-
Ο χοντρός είναι το παιδάκι που αντιγράφει στο πανεπιστήμιο επειδή δεν έχει επιτήρηση (χαμηλή εκτίμηση κόσμου για Giorgaki). Τώρα που αρχίζει το πράγμα να καταρρέει τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά έχει μαζευτεί ύλη -που δεν διάβασε ποτέ του- από το 1ο έτος. Μετεξεταστέος και στην επόμενη εξεταστική (τετραετία) αν είναι ακόμα αρχηγός κόμματος....
Το Giorgaki αν έχετε προσέξει δεν πολυφαίνεται γιατί φοβάται ότι αν βγει και θυμηθεί ο κόσμος το μουστάκι του, θα ξαναψηφίσουν χοντρό. ΟΧΙ, τέτοιο έγκλημα στον ελληνικό λαό δεν μπορεί να κάνει ούτε το Giorgaki. Λογικά θα βγει (αν συνεχίσει να κρύβεται προς το παρόν) και μένει να δούμε σε 3-4 χρόνια τι σκάνδαλα θα ξεσπάσουν με πρωταγωνιστές τους νηστικούς που φέρνει μαζί του...
Ο σέξυ Αλέξης ομολογώ ότι στην αρχή με είχε κερδίσει αλλά αποδεικνύεται μια χαρακτηριστική περίπτωση του δόγματος 'μαγκιά, κλανιά, εξάτμιση και κώλο φινιστρίνι'. Αντί να διαβάσει τη βιογραφία του Αντρέα διάβασε το marketing management του Kotler...
Η σέξυ Αλέκα (...) χωρίς να κάνει κάτι φοβερό έπαιξε άμυνα ρεχάγκελ, έκαψε και ένα γραφείο της για να μην φαίνονται μόνο τα προπύργια του καπιταλισμού μπαρουτοκαπνισμένα και όλα ΟΚ. Αν όντως κέρδισε ποσοστά είναι μεγάλη ζημιά για τη χώρα.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο ουσιαστικός κερδισμένος από το όλο σόου είναι ο Καρατζαφέρης. Φαντάζομαι ότι αρκετοί ΝΔες θα ξενερώσουν τελείως με το χοντρό και θα ψηφίσουν μπουμπούκο Άδωνη και λοκατζή Πλεύρη.Κατά τ' άλλα εγώ είμαι δεξιός που θέλω να ενωθούν ΚΚΕ και σύριζα μαζί με άλλα μικροκόμματα για να γίνει ένα σοβαρό αριστερό κόμμα...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τα ποσοστά του τρομερού παιδιού έπεσαν 13 ποσοστιαίες μονάδες με την κρίση με τον Ιδιοκτήτη μοντέλων να χάνει 7 μονάδες, το χοντρό 6 μονάδες, το θα το πω στη μαμά μου την Αμερικάνα 3 μονάδες και μέσα στον αχταρμά να κερδίζει ο κόκκινος δεινόσαυρος 2 μονάδες σε δημοτικότητα.Όπως φαίνεται το 'ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΣΤΟΛΗ' δούλεψε από την αντίθετη.
Θερμή παράκληση σε όσους συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και ειδικότερα σε πράξεις βίας.
- ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ κ.λπ. Η χρήση spray με τους διαλύτες που περιέχουν καταστρέφουν ανεπανόρθωτα το μάρμαρο σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο της ατμοσφαιρικής μόλυνσης. Η γραφή με μαρκαδόρους σε ζαχαροποιημένο μάρμαρο (ή γυψοποιημένο) έχει σαν αποτέλεσμα την διά βίο καταστροφή της επιφάνειας. Μία βλάβη ανεπανόρθωτη.
Είναι πράγματι κρίμα οι Γερμανοί Κατακτητές να έχουν σεβαστεί τα μνημεία και εμείς να τα καταστρέφουμε.
