-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Ο scudo άνοιξε ένα θέμα με σκοπό να κάνουμε μια κουβέντα για τους αγώνες του πρωταθλήματος,
κι εσείς ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ , ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , βρήκατε την ευκαιρία να κατακρίνετε μια λέσχη που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα χρόνια τωρα σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού .
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ.Σκεφτήκατε ότι από εκτός απο το Χατζημιχάλη που έρχεται 2 μερες και τα παιδια από την υπόλοιπη Κρήτη , υπάρχουν κάποια άλλα παιδια που τρέχουν μήνες για να ειναι όλα στην εντέλεια?
οτι παιρνουν αδεια απο τις δουλειές τους μια βδομαδα πριν το Ράλλυ?
Πολυτιμη η βοηθεια όλων αλλα δεν είναι αυτοι τα ζωτικά όργανα.
Η Α.Λ.Α.Χανίων είναι τα παιδία της που τρέχουν όλο το χρόνο, όχι για να βγεί ο κάθε ανωνυμος να πει τη του. Εχετε να παρουσιάσετε ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΟΧΙ? ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Κ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.*και ποιος σου ειπε Δρακουλιάρη οτι στο περυσινο Κρήτης που έτρεξα είδα κάπου ΑΟΚ?
Στην σουπερ ΕΔ ειδα Διακάκη και κριτές του... στο Καστέλι ΑΛΑΧ .. και στο Αβδού ΑΟΛ ...
Μηπως είχε ο ΑΟΚ 150 μέλη μάχιμα για το Ράλλυ?Οσο για το Ράλλυ χανίων δε δημιουργήθηκε για να ''ρίξει'' το Κρήτης. Μακάρι να γίνονται σε κάθε νομό ράλλυ αν έχουν οι λέσχες τη δυνατότητα. δε χωρίζουν το νησί οι αγώνες. οι ανεγκέφαλοι το χωρίζουν που αντι να βελτιωθούν χτυπάνε τον αλλο που τους προσπέρασε . .
ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΑΛΛΥ ΠΕΡΥΣΙ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΑΡΕΑ.Η ΑΝΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ .ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ............ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΡΙΞΕΙ΄΄ΤΟ ΚΡΗΤΗΣ.ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΕΛΑΙΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΤΕΤΣΙΑ.ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙΡΗΖΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΄΄ΟΧΙ ΡΑΛΛΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ΄΄ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γονακινεν, εχοντας παρει αποφαση να μην σχολιασω τα αναφερομενα των παραπανω, γιατι δεν θελω να μπω σε μια αντιπαράθεση για πραγματα που αναφερονται και ειναι 'τρεις-λαλουν-και-δυο-χορευουν'!
Για την ιστορία, καμία σχέση δεν εχω με την ΑΛΑΧ τα τελευταια χρονια και κανένα λογο δεν εχω να την 'ανεβαζω', σιγουρα!!! Λεω την γνώμη μου οπως τα βλέπω τα πραγματα 'ΕΞΩ', πια, απο καθε διοργάνωση.
Και αν νομιζει καποιος οτι 'θαβω' το Ραλλυ Κρητης να σας ενημερώσω οτι εγω πήγα μετά απο παυση 2 χρονων και εκανα Στοπ σε μια ειδική μαζί με αλλα άτομα της ΑΛΑΧ που βρέθηκαν εκει, θελωντας να βοηθήσουμε ολοι μαζι μια προσπαθεια και ενα οντως 'Ιστορικο' Ραλλυ Κρητης που αγαπάμε σιγουρα όλοι... Κανενα σκοπο δεν εχω να μειωσω ούτε τον ΑΟΚ, ουτε τον εκαστοτε εργολαβο-επιχειρηση-οργανωτη που κανει και παρουσιαζει μια διοργάνωση. Νομίζω οτι μετα απο 12 χρονια εδώ τριγύρω, εχω εστω μια πολύ μικρη-μικρή ιδέα για το 'πως-μια-διοργανωση-κρινεται-επιτυχημενη', αν μη τί αλλο...
