-
καλησπερα......ειμαι λιγο πριν την αγορα ενος αυτοκινητου και εχω μπερδευτει.....βλεπετε δεν αγοραζω μπλουζα αυτοκινητο ειναι!!!μου αρεσει πολυ το γκολφ το μοντελο που κοβεται τωρα αλλα το θεωρω πολυ ακριβο για μοντελο που σε 2εβδομαδες θα θεωρειται παλιο και πολυ γυμνο δεδομενου οτι δεν διαθετει η βασικη του εκδοση τουλαχιστον ιδαιτερο εξοπλισμο!
αντιθετα η λαντσια και το φιεστα ειναι μικρα οικονομικα ομορφα και με πολυ εξοπλισμο στη βασικη τους εκδοση....και γι αυτο εχω προβληματιστει!!
αξιζει να δωσω τοσα λεφτα ωστε να παρω το γκολφ?απο εδω και περα ολα τα μοντελα που θα κυκλοφορουν δε θα εχουν πολλα extra(π.χ. bluetooth xειριστηρια στο τιμονι κλπ)?
εχω ακουσει οτι και το γκολφ και το φιεστα ειναι αρκετα αξιοπιστα αυτοκινητα δεν εχω ακουσει κατι για τη λαντσια ομως...μηπως ξερεις κανεις να βοηθησει?θα ηθελα απλα να ακουσω μερικες γνωμες για να βοηθηθω στην αποφαση μου...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
-
καλησπερα......ειμαι λιγο πριν την αγορα ενος αυτοκινητου και εχω μπερδευτει.....βλεπετε δεν αγοραζω μπλουζα αυτοκινητο ειναι!!!μου αρεσει πολυ το γκολφ το μοντελο που κοβεται τωρα αλλα το θεωρω πολυ ακριβο για μοντελο που σε 2εβδομαδες θα θεωρειται παλιο και πολυ γυμνο δεδομενου οτι δεν διαθετει η βασικη του εκδοση τουλαχιστον ιδαιτερο εξοπλισμο!
αντιθετα η λαντσια και το φιεστα ειναι μικρα οικονομικα ομορφα και με πολυ εξοπλισμο στη βασικη τους εκδοση....και γι αυτο εχω προβληματιστει!!
αξιζει να δωσω τοσα λεφτα ωστε να παρω το γκολφ?απο εδω και περα ολα τα μοντελα που θα κυκλοφορουν δε θα εχουν πολλα extra(π.χ. bluetooth xειριστηρια στο τιμονι κλπ)?
εχω ακουσει οτι και το γκολφ και το φιεστα ειναι αρκετα αξιοπιστα αυτοκινητα δεν εχω ακουσει κατι για τη λαντσια ομως...μηπως ξερεις κανεις να βοηθησει?θα ηθελα απλα να ακουσω μερικες γνωμες για να βοηθηθω στην αποφαση μου...ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
-
-
γεια σου... νάνσυ!!
δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που θελεις, παω στοιχημα θα σε βοηθήσουν πολλοί...ας το πούμε καλοθελητές
lancia δαγκωτό, να πηγαίνουμε κ ωραίες βολτούλες
-
lancia Y ε;
-
To Fiesta με τα 95 άλογα πάρε
Η Lancia Y είναι παλιά, το Golf αλλάζει. Ψάχνεις κάτι καινούριο, ψιλοfunky και να μπορείς να το κουμαντάρεις εύκολα, άρα το Fiesta είναι η καλύτερη επιλογή. -
Ναι και εγώ αυτό θα πρότεινα αλλά τώρα τελευταία ψάχνοντας στο forum ανακάλυψα ανησυχητικές νύξεις περί εύκολης εμφάνισης σκουριάς σε διάφορα ford! Οπότε δεν μπορώ να το προτείνω...
-
Θα σου πρότεινα το Fiesta.Είναι νέο μοντέλο σε καλή σχετικά τιμή και με καλό εξοπλισμό.
-
To Lancia!
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γεια σου... νάνσυ!!δε θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που θελεις, παω στοιχημα θα σε βοηθήσουν πολλοί...ας το πούμε καλοθελητές
lancia δαγκωτό, να πηγαίνουμε κ ωραίες βολτούλες
-
ευχαριστω πολυ !!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
γεια σου... νάνσυ!!
..., να πηγαίνουμε κ ωραίες βολτούλεςΑν και το απέρριψες προφανώς, το νέο γκολφ αλλιώς το fiesta.
-
Γιατί μόνο αυτά τα τρία;
Για τι ποσό μιλάμε;_
lancia golf ή fiesta