ μποατ κτλ,ολα ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ, και ειναι ρυθμισμενο στην ευκολη διαδρομη. Λοιπον να μην τα πολυλεω,μονο τα κλαμματα δεν εβαλα..μεπηγε απο αγροτικο δρομο για τρακτερ για 7-8 χλμ,στα αριστερα μου να ειναι χωραφια και ενα αρδευτικο καναλι (με νεροφιδα),εγω να πηγαινω με 15 χλμ πανω σε χωμα με πετρες και δεξια να υπαρχουν καλαμιες που σε καποια κομματια στενευαν και γλυφαν το αυτοκινητο δεξια και αριστερα.Καποιοι αγροτες που με βλεπαν με την κουρσα στα χωματα πρεπει να καναν το στατρο τους...και η γκομενα στο NAVIGATOR να λεει σε 200 μετρα θα στριψετε αριστερα,και ο χωματοδρομος ατελειωτος. Παιδια δεν ηταν δρομος αυτος,δεν επρεπε να υπαρχει καθολου στο συστημα...ηταν μονο για αγροτικα και τρακτερ.
Το αμαξι γεμισε χωματα και σκονη,πανω στην σκονη φαινονται χαρακιες απο τα καλαμια,αλλα με το χερι που το τριβω φαινετε να φευγει..μολις το παω για πλυσιμο θα βεβαιωθω η θα καψω το ZENEC.
Μετα το γυρισα στον πιο ταχυ δρομο,αλλα αυτο ηθελε να με βγαλει απο κεντρικα και να με παει απο αλλου...ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πιστευετε ειναι θεμα αναβαθμισης η κατι αλλο???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Επανερχομαι για αποφυγη παρεξηγησεων...το εβαλα μετα στον πιο ΓΡΗΓΟΡΟ,οχι στον πιο ΣΥΝΤΟΜΟ,και παλι με εβγαζε απο το κεντρικο και με πηγαινε απο μικρους δρομους και απο χωρια..ΑΥΤΑ
-
Και σκεφτόμουν που να έχει χαθεί αυτός ο άνθρωπος!
Πού κάνεις διακοπές; Όπου και να βρίσκεσαι πάντως, σου εύχομαι να περνάς παρά πολύ καλά.
Δυστυχώς τώρα δεν εχω άλλο χρόνο. Θα σου γράψω σε κάποια άλλη φάση σε σχέση με τι gps (όχι ότι ξέρω και πολλά για αυτα των αυτοκίνητων, πιο πολύ με smartphones και gps ασχολήθηκα). -
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Εμενα μου εκανε προσφορα η vw (allianz πρεπει να ειναι),αλλα η μικτη με απαλλαγη απο 300 ευρω στα 1405 ευρω, απαλλαγη στα 750 ευρω στα 1254 ευρω,απαλλαγη στα 1500 ευρω στα 1029 ευρω).ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ 27.000 ΕΥΡΩ. Επειδη εχω και επεκταση εγγυησης(δωρο).Οτι θελετε σχετικα με ασφαλισεις και αυτοκινητων , στειλτε μου pm ..
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Ανδρεα βρισκομαι πελοπονησσο,και εξακολουθω να αντιμετωπιζω προβλημα με το GPS( με παει αλλου για αλλου).Ειλικρινα δεν ξερω τι να υποθεσω.Τωρα εχω επιλεξει την ταχεια διαδρομη και παλι με βγαζει απο τον κεντρικο και με παει απο μικρους δρομους(αν ερχετε αυτοκινητο με αντιθετη φορα,δεν χωραμε),και κατοικοιμενες περιοχες......Αυτααααααααααα.
-
Καλημέρα Σπύρο και χρόνια πολλά. Απλά αν μπορείς πες μου ποιας εταιρείας είναι το πρόγραμμα πλοήγησης και αν ξέρεις ποιους χάρτες φοράει. Επίσης, έχει επιλογή για εύκολη διαδρομή; Λογικά, αν υπάρχει τέτοια επιλογή, πρέπει να σε πηγαίνει από κεντρικούς δρόμους. Οπότε βρεις χρόνο, μίλα και με την αντιπροσωπεία αν υπάρχουν τυχόν αναβαθμίσεις, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα είναι γνώστες του αντικειμένου.
Πάντως, θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να δεις ποιας εταιρείας είναι οι χάρτες και πριν πόσο καιρό έχουν βγει. Κάπου, λογικά, στις πληροφορίες του προγράμματος πρέπει να το γράφει.