Τωρα για τα σεναρια 'σκακι-τηλεπαρουσιαστες-προεδροι-κ.κ.Χατζημιχαλης'...ουδεν σχολιον...
Δεν χρειαζεται καμια υποστήριξη κανενας/τιποτα απο τα παραπανω, εχει δειξει ο χρονος τί κανουν, και ποσο καλα το κανουν...Εδω λήγει το ζητημα...τουλάχιστον απο μένα!
Ας συνεχισουμε (συνεχισετε) καλύτερα το θέμα που ξεκίνησε ο Μιχάλης, και ειναι το Προγραμμα των Αγωνων για το 2009!!!
Φιλιά
Αννα Φραδελάκη
ΘΕΑΤΗΣ -
Ο χρήστης Drakouliaris έγραψε:
ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΛΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.
Δεν ήταν εις γνώση μου ότι ήταν το όνομά σου όντως και δεν είχα καμμια πρόθεση να σε ειρωνευτω .. .
Αντιθέτως εισαι μάγκας εφόσον ότι λες έιτε σωστό είτε λάθος το λές επώνυμα.Το θέμα με την πολιτική παρέμβαση μου φαίνεται άσχετο αλλά και ετσι να ήτανε , να έκρινες τη διαδικασία εφόσον η ανάβαση που μας ''χαρίσανε'' ήταν μπάχαλο.
Δε μπορεί κανείς να πει για την ανάβαση η οποία φέτος ήταν παραδειγμα προς μίμηση τηρουμένων των αναλογιών ( μηδεν εμπειρία από πολλά μέλη ) δικαιώνοντας αυτούς που μας τη ''δώσανε'' έστω και δια της πλαγίας οδού ΟΠΩΣ ΛΕΣ.Αν δεις στο τόπικ της ανάβασης Ομαλού επειδή δεν είχαν να πουν κατι αρνητικό οι μεγαλοι κριτες και ειδικοί αναλυτες των αγώνων , βρήκαν να πουν για τον κριτη που στεκόταν σε λάθος σημείο σε μια φωτογραφία από το rally.gr
Ας σοβαρευτούμε λίγο . . (αυτό δεν πάει σε σένα)Μάλλον scudo πρέπει να αλλάξεις το τίτλο σε '' Πρόγραμμα 2009 και αγώνες στην Κρήτη'' ,
γιατι για να επιστρέψουμε στο θέμα δε το βλέπω. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΡΑΛΛΥ ΠΕΡΥΣΙ.ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΠΑΡΕΑ.Η ΑΝΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ .ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ............ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΖΗΣΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΄΄ΡΙΞΕΙ΄΄ΤΟ ΚΡΗΤΗΣ.ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΕΛΑΙΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΤΕΤΣΙΑ.ΕΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙΡΗΖΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΄΄ΟΧΙ ΡΑΛΛΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ΄΄ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.
Oχι φίλε ΚΚΚ το έτρεξα ολόκληρο το Ράλλυ, και είδα ποιοι ήταν και που, πλέον εχω μάθει όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια.
ΚΙ αν δεν έτρεξα στο φετινό είναι λόγω δουλειάς εκτός Κρήτης. Να είσαι σίγουρος πως από περυσι είχαμε συμφωνήσει με το λευτέρη να κάνουμε μαζί και το Κρήτης του '09.Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Γιατι να στηρίξουμε τον ΑΟΚ? Επειδη 1 χρόνο + μας έχει κρεμάσει στα έπαθλα δεξιοτεχνίας και σπρίντ? Λέτε για τον ΑΟΛ, αλλά αυτοί κουτσά ή στραβά έκαναν κ με το παραπάνω τους αγώνες τους.
Μάκαρι τα 1-2 άτομα που μου έιπαν πρόσφατα ότι ενεπλάκησαν στην αναδιοργάνωση του ΑΟΚ να παραμείνουν και να κάνουν δουλειά κι εμείς εδω είμαστε...
-
Oχι φίλε ΚΚΚ το έτρεξα ολόκληρο το Ράλλυ, και είδα ποιοι ήταν και που, πλέον εχω μάθει όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια.
