-
Φιλε Γρηγορη για να μη σκισουμε και ολα μας τα πτυχια το 80-110 με 4η δεν το κανει 2,9 για κανενα απολυτως λογο. Εφοσον ασχολεισαι με αυτοκινητα καιρο θα επρεπε να ξερεις οτι τα τουρμπατα των 200+ ιππων κανουν 80-110 με 3η καπου στα 2,9-3,5 δευτερολεπτα,οποτε με τεταρτη ξεχνα το... Στη μετρηση τους οι 4Τ λενε ΚΑΚΩΣ 80-110 με 4η αφου ακριβως διπλα γραφουν (kickdown) αυτο σημαινει οτι το αυτοκινητο ενω ειχε τεταρτη κατεβασε μονο του και εκανε 2,9 δευτερα. Για να ειμαστε ακριβοδικαιοι λοιπον να σου πω οτι στο Evo Νοεμβριου 2008 που εχουν το Scirocco δοκιμη με ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ κιβωτιο κανει 80-110 με τριτη σε 2,99 δευτερα και 80-110 με τεταρτη 4,2 δευτερα... Οι παραπανω ειναι εξαιρετικοι χρονοι, αλλα αν εκανε και 80-110 με τεταρτη σε 2,9 τοτε θα μιλουσαμε για πυραυλο. Την αλλη φορα λοιπον προσοχη στα kickdown των αυτοματων κιβωτιων για να μην υπαρχουν παρανοησεις...
-
Ευχαριστω για την επισημανση, καλα κανεις και το αναφερεις, λαθος μου γιατι
δεν το ανεφερα εγω και στις πρωτες αναφορες τιμων επιδοσεων. (Ισως επρεπε και στο περιοδικο να αναφερονται στους πινακες που ειχε επιδοσεις με 3η , και να εχει σε παρενθεση οτι εγιναν με 4η και kickdown)
Πιστευω ομως οτι η ουσια δεν αλλαζει. -
Δεν αλλαζει το αποτελεσμα που ειναι υπερ του Scirocco αλλα εχει μια διαφορα το 2,9 με το 4,2 που ειναι και η πραγματικοτητα.
-
η αριθμολαγνεία αυτά κανει.
ειδικά αν η ματιά σου ειναι αντικειμενική οσο το μάτι του κονδορα, τα αποτελέσματα ειναι τραγελαφικά.
καλησπερίβνινγκ!!
-
Ενταξει μην προσπαθουμε να βγαλουμε απο την 'μυγα ξιγκι' βρε παιδια.
Στα χαρτια και στην ευθεια ειναι πιο γρηγορο το σιρροκο κακα τα ψεματα.Δεν ειναι αυτες οι επιδοσεις απο μονες τους ικανες να το κανουν πιο γρηγορο απο το κλιο σε 'στριφτερα 'κομματια.
Δεν ειναι ουτε πολυ μεγαλυτερες αλλα και απο μονες τους δεν φτανουν!
Αλλη φιλοσσοφια!
Ενα τεστ σε μια τετοια διαδρομη θα ηταν οτι πρεπει νομιζω! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ενα τεστ σε μια τετοια διαδρομη θα ηταν οτι πρεπει νομιζω!
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
αφου υπαρχουν άλλοι για εμάς πριν απο εμάς. εμείς δεν εχουμε παρά να ρίξουμε το κερματάκι στην ειδική σχισμή και παλλώμενοι στο ρυθμό της σάμπα(ς) - τετοιες πολυθρόνες να προτιμάτε, με μασάζ - ειμαστε έτοιμοι να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας κ να τα μοιραστούμε με το ευρύ κοινό.
να μιλαμε κ αντικειμενικά δλδ, οχι παιξε γέλασε
-
@Joe Bar Team
Παραδεχτηκα οτι εκανα λαθος...
Eνω η 'αφεντια' σας καθε φορα που παραθετει αποψη
ειναι κατευθειαν προερχομενη απο την πιστα των Αφιδνων, Σερρων κτλ
με την αγωνιστικη φορμα και τον εξοπλισμο μετρησεων ανα χειρας... -
και αμφιβάλεις γιατί.......?!
γιατι?
(σαν τον 120 που ειχε πει στον Πάι Μέι να πάει να οδηγήσει εκεί πέρα κανένα Ζάσταβα να γράψει χιλιόμετρα για να ειναι έμπειρος )
8α το ξαναπώ με την ελπίδα οτι θα το ενστερνιστείς καλύτερα: αν δε θελεις να παραδέχεσαι κάθε τρεις κ λίγο τα (πάμπολλα) λάθη σου, να μη βλεπεις κίτρινα ανθρωπάκια ντοματασμιένα και να ανεβοκατεβάζουν το κίτρινο χεράκι τους κ δε συμμαζεύεται, ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ.
προτροπή ειναι ε, μην το δεις σαν εξαναγκασμό.
άλλωστε εγώ πολυ διασκεδάζω οταν (τελικά) αποδεικνύεται οτι εχω δικιο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ενταξει μην προσπαθουμε να βγαλουμε απο την 'μυγα ξιγκι' βρε παιδια.
Στα χαρτια και στην ευθεια ειναι πιο γρηγορο το σιρροκο κακα τα ψεματα.Δεν ειναι αυτες οι επιδοσεις απο μονες τους ικανες να το κανουν πιο γρηγορο απο το κλιο σε 'στριφτερα 'κομματια.
Δεν ειναι ουτε πολυ μεγαλυτερες αλλα και απο μονες τους δεν φτανουν!
Αλλη φιλοσσοφια!
Ενα τεστ σε μια τετοια διαδρομη θα ηταν οτι πρεπει νομιζω!Σε ανοιχτα κομματια πιστευω επισης οτι το scirocco δεν χανει.
Τωρα στα κλειστα το clio σιγουρα θα ειναι μπροστα, αλλα ισως δεν
επρεπε για καποιους να εχω το δικαιωμα να τα αναφερω ολα αυτα, και δικαια θα χαρακτηριζομουν ως ειδικος της πολυθρονας μιας και εχω οδηγησει μονο το πρωτο... -
Τα παμπολλα λαθη?
Εσυ εχεις δικιο?
Μηπως εισαι ο Stig του Top Gear και δεν συστηθηκα σωστα?
Aν εισαι δοκιμαστης-δημοσιογραφος καποιου περιοδικου
και εχεις δοκιμασει πανω απο καμμια 200αρια αυτοκινητα σε δρομο και πιστα παω πασο...
Αλλιως ασε τα γραφικα, τα ποιητικα και το trollαρισμα. -
χρονοι..
ναι ξερω, δεν εγιναν την ιδια μερα, σε ιδιες συνθηκες, απο τους ιδιους ανθρωπους
απλα για να χουμε μια εικονα(απο τον καναπε παντα )http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... 465006da1d
http://www.fastestlaps.com/index.php?pa ... dd1ec439f5 -
Πολυ ενδιαφερον το link...
Aλλα μηπως και αυτα ειναι λογια του καναπε... -
καλα το συγκεκριμενο site δε χαιρει και ιδιαιτερης εκτιμησης απο πολλους εδω μεσα και ουτε ειναι ο,τι πιο αξιοπιστο, απλα για να χουμε μια εικονα κι εμεις που δε παμε σε πιστες με τα sirocco μας και τα clio rs μας που εχουμε παρκαρισμενα και προχειρα στο γκαραζ μας.
(ασε που παιρνουμε εικονα απο τον καναπε, γιατι πού να σηκωνομαστε τωρα... ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα το συγκεκριμενο site δε χαιρει και ιδιαιτερης εκτιμησης απο πολλους εδω μεσα και ουτε ειναι ο,τι πιο αξιοπιστο, απλα για να χουμε μια εικονα κι εμεις που δε παμε σε πιστες με τα sirocco μας και τα clio rs μας που εχουμε παρκαρισμενα και προχειρα στο γκαραζ μας.
(ασε που παιρνουμε εικονα απο τον καναπε, γιατι πού να σηκωνομαστε τωρα... )Eγω θα το βαλώ ΣΙΓΟΥΡΑ
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα παμπολλα λαθη?
Εσυ εχεις δικιο?
Μηπως εισαι ο Stig του Top Gear και δεν συστηθηκα σωστα?
Aν εισαι δοκιμαστης-δημοσιογραφος καποιου περιοδικου
και εχεις δοκιμασει πανω απο καμμια 200αρια αυτοκινητα σε δρομο και πιστα παω πασο...
Αλλιως ασε τα γραφικα, τα ποιητικα και το trollαρισμα.μάλιστα.
συνεχίζεις
ωστόσο αν (λεω ΑΝ) εχεις την απαραίτητη υπομονή μπορείς να μου δειξεις σε ποιό σημείο έχω-είχα άδικο? ετσι για να δω δλδ κι εγώ
βουυυυυρ στο ψάξιμο
-
@Joe Bar Team
Πολυ ασχοληθηκα, και ενδεχομενως κουρασα
και αλλα παιδια που συμμετεχουν εδω...
Μηπως κανεις και εσυ το ιδιο?
Στειλε pm αν θες συνεχεια... -
Παίδες, πραγματικά ποιό το νόημα των τελευταίων σας ποστ;
-
Βρε παιδια και ο καναπες καλος ειναι .Με την μονη διαφορα οτι η εμπειρια του καθενος στην οδηγηση ειναι διαφορετικη οποτε ο καθενας βλεπει απο την δικη του σκοπια την συγκριση των δυο αυτοκινητων.
Μπορει καποιος να οδηγει ποδηλατο απο τοτε που γεννηθηκε και να εχει διαβασει ολες τις αγωνιστικες αναφορες και εμπειριες που δημοσιευθηκαν εως τωρα απο παρομοια αυτοκινητα ,να κατεχει καθε τεχνικη πληροφορια και να εχει αποψη.
Υπαρχουν δημοσιογραφοι που ασχολουνται με τα τεστς τετοιων αυτοκινητων και γιατι οχι να κανουν μια συγκριση στην πραξη.Απλα πραγματα.Τι καρεκλες και πολυθρονες .Η πραξη δειχνει το πραγματικο αποτελεσμα.Εμεις μπορει να μην μπορουμε αλλα υπαρχουν εδω μεσα ατομα που μπορουν . -
Κατα την αποψη μου το Scirocco εχει καλυτερο εσωτερικο και φυσικα καλυτερο κρατημα απο το Clio RS.Αν εχετε παρατηρησει η μαχη που δινεται μεταξυ του ''απλου'' Scirocco με το ''σκληροπυρηνικο'' και ''αγωνιαρικο'' Clio ειναι ειναι αμφιδρομη.Αναφερω απλου γιατι το Scirocco βγαινε και σε πιο αναβαθμισμενη εκδοση.Φυσικα απο οσα ποστς διαβασα οι περισσοτεροι προτιμουν Clio.Φανταστειτε λοιπον οτι το διλιτρο Scirocco ειναι το μεγιστο απλο.Και το Clio το μεγιστο αγωνιστικο.Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει κοντρα μεταξυ Scirocco R με Clio RS?? Φυσικα και οχι.Απλα το Clio RS δεν βλεπει ουτε αχνα το Scirocco R που ειναι χιλιομετρα μακρια.Εδω στο Αutocar συγκριναν το Scirocco R με το Focus RS 09 και νικησε το πρωτο.Αυτο που θελω να δειξω ειναι το ποσο μπροστα τεχνολογικα και ποιοτικα και οπως αλλιως θελετε πειτε το,ειναι η γερμανικη Volkswagen με την γαλλικη Renault.
-
Mιλαμε για τρελο ξεθαψιμο
Renault Clio RS η VW Scirocco 2.0 ;