-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
ΗΠΑ - Δυτική Ακτή - 6-8-2004
Διαδηλωτές τράβηξαν τα λουλούδια τους και συνελήφθησαν :
...
έχει και κάτι ενδιαφέροντα βίντεο για την αποτελεσματικότητα των tazer-guns...
+1.
Η ΗΠΑμερικάνικη αστυνομία έχει ένδοξο παρελθόν & παρόν στο τουλούμιασμα/δολοφονία αθώων. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί τα περιπολικά έχουν όλα κάμερες και έτσι αποδεικνύεται πιο εύκολα πότε ο αστυνομικός αποφάσισε να το παίξει βρώμικος χάρι και πότε ο παραβάτης να το παίξει Φιλ Ντέφελ ο Θεριστής.
Είμαι σίγουρος ότι αρκετές ευρωπαϊκές χώρες έχουν καλύτερη αστυνομία από τη δική μας αλλά ευτυχώς η δική μας δεν είναι η χειρότερη απ' όλες.Η αστυνομια των ΗΠΑ δεν ειναι το ιδιο με την αστυνομια της Ελλαδος. Ειναι χωρισμενη και τελειως διαφορετικη απο πολη σε πολη, πολιτεια και ομοσπονδιακη.
Επισης το οτι συμβαινει κατι σε μια πολυ δεν εχει καμμια σχεση με τις υπολοιπες αστυνομικες περιφερειες.
Συμπερασμα: οταν κατι γινεται στο Σαν Φρανσισκο δεν ειναι ουτε ολη η δυτικη ακτη, ουτε καν η Καλιφορνια ουτε ολοκληρη η ΗΠΑ. Το χειροτερο πραγμα που μπορουμε να κανουμε ειναι να γενικευσουμε και να 'τσουβαλιασουμε' τα πραγματα. Και ακομα να το κανουμε 'για ολα φταινε οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ'. Που φυσικα ειναι το συνηθισμενο. -
Παιδια το θεμα με την αστυνομια ειναι τεραστιο και χωρις ουσιαστικη απαντηση!
Στη γερμανια πχ σε περιπτωση που πεταξεις χαλικι σε εχουν ,μαζεψει τουλουμιασει και στο τμημα!
Βεβαια οι Γερμανοι δεν εχουν προβλημα ισα ισα απολαμβανουν το οτι μπορουν να κυκλοφορησουν με ασφαλεια στο δρομο και οτι η περιουσια τους δεν θα καει απο καποιο ανεγκεφαλο!
Βεβαια λογο της εμπιστοσυνης αυτης οι αστυνομια λειτουργει πιο σωστα και οχι με τραμπουκισμους! -
Κυριαρχει ενας πανικος σε ολους, γιατι αραγε? Μπας και ξυπνησαν ΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙΣΥΧΗ πολίτες αυτης της χωρας? Ποιος πιστευει οτι δυο μερες τωρα ολοι την ιστορια της εκαναν μια δυο χιλιαδες κόσμου? Το κραμα των ανθρωπων που ηταν κατω στο κεντρο ηταν τετοιο που οι κυβερνωντες και οσοι απο του φιλισυχοι πολιτες με τη δουλειτσα τους και το μισθουλη τους δεν θα είθελαν ποτε να ζησουν σε αυτη τη χαμοζωεί. Δυστυχως για ολους μας αυτα τα Χριστουγεννα θα ειναι λιγο διαφορετικα, Νικο Κ. ξέρεις πολλυ καλα οτι αυτο που σε εχει κλειδωσει στο καναπέ σου ειναι τα σπλαχνα σου, τα παιδια σου, και αυτο γιατι δεν ξερεις ποτε και ποιος μακακας θα τραβηξει πιστολι απο απεναντι, ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΙΣΤΟΛΙ, μια πετρα στο κεφαλι η μια ροπαλια παει και ερχεται κανα ραμματακι και αυτο ειναι. Αλλα τη σφαιρα? Πως τη διαχειριζεσαι? Τεσπα. Πολλοι απο αυτους που εκαιγαν και εσπαγαν στο κεντρο της καθε πολης σε ολη την Ελλαδα δεν ειναι το κομπλεξικο ή το αναρχοκομμουνη ή οποιος θελει το μυαλο σας να βάζει. Ειναι ο φοιτητης που δεν εχει μέλλον γιατι αραγε? Ειναι ο νέος των 700 και κατω ευρω, Ειναι ο Οικοδομος που δεν εχει δουλεια και τα παιδια του ειναι στη γυρα να βρουνε το γαλα της ημερας.
