-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Λωρη πραγματικα λυπαμαι που βλεπεις ετσι το πρωταθλημα αναβασεων. Αυτο που θελω να ξερεις ειναι οτι αντιστοιχους χαρακτηρισμους σχετικα με τη συμπεριφορα τους και τη γενικοτερη αισθητικη τους εχουν κερδισει και αρκετοι συμμετεχοντες στον δικο σας χωρο. Βλεπεις η κακογουστια ειναι πολυδιαστατη ενοια. Και για να ειμαστε ρεαλιστες ισως στα ραλι τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα με δεδομενες της ηλικειες των μεν και των δε.AΓΑΠΗΤΕ Go For Pole,
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΩ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ,ΟΠΩΣ (ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΑΛΛΥ 'ΘΛΙΒΕΡΑ' ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,Ε SORRY,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω,και αν μπορέι κάποιος που σερφάρει σε διεθνη site,να μου πει
'που αλλού στον κόσμο υπάρχει πρωτάθλημα ραλλυ με 11!!! αγώνες'
'που αλλού στον κόσμο απαγορευονται οι ειδικές τη νύχτα'
'που αλλού στον κόσμο δεν υπάρχουν μικρότερα-φθηνότερα ραλλυ-κύπελλα'
Μήπως τελικά είμαστε οι leader στο σπορ σε ολοκληρο το κόσμο.............AΓΑΠΗΤΕ koulis1,
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ
1.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 11 ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΞΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΜΟΙΒΟΙ,ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.
ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ 8 ΑΓΩΝΕΣ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΜΟΙΒΟΥ),ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ.
2. ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΑΔΥΝΕΣ Ε.Δ.ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΥΤΟ,ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΕ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.3.ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ 'ΕΛΑΧΙΣΤΑ' ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΟΔΑ (ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΦΑΓΗΤΑ-ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ) ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑ,ΕΙΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.
ΕΔΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΤΟΥ 2008 ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΘΑ ΚΑΝΕΙ 100 ΧΛΜ Ε.Δ. ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα έπρεπε να ξέρεις μιας και έχεις διεκδικήσει έστω και μια φορά κάτι 'οτι δεν μετράει μόνο πόσους βαθμούς παίρνεις αλλά και πόσους βαθμούς κόβεις' κατα συνέπεια οι 11 αγώνες επιβάλονται,χωρίς να υπολογίσεις τις ατυχίες-εγκαταληψεις.
Θα έπρεπε να ξέρεις οτι για αυτό υπάρχει ο υπευθηνος ασφαλείας της ΕΘΕΑ σε κάθε αγώνα για να επιβάλει-συμβουλέψει το καλυτερο και κάθε 'οργανωτής' να μην κάνει ότι του γουστάρει.
Τέλος πάντων, γιατι δεν λες καλό είναι να κάνουμε αγώνες σε 'πλατείες' γύρω γύρω όλοι (όπως αυτό που κατηγορείς παραπάνω)..............
Για τα κύπελλα σου απάντησαν πιο πάνω..............Γενικά η προκύρηξη είναι για μεσηλικές και όχι για νέο αίμα.............
Που να τρέχουμε τώρα να περασουμε το νεαρό που με οικονομίες έχει πάρει ένα αυτοκίνητο ,ας τον εξοντόσουμε οικονομικά ενω εμείς το πολύ πολύ να αλλάξουμε 'εργαλείο' στη μέση της χρονιάς για να κάνουμε τους υπόλοιπους αγώνες...................
Α!!! και μην κάνεται νέες ειδικές η νυχτερινές(γιατι δεν υπάρχει χρόνος δοκιμών-οι δουλειές βλέπεις ,άσε που μπορέι να βρεθεί κανα ΕΕ-A6 και να είναι μπροστά απο το super N-evo 15!!!!)ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΑΧΙ -APR!!!!
TO TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ (ΔΑΣΚΑΛΕ koulis 1) ΑΣΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ,ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ 3ΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΩΤΗΡΧΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Η ΟΧΙ !!!
