-
Καλο ειναι να υπενθυμισουμε την σχετικη προταση της ΟΕΠΑ. Ο.Κ. ο πρωταθλητης ειναι πρωταθλητης, άλλά καντε κι ενα κυπελλο Πολυνικους να βγουν απο την αφανεια οι χεραδες χωρις λεφτα. Αν λοιπον γινει αποδεκτη η προταση (δεν εχω σχετικη πληροφορηση) , τοτε τα πραγματα μπαινουν σε σωστη βαση. Ας περιμενουμε να δουμε.
Απο την αλλη, για να κρινει καποιος μια προκηρυξη, πρεπει να κατσει ωρες πολλες, να εφαρμοσει στο χαρτι ολες τις πιθανοτητες. Το εκανε κανεις? Ας μας πει. Προσωπικα δεν προλαβα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απο την αλλη, για να κρινει καποιος μια προκηρυξη, πρεπει να κατσει ωρες πολλες, να εφαρμοσει στο χαρτι ολες τις πιθανοτητες. Το εκανε κανεις? Ας μας πει.Οι πρώτες σκέψεις που εγώ έκανα είναι οι εξής:
Α. Για να είναι όλα τα ράλλυ στην προκήρυξη πρωταθλήματος, σημαίνει αύξηση χιλιομέτρων στα 100, άρα κατάργηση των μίνι-ράλλυ, άρα κατάργηση των ράλλυ με φτηνό παράβολο και μικρό κόστος. Προσωπικά, όταν έκανα το Λαμίας πρωταθληματικό **μου στοίχισε 40% παραπάνω **απ' ό,τι όταν έκανα το Λαμίας ως αγώνα κυπέλλου. Άρα μιλάμε για πολύ σοβαρό φάουλ εις βάρος των αμιγώς ερασιτεχνών που είναι η ραχοκοκαλιά των αγώνων.
Β. Όταν το διάβασα πήκα στη θέση του κακομοίρη με Α/5 ή Α/6 που σκέφτεται να διεκδικήσει θέση στο πρωτάθλημα. Ας πούμε ότι είναι χωμάτινο αυτοκίνητο (έτσι κι αλλιώς ασφάλτινο αυτοκίνητο δεν πάει στο πρωτάθλημα) και ότι χάνει βαθμούς από εγκατάλειψη ή κάποιο καπέλο σε 2 χωμάτινους αγώνες (πολύ συνηθισμένο). Αν θέλει να διεκδικήσει ΠΡΕΠΕΙ να πάει να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς μπορεί με το χωμάτινο αυτοκίνητό του σε ΟΛΟΥΣ τους ασφάλτινους αγώνες, αφού κάτι αντίστοιχο θα κάνει και ο ανταγωνιστής του. Έλα όμως που εκεί θα έχει να αντιμετωπίσει τα ελαφρύτερα αμιγώς ασφάλτινα αυτοκίνητα... Θα καταλήξει λοιπόν να κάνει 11 αγώνες για να μαζέψει βαθμούς, με ετήσιο κόστος όσο η αγορά ενός διαμερίσματος στα Πατήσια.
Γ. Τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουμε πρακτικά εξαφάνιση των μικρών κλάσεων από το πρωτάθλημα οι οποίες παλιότερα (βλ. Starlet, Yaris, Micra, Lada, Corolla κ.λπ.) λειτουργούσαν ως πηγή θεάματος, πόλος έλξης θεατών και φυτώριο οδηγών. Πλέον, αυτές τις κλάσεις τις ακολουθούν σε όλο το πρωτάθλημα το πολύ 2-3 πληρώματα την κάθε μια. Ερωτώ: πόσα πληρώματα θα τις ακολουθούν σε ένα πρωτάθλημα με 11 αγώνες; Άποψή μου, το πολύ 1 ή 2 στην κάθε μια. Είναι αυτό πρόοδος για το σπορ;;;; -
Προοδος για το σπορ ειναι να υπαρχουν αγωνες για ολους, με τον αναλογο συναγωνισμο , δημοσιοτητα και δυνατοτητα διακρισης. .Σωστα? Αυτο΄λοιπον θα το κρινουμε μολις δουμε ολες τις προκηρυξεις.