1α.Οι Γερμανοι ηταν ναζι.Δε συμφωνουμε με τις πραξεις των Ναζι, αρα κανουμε ακριβως τα αντιθετα.
Με μια κουβεντα για να σεβαστουν οι Γερμανοι τα μνημεια αυτα πα'να πει οτι ηταν φιλοναζιστικα.Π.χ.Το μεγαρο Τσιλερ.Ολο σβαστικες εχει στα καγκελα.
Αρα τους αξιζει καθε καταστροφη και βεβηλωση.
1β.Δηλαδη οι φοιτητες στη Κινα επι Πολιτιστικης Επαναστασης που κατεστρεψαν ανεκτιμητους αρχαιολογικους θησαυρους ηταν πιο μαγκες απο μας??
Εμεις θα τα καταστρεψουμε ολα για να αποδειξουμε το μεγαλειο της 'εξεγερσης'.
Και μετα θα ακολουθησουμε τα χναρια του Πολ Ποτ.Θα εκκενωσουμε την Αθηνα (σα πολλοι μαζευτηκαμε) ΑΦΟΥ σκοτωσουμε ολους τους δασκαλους και τους διανοουμενους.Ακόμα και αν η κοινωνία που ζούμε δεν σας εκφράζει η βεβήλωση των μνημείων δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στο σκοπό σας παρά μόνον ενισχύει το ρεύμα εναντίον σας. Δεν πρόκειται να διορθώσει το κακό που έγινε και όπως και να το κάνουμε δύο στραβά (χαμός του 15χρονού, βεβηλώσεις + καταστροφές) δεν κάνουν ένα σωστό.
15 χρονος??
Τι??
Σκοτωθηκε κανας 15χρονος??
Με παπι σκοτωθηκε??- Η προσπάθεια κάποιων, το λιγότερο με υπόπτους σκοπούς, κύκλων να προκαλέσουν τη βίαιη επίθεση της αστυνομίας ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στην περίπτωση που κάποιος αστυνομικός χάσει τη ζωή του με πολλαπλές απώλειες από την άλλη μεριά (και όπου στην περίπτωση αυτή θα την πληρώσουν τη νύφη άλλοι αθώοι) θα πρέπει να μην καρποφορήσει. Συνήθως μετά από τέτοιες μορφές επανάστασης και έντονης καταστολής έρχεται ένα ακόμα πιο σκοτεινό μέλλον. Η περίοδος Ιωαννίδη μετά το Πολυτεχνείο οδήγησε στο χαμό χιλιάδων ανθρώπων μερικούς μήνες μετά στη Κύπρο.
Ευτυχως οι Ιωαννιδηδες τελειωσαν.
Ο σκοπος ειναι να μη καρποφορησουν τα σχεδια για 'μεγαλο συνασπισμο'.
Γιατι αν καρποφορησουν το γ@μησ! θα ειναι διαρκες, βιαιο και επωδυνο...- Η ΙΜΗΟ προβοκατόρικη τουλάχιστον ενέργεια του 'τραυματισμού' του 16χρονού υιού συνδικαλιστή ο οποίος ξεδιάντροπα έβγαζε το υιό του ως @@@τάνα στα εξώφυλλα των εφημερίδων αντί να τον προστατεύσει πρέπει να μας βάλει να σκεφτούμε ότι αυτοί που υποκινούν τα επεισόδια δεν έχουν σκοπό την πραγματική ανατροπή του συστήματος (ΙΜΗΟ πάντα) αλλά την αλλαγή στην εξουσία. Και συνήθως άνθρωποι που καταφεύγουν σε τέτοια μέσα δεν έχουν καλό σκοπό πέραν της ικανοποίησης της άσβεστης τους δίψας για εξουσία
Ο Παπλωματας ειναι συνδικαλιστικο στελεχος του ΚΚΕ.