ΚΙ αν δεν έτρεξα στο φετινό είναι λόγω δουλειάς εκτός Κρήτης. Να είσαι σίγουρος πως από περυσι είχαμε συμφωνήσει με το λευτέρη να κάνουμε μαζί και το Κρήτης του '09.Αλλά να σου πω και κάτι άλλο? Γιατι να στηρίξουμε τον ΑΟΚ? Επειδη 1 χρόνο + μας έχει κρεμάσει στα έπαθλα δεξιοτεχνίας και σπρίντ? Λέτε για τον ΑΟΛ, αλλά αυτοί κουτσά ή στραβά έκαναν κ με το παραπάνω τους αγώνες τους.
Μάκαρι τα 1-2 άτομα που μου έιπαν πρόσφατα ότι ενεπλάκησαν στην αναδιοργάνωση του ΑΟΚ να παραμείνουν και να κάνουν δουλειά κι εμείς εδω είμαστε...
ΑΦΟΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΝΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 3.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ;
-
Ο χρήστης Drakouliaris έγραψε:
....................................
ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΗΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ....ΠΧ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ 2 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ ΚΙΟΛΑΣ ........ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΗΣΗ ΜΕ ΑΦΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΙΔΙΩΤΗΤΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ..... ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΒΑΣΙΚΑ..............Θα παρέμβω ξανά γιατί τώρα εμπέδωσα τα γραφώμενα του κ.Δρακουλιάρη...
Γραμματέας σε άλλα δυο σωματεία οπως αναφέρετε δεν υπήρξα ποτέ συγχρόνως και ποτέ σε άλλο Δ.Σ. γενικότερα εκτός απο αυτο της ΑΛΑΧ.
Αν καποια εποχή βοήθησα την ΣΙΠΑΚ όπως μας ζητήθηκε γενικότερα βοήθεια, αυτό δεν σημαίνει οτι ήμουν Γραμματέας στο Συμβούλιό τους. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την Λεσχη 4Χ4 Χανίων που επίσης καμία ανάμειξη δεν εχω στο Δ.Σ. αλλά απλά παρέχω γραμματειακή υποστήριξη για αυτούς, στην διοργάνωση και έκβαση του αγώνα...
Ποιοί δικαστές και παραδικαστές μου αναφέρεις???
Μην τρελαθούμε τελείως, μια πάρτη!!!!
Καληνύκτα!
Φιλιά! -
-
ΔΗΛΑΔΗ αυξησαμε τα χιλιομετρα του εκαστοτε αγωνα του κυπελου ασφαλτου...............!!!!!Φοβερη κινηση..............η καταλληλοτερη για την εποχη που ζουμε.........Ειναι δυνατον????????Φετος δεν μας εφταναν τα χιλιομετρα?ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΓΜΤ.......................?ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
-
Με 27 χλμ το καθε σκελος τριων ειδικων διαδρομων βλεπε παλαδιο , δεν ειναι αγωνας ραλυ φιλε , αλλα τεστ κοπωσεως των γεροντων που τρεχουν στην ασφαλτο ,(μεχρι εκει αντεχουν κι οι λαπαδες οδηγαρες μας, οι αγυμναστοι που ξεφυσανε σαν τριπιες σαμπρελες στο τελειωματης ειδικης )
Αστα να γινουν λιγα χιλιομετρα περισσοτερο που εχουν γινει αναβασεις τα ασφαλτινα ραλλυ τα τελευταια χρονια .
Οσοι δεν μπορουν να κανουν 90- 100 χλμ ασφαλτο , υπαρχουν και τα σπριντ , κι οι αναβασεις .
Αστοχη αυτη η γκρινια νομιζω .
Το οτι , οι Αρχηστοκοι εξακολουθουν να πιστευουν οτι το 2009 για να παρει καποιος τιτλο στην Ελλαδα πρεπει να περασει κι απ'το χωμα με δυο αγωνες τουλαχιστον ,δεν σου λεει τιποτα ?
Τι σκατοχωμα κουβαλανε μεσα σ'αυτα τα κεφαλια τους αραγε ?
