-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι λετε τωρα.... επειδη αυτός ειναι λαλακας πρεπει να τους πληρώνουμε...
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφταμα τι ρωτας; Αν δε κυκλοφορεις, **το πουλας **ή παιρνεις καποιο με μικροτερα παγια εξοδα.
πως θα ειχες τα ιδια εξοδα με 3χ1800αρια?
Έστω ότι το πουλάει. Ποιός θα το αγοράσει;
ε τοτε ας το κρατησει χωρίς να δινει 2000€/χρονο στο κρατος και να μην το χρησιμοποιει
fixed
Κοινώς, καταθέτεις πινακίδες και παίρνεις ένα μεταχειρισμένο των 1000 ευρώ -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το 1800 πληρωνει 270 ευρω το χρονο. Μη μου πεις τωρα για την ασφάλεια,,, για τα παγια του κράτους μιλάμε.300 πληρώνει.
όλοι πήραν 10% πάνω, όχι μόνο οι 1929+
-
δεν καταλαβαινω αφου βλέπετε τη λυση... Δηλαδη δεν κυκλοφορώ αυτό δεν ειναι μειον 1000 ευρω για την κυβέρνηση?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν καταλαβαινω αφου βλέπετε τη λυση... Δηλαδη δεν κυκλοφορώ αυτό δεν ειναι μειον 1000 ευρω για την κυβέρνηση?το θεμα σου θα επρεπε να ειναι οτι εχεις ενα αμαξι που εχεις πληρωσει ενα σωρο φορους και τελικα δε το κυκλοφορεις, και οχι τα -1000 του κρατους
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν καταλαβαινω αφου βλέπετε τη λυση... Δηλαδη δεν κυκλοφορώ αυτό δεν ειναι μειον 1000 ευρω για την κυβέρνηση?Πολυαγαπημένο μας κογιότι αυτό επιδιώκουν, να μην μπορείς να κυκλοφορείς
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι λετε τωρα.... επειδη αυτός ειναι λαλακας πρεπει να τους πληρώνουμε...
ειναι σαν να εχουμε νοικιασει το αμαξι απο το κρατος. Εγω δεν το κυκλοφορώ πολύ γιατί να πληρώνω 1000 ευρω? Ενα εχω. Δεν εχω 4. Θα μπορουσα όμως να εχω 3 1800 με τα ίδια λεφτακαι ξαναπάμε στο κλάσικ ερώτημα: γιατί πήρες την 320? Την δουλειά σου άνετα την έκανες με ένα Passat 1.4 tsi ή ένα 316 ...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
δεν καταλαβαινω αφου βλέπετε τη λυση... Δηλαδη δεν κυκλοφορώ αυτό δεν ειναι μειον 1000 ευρω για την κυβέρνηση?
Πολυαγαπημένο μας κογιότι αυτό επιδιώκουν, να μην μπορείς να κυκλοφορείς
Ε βέβαια, για το περιβάλλον ενδιαφέρονται πάνω απ' όλα οι άνθρωποι !!
-
Παλι κανετε λάθςο ερωτηση. Που το ξέρεις ότι ρωταω καταρχήν για το 320. Οταν θα συνειδητοποιείσετε ότι αν δε δωσω τα 1000 ευρω θα παρει το πετρέλαιο στα 2 ευρω τότε δε θα γελατε πίσω από την πλάτη μας.
Το αμάξι μου το πρωτο το πηρα το 2006 και το αλλαξα το 2009. Αρα κανω τη δουλειά μου με τετοιο αμαξι πολλών κυβικών 5 χρόνια. Δεν μπορείτε τωρα να λετε ότι από 350 πηγαμε στα 870. Αν δε πληρωσω θα βάλει φορο στα 1400. Που θα βάλει όπως είπαμε.
Τελειωνει το θέμα εδω. Ο μισθος μας επεσε 50%. Δε μπορεί να τα τέλη να πανε 100% πάνω.
Οποιος ξαναγραψει τι το ήθελες το αμάξι ή καλά έπαθες ας παει σε άλλο φορουμ. Εδω γραφουμε για τα αμάξια που μας αρέσουν και πως μπορούμε να έχουμε αμάξια που μας αρέσουν. Δε μπορούμε να λεμε συνέχεια τις ίδιες ατάκες, καλά έπαθες ή σε κοροιδεψε το κράτος.... Δε βγάζει πουθενά αυτό.
Αν αυριο σου φορολογήσουν το σπίτι της γιαγιάς σου με 5000 ευρω, θα σου άρεσε να σου γράψω πούλα το? ή καλά έπαθες? Δεν ήταν καν δικό σου ούτε το είχες στο πρόγραμμα.
-
Ρε αδερφέ τόσες σελίδες για το 320 μιλάς συνέχεια. Δεν είπα ότι είναι δίκαιος ο φόρος. Κι εγώ από 184 θα πληρώσω 300. Αλλά ήξερα τι παίζει με τα 2λιτρα και δεν πήρα το Κούπρα που ζαχάρωνα αλλά το 1800. Μαλάκας ήμουν εγώ κι εσύ ο έξυπνος; Πόσες φορές να το πούμε δηλ;
ΑΔΙΚΑ τα μέτρα ΑΔΙΚΑ! Αλλά στο μπουρδέλο που ζεις έπρεπε να είσαι υποψιασμένος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε αδερφέ τόσες σελίδες για το 320 μιλάς συνέχεια. Δεν είπα ότι είναι δίκαιος ο φόρος. Κι εγώ από 184 θα πληρώσω 300. Αλλά ήξερα τι παίζει με τα 2λιτρα και δεν πήρα το Κούπρα που ζαχάρωνα αλλά το 1800. Μαλάκας ήμουν εγώ κι εσύ ο έξυπνος; Πόσες φορές να το πούμε δηλ;ΑΔΙΚΑ τα μέτρα ΑΔΙΚΑ! Αλλά στο μπουρδέλο που ζεις έπρεπε να είσαι υποψιασμένος!