Που συν τοις αλλοις κοπτεται για τα δημοσια νοσοσκομεια και οτι η Υγεια πρεπει να ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
Παρ'ολα αυτα το γυιο του (πριν τον κανει π@*ταν# στα εξωφυλλα) στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ τον πηγε.Πως το ειπε καποιος πριν απο 2000 χρονια??
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!!ΥΣ. Προς ΧΟΝΤΡΟ. Αν δεν μπορείς να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ και ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σήκω φύγε για ΠΑΡΙΣΙ. Πληρώνουμε την αποστολή των κοντοσουβλιών και των γύρων από τον Μπαϊρακτάρη!! Άντε πια....!!!!
Το να κυβερνησει τους Ελληνες δεν ειναι και τιποτα δυσκολο.
Ο Στρατηγος Γ.Κονδυλης ειχε πει οτι αν ηξερε το ποιον των Ελληνων θα τους κυβερνουσε απο Λοχιας.
Το δυσκολο ειναι να πει αυτο που ειχε πει ο Θειος του μετα τη δολοφονια του Γρηγορη Λαμπρακη:
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ??
Αφου μετα τις υποκλοπες δε βγηκε να πει την αληθεια και προσπαθησε να εκδικηθες τους ωτακουστες υπογραφοντας συμφωνιες με τους Ρωσσους καλα να παθει.
Tωρα ειναι αργα...
Οτι και να πει λιγοι θα βρεθουν να τον πιστεψουν...
Next Please...ΥΣ. ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. Η καταστροφή της Ελλάδος είναι που μετά από ΥΠ.ΕΞ. που στην περίοδο σου γεννήθηκε το τερατάκι του Ανάν θα γίνεις και Πρωθυπουργός. Τελικά έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ.
1.Αν ειναι να γινω πρωθυπουργος ας καταστραφει και το ηλιακο συστημα.
2.ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
α)ξερουν ποδηλατο
β)δε μοιραζουν κουραμπιεδες στους Δημοσιογραφους.
Οπότε ας μην τους υποβιβαζουμε...ΥΣ. ΠΡΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. Είσαι μεγάλος κωλοτούμπας. Άντε μαζί με τον ΒΓΕΝΟ να λες τα κάλαντα (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ) μήπως και σου δώσει καμία δουλίτσα το σύστημα για την Α.Τ.Ε. σου.
Το συστημα του εδωσε δουλιτσα:
Το 'σπονσοραρισμα των 'επαναστατων' κουκουλοφορων.
Με την υποσχεση οτι η αμοιβη ερχεται αργοτερα.
Αλλα ο Αλεξης ειναι πολυ μικρος για να θυμαται τι εκανε ενα αλλο 'συστημα' στους συνεργατες και στους κουκουλοφορους οταν πια του ηταν αχρηστοι...ΥΣ. ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΠΟΥΤΙΚ. Που πας ρε κακομοίρη τυχοδιώκτη.
Η τυχη βοηθαει τους τολμηρους.Ιδιαιτερα οσους ειναι χωμενοι στο συστημα.
ΥΣ. ΠΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ. Δεν θα σε ψηφίσω ποτέ. Αλλά παραδέχομαι ότι ήσουν η μόνη που έδειξες ότι έχεις τα @@ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
7%ειχε, 7% εχει και νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων αμην.
Εξαλλου η Κανελλη ειναι ακινδυνη...Το Giorgaki αν έχετε προσέξει δεν πολυφαίνεται γιατί φοβάται ότι αν βγει και θυμηθεί ο κόσμος το μουστάκι του, θα ξαναψηφίσουν χοντρό. ΟΧΙ, τέτοιο έγκλημα στον ελληνικό λαό δεν μπορεί να κάνει ούτε το Giorgaki. Λογικά θα βγει (αν συνεχίσει να κρύβεται προς το παρόν) ...