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.'EL-EM'
Κοιτα να δεις!!!!
Θα έπρεπε να ξέρεις μαζί με όλα τα άλλα το ρητό 'γυρασκω αει διδασκόμενος'
αλλά τέλος πάντων το θέμα μας δεν εισαι εσύ!!!!
(Εκτός αν ισχύουν 'τα μπιφτέκια κλπ'του APR) και τρέχεις να 'μαζευτείς'.
Μου απάντησες-σου απάντησα ΤΕΛΟΣ,τώρα τις ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και τις ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ στα επιστρέφω.
Προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ TVpersona ουτε θέλησα ποτέ να τονίσω την προσωπικότητα μου μέσα απο το σπορ...................................
Απο κει και πέρα το θέμα μας είναι οι 'πρωτοτυπίες' της φετινής προκύρηξης ,τώρα τι λες εσύ ....................!!!!!! -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Φίλε koulis, όπου και να πάει ένα «super N-evo 15!!!!” η 25 η 65 η 69!, θα πρωτοστατεί, και αν οδηγείτε και με πρώτα χέρια, θα έρθει πρώτο.
Η νύχτα δεν είναι πρόβλημα. Εάν βάλεις την δική μου ‘σκάρα’ με τους 4 προβολείς, έκανες την νύχτα μέρα, μόνον αν περάσω από εμπρός σου μην τολμήσεις να τους κοιτάξεις, σίγουρα στραβώθηκες!. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν θέλουν οι οργανώσεις τους νυκτερινούς. Δεν προβάλλονται οι διαφημιζόμενοι που έχουμε ανάγκη, άσε που κοστίζουν σχεδόν τα δίπλα, (ενδιάμεσοι, φύλακες, σωστικά μέσα Χ 2 όλα.). δεν πετάνε και τα ελικόπτερα, άρα η ασφάλεια μειώνετε κάθετα. Κανείς λογικός δεν το θέλει αυτό.
Τώρα για το «προκηρύξει για μεσήλικες». Εγώ θαλεγα είναι ντροπή και να το λέμε.
Σχεδόν όλοι σας στο ακρόπολης, την ‘κάνετε’ μετά το 15ο πλήρωμα!. Άρα σας αρέσουν τα ακριβά, τα δυνατά, και οι χεραδες!. Εδώ να βοηθήσετε τους φτωχούς?.
Στην ρητσονα μετά την πρώτη ‘μπούκλα’, γιατί την αδειάσατε?. Όταν ο ΠΛΑΤΗΣ μέσα από τον ΟΕΠΑ, ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , εσείς η την ‘πάπια’, η τον βρίζατε. Ο καθένας ήθελε και μια κατηγορία για τα μέτρα του, η το γούστο του!!…………
Το θέατρο των αγώνων είναι ένα, εάν θέλετε και αλά έργα, όπως το καταντήσαμε, υπάρχουν και τα θέατρα με τους ηθοποιούς!. Από το 1958, που έπιασα το κατσαβίδι και το κλειδί στα χέρια μου, το αυτοκίνητο ήταν απαγορευτικό για τους ‘φτωχούς’, που ήθελαν πρώτες θέσεις.- Τότε δεν πήγαιναν όλοι για την πρωτιά. Τώρα ντε και καλά, να γίνουν τόσες κατηγορίες που να είναι όλοι πρώτοι!!.
Συχωρέστε με……………………
Εγώ θα τα γράφω
Και εσείς ας βαράτε
Μεγάλο το Όνειρο
Και δεν με πονάτε!….
Antonis-team.Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω!!!!
-
Τώρα για το «προκηρύξει για μεσήλικες». Εγώ θαλεγα είναι ντροπή και να το λέμε.
Σχεδόν όλοι σας στο ακρόπολης, την ‘κάνετε’ μετά το 15ο πλήρωμα!. Άρα σας αρέσουν τα ακριβά, τα δυνατά, και οι χεραδες!. Εδώ να βοηθήσετε τους φτωχούς?.
Στην ρητσονα μετά την πρώτη ‘μπούκλα’, γιατί την αδειάσατε?. Όταν ο ΠΛΑΤΗΣ μέσα από τον ΟΕΠΑ, ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , εσείς η την ‘πάπια’, η τον βρίζατε. Ο καθένας ήθελε και μια κατηγορία για τα μέτρα του, η το γούστο του!!…………
Το θέατρο των αγώνων είναι ένα, εάν θέλετε και αλά έργα, όπως το καταντήσαμε, υπάρχουν και τα θέατρα με τους ηθοποιούς!. Από το 1958, που έπιασα το κατσαβίδι και το κλειδί στα χέρια μου, το αυτοκίνητο ήταν απαγορευτικό για τους ‘φτωχούς’, που ήθελαν πρώτες θέσεις.- Τότε δεν πήγαιναν όλοι για την πρωτιά. Τώρα ντε και καλά, να γίνουν τόσες κατηγορίες που να είναι όλοι πρώτοι!!.
Συχωρέστε με……………………
Antonis-team.Για να καταλάβουμε τώρα τι υποστηρίζεις:
Επειδή στην Ριτσώνα κάποιοι έφυγαν μετά το πρώτο σκέλος, κάποιοι άλλοι στο Ακρόπολις μετά το Νο 15 και επίσης κάποιοι άλλοι κάνανε την πάπια και βρίζανε όταν ο Πλατής φώναζε...., **φταίμε όλοι εμείς ** και δεν πρέπει να λέμε ότι η προκύρηξη είναι προβληματική και δεν βοηθάει !!!!!??????
Μας κούφανες!
Μήπως πίνεις?, ή μήπως πρέπει να ξαναδιαβάζεις λίγο τι γράφεις πριν το στείλεις, αλήθεια το λέω χωρίς διάθεση προσβολής.Κατά τα άλλα koulis1, τι να απαντήσουν? Επί της ουσίας δεν υπάρχει θέμα, είναι ολοφάνερα τα πράγματα. Μας φταίνε και οι αναβάσεις τώρα, το φυτώριο, με τις περισσότερες συμμετοχές και θεατές. Ο καθένας κυττάει το βραχυπρόθεσμο συμφέρον του, ελληνικό φαινόμενο και όχι μόνο.
-
παμε για αλλα .....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ FORUM,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΑΛΛΥ 'ΘΛΙΒΕΡΑ' ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΑξιότιμε ΕL-EM,
Την πρώτη φορά σας απάντησα λέγοντας ότι μάλλον έχετε παρεξηγήσει αυτά που είπα, αφού ΠΟΤΕ δεν έγραψα τις ανοησίες που μου προσάπτετε. Καθώς είναι η 2η φορά που αλλάζετε αυτά που είπα, παύω να θεωρώ ότι πρόκειται για παρεξήγηση αλλά απλώς για εσκεμμένη διαστρέβλωση λόγω αδυναμίας να υπάρχει απάντηση επί της ουσίας.
Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ούτε θεωρώ τις αναβάσεις την κορυφαία μορφή αγώνων, ούτε είναι τα ράλλυ θλιβερά, γενικώς και αορίστως. (Η ΕΙΚΟΝΑ του Μ. Ρόδου, όμως, ήταν). Και στην παραπάνω απάντησή μου προς εσάς σας εξήγησα ευγενικά τι εννοώ.
Αν επιθυμείτε να κατεβάζετε το επίπεδο των συζητήσεων σε εσκεμμένη διαστρέβλωση των λόγων των άλλων, σε υποτιμήσεις και σε ύβρεις, είστε ελεύθερος να το κάνετε. Από τη θέση σας όμως ως πολύπειρος πρωταθλητής, εμείς οι νεώτεροι θα θέλαμε να σας δούμε να συμμετέχετε και σε αντιπαραθέσεις επιχειρημάτων.Υ.Γ.1 Σας εύχομαι ολόψυχα η μορφή των προκυρήξεων που υποστηρίζετε να αποδώσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή, με εξαίρεση γόνους παλιών αγωνιζόμενων (κατά τα άλλα πολύ άξιους οδηγούς), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 28 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΤΟΣ ΡΑΛΛΥ. Και ας είναι καλά, τουλάχιστον, ο κος Βωβός που κάνει αυτό που κάνει με το Σωτήρχο. Είναι η μόνη λαμπρή εξαίρεση. (Ερώτηση: Είχατε δει ποτέ το Σωτήρχο με το μπλε Ν2 στην Κύμη ή στην Κ8 της Ριτσώνας;)
Υ.Γ.2 Προς λεσχάρχες: Πέρυσι έκανα 2 ράλλυ και 2 σπριντ. Φέτος η οικονομική κατάσταση και οι αλλαγές αυτές με αναγκάζουν να περιοριστώ μόνο σε σπριντ. Ήδη οι λέσχες των ράλλυ χάνουν τα 780 ευρώ που έδωσα πέρυσι σε παράβολα για ράλλυ. Πολύ θα ήθελα να ξέρω αν σας χαροποιεί αυτό.
-
Εντάξει κύριε Antonis team τώρα βγαίνει νόημα, πάντως από το προηγούμενο κείμενο δεν πολυέβγαινε...
Ακόμη καλύτερα, χαίρομαι που συμφωνείτε για το κακό της φετινής προκύρηξης.
Επίσης έχετε δίκιο, θα έπρεπε μέσω του ΣΟΑΑ να γινόνταν κάποια συζήτηση, αλλά δυστυχώς και κακώς δεν είμαστε μέλη. Όμως ζητήθηκε η γνώμη των εν ενεργεία μελών? Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ πάντως ήταν σύμφωνος με την φετινή προκύρηξη και μάλιστα με το σκεπτικό ότι μειώνεται το κόστος!
-
και μιας και συζηταμε εδω για το πρωταθλημα του 2009, σε περιπτωση ισοβαθμιων , τι γινεται ?
-
Βρε αντωνη.
ας πουμε οτι δυο οδηγοι εχουν απο 4 πρωτες θεσεις και απο 2 δευτερες.
ή 4 πρωτες , μια δευτερη και μια τριτη.
δεν θα ειναι ισοβαθμια ? -
Αν υπηρχε Πρωταθλημα μπαρούφας σιγουρα θα ειχες παρει την Κουπα και χωρις αγωνα....
Η προταση σου ειναι υποψηφια για χρυσο βατομουρο!!!!
-
Δηλαδή ισχύει αυτό με τους βαθμούς ποινης στο πρωταθλημα φετος ?
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ? -
Ο χρήστης kakofonix έγραψε:
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ?KAI BEBAIA OXI BΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΡΟΗΜΟ ΠΡΩΤΑΠΡΗΛΙΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
εισαι σιγουρος για αυτο βρε αντωνη ?
Όχι φίλε μου. Ήταν λάθος η παραθέσεις μου, και σου ζητάω συγγνώμη.
Και βέβαια ήταν πρώιμο πρωταπριλιάτικο όπως σωστά έγραψε ο EL-EM. Δεν μας έκανε όμως την τιμή, να μας εξηγήσει πως γίνετε. Και σίγουρα η κάλυψη που του έκανα, όταν τον έβριζαν θα του άρεσε. Δεν βαριέσαι.ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.
ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΣΠΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 'ΚΑΛΥΨΗ' ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΑ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ.
ΤΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ,ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ !!'EL-EM'
Y.Γ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ 'ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ' ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ' ΟΛΑΣ,ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΤΑΧΘΕΙΣ ΥΠΕΡ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. -
και αν στον κοινο αγωνα εχουν και οι δυο εγκαταλειψη ?
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ? -
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ?
Προσπαθώντας να μην ξαναχρεωθώ τον τίτλο του ‘απριλιανού’! που σωστά με στόλισε ο el-em!, γράφω’
Ο αγώνας ολοκληρωμένος θέλει δυο σημαίες, μια της εκκινήσεις και μια του τερματισμού. Η εγκατάλειψη είναι αγώνας 'ως μη γενόμενος'.
Διάβασα όμως κάπου αλλού ότι τρέχοντας εκτός των 6 και σε άλλους, αφαιρείς βαθμούς από κάποιους. Ας μας κάνουν την τιμή οι γνωρίζοντες να μας πουν. ‘Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο το πρόσωπο’ !.
Antonis-teamΜε δεύτερη σκέψη γράφω, ότι ελέγχονται και οι τρίτες, Τετάρτες κλπ θέσεις. Εάν σε όλη την διαμόρφωση του πρωταθλήματος συνεχώς ισοβαθμούν, τότε κηρύσσονται συν πρωταθλητές!. Όταν ‘γυρίζεις μυρίζεις’!, και όταν τηλεφωνάς μαθαίνεις!.
Antonis-team.Ωραίεεεεεεοι!!!!!!! , 2 πρωταθλητές , τώρα εξηγούνται όλα......
-
ή μετράνε 6 τερματισμοί , υποχρεωτικά ?
Προσπαθώντας να μην ξαναχρεωθώ τον τίτλο του ‘απριλιανού’! που σωστά με στόλισε ο el-em!, γράφω’
Ο αγώνας ολοκληρωμένος θέλει δυο σημαίες, μια της εκκινήσεις και μια του τερματισμού. Η εγκατάλειψη είναι αγώνας 'ως μη γενόμενος'.
Διάβασα όμως κάπου αλλού ότι τρέχοντας εκτός των 6 και σε άλλους, αφαιρείς βαθμούς από κάποιους. Ας μας κάνουν την τιμή οι γνωρίζοντες να μας πουν. ‘Το ένα χέρι νίβει το άλλο, και τα δυο το πρόσωπο’ !.
Antonis-teamΜε δεύτερη σκέψη γράφω, ότι ελέγχονται και οι τρίτες, Τετάρτες κλπ θέσεις. Εάν σε όλη την διαμόρφωση του πρωταθλήματος συνεχώς ισοβαθμούν, τότε κηρύσσονται συν πρωταθλητές!. Όταν ‘γυρίζεις μυρίζεις’!, και όταν τηλεφωνάς μαθαίνεις!.
Antonis-team.Ωραίεεεεεεοι!!!!!!! , 2 πρωταθλητές , τώρα εξηγούνται όλα......
ΣΠΥΡΟ μου το θεωρώ λογικό, αν και δύσκολο να συμβεί. Σε όλα τα αθλήματα μπορεί να γίνει. Και στα 100 μέτρα, μπορούν να πέσουν ταυτόχρονα στο νήμα δυο αθλητές!.
Δεν είναι δυνατόν να γίνουν επαναληπτικοί για τους δυο και μόνον.
Σε ευχαριστώ ΑΝΤΩΝΗΣ.Ποτέ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν υπήρξαν 2 πρωταθλητές, δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα παγκοσμίως από τις προκηρύξεις πιστεύω. Πουθενά στον πλανήτη λέμε!
ΠΡΩ-ΤΟ-ΠΟ-ΡΟΙ !!!
Δηλαδή γιατί να μην ήταν 7 αγώνες (η μείωση λόγω του γενικότερου κλίματος), να μετρούν οι 5? Αυτό δεν θα ήταν το λογικό? ε? Είμαι λάθος? Να είχαμε και τα κύπελλα οι φτωχότεροι. Αλλά ΟΚ, δεν πειράζει, πραγματικά λυπάμαι αλλά εύχομαι να τιμωρηθούν, .....περιμένετε να δείτε τα ρεκορ σε συμμετοχές
Ράλλυ-σπριντ + σκαρφαλώματα....
-
Ερωτησις:
Το παραβολο για τα σπριντ φετος ποσο θα ειναι??? -
200 ευρώ (από εγκυκλίους ΕΘΕΑ 2009)..
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 2009