Εγώ για πλοήγηση τα τελευταία χρονιά χρησιμοποιώ το κινητό. Πρώτα με windows mobile και τώρα με android. Ειδικά με το χάρτη της teleatlas (αν και της navteq είναι πολύ καλός) δεν αντιμετώπισα πότε το παραμικρό πρόβλημα.
Βρες τίποτα πληροφορίες για αυτά και το συζητάμε. Εχω φιλο που έχει το audi a6 και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την πλοήγηση.
Να περνάς πολύ καλά και να χαίρεσαι το καινούριο σου αυτοκίνητο! -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Καλημέρα Σπύρο και χρόνια πολλά. Απλά αν μπορείς πες μου ποιας εταιρείας είναι το πρόγραμμα πλοήγησης και αν ξέρεις ποιους χάρτες φοράει. Επίσης, έχει επιλογή για εύκολη διαδρομή; Λογικά, αν υπάρχει τέτοια επιλογή, πρέπει να σε πηγαίνει από κεντρικούς δρόμους. Οπότε βρεις χρόνο, μίλα και με την αντιπροσωπεία αν υπάρχουν τυχόν αναβαθμίσεις, αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα είναι γνώστες του αντικειμένου.
Πάντως, θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να δεις ποιας εταιρείας είναι οι χάρτες και πριν πόσο καιρό έχουν βγει. Κάπου, λογικά, στις πληροφορίες του προγράμματος πρέπει να το γράφει.
Εγώ για πλοήγηση τα τελευταία χρονιά χρησιμοποιώ το κινητό. Πρώτα με windows mobile και τώρα με android. Ειδικά με το χάρτη της teleatlas (αν και της navteq είναι πολύ καλός) δεν αντιμετώπισα πότε το παραμικρό πρόβλημα.
Βρες τίποτα πληροφορίες για αυτά και το συζητάμε. Εχω φιλο που έχει το audi a6 και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με την πλοήγηση.
Να περνάς πολύ καλά και να χαίρεσαι το καινούριο σου αυτοκίνητο!Ανδρέα ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Συγνωμη για την καθυστερηση,αλλα καταλαβαινεις οτι λογω των διακοπων δεν μπορω να ειμαι συνεχεια στον υπολογιστη.Ετσι κι αλλιως επιστρεφω οποτε θα μπορω να συνδεομαι πιο ευκολα.
Επιστρεφω αλλα σιγουρα δεν θα βαλω το gps,για να ειμαι σιγουρος οτι θα επιλεξω την καλυτερη διαδρομη για την επιστροφη.
Ανδρεα φοραει χαρτες i-go 3/2010, απο την epsilon GIS Technologies SA.Οταν με πηγε απο τον αγροτικο δρομο(αξεχαστο), ηταν στην ευκολη διαδρομη,και μετα το εβαλα στην ταχεια αλλα παλι ελεγε οτι ηθελε.Ενω υπηρχε μεγαλος δρομος για να παω σε ενα σημειο,αυτο ηθελε να με παει απο τους δικους του.Εγω πλεον ειχα μαθει τον δρομο και πηγαινα μονος μου και αυτο μου ζητουσε αναστροφη,μετα απο 4-5 αλλαγες που μου ζητουσε να κανω και δεν το ακουγα αναγκαζοτανε επειδη ειχα πλεον προχωρησει πολυ να με παει απο τον κεντρικο και ταχυ δρομο.Τον αλλο μηνα εχω ραντεβου με την ZENEC για να αλλαξει τις κεραιες (λογω θερμομονωτικου),θα μπουνε πισω υπο την επιβλεψη και χρεωση τις αντιπροσωπειας VW. Αναγκαστικα θα περιμενω..
Εσυ πως τα πας με την αυτοκινηταρα σου??Ολα καλα??
-
Γεια σου φίλε μου Σπύρο. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Εννοείται, διακοπές είσαι οπότε κοίτα να περνάς καλά. Αν κατάλαβα καλά, το πρόγραμμα είναι το igo; Επίσης ο χάρτης που έχει δεν είναι και ο καλύτερος που υπάρχει. Για igo πιστεύω ότι ο καλύτερος είναι ο teleatlas για Ελλάδα και ο navteq να υπερτερεί στην Αθήνα. Ρώτησέ τους αν μπορείς να βάλεις κάποιον από αυτούς τους δύο και μετά η πλοήγηση θα σου είναι παιχνιδάκι.