Κυκλοφορησαν φημες οτι τον εχουν κλειδωσει στα υπογεια της Χαριλαου Τρικουπη.Και μαλιστα ξοδεψαν και αρκετα για ηχομονωση ωστε να μην ακουγονται ουτε οι κραυγες του.Θα τον βγαλουν λεει μετα τις εκλογες!!!!
- ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ κ.λπ. Η χρήση spray με τους διαλύτες που περιέχουν καταστρέφουν ανεπανόρθωτα το μάρμαρο σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο της ατμοσφαιρικής μόλυνσης. Η γραφή με μαρκαδόρους σε ζαχαροποιημένο μάρμαρο (ή γυψοποιημένο) έχει σαν αποτέλεσμα την διά βίο καταστροφή της επιφάνειας. Μία βλάβη ανεπανόρθωτη.
-
Στην τιβί εδώ κ κάμποση ώρα παραληρεί ο φίλος κ 'συμπαραστάτης' των 'παιδιών', ο Λάκης.
Κι εδώ έχουμε ένα μάτσο προοδευτικών ανθρώπων να γράφει σε θέμα που έχει ακόμα τίτλο ... αυτόν που έχει, συμβιβασμένο με την εικόνα του Γιώργου στην επόμενη πρωθυπουργία της χώρας μας.
Όλα καλά! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σημερινή συνέντευξη στον ΣΚΑΙ του Καθηγητή Φιλοσοφίας (στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) Χρήστου Γιανναρά, 73 ετών σήμερα.
http://www.skai.gr/master_avod.php?id=104603' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Κρατάει 26 λεπτά, αξίζει να το ακούσετε με προσοχή.
Για εμένα, το έχει πιάσει απ' τα μαλιά το θέμα [και δε με απασχολεί αν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτά που λέει, μιλάω για ουσία] σε σχέση με όλες τις μπούρδες που έχω ακούσει και διαβάσει τελευταίες μέρες.
για τις αγέλες των αδέσποτων στο Σύνταγμα λέει τίποτα? από 20-22 σκύλους αποτελείται η κάθε αγέλη, τα έχει μετρήσει κιόλας
Άκουσέ το και κρίνε μόνος σου.
έχω διαμορφώσει άποψη για τον συγκεκριμένο , σαν αναγνώστης της 'Καθημερινής' για πολλά χρόνια. Και αν μου επιτρέπεις :εκτός από αυτό που γράφεις, είναι και θεολόγος.
Και αν μου επιτρέπεις Τραβελλερ: εκτός από αυτό που γράφεις, είναι και φασιστόμουτρο του κερατά...
Απορώ πως τον ανέχονται οι φοιτητές αυτό τον άνθρωπο μέσα σε αμφιθέατρο, αντί να του ανοίξουν κανα κεφάλι...Που θα τον ακούσουμε και με προσοχή...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
... Συσίτια κλπ οι μισοί αμερικανοίΠες μου ότι κάνεις πλάκα, κ μ' αυτό που λες κ με το εμότικον που χρησιμοποιείς...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
http://stop-indymedia.blogspot.com/2008/12/indymedia.html' target='_blankΤο ότι οι υπεύθυνοι του indymedia είναι αυτοί που υποκινούν τα επεισόδεια είναι τελείως άκυρο... έχω γνωρίσει έναν admin... Καμμία σχέση. Είναι από τους ειρηνικούς αναρχικούς (ή όπως θα τούς αποκαλούσαν κανονικά, εάν τα ΜΜΕ δεν είχαν αλλάξει τη σημασία των λέξεων, σκέτο 'αναρχικούς').
Το γεγονός ότι πανεπιστημιακά ιδρύματα φιλοξενούν τον server είναι λίγο πολύπλοκο θέμα. Μπορεί να είναι κατακριτέο για πολλούς, αλλά όχι τόσο για άλλους...