Πρωταθλητης ομως ειναι αυτος που συγκεντρωνει πανω του τις περισσοτερες προυποθεσεις. Ταλεντο, ταχυτητα, σταθεροτητα, χρημα (δικο του η χορηγικο),εμπλοκη,επαγγελματισμο. Αυτο κατα τη γνωμη μου καλυπτεται απο την συγκεκριμενη προκηρυξη, που ομως ΑΝ παραμεινει μοναδικη, ειναι σαφως ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
Νομιζω, πιο σαφες δεν γινεται -
Παλι ειμαστε μπροστα απο Ιταλια και Γαλλια.(σε εμπνευση)
-
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΚΕΨΗ) ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.Μα αυτο ειναι το ζητουμενο ,ή αλλως , η λυση του θεματος ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ και ΟΔΗΓΩΝ κυριε Λωρη ?
1)Ο ΕΝΑΣ καλος απ'το χωμα δεν εχει αναγκη απο τιτλους ._______
- Οι < τυχαια> δεν θα φερουν ποτε αναβαθμηση στο σπορ στην ελλαδα .. (οπως εδειξε το πραμα με διαφορους που εχουν στεφτει κατα καιρους )
3)Δεν ειναι το ζητουμενο .. ο Νεος ταλαντουχος που διαθετει εκατομμυρια για να γινει πρωταθλητης .
Ζητουμενο ειναι (για τον μεγαλο τιτλο μιλαω) να κτυπησουν την μισανοικτη πορτα με τα χαμηλα μπατζετ , τα συναδελφακια του junior (που τον πηρε στον λαιμο του το κατεστημενο με τους παροπιδατους της γενιας ντατσουν , που τον καταστρεφουν στο χωμα ωστε να εχουμε αλλον εναν θεατη σε λιγο ) να μην εχουμε να επιλεξουμε εναν ματσο κι εναν πυραυλο για πρωταθλητη ..
Καταλαβατε κυριε Λωρη ,με το μονοπλευρο σκεπτικο της ολομελιας των ταβερνων των βορειων προαστιων , δεν συμφωνω , που θεωρω αδικο την ιδια εποχη που γινοντε βηματα στην αναπτυξη του αθληματος απο αλλους , να επικρατει η αντιληψη οτι με τις τακτικες του 80 και την μοναδικη αντιπροσωπεια που συμμετειχε θα συνεχισουν στην ελλαδα οι προκηρυξεις πρωταθληματος .
-
εμένα πάλι να σας πω ,μ αρεσε η προκύρηξη...αμα την καλοσκευτείς είναι αρκετά ψαγμένη...και πιο πολύ μάρεσε το οτι καταργήθηκαν τα κύπελα.πλέον ο πρώτος π.χ. στα 1600 ή στα 1400 , θα έχει κάνει κάτι σημαντικο!όσο για το ότι ένα 2λιτρο κιτ καρ (π.χ. ενα 306 μαξί)έχει το πρωτάθλημα στο τσεπάκι διαφωνώ!
βρήτε μου ένα τέτοιο αμάξι,που θα έχει πάνω απο 20%πιθανότητες να τερματήσει 500 χλμ ειδικών χωρίς εγκατάληψη!!!!σκευτείται το....εγώ πιστεύω οτι την φ2 θα την πάρει 16άρι...και φυσικά ένας πρωταθλητής θα πρέπει να είναι γρήγορος παντού!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για να μην σας πω οτι κατα βάθος 'αδικούνται' οι χωμάτινοι λόγο του οτι στο χώμα η εγκατάληψη είναι ευκολότερη.