Μια ερώτηση να κάνω και εγώ για τους καθρέφτες. Όταν το χειριστήριο το έχω γυρισμένο στον αριστερό καθρέφτη, τότε ρυθμίζεται το ύψος και των δύο καθρέφτη μαζί. Ενώ όταν το έχω γυρισμένο στον δεξιό ρυθμίζεται μόνο ο δεξιός. Σωστά; Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω αυτόνομα το δεξιό. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; -
Γεια σου φίλε μου Σπύρο. Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη. Εννοείται, διακοπές είσαι οπότε κοίτα να περνάς καλά. Αν κατάλαβα καλά, το πρόγραμμα είναι το igo; Επίσης ο χάρτης που έχει δεν είναι και ο καλύτερος που υπάρχει. Για igo πιστεύω ότι ο καλύτερος είναι ο teleatlas για Ελλάδα και ο navteq να υπερτερεί στην Αθήνα. Ρώτησέ τους αν μπορείς να βάλεις κάποιον από αυτούς τους δύο και μετά η πλοήγηση θα σου είναι παιχνιδάκι.
Μια ερώτηση να κάνω και εγώ για τους καθρέφτες. Όταν το χειριστήριο το έχω γυρισμένο στον αριστερό καθρέφτη, τότε ρυθμίζεται το ύψος και των δύο καθρέφτη μαζί. Ενώ όταν το έχω γυρισμένο στον δεξιό ρυθμίζεται μόνο ο δεξιός. Σωστά; Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω αυτόνομα το δεξιό. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;Ανδρεα γεια!
Με μπερδεψες...γραφεις ( Ενώ όταν το έχω γυρισμένο στον δεξιό ρυθμίζεται μόνο ο δεξιός....... Απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω αυτόνομα το δεξιό.),μαλλον θα εννοεις οτι δεν μπορεις να ρυθμισεις αυτονομα τον αριστερο. Δεν ξερω γιατι σου γινεται αυτο,ισως να ειναι καποια ρυθμιση.Σε μενα δεν γινεται αυτο,ο καθενας ρυθμιζεται ξεχωριστα,παρε ενα τηλ. στην αντιπροσωπεια.
Σε ευχαριστω για την βοηθεια σχετικα με το NAVIGATOR,περιμενω το ραντεβου με την αντιπροσωπεια.Εμενα μου εβγαλε καποιο σφαλμα (BRAKE SERVO FAILURE),το πηγα στην αντιπροσωπεια και το βαλανε εγκεφαλο,μου ειπαν οτι ειναι καποια αναβαθμιση που θα ερθει απο γερμανια σε 2 εβδομαδες,αλλα δεν εχω κανενα προβλημα.(αυτο ειναι σιγουρο γιατι εχω δικο μου μεσα στην αντιπροσωπεια)και ημουν μπροστα οταν μπηκε εγκεφαλο,εδειξε οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση ......μετα επικοινωνησαν με γερμανια και ειπαν οτι σε 2 εβδομαδες θα στειλουν την αναβαθμιση για να λυθει αυτο το προβλημα.Επισης καποιες φορες οταν σταματαω και βγαζω ζωνη και ειμαι σταρτ-στοπ και ανοιγω την πορτα να κατεβω και μετα ξαναμπω στο αμαξι,αυτο εχει σβησει μονο του και θελει να βαλεις μπρος ξανα,και μου λεει Deadlock See Owners Manual. Εσενα βγαζει αυτο το μηνυμα?? -
Μια ερώτηση να κάνω και εγώ για τους καθρέφτες. Όταν το χειριστήριο το έχω γυρισμένο στον αριστερό καθρέφτη, τότε ρυθμίζεται το ύψος και των δύο καθρέφτη μαζί. Ενώ όταν το έχω γυρισμένο στον δεξιό ρυθμίζεται μόνο ο δεξιός. Σωστά; Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει εγώ. Απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω αυτόνομα το δεξιό. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;Παλι ετοιμη λυση ψαχνεις? Λοιπον γυριζεις αριστερα ρυθμιζεις τον αριστερο οπως θελεις ασχετα με το που παει ο δεξιος. γυριζεις τοτε δεξια και αν δεν σου αρεσει οπως ρυθμιστηκε μονο του βαση της θεσης σου, τοτε ρυθμιζεις κ αυτον οπως θελεις κ τελειωσες.