-
**Τέρμα το «μαύρο χρήμα» στα ΜΜΕ
Σε κατάργηση του προνομίου που παραδοσιακά διατηρούν οι εφημερίδες και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για τη διαχείριση κατά το δοκούν του 2% του τζίρου τους, είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση.**
Ο Κώστας Καραμανλής θα το ανακοινώσει αύριο Κυριακή, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2009.
Κυβερνητικοί κύκλοι σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης, την εντάσσουν σε μία γενικότερη «επικοινωνιακή αντεπίθεση» που έχουν σχεδιάσει τα επιτελεία της Ρηγίλλης, η οποία, όπως λένε, αποσκοπεί να αναδείξει το έργο της κυβέρνησης, στην προκειμένη περίπτωση την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος».
Η αντεπίθεση αυτή σε συνδυασμό με την «έξοδο» του πρωθυπουργού στην επαρχία και κυρίως τον επικείμενο ανασχηματισμό, έχει ως στόχο να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση, το οποίο εκφράζεται στις δημοσκοπήσεις με διαφορά που φθάνει ακόμη και στις 6,5 μονάδες.
Αύριο μάλιστα, θα δημοσιευτεί από την εφημερίδα «Καθημερινή», έρευνα της εταιρείας Public Issue του Γ. Μαυρή, η οποία όχι μόνο δίνει το προβάδισμα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πρώτη φορά αναδεικνύει τον Γιώργο Παπανδρέου ως τον «καταλληλότερο», σε σχέση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας.
Απαντώντας σε ερώτηση γιατί η κυβέρνηση, επέλεξε τον χώρο των ΜΜΕ για να επιδείξει έργο εναντίον του «μαύρου χρήματος», οι ίδιοι κύκλοι, σημειώνουν ότι το προνόμιο αυτό θεωρείται προκλητικό από την κοινή γνώμη και δεν υφίσταται σε καμία άλλη χώρα της ΕΕ.
Κύκλοι της αντιπολίτευσης όμως, μιλούν για «παιχνίδια διαφάνειας» και σχολιάζουν ότι ο έλεγχος των ΜΜΕ είναι ένα ζήτημα που ποτέ δεν βγήκε από τις επιδιώξεις του επιτελείου του Κώστα Καραμανλή.
Επιπλέον, οι ίδιοι κύκλοι υπενθυμίζουν με νόημα τα σενάρια συγκυβέρνησης που έχουν αναδείξει τα μεγάλα συγκροτήματα Τύπου, αλλά και τα σενάρια διαδοχής που συστηματικά προβάλλουν και μιλούν για επερχόμενη «μετωπική» σύγκρουση της κυβέρνησης με τους εκδότες, στους οποίους ο Κ. Καραμανλής «χρεώνει» το κακό κλίμα για την κυβέρνηση και πιστεύει ότι δεν τον στήριξαν.
Ειρήσθω εν παρόδω, χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής μεταξύ των δύο συγκροτημάτων, του Αλαφούζου από την μία και του ΔΟΛ από την άλλη....
Πηγη:http://www.inout.gr/showthread.php?s=a70b0ea0c893e7f78f3ef4cc973ee697&t=31798
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Και αν μου επιτρέπεις Τραβελλερ: εκτός από αυτό που γράφεις, είναι και φασιστόμουτρο του κερατά...
Απορώ πως τον ανέχονται οι φοιτητές αυτό τον άνθρωπο μέσα σε αμφιθέατρο, αντί να του ανοίξουν κανα κεφάλι...Που θα τον ακούσουμε και με προσοχή...
δεν είμαι σίγουρος εάν θα πατάει στη σχολή , συνήθως κάτι τέτοιους δεν τους βλέπουν ποτέ.
Δε διαφωνώ σε αυτό που γράφεις αλλα στο ποστ του dirtoulios φαινεται καθαρά (σε μένα) ότι δεν είναι στα καλά του. Κοινώς :το έχει κάψει -
Λίγα τα λόγια σας για το Γιανναρά, αστοιχείωτα φασιστάκια.