Θα μπορεσει ποτε σ'αυτο το σπορ να υπαρξει καποιος μη βλαμενος να επιβαλει την σωστη κατευθυνση για την αναπτυξη του αθληματος ?
΄΄η μια ζωη θα βγαζουμε κουλους και ανικανους πρωταθλητες που το μονο που μπορουν να κανουν ειναι την Ελλαδα νουμερο ,αν βγουν στην Ευρωπη ?
-
ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2009
-
Δεν βαριεσαι αγαπητε , οι φωτογραφιες ειναι το λιγοτερο που εχει να κανει .
Οδηγοι με αξιωσεις για το μελλον δεν προκειται να βγουν απ'τους δυο τρεις που μπορουν και εχουν τα λεφτα να ακολουθησουν τετοια πρωταθληματα .
Οσο εξακολουθουν να κανουν προκηρυξη πρωταθλητη για δυο αγωνιζομενους , και αλλους τρεις κομπαρσους σε ηλικιες που στο εξωτερικο τους εχουν συνταξιοδοτησει η τους εχουν για show , και φωτο στο playboy να τους βαλουν , το ιδιο και το αυτο θα συνεχιζεται στην ψωροκωσταινα , μαυρο χαλι
-
Παντως οι πληροφοριες ηταν ολες σωστες αρα θα ειναι πιθανον σωστες και οι πληροφοριες οτι θα επιστρεψουν στην Α6 και στην Α7 τα αυτοκινητα που χρησιμοποιουν εξαρτηματα VK.Αντε και ετσι δουμε επιτελους και αλλα αυτοκινητα εκτος απο 106 να κερδιζουν την Α6.Παντως κυπελλο Ασφαλτου η Χωματος δεν θα προκυρηχτουν?Και αν προκυρηχτουν θα εχουν και αλλους αγωνες εκτος απο αυτους του πεντε.Παντως για την Κρητη μαλλον μας κοροιδευουν αλλα να μην βγαινω εκτος θεματος υπαρχει η ενοτητα Αγωνες στην Κρητη.
-
Aγαπητε μπουμπι εχεις καθολου υποψη σου τη λεξη ΚΟΣΤΟΣ??????
-
[quote='mpoumpis']
Το οτι , οι Αρχηστοκοι εξακολουθουν να πιστευουν οτι το 2009 για να παρει καποιος τιτλο στην Ελλαδα πρεπει να περασει κι απ'το χωμα με δυο αγωνες τουλαχιστον ,δεν σου λεει τιποτα ?
Τι σκατοχωμα κουβαλανε μεσα σ'αυτα τα κεφαλια τους αραγε ?
Θα μπορεσει ποτε σ'αυτο το σπορ να υπαρξει καποιος μη βλαμενος να επιβαλει την σωστη κατευθυνση για την αναπτυξη του αθληματος ?
AΓΑΠΗΤΕ mpoumpis,
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΡΑΛΛΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΙΑΚΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΚΕΨΗ) ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΦΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΑ/ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ?
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΦΘΟΥΝ ΣΥΝΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ MAXIMUM ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΑ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης freeline έγραψε:
Aγαπητε μπουμπι εχεις καθολου υποψη σου τη λεξη ΚΟΣΤΟΣ??????ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ 25-35 ΧΛΜ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΣΤΑ Ι Δ Ι Α ΕΛΑΣΤΙΚΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μπράβο στους φωστήρες που επέλεξαν αυτό το πρόγραμμα.
Αυτομάτως έκαναν δώρο σε δύο συγκεκριμένους οδηγούς.
Και στον έναν αγώνα που θα συναντηθούν άμα θέλουν τα 'μαγειρεύουν' κιόλας.
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Μπράβο στους φωστήρες που επέλεξαν αυτό το πρόγραμμα.Αυτομάτως έκαναν δώρο σε δύο συγκεκριμένους οδηγούς.
έτσι έλεγε και ένας βόρειος πριν κάτι χρόνια, αλλά δεν του έκατσε η συνταγή.
και επειδή έχουμε τους ίδιους σεφ, βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται....
(ο σεφ πάντως δεν είναι αυτός που όλοι νομίζουν) -
ΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΚΛΠ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.
Δεν ήταν εις γνώση μου ότι ήταν το όνομά σου όντως και δεν είχα καμμια πρόθεση να σε ειρωνευτω .. .
Αντιθέτως εισαι μάγκας εφόσον ότι λες έιτε σωστό είτε λάθος το λές επώνυμα.Το θέμα με την πολιτική παρέμβαση μου φαίνεται άσχετο αλλά και ετσι να ήτανε , να έκρινες τη διαδικασία εφόσον η ανάβαση που μας ''χαρίσανε'' ήταν μπάχαλο.
Δε μπορεί κανείς να πει για την ανάβαση η οποία φέτος ήταν παραδειγμα προς μίμηση τηρουμένων των αναλογιών ( μηδεν εμπειρία από πολλά μέλη ) δικαιώνοντας αυτούς που μας τη ''δώσανε'' έστω και δια της πλαγίας οδού ΟΠΩΣ ΛΕΣ.Αν δεις στο τόπικ της ανάβασης Ομαλού επειδή δεν είχαν να πουν κατι αρνητικό οι μεγαλοι κριτες και ειδικοί αναλυτες των αγώνων , βρήκαν να πουν για τον κριτη που στεκόταν σε λάθος σημείο σε μια φωτογραφία από το rally.gr
Ας σοβαρευτούμε λίγο . . (αυτό δεν πάει σε σένα)Μάλλον scudo πρέπει να αλλάξεις το τίτλο σε '' Πρόγραμμα 2009 και αγώνες στην Κρήτη'' ,
γιατι για να επιστρέψουμε στο θέμα δε το βλέπω.ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΕ ΚΛΠ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ...ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ........ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΣΑΝ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ....ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΝΔΥΛΗ ΜΕ ΤΟ HANS ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ...... ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΙΩΣ.!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
Μπράβο στους φωστήρες που επέλεξαν αυτό το πρόγραμμα.Αυτομάτως έκαναν δώρο σε δύο συγκεκριμένους οδηγούς.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F 2 H- F 3 ΠΕΘΑΝΕ- ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΙΛΑΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ 2000KIT CAR Η ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ.................. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ.ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ 1 Η 2 ΝΙΚΗΤΕΣ ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΣΑΞΟΡΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ 2ΛΙΤΡΑ KIT CAR.
-
Συγχαρητήρια για το πλέον οικονομικό πρόγραμμα πανελληνίου πρωταθλήματος στην ιστορία.
Ένας φίλος προτείνει του χρόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα να κάνουμε ό,τι κάνουν στο DTM, δηλαδή να προσμετρήσουμε και έναν αγώνα στην Τουρκία, έναν στη Βουλγαρία και έναν στην Ιταλία. Γιατί, δηλαδή, είναι πιο μάγκες οι Γερμανοί;;Υ.Γ. Μη φοβάστε, το πράγμα σώζεται και θα συνεχίσει να σώζεται από ένα και μόνο γεγονός: Ότι το 80-90% των συμμετεχόντων είμαστε άνθρωποι που τρέχουμε 2-4 αγώνες το χρόνο, σε αγώνες διαφορετικών προκηρύξεων (1 σπριντ, 2 ράλλυ, 1 ανάβαση), όποτε μας περισσεύει κάνα φράγκο και βολεύει η ημερομηνία με τις δουλειές μας, χωρίς να κυνηγάμε καμία απολύτως προκήρυξη και μόνο για την πλάκα μας. Με αυτά τα απίστευτα που γίνονται, αν δεν υπήρχαμε εμείς οι χαβαλέδες το άθλημα-πρωτάθλημα θα είχε ήδη περάσει σε πλήρη ανυπαρξία. (Μη μου πει κανείς ότι υπάρχει λέσχη ή ΕΘΕΑ που να μπορεί να συντηρηθεί οικονομικά από τους 10-15 συμμετέχοντες ανά αγώνα που κυνηγάνε προκηρήξεις).
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009