Αυτη η σφαιρα που σκωτωσε το παλικαρακι πρεπει να ειναι η αρχη στο να ξυπνησει κατι μεσα μας και να ενεργεισουμε εναντια σε οτι σκωτωνει το μελλον τον παιδιων μας, για εμας σωτηρια δεν ειπαρχει μας πειρε η μπαλα, και οποιος δεν εχει παιδια ας σκεφτει τον διπλανο του.
Πλεον δεν ειναι ολα ισια αντιδραστε σε οτι σας πασαρουν, ξεγκαβοθειτε δειτε λιγο πισω απο τη κουρτινα, και στο φιναλε και τι εγεινε που σπασανε και καψανε, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, το κρατος δυλαδη εμεις κυριοι, εμεις μεταξυ μας τα κρυβαμε και λεγαμε ελα μωρε αφου ο γιος δεν καταιβενει εκει κατω. Τη φαγαμε τη φωλα και τωρα τρεχουμε κυριοι. και εις αλλα με υγεια. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Στη γερμανια πχ σε περιπτωση που πεταξεις χαλικι σε εχουν ,μαζεψει τουλουμιασει και στο τμημα!
Βεβαια οι Γερμανοι δεν εχουν προβλημα ισα ισα απολαμβανουν το οτι μπορουν να κυκλοφορησουν με ασφαλεια στο δρομο και οτι η περιουσια τους δεν θα καει απο καποιο ανεγκεφαλο!
Βεβαια λογο της εμπιστοσυνης αυτης οι αστυνομια λειτουργει πιο σωστα και οχι με τραμπουκισμους!ναι ναι, να φανταστείς όλα αυτα, ψέμματα είναι :
επειδή συχνά πυκνά αναφέρουμε άλλες χώρες:
Βερολίνο - Γερμανία - Πρωτομαγιά 2003
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ανεξαρτήτως που θα καθόταν, μετά από κάποια χρόνια θα αναλάμβανε πιθανότατα το κοσμηματοπωλείο των γονιών του στη Βουκουρεστίου και θα έδινε 1500 ευρώ μισθό σε κάθε νέο υπάλληλο, ενώ θα έκανε και σημαντικές εκπτώσεις στους φτωχούς.
Εντάξει, της ηλικίας είναι αυτά, μετά κατά κανόνα γίνονται χειρότεροι 'καπιτάλες' από τους γονείς τους, γιατί ακριβώς δεν ξέρουν τι σημαίνει να έχεις ζοριστεί για να βγάλεις οικογενειακό προϋπολογισμό ή για να πληρώσεις το νοίκι.Καλα, λιγη τσιπα δεν εχεις πανω σου;
Το ιδιο παει και για το αλλο το φασιστομουτρο:
σ αλλες χωρες πρωτα πυροβολανε οι αστυνομικοι κ μετα ρωτανε...
τωρα εσεις που δωσατε οπλα στους αστυνομικους, τι τα δωσατε για να τα βλεπουν και να τα γυαλιζουν?