Η απύθμενη σύγχυση και αήθειά σας, η ουσιώδης αγραμματοσύνη σας, η διαστροφή της πραγματικότητας στην οποία ζείτε, δεν σας δίνουν παρά ταύτα το δικαίωμα να εκφράζετε το φασισμό σας. Έναν από τους ελάχιστους πνευματικούς και θαρραλέους ανθρώπους στην Ελλάδα, να τον δείρουν οι 'φοιτητές', ε;;
Η διαχείριση του φόρουμ κοιμάται;;;;;;;;;; -
δεν είμαι σίγουρος εάν θα πατάει στη σχολή , συνήθως κάτι τέτοιους δεν τους βλέπουν ποτέ.
Δε διαφωνώ σε αυτό που γράφεις αλλα στο ποστ του dirtoulios φαινεται καθαρά (σε μένα) ότι δεν είναι στα καλά του. Κοινώς :το έχει κάψειΠάντως κάνε τον κόπο και άκου λίγο, έχει πολύ γέλιο!
Για το χάλι των σχολείων ξέρεις τι φταίει ε? Που δε φοράνε ομοιόμορφη στολή οι μαθητές!
Και μάλλον τα αδέσποτα που τριγυρνάνε απ' έξω, να συμπληρώσω. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Η απύθμενη σύγχυση και αήθειά σας, η ουσιώδης αγραμματοσύνη σας, η διαστροφή της πραγματικότητας στην οποία ζείτε, δεν σας δίνουν παρά ταύτα το δικαίωμα να εκφράζετε το φασισμό σας. Έναν από τους ελάχιστους πνευματικούς και θαρραλέους ανθρώπους στην Ελλάδα, να τον δείρουν οι 'φοιτητές', ε;;
Η διαχείριση του φόρουμ κοιμάται;;;;;;;;;;Κάνει ότι δεν ακούει, για να μην κατηγορηθεί για φασισμό.
-
Δε διαφωνώ σε αυτό που γράφεις αλλα στο ποστ του dirtoulios φαινεται καθαρά (σε μένα) ότι δεν είναι στα καλά του. Κοινώς :το έχει κάψειΠάντως κάνε τον κόπο και άκου λίγο, έχει πολύ γέλιο!
Για το χάλι των σχολείων ξέρεις τι φταίει ε? Που δε φοράνε ομοιόμορφη στολή οι μαθητές!
Και μάλλον τα αδέσποτα που τριγυρνάνε απ' έξω, να συμπληρώσω.ε, για κάτι τέτοια δεν το ανοίγω, γιατί ξέρω εκ των προτέρων τι θα πει.
-
Και μάλλον τα αδέσποτα που τριγυρνάνε απ' έξω, να συμπληρώσω.ε, για κάτι τέτοια δεν το ανοίγω, γιατί ξέρω εκ των προτέρων τι θα πει.