τέλος πιστεύω οτι πρέπει να δώσει ο εθεα χρηματικό έπαθλο στους πρώτους της Α5 και ειδικό μπόνους άμα θα είναι κάτω των 24.
-
Χαιρετω τους φιλους και προσπερνω τους μη
Μολις εβλεπα την εκπομπη του τηλεαστυ και τις συνεντευξεις του Φωτεινελη , απο Κοσμοπουλο και Χαλιβελακη σχετικα για το προγραμμα του 2009 .........
Πρωτη εντυπωση ?
Φτου ρε #ουστη μου ..........
Ο προεδρος του Σοαα να λεει οτι βρησκομαστε σε συζητησεις για μια πιο ηπια κατασταση προγραμματος , κι ο προεδρος της Εθεα να λεει οτι το εχουμε ετοιμο μεθαυριο σας το δειχνουμε (αποφασιασαμε και διαταξαμε δηλαδη .........και ποιον να ακουσουμε αλλωστε ) ! ! !
Ρε δεν ειναι τυχαιο αυτο που σας γραφω απο κατω ...............
Οσοι χαρουμενοι και να υπαρξουν για εθελοντοπαπαριες ,οσες αποτυχιες και να δουμε (ειδαμε) απο αυτοκρατορισκους ......πεντε εξη , που θα μαγειρευουν χωρις να σεβοντε τους θεσμους του σπορ και τους εκλεγμενους τους , θα διαπρατουν διαχρονικο εγκλημα κατα του σπορ αθελα τους , κυριως απ' τα προσωπικα τους ελατωματα - βιωματα - γουστα .
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
εμένα πάλι να σας πω ,μ αρεσε η προκύρηξη...αμα την καλοσκευτείς είναι αρκετά ψαγμένη...και πιο πολύ μάρεσε το οτι καταργήθηκαν τα κύπελα.πλέον ο πρώτος π.χ. στα 1600 ή στα 1400 , θα έχει κάνει κάτι σημαντικο!όσο για το ότι ένα 2λιτρο κιτ καρ (π.χ. ενα 306 μαξί)έχει το πρωτάθλημα στο τσεπάκι διαφωνώ!
βρήτε μου ένα τέτοιο αμάξι,που θα έχει πάνω απο 20%πιθανότητες να τερματήσει 500 χλμ ειδικών χωρίς εγκατάληψη!!!!σκευτείται το....εγώ πιστεύω οτι την φ2 θα την πάρει 16άρι...και φυσικά ένας πρωταθλητής θα πρέπει να είναι γρήγορος παντού!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για να μην σας πω οτι κατα βάθος 'αδικούνται' οι χωμάτινοι λόγο του οτι στο χώμα η εγκατάληψη είναι ευκολότερη.
τέλος πιστεύω οτι πρέπει να δώσει ο εθεα χρηματικό έπαθλο στους πρώτους της Α5 και ειδικό μπόνους άμα θα είναι κάτω των 24.
H F 2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ.ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2.KIT CAR 2ΛΙΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100% ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ .ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ F 3 ΔΙΚΗΝΗΤΑ ΕΩΣ 1600-ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η F 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ 2ΛΙΤΡΑ KITCAR Η ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ...............ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
H F 2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ.ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2.KIT CAR 2ΛΙΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100% ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ .ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ F 3 ΔΙΚΗΝΗΤΑ ΕΩΣ 1600-ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η F 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ 2ΛΙΤΡΑ KITCAR Η ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ...............ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΧΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009τα πράγματα έχουν έτσι Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ !
-
Ισως οχι ετσι ακριβως, αλλά σιγουρα καπως ετσι. Ας περιμενουμε λιγο την συνολικη προκηρυξη. Μηπως, (το ελπιζω, δεν εχω πληροφορηση) συμπληρωθουν καποια πραγματα.