το παλικαρακι που εφυγε αδικα, ηταν καλος μαθητης? απο καλη οικογενεια? μηπως θα επρεπε να ειναι στο
σπιτι διαβαζει τα μαθηματα του και να πινει γαλατακι? οι γονεις του τι λενε γι αυτο? το ιδιο υπευθυνοι
με τους αστυνομικους που το αφηνουν κ αλωνιζει....
-
-
http://papachatzis.tumblr.com/post/6358 ... ceviolence
-
Φιλε μου mjacob εχω ζησει σε 3 χωρες στο εξωτερικο!
Η δικη μας αστυνομια ειναι αρνακια μπροστα σε εκεινους!
Τραμπουκισμος ειναι το πιστολιδι και οχι το ξυλο στα ρεμαλια που σπανε! -
-
H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....
Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
H δημοκρατία αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία....Ισοκράτης 436 - 338 π.χ.
Ποσο μπροστα ηταν...
Σαν να το εγραψε για σημερα! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βεβαια λογο της εμπιστοσυνης αυτης οι αστυνομια λειτουργει πιο σωστα και οχι με τραμπουκισμους!ναι ναι, να φανταστείς όλα αυτα, ψέμματα είναι :
επειδή συχνά πυκνά αναφέρουμε άλλες χώρες:
Βερολίνο - Γερμανία - Πρωτομαγιά 2003
Ε τότε εντάξει...μια χαρά είναι οι δικοί μας!
Πόσους έχουν σκοτώσει εκεί? Απλά το έχω απορία...έχει πεθάνει κανένας ΕΝ ΨΥΧΡΟ από σφαίρα αστυνομικού χωρίς (πρακτικά) να κάνει τίποτα? Χωρίς δηλαδή να του τραβήξει πιστόλι?
Μη τα μπλέκεται παιδιά...οι παραπάνω κύριοι στη Γερμανία με τις μάσκες είναι κάτι σαν τα ΜΑΤ...απλά πολύ πιο οργανωμένοι όπως βλέπεται. Ξύλο πέφτει παντού...προκαλούν και οι πλευρές...παιδιά να σκοτώνονται όμως ΕΝ ΨΥΧΡΟ, εμένα σόρρυ...αλλά μου θυμίζει ΑΛΛΕΣ εποχές...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Φιλε μου mjacob εχω ζησει σε 3 χωρες στο εξωτερικο!
Η δικη μας αστυνομια ειναι αρνακια μπροστα σε εκεινους!
Τραμπουκισμος ειναι το πιστολιδι και οχι το ξυλο στα ρεμαλια που σπανε!Τελικά πάντως και στη Γερμανία καίγεται η περιουσία τους από κάποιο ανεγκέφαλο. ΑΛλά εκεί η αστυνομία δεν είναι τραμπούκοι, είναι ξύλο σε ρεμάλια.
Αυτοί εδώ; Αμβούργο (μάλλον) Φεβρουάριος 2004 :
ρεμάλια τρώνε ξύλο :
αυτό δεν είναι τραμπουκισμός :
δες ότι εκεί παρά το τεράστιο πλήθος που τρώει τα νερά στη μάπα (έχεις φάει να δεις αν είναι ξύλο ή όχι) δεν έχει σπαστεί τπτ :
αλλά το ξύλο ξύλο.
Και λοιπόν, ξέρεις τι διαδήλωση ήταν αυτή;
Κατακραυγής μιας φασιστικής πορείας, που δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα
-
Κοιτα η παραθεση φωτογραφιων ειναι εντυπωσιακο δεν λεω αλλα οχι και ουσιαστικο για αυτα που θες να περασεις!
Με επιχειρηματα μπορει να με πεισεις με φωτογραφιες που εχεις δει οχι...τα εχω ζησει σου λεω! -
Νίκο δεν ξέρω συγκεκριμένα αν έχει σκοτωθεί κανείς στη Γερμανία.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ανεξαρτήτως που θα καθόταν, μετά από κάποια χρόνια θα αναλάμβανε πιθανότατα το κοσμηματοπωλείο των γονιών του στη Βουκουρεστίου και θα έδινε 1500 ευρώ μισθό σε κάθε νέο υπάλληλο, ενώ θα έκανε και σημαντικές εκπτώσεις στους φτωχούς.
Εντάξει, της ηλικίας είναι αυτά, μετά κατά κανόνα γίνονται χειρότεροι 'καπιτάλες' από τους γονείς τους, γιατί ακριβώς δεν ξέρουν τι σημαίνει να έχεις ζοριστεί για να βγάλεις οικογενειακό προϋπολογισμό ή για να πληρώσεις το νοίκι.Καλα, λιγη τσιπα δεν εχεις πανω σου;
Έχω ήδη τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα, εδώ:
viewtopic.php?p=1385473#p1385473' target='_blankΌσον αφορά τις περί φασισμού δηλώσεις σου, θα ήταν καλύτερο να εξετάσεις τις δικές σου, οι οποίες έχουν στενή σχέση με τον ολοκληρωτισμό, με την επιβολή της βούλησης των λίγων στους πολλούς και με τη δολιοφθορά των δημοκρατικών διαδικασιών γιατί 'έτσι μας αρέσει'. Άιντε μπράβο.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κοιτα η παραθεση φωτογραφιων ειναι εντυπωσιακο δεν λεω αλλα οχι και ουσιαστικο για αυτα που θες να περασεις!
Με επιχειρηματα μπορει να με πεισεις με φωτογραφιες που εχεις δει οχι...τα εχω ζησει σου λεω!Σαν τι επιχειρήματα δλδ;
Θα γράφεις εσύ 'Δεν γίνονται αυτά έξω'
Θα γράφω εγώ 'Όχι γίνονται'
'Όχι δεν γίνονται'
'Γίνονται'
'Δεν γίνονται'
'Γίνονται'
...Τι είδους επιχειρηματολογία μπορεί να αναπτυχθεί για το κατά πόσον συμβαίνει κάτι ή όχι;
Το τι έχει ζήσει ο καθένας ΔΕΝ είναι απαραίτητα χαρακτηριστικό. Δες εδώ π.χ. Όλοι σχεδόν στην Ελλάδα ζούμε, βλέπεις να ζούμε τα ίδια πράγματα;
-
Δεν προσπαθω να φερω αντιλογο προς τα σενα!
Απλα θελω να σου πω οτι η επιβολη της ταξης γινεται δεκτη απο το λαο πιο ευκολα στο εξωτερικο απο οτι στην Ελλαδα!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Κυριαρχει ενας πανικος σε ολους, γιατι αραγε? Μπας και ξυπνησαν ΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ
(...)
αφου ο γιος δεν καταιβενει εκει κατω. Τη φαγαμε τη φωλα και τωρα τρεχουμε κυριοι. και εις αλλα με υγεια.Πολύ αισιόδοξος είσαι, σε κανα μήνα πάλι με τα ξέκωλα και τη μπάλα θα ασχολούνται όλοι, ΓΙΑΤΙ αυτού του είδους οι ενέργειες δεν είναι λύση...
Αν ξυπνήσουν οι κοιμισμένοι με ποιον νομίζεις ότι θα τα βάλουν πρώτα;
_
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Νίκο δεν ξέρω συγκεκριμένα αν έχει σκοτωθεί κανείς στη Γερμανία.Μα αυτό δεν είναι το point?
Εδώ σκοτώθηκε κάποιος από την απερισκεψία ενός άσχετου κ@υλόμπ@τσου!
Επεισόδια γίνονται παντού και θα γίνονται πάντα...αυτό που βλέπω είναι ότι η αντιμετώπιση εκεί είναι ΠΟΛΥ πιο...πολιτισμένη να το πω. Πετάνε νερό και όχι καπνογόνα...επίσης δε ξέρω αν χρησιμοποιούν λαστιχένιες σφαίρες.
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου