-
Έχετε επιλέξει να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Ενημερώνεστε για όλες τις επιλογές της αγοράς. Ποιος είναι ο καταλυτικός παράγοντας που τελικά έγειρε την πλάστιγγα στην επιλογή που κάνατε ?
-
Έχετε επιλέξει να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Ενημερώνεστε για όλες τις επιλογές της αγοράς. Ποιος είναι ο καταλυτικός παράγοντας που τελικά έγειρε την πλάστιγγα στην επιλογή που κάνατε ?
-
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Έχετε επιλέξει να αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Ενημερώνεστε για όλες τις επιλογές της αγοράς. Ποιος είναι ο καταλυτικός παράγοντας που τελικά έγειρε την πλάστιγγα στην επιλογή που κάνατε ?Γιάννη, βάλε παραπάνω επιλογές. 2 είναι λίγες.
-
κανονικά ...ίσως να έπρεπε να βάλω ΜΟΝΟ μία ... καταλυτικός παράγοντας λέει ο τίτλος ...
αλλά τελικά έβαλα μαχ 2 επιλογές -
κανονικά ...ίσως να έπρεπε να βάλω ΜΟΝΟ μία ... καταλυτικός παράγοντας λέει ο τίτλος ...
αλλά τελικά έβαλα μαχ 2 επιλογέςΠότε δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο με έναν μόνο από τους παραπάνω παράγοντες....
-
τα αυτοκίνητα 'σήμερα' ...πιστέυω ότι είναι τουλάχιστον μέτρια και αποδεκτά σε όλους τους παράγοντες επιλογής. Η δημοσκόπιση μπήκε για να διερευνίσουμε ποιος από όλους τους παράγοντες επιλογής παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για εσάς. Δεν λέω δηλαδή ότι αν επιλέξεις έναν παραγοντα, σημαίνει ότι αδιαφορείς για όλα τα άλλα ....
-
τα αυτοκίνητα 'σήμερα' ...πιστέυω ότι είναι τουλάχιστον μέτρια και αποδεκτά σε όλους τους παράγοντες επιλογής. Η δημοσκόπιση μπήκε για να διερευνίσουμε ποιος από όλους τους παράγοντες επιλογής παίζει τον σημαντικότερο ρόλο για εσάς. Δεν λέω δηλαδή ότι αν επιλέξεις έναν παραγοντα, σημαίνει ότι αδιαφορείς για όλα τα άλλα .......αν όμως, λόγω της πληθώρας των επιλογών, επιλέξουμε 3-4 παράγοντες, τον πιο σημαντικό θα τον δεις στο σύνολο της ψηφοφορίας.
-
Καλά μιλάμε τώρα τόσα χρόνια θα πρέπει να έχουν ανοιχθει κάπου 1000 παρόμοια θέματα!!!
-
Το διπτυχο επιδοσεις/οδικη συμπεριφορα, παντα ομως με μια λογικη τιμη αγορας αναλογα με την κατηγορια βεβαια...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλά μιλάμε τώρα τόσα χρόνια θα πρέπει να έχουν ανοιχθει κάπου 1000 παρόμοια θέματα!!!ok, τότε ή απλά το αγνοείς ή μας τα παραθέτεις ....
βέβαια μια δημοσκόπηση διαφοροποιήται και από τον χρόνο διεξαγωγής τηςcmarin― καλύτερα θα ήταν να είχαμε την επιλογή να μπορούσαμε να μοιράσουμε πχ 10points
σε όποιες επιλογές θα θέλαμε ...αλλά τεχνικά δεν το κάνει αυτό το forumαν οι επιλογές θα ήταν πολλές θα χάναμε τον συντελεστή βαρύτητας της κάθε επιλογής ....
-
Εγώ πάλι γιατί είμαι δύσπιστος όσον αφορά την ειλικρίνια των απαντήσεων ???
-
Εφοσον οπως ειπες εχουμε καταληξει στο τι θελουμε εμεις απο το μελλοντικο αυτοκινητο μας, εχουμε κανει την ερευνα αγορας, εχουμε βρει αυτο που καλυπτει στο μεγαλυτερο ποσοστο τα 'θελω' μας ο καταλυτικος παραγοντας ειναι η τιμη.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί είμαι δύσπιστος όσον αφορά την ειλικρίνια των απαντήσεων ???Έλα ντε, όλοι βασικά να πουλήσουμε μούρη θέλουμε...
-
Κλάιν μάιν, αν ψηφίζεις σε ανώνυμη ψηφοφορία για μούρη, τότε τι να πω...
-
Όχι βασικά είτε ψηφίζουμε στο 4τφ είτε μιλάμε με τα φιλαράκια μας είτε με τη συμβία λέμε ότι θέλουμε το αμάξι να έχει κρατήματα, άνεση, χώρους παθητική ασφάλεια κτλ. Αυτό που έχω παρατηρήσει μετά από μακροχρόνιες παρατηρήσεις είναι τελικά ότι πραγματικά θέλει ο άνθρωπος από το αμάξι του δύο πράγματα, μούρη και ποτηροθήκες αλλά ντρέπεται να το ομολογήσει...
-
Εγώ βασικά στην τελική μου επιλογή προτίμησα τιμόνι, οδηγική συμπεριφορά, προσφορά αντιπροσωπείας και καλύτερη τιμή(400 ευρώ λιγότερα) κι έτσι πήρα το φόκους από το μπράβο.
Τώρα κατάλαβα πόσο μου λέιπει η ροπή του τούρμπο. -
δηλαδή .... αν επέλεγες .... σήμερα ... θα έπαιρνες bravo ?
-
Να σου πω την αλήθεια, εάν δεν είχα πείσει τον εαυτό μου για την ορθότητα της επιλογής μου....μάλλον θα έπαιρνα μπράβο...κάποια πράγματα τα ζεις καθημερινά.
-
Και για να σας το αποδείξω προ(σ)καλώ όσους ψήφισαν να πουν τι αμάξι οδηγάνε.
Κάνω εγώ την αρχή. Ψήφισα κρατήματα και επιδόσεις και οδηγώ ένα ραλλύ (το παλιό και καλό).
Τελική επιλογή