-
Τελικά δεν είχε το 3 για test drive το Σάββατο!
Επειδή όμως είχα πάει με το κολητό μου να δει το 6 (1. το οδήγησα και εγώ...ΕΝΕΤΕΛΟΣ αθόρυβο (ακόμη και στις 6000-6500 στροφές)... 4η και με 170 και νόμιζες πως απλά είχε κάποιες στροφές παραπάνω!!!
Φαίνεται πως είναι ψόφιο, δεν αισθάνεσαι την επιτάχυνση, αλλά αν δεις το ταχύμετρο αγχώνεσαι...
Στον δρόμο δεν του φαίνεται ο όγκος του, αλλά δεν ξέρω μέσα στην πόλη πως θα είναι!
Με το clima πάντως δεν έκοβε καθόλου στις ανηφόρες (1,8 βλέπεις, συνιθισμένος με 1.4!!)Αυτά για το mazda 6 1.8
-
Σε βλέπω να αλλάζεις τον τίτλο σε** 'Αγορά νέου αυτοκινήτου (sedan 1.4-1.6-**1.8 Mazda 6 HB)' ...
-
Λες;
χαχαχαχαχΒασικά αν είχα 22,000 € δεν θα το σκεφτόμουν... Αλλά έλαντε όμως πως είναι λίγο μακρυά από τον προυπολογισμό...
Επίσης δεν προλαβαίνω σίγουρα την έκτπωση των 2.οοο €!!! Οπότε σαν λύση απορίπτεται!
Σίγουρα όμως η διαφορά ανάμεσα στ 3 και 6 είναι μεγάλη και σίγουρα άξιζε μια τέτεια διαφορα!
Άλλα δεν είμαι κ Αλογοσκούφης, οπότε προβλέπω το οικονομικό μελλων μου :Ρ
-
Τί εννοείς δεν προλαβαίνεις την έκπτωση των 2000 €; Έτυχε και πέρασα και εγώ το σάββατο από Mazda για το 6 και δεν μου είπαν για τέλος της έκπτωσης. Για το 1.8 ΗΒ touring, η τιμή είναι 19790 + 600 μεταλλικό, + τέλη.
-
Μέχρι τέλος της χρονιάς είναι! (1 το κρατούμενο)
Θα πρέπει να έχω πουλήσει το αμάξι μου μέχρι να αγοράσω το νέο (2ο το κρατούμενο)
+τα υπόλοιπα που ανέφερα πριν... :ΡΗ προσφορά ισχύει για όσα αυτοκίνητα τιμολογηθούν μέσα στο 2008, δλδ τα ετοιμοπαράδοτα, έχετε στο νού σου και ρώτησε αν ξαναπας

-
Ο χρήστης selemeles έγραψε:
...
Θα πρέπει να έχω πουλήσει το αμάξι μου μέχρι να αγοράσω το νέο (2ο το κρατούμενο)
...Στην mazda δεν το περνούν; Ρωτα τι τιμή σου δίνουν!
-
Το πέρνουν, και περιμένω τιμή!
Σίγουρα θα πέσει πιο κάτω από αν το δώσω μόνος μου και δεν είμαστε σε εποχή εκπτώσεων
Εγώ ζητάω κανα 9,500 αλλά λίγο που σηζήτησα με τον τύπο με έιπε για 8,000, που είναι μεγάλη η διαφορα...Οπότε αναμένω

-
Τελικά μου δώσαν τιμή για το δικό μου!!
6800 €
ΧαχΑΧαΧαχΑχαΧαΧαΧαΧαχαΧΑΧ
Ούτε κάρο να πουλούσα :ΡΟπότε για αυτό το λόγο αποκλείεται το 6 (χάνω την έκτπωση...)
http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/searc ... o=&xlm_to=
Είναι το πρωτελευταίο με τηλ 6936102305!!!
Τέσπα για να μην είμαστε οφτοπικ, μέσα στη βδομάδα πάω για testdrive για το 3αρι!!
-
το νέο 3ρι ?
-
Ο χρήστης bill97480 έγραψε:
Μακρια απο ΚΙΑ φιλε.Αν θες κατι οικονομικο και με χωρο ψαξε για το PEUGEOT 307 SW (αν υπαρχει ακομη γιατι νομιζω οτι εχει αποσυρθει) η το FORD FOCUS SW!Eιναι σε καλες τιμες και τα δυο.χαχαχαχαχα εχω ενα κια ριο 2006 και ειμαι παραααααααα πολυ ευχαριστημενος,,δεν εχει ζητησει το παραμικρο,,και τα σερβις του τα εκανα απλα που???σε βενζιναδικο,,,εχει 67000 χλμ και μου εχει καψει μονο ενα λαμπακι αυτα,,τα σημπερασματα δικα σας
-
Εγώ δεν έχω προβ με τα 'φτηνά' αυτοκίνητα. Ο πατέρας μου έχει ενα Daewoo Lanos με 275,000 χλμ μέσα σε 10 χρόνια...
Δεν έχει ζητήσει ΤΙΠΟΤΑ εκτός από τα συνιθισμένα (αμορτισέρ, δίσκο, τακάκια, ντρόμπα βενζίνης...)
-
Ο χρήστης selemeles έγραψε:
Μακρια απο ΚΙΑ φιλε.
ΓΙατί μακρυά από ΚΙΑ;
Βγάζουν προβλήματα; Ακριβά σερβις; Καίει πολύ; Τι ακριβώς πρόβληματα έχει;;;Γιατί και εγώ δεν πήρα απάντηση... :Ρ
-
Ο χρήστης bill97480 έγραψε:
Μακρια απο ΚΙΑ φιλε.Αυτές οι εξυπνάδες και αφορισμοί να έλειπαν....
-
Παρεπιπτώντος θέλω να κοιτάξω και το ceed 1.4 κυρίως λόγο δελεαστικής τιμής!
Από χώρο στο πορτμπαγάζ όμως δεν ξέρω, γιατί τα νούμερα τουλάχιστον μου φαίνονται λίγο μικρα... Θα ήθελα από 400 lt και πάνω! -
ceed 1.4 SW υπάρχει; Αν ναι - δες εκείνο !!
Και αν υπάρχει 1.6 ακόμα καλύτερα!!!!Στο site (kia.gr) λέει για το cee'd 1.6 XL 18.500,00 , δηλαδή όσο και για το Mazda3 SEDAN 18.550,00 €
-
sw υπάρχει, αλλά δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ...
1,6 επίσης υπάρχει, αλλά δε νομίζω να αξίζει η διαφορά της τιμής... Άλλωστε το 1,4 βγάζει 109 άλογα!!! -
Μην κοιτάς ΜΟΝΟ τα νούμερα!!! TestDrive! TestDrive! TestDrive!
-
Μην κοιτάς ΜΟΝΟ τα νούμερα!!! TestDrive! TestDrive! TestDrive!
-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
Μακρια απο ΚΙΑ φιλε.Αν θες κατι οικονομικο και με χωρο ψαξε για το PEUGEOT 307 SW (αν υπαρχει ακομη γιατι νομιζω οτι εχει αποσυρθει) η το FORD FOCUS SW!Eιναι σε καλες τιμες και τα δυο.
χαχαχαχαχα εχω ενα κια ριο 2006 και ειμαι παραααααααα πολυ ευχαριστημενος,,δεν εχει ζητησει το παραμικρο,,και τα σερβις του τα εκανα απλα που???σε βενζιναδικο,,,εχει 67000 χλμ και μου εχει καψει μονο ενα λαμπακι αυτα,,τα σημπερασματα δικα σας
Μαλλον φιλε μου εχεις αγιο για να μη σου βγαλει τιποτα.
Εγω ειχα ενα Rio του 2001 και ειχα αγανακτησει σε ενα χρονο εδωσα 2000 ευρω για επισκευες και ειχε μολις 80000 χιλιομετρα .Τι να πρωτοπω καταλυτη,ολους τους αισθητηρες(2 λαμδα,στροφων,πεταλουδας,)πλεξουδα κινητηρα,σασμαν,2 φορες αντλια βενζινας,μοτερ βεντιλλατερ,πλολλαπλασιαστη,δυο μπεκ ψεκασμου χωρις βεβαια να αναφερω τα αναλωσιμα(φυσουνες μπιλιαδωρου.δισκοπλακες,ντιζα χειροφενου,δισκοπλακες............).
Τι να πρωτοθυμηθω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Και το χειροτερο ειναι οτι το παντρευεσαι εμπορευσημοτητα μηδεν ,θα πληρωσεις κιολλας να το παρουν.
Εγω το σκοτωσα στη κυριολεξια για να φυγει το εδωσα 2000 ευρω ενω το ειχα παρει 10000. -
πλεον η KIA δεν εχει καμια σχεση με προ 5ετιας και πανω μοντελα.
ας ειναι καλα η μαμα hyundai που της εχει δωσει τσαμπα τεχνογνωσια (ως προς την αξιοπιστια εννοω) η οποια παει παντα και σε συναρτηση με την τιμη.
αν δηλαδη θελεις αξιοπιστο αμαξι αλλα καλυτερης ποιοτητας, θα πρεπει φυσικα να φυγεις πανω απο τα 20.000 euro.
Honda Civic 4d vs Toyota Corolla (κα sedan)