-
Ας μπουν η ΚΙΑ και η ΤΑΤΑ τώρα.
-
Παίζει να πάει πάντως στη F1 η Subaru, αλλά δε βγάζει νόημα αυτό αφού αποχώρησαν από το WRC επειδή δεν έχουν λεφτά...και τώρα θα πάνε στη (πιο ακριβή) F1 με τη prodrive?
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 4509.shtml
-
Νομίζω ότι η οικονομική κρίση είναι μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για απεμπλοκή από ζημιογόνες καταστάσεις για κάποιους κατασκευαστές.
Πχ τα οικονομικά της Σιτροέν μπορεί να μην είναι καλά αλλά αν από εμπορική άποψη θέλουν να συμμετάσχουν στο WRC θα κάνουν το σκατό τους παξιμάδι και θα τρέξουν.
Γενικά ήξερα ότι η συμμετοχή της Subaru στο WRC αποτελούσε ένα πολύ μικρό κομμάτι του budget του κολοσσού στον οποίο ανήκει η εταιρεία. -
Aς ήταν στην θέση της Citroen με τα πρωταθλήματα και σου λέγα εγώ αν αποχωρούσε...
Το ίδιο ισχύει και για την Honda στην F1. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aς ήταν στην θέση της Citroen με τα πρωταθλήματα και σου λέγα εγώ αν αποχωρούσε...
Το ίδιο ισχύει και για την Honda στην F1.Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..Πολύ Εύστοχος Elteo.
-
Η πλακα ειναι οτι ολοι αφηνουν ανοιχτο το ενδεχομενο επιστροφης τους.
Βεβαια, ακομα περιμενουμε την Μιτσουμπισι,σκοντα ,χιουνται να γυρισουν... -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Μηπως πισω απο αυτες τις κινησεις κρυβεται και η απογοητευση για τα φτωχα αποτελεσματα ? Μηπως περιμενουν να δουν ποια θα ειναι η κορυφαια κατηγορια και να επανελθουν με ανταγωνιστικα αυτοκινητα ?πολύ ωραία τα λες και εγώ αυτό πιστεύω.Ότι ο λογος αποχώρησης που προβάλουν έίναι ένας διπλωματικός τρόπος για να πουν ότι απέτυχαν!
Όσο για αν χαντάκωσαν στην SUBARU τον SOLBERG όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι το θέμα είναι ποιος πήρε στο λαιμό του ποιον;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Όσο για αν χαντάκωσαν στην SUBARU τον SOLBERG όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι το θέμα είναι ποιος πήρε στο λαιμό του ποιον;O Atkinson εδειξε την απαντηση...
-
Και οσο για την Citroen θα δουμε του χρονου οταν θα ξαναμπει η μαμα Peugeot ( με το δις παγκοσμιο πρωταθλητη 207 S2000 ) στα S2000+
και ο καλυτερος οδηγος rally ever αποσυρθει γιατι δεν του κανουν τα αυτοκινητα
θα δουμε τοτε τι θα κανει -
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
Και οσο για την Citroen θα δουμε του χρονου οταν θα ξαναμπει η μαμα Peugeot ( με το δις παγκοσμιο πρωταθλητη 207 S2000 ) στα S2000+
και ο καλυτερος οδηγος rally ever αποσυρθει γιατι δεν του κανουν τα αυτοκινητα
θα δουμε τοτε τι θα κανειΦιλε Ζιλ, αν κατάλαβα καλά πιστεύεις ότι το 2010 θα μπουν Peugeot και Citroen μαζί στα 2000+?? Μάλλον όχι… Μια σοφή λαϊκή παροιμία λέει ότι ποτέ δυο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη..
Για φαντάσου δηλαδή τον Quensel να κάθετε στην μέση και να διευθύνει και τα 2 team??
Αυτό που νομίζω είναι ότι όταν μπει η Peugeot θα αποσυρθεί η Citroen.Όσο για τον Τρομερό γάλλο, μάλλον θα συνεχίσει….Α..φήμες από Αγγλία μεριά αναφέρουν ότι αυτές τις μέρες πρόκειται να γίνει μια κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Wilson, και Σαουδαράβων. Αν δεν τα βρουν διαφαίνεται ακόμα μια απώλεια στο χώρο του Wrc.
-
Φιλε Loeb μαλλον δεν με καταλαβες , εννοειται οτι η Citroen θα διακοψει μολις Peugeot και S2000+ ερθουν .
Οσο για τον Loeb τον βλεπω να τρεχει σε κανα lemans series . Επισης απο οτι εχω διαβασει και καταλαβαινω η Prodrive δε προκειται να μπλεξει με κατι διαφορετικο αλλα με διαφορετικο κατασκευαστη και αν ισχυει αυτο που ακουστηκε παλι 5η θα΄ναι -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Όσο για αν χαντάκωσαν στην SUBARU τον SOLBERG όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω ότι το θέμα είναι ποιος πήρε στο λαιμό του ποιον;
O Atkinson εδειξε την απαντηση...
Αυτό ακριβως εννοούσα.:
-
η σουμπαρου εδωσε ισχυρο πληγμα στο πρωταθλημα μιας και μαζι με την σουζουκι αποτελουσαν τους μοναδικους ιαπωνες κατασκευαστες στο χωρο...δυστυχως δεν νομιζω οτι θα επανελθει μιας και η νοοτροπια της ειναι συγκεκριμενη και εχει συγκεκριμενους πελατες.μοτερ πριονια δε νομιζω να φτιαξει για την s2000+ μιας και τοσα χρονια ειναι πιστη στους μποξερ turbo. μακαρι να πεσω εξω αλλα με τους καινουριους κανονισμους δεν βλεπω κανεναν απο σουμπαρου και μιτσουμπισι να μπαινει...
καταντησε το πρωταθλημα να εχει μονο 2 κατασκευαστες και αυτο ακομα δεν ειναι σιγουρο μιας και μια ηττα απο την φορντ δεν ειναι τοσο απιθανη...ειναι αλλωστε και αντιεμπορικο να πλακωνονται 2-3 οδηγοι και μαλιστα να ξερουμε απο τωρα τον πρωταθλητη του 2009.ελπιζω τουλαχιστον να μην κανει 12 στις 12 νικες γιατι βλεπω στις ειδικες 3 και τον κουκο... -
Νομίζω ότι τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι.
-
Η Suzuki ήταν από καιρό μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ενώ από τα μέσα τις χρονιάς είχαμε ακούσει φήμες περί αποχώρησης. Η κρίση νομίζω ήταν το κερασάκι στην τούρτα..
-
Για τους μπλε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και νομίζω έχει να κάνει με τις αποφάσεις τις παγκόσμιας ομοσπονδίας. Αφού τους απέκλεισαν από το S2000+ ήταν φυσικό επακόλουθο να αντιδράσουν.
-
-
αυτο λεω και εγω.πως τους απεκλεισαν με κανονοσμους που δεν μπορουν να ακολουθησουν στη subaru
-
H άλλη εναλλακτική όμως θα ήταν να καταργηθεί το WRC και να αντικατασταθεί από το PWRC (από πλευράς αυτοκινήτων). Οπότε σου λέει η FIA 'από τη μία Subaru & Mitsubishi (?), από την άλλη Peugeot, Fiat, Toyota (?), VW (?), Ford (?), Citroen (?) κτλ. κτλ. --> S2000+'
Αποχωρήσεις κατασκευαστών, ποιο είναι το μέλλον του WRC?