Για μενα, δογμα ειναι: ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, και ευκαιριες διακρισης ΑΛΛΩΝ ,(νεων η παληων) με ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΠΑΤΖΕΤ. (Πρωταθλημα η κυπελλο νεων, κυπελλο πολυνικους με βαθμολογια Α0, 0-1400, 0-1600, 0-2000,ο μικρος να κοβει βαθμους απο τον μεγαλο, οταν τον νικαει)
Χιλιοειπωμενα, για να δουμε, ακουει κανεις?
Κι ας μη με ρωτησει κανεις, αφου ασχολουμαι με την προβολη, τι δουλεια εχω με τις προκηρυξεις.
Γιατι θα τον ρωτησω κι εγω
'Τις εταιρειες δεν θελετε μεσα? Ποσες ειναι αυτες που εχουν Ν4 και S2000? Οι αλλες με τα καθημερινα αυτοκινητα γιατι να μπουν στους αγωνες? Για να συμπληρωνουν το πανελ των κομπαρσων?'
Καλημερα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Χαιρετω τους φιλους και προσπερνω τους μηΜολις εβλεπα την εκπομπη του τηλεαστυ και τις συνεντευξεις του Φωτεινελη , απο Κοσμοπουλο και Χαλιβελακη σχετικα για το προγραμμα του 2009 .........
Πρωτη εντυπωση ?
Φτου ρε #ουστη μου ..........
Ο προεδρος του Σοαα να λεει οτι βρησκομαστε σε συζητησεις για μια πιο ηπια κατασταση προγραμματος , κι ο προεδρος της Εθεα να λεει οτι το εχουμε ετοιμο μεθαυριο σας το δειχνουμε (αποφασιασαμε και διαταξαμε δηλαδη .........και ποιον να ακουσουμε αλλωστε ) ! ! !
Ρε δεν ειναι τυχαιο αυτο που σας γραφω απο κατω ...............
Οσοι χαρουμενοι και να υπαρξουν για εθελοντοπαπαριες ,οσες αποτυχιες και να δουμε (ειδαμε) απο αυτοκρατορισκους ......πεντε εξη , που θα μαγειρευουν χωρις να σεβοντε τους θεσμους του σπορ και τους εκλεγμενους τους , θα διαπρατουν διαχρονικο εγκλημα κατα του σπορ αθελα τους , κυριως απ' τα προσωπικα τους ελατωματα - βιωματα - γουστα .
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ
-
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
H F 2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ.ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2.KIT CAR 2ΛΙΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100% ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ .Αμφιβάλλω πως δεν θα μένει. Εξάλλου δεν υπάρχουν A/7 kit car χωμάτινα στην Ελλάδα πια... (τελευταίο το Megane του Μανιατόπουλου / Χατζητσοπάνη πριν 5 χρόνια)
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ F 3 ΔΙΚΗΝΗΤΑ ΕΩΣ 1600-ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Θεωρητικά θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά ια στιγμή: 'αναβαθμισμένη' (όπως την εννοείς) ήταν η F3 έως φέτος, Πρωτάθλημα F3. Τα πρώτα χρόνια που είχε θεσπιστεί βλέπαμε μάχες A/6 kit car - S1600, όλα καλά. Εδώ και 3-4 χρόνια όμως, ακολουθώντας και τη φθίνουσα πορεία των S1600 παγκοσμίως, βλέπουμε σαφή υποβάθμιση του Πρωταθλήματος F3 από άποψη σταθερών συμμετοχών που το 'κυνηγάνε' (1-2 το πολύ) και από άποψη των αυτοκινήτων που το κερδίζουν (όχι ότι υποβαθμίζω 'χεράδες' όπως ο Πάζης και ο Οικονόμου, μιλάω για τα αυτοκίνητα μόνο). Αρα τι θα έπρεπε να γίνει για να έρθουν τα 'πολλά αυτοκίνητα με νέα παιδιά' που λες που δε γινόταν 2-3 χρόνια τώρα, που για να κερδίσεις την F3 ήθελε ένα 'γήινο' αυτοκίνητο ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
H F 2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ.ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2.KIT CAR 2ΛΙΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100% ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ .
Αμφιβάλλω πως δεν θα μένει. Εξάλλου δεν υπάρχουν A/7 kit car χωμάτινα στην Ελλάδα πια... (τελευταίο το Megane του Μανιατόπουλου / Χατζητσοπάνη πριν 5 χρόνια)
Nάσο μην σκέφτεσαι το χώμα. Τα παιδιά λένε ότι το πρωτάθλημα F2 θα το πάρει ασφάλτινο 2 λιτρο kit car που μπορεί να κάνει 5 στα 5 χωρίς να ζοριστεί.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
H F 2 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΩΜΑ.ΜΕΤΡΑΝΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2.KIT CAR 2ΛΙΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100% ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ .
Αμφιβάλλω πως δεν θα μένει. Εξάλλου δεν υπάρχουν A/7 kit car χωμάτινα στην Ελλάδα πια... (τελευταίο το Megane του Μανιατόπουλου / Χατζητσοπάνη πριν 5 χρόνια)
Nάσο μην σκέφτεσαι το χώμα. Τα παιδιά λένε ότι το πρωτάθλημα F2 θα το πάρει ασφάλτινο 2 λιτρο kit car που μπορεί να κάνει 5 στα 5 χωρίς να ζοριστεί.
Σωστή η παρατήρηση, το είχα πάρει στραβά. Αλλά και πάλι διαφωνώ με τη λογική 'δεν θα ζορίζεται άρα δεν θα μένει'. Δεν ισχύει αυτό στους αγώνες, και απρόβλεπτες μηχανικές βλάβες παίζουν (ο Παπαχριστόπουλος στο Αχαιός έπαθε ημιαξόνιο ενώ ήταν 'αιώνες' μπροστά και είχε μόνο 15 Km ειδικών ακόμα και τελικά τερμάτισε 6ος ο άνθρωπος) και έξοδοι από χαλάρωση παίζουν και κλαταρίσματα παίζουν από την πέτρα που έβγαλε στην έξοδο της τυφλής στροφής η μπούκα του μπροστινού Ν/4...
Αν ήταν έτσι ρε παιδιά να μην γίνονταν αγώνες, να έβγαιναν οι πρωταθλητές με απονομή με βάση τα αυτοκίνητά τους...Εξάλλου νομίζω η λογική της ΕΘΕΑ στην F2 είναι 'αν είναι κάποιος κυρίαρχος στη μία επιφάνεια, ας το πάρει το πρωτάθλημα' ενώ στη γενική πρέπει να 'παίξει' και στις 2 επιφάνειες.
-
Εντύπωση 1: Ααφάλτινη Αμφίκλεια εκτός ?!?!?!
Εντύπωση 2: γιατί τα Ασφάλτινα Σπρίντ ΕΩΣ 15 km ?????
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Εντύπωση 1: Ααφάλτινη Αμφίκλεια εκτός ?!?!?!Εντύπωση 2: γιατί τα Ασφάλτινα Σπρίντ ΕΩΣ 15 km ?????
Αποστόλης.
Δεν το ξερεις ?
Οταν δουν κατι ωραιο που κανουν καποιοι που δεν ειναι της κλικας , καποιος τριμαλακας θα βρει κατι να τους την σπασει .
Ετσι νομιζεις οτι 30 χρονια λεω οτι προκειτε περι στοκων ολκης ?
Του δεν του δινουν σημασια συνηθως οι νεοι προσκολιομενοι που θα σωσουν το αθλημα ........αλλες φορες γιατι δεν τους απασχολει το θεμα (ξεπετα του θεματος) , αλλες παλι ...γιατι δεν ξερουν τι τους γινεται (τις περισσοτερες φορες δεν εχουν ιδεα οτι μπορει να εγινε ο πιο επιτυχημενος αγωνας σπριντ με 19 χλμ ) , οποτε περναει μια παπαρια στο ντουκου , και ..... βλεπουμε .
ΡΕ ΔΕΝ ΣΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ........, ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΕΛΠΟ ΜΥΚΗΤΑ , ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ .
Ο ενας ηλιθιος δεν γουσταρει τα 18 χλμ , ο αλλος πανηλιθιος δεν γουσταρει τα σποιλερς , ο αλλος δεν μπορει να ακουει την λεξη πιστα ....... αν κατσετε να αναλυσετε τα γιατι ? οι εξηγησεις που θα παρετε θα ειναι αυτες που εχουν παει το αθλημα στον πατο ..... και οπως θα ακουσατε κι απ'τον προεδρο της εθεα ......( ετσι θα σας πουν κι οι υπολοιποι ) .... ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
παμε με χιλια στην επομενη , ... ε τι να πεις απο εκει και περα .........
ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ .______
-
Κυρ Χρίστο μας έλειψες!!!!!!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Κυρ Χρίστο μας έλειψες!!!!!!!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!
Σας ευχαριστω Σπυρο και Αρη , αν και οι πονοι απ'τις εγχειρισεις δεν με πιανουν οσο τα διαφορα κακα αγωνιστικα στιγμιοτυπα που παρακολουθω τωρα μετα απ'αυτες ........
Δεν ξερω ρε παιδια γιατι ειμαι τοσο χαζοαισιοδοξος και στο τελος καθε χρονιας που ειναι χειροτερη απ'την προηγουμενη , και επανω που κατι εχει συζητηθει οτι θα γινει (... ?) , και περιμενω να ακουσω --διαβασω την καλη ειδηση οτι εγινε επι τελους το < ξεκολλημα > απ'την 30χρονη μιζερια για την νεα χρονια που θα κανει την διαφορα , και θα δωσει τις ελπιδες στα αγωνιστικα ονειρα των νεων που θα αξιζει να κυνηγισουν , να παρακαλεσουν ,να υποχρεωθουν σ' εναν χορηγο γιατι ηρθε η ωρα τους ...... ακολουθει η μεγαλη απογοητευση της μονοτονης μιζεριας που επαναλαμβανει , της προηγουμενης χρονιας τα χαλια .
Παιδια που εκαναν οτι μπορουσαν (με οικονομικες και αλλες θυσιες ) πηραν τιτλους εκαναν επιτυχιες που αξιζαν , και τους ακουω τοσο απογοητευμενους και απαισιοδοξους γιατι ειναι σαν να μην ακαναν τιποτα την προηγουμενη χρονια ... και κανεναν δεν αγγιξαν οι φιλοτιμες προσπαθειες τους .
Οταν δε ακουω ανθρωπους που ειχα καποια αισιοδοξια να βγαινουν και να λενε οτι ..λενε , με λαθος στυλ και υφος .... εκει ... τελειωνουν και τα φετεινα ονειρα .
φιλια -
Περαστικα γεροπαραξενε, κι ας λες οτι θες...
Σημερα ρωτησα κι εμαθα οτι υπαρχει σκεψη για συμπληρωση για καποιο πολυνικους. Γι αυτο επαναλαμβανω οτι το σωστο πολυνικους ειναι αυτο που ο μικρος κοβει βαθμους απο τον μεγαλο, κι ακομα πιο σωστο γινεται οταν π.χ απαιτουνται 6 συμμετοχες στην κατηγορια. Μπορει να παιζει και το 4 τερματισαντες για να μετρησει, αλλα εκει μπορει να γινουν Ελληνικες πονηριες. (Μενουνε 1-2 και δεν μετραει)
Και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ. Οπου νεοι, οχι μονο σε ηλικια, αλλά μεσα κι αυτοι που πρωτοβγαζουν λισανς κι ειναι πανω απο 25. Με 6 αναμικτους αγωνες, γενικα φτηνους.
Κι επιτελους ενα επαθλο στον ΝΕΟ, οπως παληα. Π.χ. μια βδομαδα σε σχολη αγων. οδηγησης ολα πληρωμενα. Δεν ειναι δα τοσο ακριβο.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009