-
Φωντα σταματάω εδώ αυτή την συζήτηση που την έχουμε κάνει ενα εκατομύριο φορές. Κανένας δεν ειναι στο απυρόβλητο επειδή έχει το Χ μπουρδέλο και τρέχει με αυτό. τερμα η συζήτηση από εμένα.
Όσον αφορά το κουίζ, εμένα μου 'μυρίζει' Τζίγγερ...
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΜΠΟΥΜΠΗ τι εχεις παθει με Ρουστέμη?...ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ...ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ,ΜΟΥΡΙ ΜΕ ΜΟΥΡΙ, ΟΚ???ΦΩΝΤΑ φιλε μου , δεν το περιμενα να με στελνεις ετσι , και ακλαφτο στον αλεκαρα ....
πες μου καλυτερα να παω στο κρισφηγετο της αλκαιντα
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ , ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΝΕ ΤΑ ΣΙΕΡΑ , ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ..
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ -
Αμα είτανε ''κουλός'' ένας που οδηγάει ενα μαυρο ΣΙΕΡΡΑ όπως τα λές...ΔΕΝ θα έκανε τόσο καλές εμφανίσεις στην Ε12 το 1999-2000-2001!ΝΟΜΙΖΩ???...Ούτε ενας κυριος που έχει εταιρία ενδυματων και τόσα χρονια...απο 1988(με ΣΙΕΡΡΑ εννοω)αν θυμασαι..θα εκανε τοσες επιτυχίες!
ΟΦ ΤΟΠΙΚ βγήκαμε....Για το ΚΟΥΙΖ τώρα...''ΤΖΙΓΓΕΡ'' και εμένα,διότι κανένας άλλος κουλτουριάρης και ΣΑΒΟΑΡ ΒΡΙΡ ''ελληνας'' επειχηριματίας δεν ασχολείτο με αγώνες...ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ...VGENOPOULOS-ANTWNIADHS CITROÉN C4 WRC
-
Σε ενα πραγμα εχει δικιο ο Φωντας , αυτος ο κυριος εκανε ενα παραπτωμα και τιμωρηθηκε απο τα αρμοδια οργανα οσο θεωρησαν οτι επρεπε . Απο κεινη τη στιγμη δεν πρεπει κανεις να τον αναφερει και να τον ανακατευει εφοσον ο ιδιος δεν δινει δικαιωματα . Φυσικα δεν τον υπερασπιζομαι ( τον κυριο οχι τον φιλο Φωντα ) αλλα νομιζω δεν ειναι σωστο να δικαζουμε η να ειρωνευομαστε καποιον που εχει τιμωρηθει ηδη .
-
Μια σκέψη μου πέρασε απο το μυαλό...
λες να επανέλθει ο Μανιατό? -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
λες να επανέλθει ο Μανιατό?Με χορηγια PGA ?
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
λες να επανέλθει ο Μανιατό?Με χορηγια PGA ?
Και φοβαται μην το μαθει η οικογενεια??
-
Ο χρήστης Panizzi έγραψε:
... τι θα λεγατε για Σ.Χ. ?
...Μακάρι να ξαναβλέπαμε τον ΣΧ του 85-90. Με το δεύτερο της 'datsun' σε πολύ γνωστή ασφάλτινη βορειοελλαδίτικη ειδική έκανε πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους.
Γενικά επί του θέματος, η επιστροφή οποιουδήποτε αν γίνει με υπεραυτοκίνητο έναντι των υπολοίπων ας μη γίνει καλύτερα. Αν συμμετάσχει σε κατηγορία μικρή με πολύ συναγωνισμό (τυπικά και ουσιαστικά δε θα έχει να πείσει κανένα για τίποτα) καλώς να ορίσει.
-
Γιατί; Η Ν4 δεν θα αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συναγωνισμό;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Γενικά επί του θέματος, η επιστροφή οποιουδήποτε αν γίνει με υπεραυτοκίνητο έναντι των υπολοίπων ας μη γίνει καλύτερα. Αν συμμετάσχει σε κατηγορία μικρή με πολύ συναγωνισμό (τυπικά και ουσιαστικά δε θα έχει να πείσει κανένα για τίποτα) καλώς να ορίσει.Nαι και ο Βωβός που το έκανε τι άλλαξε ?
Πάλι κάποια λεπτά μπροστά είναι (εκτός προσφάτως με Παπαδημητρίου) και παράνομο τον ανεβάζουν , παράνομο τον κατεβάζουν.
Αφού πάντα σε αυτόν τον χώρο θα βρίσκονται κάποιοι που τα ξέρουν καλύτερα, και δεν πρόκειται να έχει πλήρη αποδοχή και καταξίωση, ας φέρει ότι καλύτερο γουστάρει να κάνει το κέφι του και όσο για την απόδειξη των ικανοτήτων του άστο, γιατί όλοι και όλα αμφισβητούνται. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
...
Γενικά επί του θέματος, η επιστροφή οποιουδήποτε αν γίνει με υπεραυτοκίνητο έναντι των υπολοίπων ας μη γίνει καλύτερα. Αν συμμετάσχει σε κατηγορία μικρή με πολύ συναγωνισμό (τυπικά και ουσιαστικά δε θα έχει να πείσει κανένα για τίποτα) καλώς να ορίσει.Nαι και ο Βωβός που το έκανε τι άλλαξε ?
Πάλι κάποια λεπτά μπροστά είναι (εκτός προσφάτως με Παπαδημητρίου) και παράνομο τον ανεβάζουν , παράνομο τον κατεβάζουν.
Αφού πάντα σε αυτόν τον χώρο θα βρίσκονται κάποιοι που τα ξέρουν καλύτερα, και δεν πρόκειται να έχει πλήρη αποδοχή και καταξίωση, ας φέρει ότι καλύτερο γουστάρει να κάνει το κέφι του και όσο για την απόδειξη των ικανοτήτων του άστο, γιατί όλοι και όλα αμφισβητούνται.ΣΩΣΤΟΣ!!!!! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!
-
οποις εχει αμφιβολια , πληρωνει και μαθαινει.
-αν και οι τεχνικοι εφοροι τωρα τελευταια , εχουν αρχισει να κανουν δουλεια-.
κατα τα αλλα η παραφιλολογια ανθει αλλα δεν μπορει ενας σοβαρος ανθρωπος να βασιστει σε αυτο.οσον αφορα το κουιζ , υπαρχει κατι νεο ?
-
Εγω ψηφιζω Ιαβερη!
Παντως ποτε δεν ειναι αργα, ειδατε τι εγινε στη Γαλλια.
Το πρωταθλημα πηρε ο 62χρονος Σνομπεκ! -
Γενικά επί του θέματος, η επιστροφή οποιουδήποτε αν γίνει με υπεραυτοκίνητο έναντι των υπολοίπων ας μη γίνει καλύτερα. Αν συμμετάσχει σε κατηγορία μικρή με πολύ συναγωνισμό (τυπικά και ουσιαστικά δε θα έχει να πείσει κανένα για τίποτα) καλώς να ορίσει.
Ασχετο αλλα αυτη δεν ειναι δικη μου αποψη . Επισης ο Βωβος σιγουρα ειναι πολυ γρηγορος αλλα δεν ειναι απο αλλο κοσμο και οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα...εγω παντως θα θελα να τον εβλεπα στο επομενο Ακροπολις να κερδιζει την production , στην Ελλαδα ας τρεχει με οτι καλυτερο μπορει ( αφου μπορει και οποιος αλλος μπορει ) για να γουσταρουμε και μεις -
γουσταρω με τρελλα μαρκουιζο τεζα και το οχημα σωβρακο στο φινις
-
Δεν στέκει η επιστροφή του Ιαβέρη μιας και υπάρχουν/προηγούνται 3 γιοι ταλεντάρες!!!!
-
Αποκρυπτογραφόντας το quiz του LM πιστεύω πως δεν θα είναι από τους πρώην πρωτοκλασσάτους, οπότε αποκλείω Jigger (έχει να μαζέψει τα ασυμάζευτα), Ιαβέρη και Στράτη.Ψηφίζω έναν από τους Μοσχούτη,Μακρυγιάννη και Σπυρόπουλο.
Υ.Γ. Αν ζούσε ο Χρονίδης θα ψήφιζα το 'Γιαννάκη'
-
Συμφωνώ με τον malsot. Kαι γω θα' λεγα έναν από τους Iαβέρηδες, και όποιος από τους 3 θα είναι πολύ σημαντική προσθήκη στο Πρωτάθλημα.
-
Μήπως πρόκειται για ιστορικό αυτοκινητο ?
-
DIM?
Quiz