Αντε βρε, θα σου βάλω το συμπέρασμα:
*'Χρειαζόμαστε έναν Πούτιν. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ο οποίος να είναι ηγέτης και να βγει να μιλήσει με πόνο σε αυτό τον λαό. Να καταλάβει ο λαός ότι υπάρχει επιτέλους ένας άνθρωπος ο οποίος πονάει αυτό τον τόπο, ο οποίος θέλει να υπηρετήσει αυτό τον τόπο από όπου και αν είναι, από όπου και αν προέρχεται αλλά να είναι ανιδιοτελής και να επιστρατεύσει κοινωνικές δυνάμεις και να στήσει μια κυβέρνηση για να διακονήσει το λαό'. *
-
*'Χρειαζόμαστε έναν Πούτιν. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο ο οποίος να είναι ηγέτης και να βγει να μιλήσει με πόνο σε αυτό τον λαό. Να καταλάβει ο λαός ότι υπάρχει επιτέλους ένας άνθρωπος ο οποίος πονάει αυτό τον τόπο, ο οποίος θέλει να υπηρετήσει αυτό τον τόπο από όπου και αν είναι, από όπου και αν προέρχεται αλλά να είναι ανιδιοτελής και να επιστρατεύσει κοινωνικές δυνάμεις και να στήσει μια κυβέρνηση για να διακονήσει το λαό'. *
αυτό το 'έναν' πολύ με προβληματίζει ρε παιδί μου όχι ότι περίμενα κάτι άλλο από τον συγκεκριμένο βέβαια τώρα αυτό το 'με πόνο' καλύτερα να μην το έγραφες, γιατί με πονάει ένα δόντι, έχω καταπιεί μια φαρμακαποθήκη Brasan και ακόμα να στανιάρω
Ρε το Γιανναράααα
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Η διαχείριση του φόρουμ κοιμάται;;;;;;;;;;Δεν την παλευεις καθολου, ε;
Ας σπευσει καποιος να ξυπνησει τους διαχειριστες πριν θιγει και κανας αλλος πνευματικος-θαρραλεος' ή ειμαστε φορουμ αγανακτισμενων πολιτων ή δεν ειμαστε! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η διαχείριση του φόρουμ κοιμάται;;;;;;;;;;Κάνει ότι δεν ακούει, για να μην κατηγορηθεί για φασισμό.
Να παραδοθούν τα password, τα nicknames και τα κλειδιά των ΙΧ των διαχειριστών στην εξεγερμένη νεολαία του φόρουμ. Άντε μην.....
-
Α! Να γραψω και κατι πριν ξυπνησουν οι διαχειριστες και μου φερθουν οπως μου αξιζει
Ο πνευματικος αυτος ανθρωπος θαρραλεα εγραφε πριν δυο χρονια στα πανεκπαιδευτικα συλλαλητήρια:
'Aν η Kομματοκρατία δεν ήταν στην Eλλάδα ολοκληρωτικό καθεστώς, η ΓΣEE και η AΔEΔY θα κατέβαιναν στους δρόμους όχι για να «συμπαρασταθούν», αλλά για να σπάσουν στο ξύλο τους αφιονισμένους αρλεκίνους των κομματικών νεολαιών, που διαδηλώνουν για να παραμείνει άθικτο το τέλμα των πανεπιστημίων. Πανεπιστημίων που τα έστησε και τα συντηρεί ο φορολογημένος μόχθος των εργατών, των υπαλλήλων, των συνταξιούχων.'
Και μετα αναρωτιομαστε ποιος οπλιζει το χερι του καθε Καρκονεα και ποιο το think tank των ηθικων αυτουργων της βιαιης καταστολης...
Και ποιος ο φασιστας της υποθεσης... -
αφιονισμένους αρλεκίνους
Όλα κι όλα αυτό μ' άρεσε...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
1 εικόνα = 1000 λέξεις.
να είχαν εκεί στην κορυφή και το ΚΚΕ με το Σύριζα που μαζί ψήφισαν στην Οικουμενική τις ψηφιακές συνδέσεις του Κόκκαλη και της Ιντρακόμ θα ήταν πιο σωστό....
Απολύτως λογικό...Στο όνομα της κάλυψης της ιδεολογίας μας βάζουμε το σύμπαν όλο σ' ένα τσουβάλι.
Τελικά , βάσει και των 28δις που δανείζεται η χώρα για να δώσει στις τράπεζες , ήταν εντελώς ουτοπική η πρόταση για βασικό μισθό στα 1.200 ; Ακόμα , υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί με το έλεγχο στα ταμεία των Δημοσίων Ασφαλιστικών ταμείων από το '50 και μετά ;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Σελίδα...http://stop-indymedia.blogspot.com/2008 ... media.html' target='_blank
Όπως λέει το blog , 'οι **ιστιοσελίδες **του...'.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου