-
Αν υπηρχε Πρωταθλημα μπαρούφας σιγουρα θα ειχες παρει την Κουπα και χωρις αγωνα....
Η προταση σου ειναι υποψηφια για χρυσο βατομουρο!!!!
-
Δηλαδή ισχύει αυτό με τους βαθμούς ποινης στο πρωταθλημα φετος ?
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ? -
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ?KAI BEBAIA OXI BΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΡΟΗΜΟ ΠΡΩΤΑΠΡΗΛΙΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ?
Όχι φίλε μου. Ήταν λάθος η παραθέσεις μου, και σου ζητάω συγγνώμη.
Και βέβαια ήταν πρώιμο πρωταπριλιάτικο όπως σωστά έγραψε ο EL-EM. Δεν μας έκανε όμως την τιμή, να μας εξηγήσει πως γίνετε. Και σίγουρα η κάλυψη που του έκανα, όταν τον έβριζαν θα του άρεσε. Δεν βαριέσαι.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΣΠΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 'ΚΑΛΥΨΗ' ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ.
ΤΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ !!'EL-EM'
Y.Γ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ 'ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ' ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ' ΟΛΑΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. -
και αν στον κοινο αγωνα εχουν και οι δυο εγκαταλειψη ?
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ? -
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ?
Προσπαθώντας να μην ξαναχρεωθώ τον τίτλο του ‘απριλιανού’! που σωστά με στόλισε ο el-em!, γράφω’
Ο αγώνας ολοκληρωμένος θέλει δυο σημαίες, μια της εκκινήσεις και μια του τερματισμού. Η εγκατάλειψη είναι αγώνας 'ως μη γενόμενος'.
Διάβασα όμως κάπου αλλού ότι τρέχοντας εκτός των 6 και σε άλλους, αφαιρείς βαθμούς από κάποιους. Ας μας κάνουν την τιμή οι γνωρίζοντες να μας πουν. ‘Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο το πρόσωπο’ !.
Antonis-teamΜε δεύτερη σκέψη γράφω, ότι ελέγχονται και οι τρίτες, Τετάρτες κλπ θέσεις. Εάν σε όλη την διαμόρφωση του πρωταθλήματος συνεχώς ισοβαθμούν, τότε κηρύσσονται συν πρωταθλητές!. Όταν ‘γυρίζεις μυρίζεις’!, και όταν τηλεφωνάς μαθαίνεις!.
Antonis-team.Ωραίεεεεεεοι!!!!!!! , 2 πρωταθλητές , τώρα εξηγούνται όλα......
-
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ?
Προσπαθώντας να μην ξαναχρεωθώ τον τίτλο του ‘απριλιανού’! που σωστά με στόλισε ο el-em!, γράφω’
Ο αγώνας ολοκληρωμένος θέλει δυο σημαίες, μια της εκκινήσεις και μια του τερματισμού. Η εγκατάλειψη είναι αγώνας 'ως μη γενόμενος'.
Διάβασα όμως κάπου αλλού ότι τρέχοντας εκτός των 6 και σε άλλους, αφαιρείς βαθμούς από κάποιους. Ας μας κάνουν την τιμή οι γνωρίζοντες να μας πουν. ‘Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο το πρόσωπο’ !.
Antonis-teamΜε δεύτερη σκέψη γράφω, ότι ελέγχονται και οι τρίτες, Τετάρτες κλπ θέσεις. Εάν σε όλη την διαμόρφωση του πρωταθλήματος συνεχώς ισοβαθμούν, τότε κηρύσσονται συν πρωταθλητές!. Όταν ‘γυρίζεις μυρίζεις’!, και όταν τηλεφωνάς μαθαίνεις!.
Antonis-team.Ωραίεεεεεεοι!!!!!!! , 2 πρωταθλητές , τώρα εξηγούνται όλα......
ΣΠΥΡΟ μου το θεωρώ λογικό, αν και δύσκολο να συμβεί. Σε όλα τα αθλήματα μπορεί να γίνει. Και στα 100 μέτρα, μπορούν να πέσουν ταυτόχρονα στο νήμα δυο αθλητές!.
Δεν είναι δυνατόν να γίνουν επαναληπτικοί για τους δυο και μόνον.
Σε ευχαριστώ ΑΝΤΩΝΗΣ.Ποτέ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν υπήρξαν 2 πρωταθλητές, δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα παγκοσμίως από τις προκηρύξεις πιστεύω. Πουθενά στον πλανήτη λέμε!
ΠΡΩ-ΤΟ-ΠΟ-ΡΟΙ !!!
Δηλαδή γιατί να μην ήταν 7 αγώνες (η μείωση λόγω του γενικότερου κλίματος), να μετρούν οι 5? Αυτό δεν θα ήταν το λογικό? ε? Είμαι λάθος? Να είχαμε και τα κύπελλα οι φτωχότεροι. Αλλά ΟΚ, δεν πειράζει, πραγματικά λυπάμαι αλλά εύχομαι να τιμωρηθούν, .....περιμένετε να δείτε τα ρεκορ σε συμμετοχές
Ράλλυ-σπριντ + σκαρφαλώματα....
-
Ερωτησις:
Το παραβολο για τα σπριντ φετος ποσο θα ειναι??? -
200 ευρώ (από εγκυκλίους ΕΘΕΑ 2009)..
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009