Και αμα καταλαβες τι σου εγραψα γραψε μου. Σπυρο μονο teleatlas για ελλαδα -
Γεια σου Σπύρο. Με συγχωρείς, δικό μου το λάθος. Εννοούσα τον αριστερό πώς μπορώ να τον ρυθμίσω αυτόνομα. Απλά το μήνυμα σού το έγραψα από το τηλέφωνο και επειδή απάντησα σε μία κλήση, μπερδεύτηκα. Ο δεξιά καθρέφτης ρυθμίζεται αυτόνομα, ο αριστερά δε ρυθμίζεται αλλά κουνιούνται και οι δύο.
Όσο για το μήνυμα Deadlock See Owners Manual μου το έχει βγάλει και εμένα, αλλά δε θυμάμαι σε ποιες στιγμές μου το έχει βγάλει. Τώρα που το λες για την πόρτα ναι, μου έσβηνε και εμένα και μάλλον για ασφάλεια σου λέει να το βάλεις εσύ μπρος το αυτοκίνητο, επειδή και καλά άνοιξε η πόρτα. Προφανώς, θα γράφει κάτι στο manual, αλλά ξέρεις... διακοπές και πού χρόνος!
Για το σύστημα πλοήγησης, επιβεβαίωσέ μου ότι έχεις το igo. Επίσης, όταν έχεις χρόνο, γράψε μου λίγο αναλυτικά, τι σύστημα πλοήγησης έβαλες; Αυτό που δίνει η vw (το εργοστασιακό δηλαδή) ή aftermarket. Τέλος πάντων, δώσε μου ό,τι πληροφορίες έχεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Όσο για σένα Άρη, πολύ έτοιμη λύση βρήκα από αυτά που έγραψες, όπως τα έγραψες!!! Πού να καταλάβω με τα τρελά που γράφεις!!! Αλλά που είσαι, σε λίγο ξεκινά και το σχολείο, μήπως να περνούσες καμιά βόλτα, θα σου χρησιμεύσει (και δε θα σου χρεώσω και πολλά)!!!
Ξεψαρώσαμε; Μάθαμε και για τον teleatlas; Μιλώντας σοβαρά είναι πάρα πολύ καλός σχεδόν για όλη την Ελλάδα. Πάντως έχω ακούσει από Αθηναίους ότι χρησιμοποιούν πολύ και τον navteq. Αν και, Σπύρο, όποιον και να βάλεις δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ πάντως, δεν έχω κάνει κανένα ταξίδι που να χρησιμοποιήσω navteq. Συνέχεια με τον teleatlas και δε με πρόδωσε ποτέ! -
Γεια σου Σπύρο. Με συγχωρείς, δικό μου το λάθος. Εννοούσα τον αριστερό πώς μπορώ να τον ρυθμίσω αυτόνομα. Απλά το μήνυμα σού το έγραψα από το τηλέφωνο και επειδή απάντησα σε μία κλήση, μπερδεύτηκα. Ο δεξιά καθρέφτης ρυθμίζεται αυτόνομα, ο αριστερά δε ρυθμίζεται αλλά κουνιούνται και οι δύο.
Όσο για το μήνυμα Deadlock See Owners Manual μου το έχει βγάλει και εμένα, αλλά δε θυμάμαι σε ποιες στιγμές μου το έχει βγάλει. Τώρα που το λες για την πόρτα ναι, μου έσβηνε και εμένα και μάλλον για ασφάλεια σου λέει να το βάλεις εσύ μπρος το αυτοκίνητο, επειδή και καλά άνοιξε η πόρτα. Προφανώς, θα γράφει κάτι στο manual, αλλά ξέρεις... διακοπές και πού χρόνος!
Για το σύστημα πλοήγησης, επιβεβαίωσέ μου ότι έχεις το igo. Επίσης, όταν έχεις χρόνο, γράψε μου λίγο αναλυτικά, τι σύστημα πλοήγησης έβαλες; Αυτό που δίνει η vw (το εργοστασιακό δηλαδή) ή aftermarket. Τέλος πάντων, δώσε μου ό,τι πληροφορίες έχεις για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Όσο για σένα Άρη, πολύ έτοιμη λύση βρήκα από αυτά που έγραψες, όπως τα έγραψες!!! Πού να καταλάβω με τα τρελά που γράφεις!!! Αλλά που είσαι, σε λίγο ξεκινά και το σχολείο, μήπως να περνούσες καμιά βόλτα, θα σου χρησιμεύσει (και δε θα σου χρεώσω και πολλά)!!!
Ξεψαρώσαμε; Μάθαμε και για τον teleatlas; Μιλώντας σοβαρά είναι πάρα πολύ καλός σχεδόν για όλη την Ελλάδα. Πάντως έχω ακούσει από Αθηναίους ότι χρησιμοποιούν πολύ και τον navteq. Αν και, Σπύρο, όποιον και να βάλεις δε θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ πάντως, δεν έχω κάνει κανένα ταξίδι που να χρησιμοποιήσω navteq. Συνέχεια με τον teleatlas και δε με πρόδωσε ποτέ!Γεια σας παιδια!
Ανδρεα εχω βαλει το zenec nc2010(ειναι after market,αλλα θεωρειται σαν εργοστασιακο γιατι τοποθετειται μονο σε vw group χωρις καμμια απολυτως μετατροπη),αυτο απο μονο του εχει τους χαρτες I-GO και δεν ξερω εαν μπορουν να περαστουν αλλοι,η ειναι κλειδωμενο.Θελω να πιστευω οτι στο επομενο ραντεβου θα λυθει το προβλημα με καποια αναβαθμιση και με την τοποθετηση των κεραιων πισω για καλυτερη ληψη.Αφου και η τηλεοραση δεν μπορει να πιασει σημα λογω του παμπριζ. Το σημα στο navigator χανεται συχνα μολις μπω σε καποιο τουνελ,και καποιες φορες ακομα και σε ανοικτο δρομο.Αν βαλεις zenec στο google θα δεις αμεσως τι χαρτες φοραει και πιο προιον ειναι.
-
Σπύρο καλό μεσημέρι.
Πρώτα από όλα γιανα το ξεκαθαρίσουμε. Το igo δεν είναι οι χάρτες, είναι το πρόγραμμα πλοήγησης και μπορείς να βάλεις 5 χάρτες από διαφορετικές εταιρείες. Επειδή τώρα είμαι έξω για καφέ, μόλις γυρίσω στο σπίτι πάτο κοιτάξω το μηχάνημα σου και θα σου στείλω κανένα link για να δεις γενικά για τους χάρτες του igo. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τους πεις να σου βάλουν ή χάρτη teleatlas ή της navteq. Γιατί με αυτόν που φοράει θα είναι σαν να μην έχεις gps. Επίσης, κοίτα στις πληροφορίες του προγράμματος και πες μου ποια έκδοση του igo φοράει. Και τέλος, όταν θα πας στην αντιπροσωπεία, ρώτησέ τους αν γίνεται να σου αναβαθμίσουν στο igo primo (σε περίπτωση που δεν έχεις αυτό εγκατεστημένο). Το igo είναι πολύ παραμετροποιήσιμο και μπορείς νατο φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου.Sent from my Nexus S using Tapatalk
-
Παιδια καλησπερα!
Θελω λιγο τα φωτα σας....το αγορασε κανενας το αυτοκινητο με δανειο απο την VW BANK??
-
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Παιδια καλησπερα!Θελω λιγο τα φωτα σας....το αγορασε κανενας το αυτοκινητο με δανειο απο την VW BANK??
Εγω δάνειο απο alpha bank
-
εχω το αυτοκινητο παρκαρισμενο κανα 4ωρο στον ηλιο με 40 βαθμους οταν παω να το παρω για να μετακινηθω σε μια αποσταση 10 λεπτων. αφου εχω διανυσει λιγα μετρα αρχιζει να αναβοσβηνει κοκκινο το σημα (!) και εβγαλε το μηνυμα ¨servo brake defection' διανυω προσεκτικα την αποσταση που ηθελα να κανω και αυτο συνεχως αναβοσβηνει μεχρι που παρκαρω , σβηνω κ τηλεφωνω στην οδικη βοηθεια οι οποιοι μου λενε οτι εχει να κανει με τον σερβομηχανισμο και να μην μετακινησω το αυτοκινητο μεχρι να το παω στην αντιπροσωπεια. Εγω βεβαια βρισκομουν 300χλμ απο την θεσσαλονικη κ τους εξηγησα οτι εγω πρεπει να γυρισω πισω. Μου απαντουν οτι θα εχω φρενα αλλα οχι αποτελεσματικα. 1 ωρα μετα παω ξανα στο αυτοκινητο βαζω μπρος και ως δια μαγειας κανενα μηνυμα καμεια ενδειξη και ολα καλα. γυρισα σπιτι εχοντας κανει 370χλμ και δεν ξανααναψε. ???????????????
VW Passat 2010