Tί σημαίνει υποψιασμένος? Κ αν του χρόνου σου πει φόρο κ στα 1800 για να πιάσει τα άουντι κ τις μερσέντες (που μη το θεωρείς καθόλου απίθανο) θα σου πει ο άλλος , μαλάκας ήμουν εγώ που πήρα το 1,4 tsi?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ρε αδερφέ τόσες σελίδες για το 320 μιλάς συνέχεια. Δεν είπα ότι είναι δίκαιος ο φόρος. Κι εγώ από 184 θα πληρώσω 300. Αλλά ήξερα τι παίζει με τα 2λιτρα και δεν πήρα το Κούπρα που ζαχάρωνα αλλά το 1800. Μαλάκας ήμουν εγώ κι εσύ ο έξυπνος; Πόσες φορές να το πούμε δηλ;
ΑΔΙΚΑ τα μέτρα ΑΔΙΚΑ! Αλλά στο μπουρδέλο που ζεις έπρεπε να είσαι υποψιασμένος!
Tί σημαίνει υποψιασμένος? Κ αν του χρόνου σου πει φόρο κ στα 1800 για να πιάσει τα άουντι κ τις μερσέντες (που μη το θεωρείς καθόλου απίθανο) θα σου πει ο άλλος , μ@λ@κ@ς ήμουν εγώ που πήρα το 1,4 tsi?
κοιτα, για τα 2λιτρα που ειναι τα συνηθη θυματα εδω και 15 χρονια, να επρεπε να ειναι καποιος υποψιασμενος!
αυτο δεν δικαιολογει το παραλογο του πραγματος!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε αδερφέ τόσες σελίδες για το 320 μιλάς συνέχεια. Δεν είπα ότι είναι δίκαιος ο φόρος. Κι εγώ από 184 θα πληρώσω 300. Αλλά ήξερα τι παίζει με τα 2λιτρα και δεν πήρα το Κούπρα που ζαχάρωνα αλλά το 1800. Μαλάκας ήμουν εγώ κι εσύ ο έξυπνος; Πόσες φορές να το πούμε δηλ;ΑΔΙΚΑ τα μέτρα ΑΔΙΚΑ! Αλλά στο μπουρδέλο που ζεις έπρεπε να είσαι υποψιασμένος!
δε θέλεις να καταλαβεις. η συζητηση τελειώνει εδω οσον αφορα το αν πρεπει ή δε πρέπει να το κάνουμε....
Υποψιασμένος??? Υποψιασμένοι είναι και οι επενδυτές και δεν έρχονται.
Σου έγραψα ότι αυτό το πράγμα πρέπει να τελειώνει με το κράτος. Αφου λοιπόν είσαι υποψιασμένος του χρόνου μη πας διακοπες, μη πας ταβέρνα, μην αγοράσεις παπουτσια γιατί θα σου χρειαστούν για να πληρώσεις αυτό που υποψιαστηκες.
ΤΟ κράτος είναι δεν παίζουμε κρυφό.
-
βεντούζα τώρα κογότε
έτσι έτσι να μάθεις να πηγαίνεις προφυλακτήρα τους 1800ρηδες
και μόλις το πουλήσεις χάνοντας ένα κάρο λεφτά θα έρθει η πεθερά Κυριακή πρωί να σε ξυπνήσει και να σου πει 'στα λεγα'
θα φορτώσεις αγρίως και θα πας να πάρεις Αουντι 1,8 και θα βάζουν τέλη ανάλογα πόσους κύκλους έχει το σήμα μετά. -
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
βεντούζα τώρα κογότε
έτσι έτσι να μάθεις να πηγαίνεις προφυλακτήρα τους 1800ρηδες
και μόλις το πουλήσεις χάνοντας ένα κάρο λεφτά θα έρθει η πεθερά Κυριακή πρωί να σε ξυπνήσει και να σου πει 'στα λεγα'
θα φορτώσεις αγρίως και θα πας να πάρεις Αουντι 1,8 και θα βάζουν τέλη ανάλογα πόσους κύκλους έχει το σήμα μετά.Φυσα τωρα γιατί μπήκε το σεντόνι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε πλάκα κάνουμε .
Τι είναι αυτά που γράφετε .
Τι σημαίνει υποψιασμένος . ?
Είχαμε ή δεν είχαμε αλλαγή στον τρόπο φορολόγησης των 2λιτρων ?
Έγινε ή δεν έγινε ολόκληρη καμπάνια για να τονωθεί η αγορά με κυβικά ?
Είχαν η δεν είχαν τα υβριδικά πλεονέκτημα ?
Δόθηκε ή δεν δόθηκε κίνητρο να αγοράσουμε 2λιτρα 3λιτρα 4λιτρα 5λιτρα κλπ ?
Πληρώσαμε ή όχι φόρο στην αγορά του αυτοκινήτου περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους ?Πήγαμε οι μαλάκες και αγοράσαμε . Άλλοι με μετρητά άλλοι με δόσεις . Αν μπορούσαμε δικαίωμα μας ο τρόπος .
Και μετά,
**
Διπλασιάζει τα φορολογία στα τέλη κυκλοφορίας .
Βάζει τεκμήριο .
Εφευρίσκει τον φόρο κυβικών .
**Τιμωρεί όλους όσους υπάκουσαν στους προηγούμενους νόμους του κράτους .
Παραβαίνει σε χρόνο dt τις προηγούμενες αποφάσεις και τον σχεδιασμό φορολογίας .
Μας Χλευάζει και μας πετά στο πρόσωπο την όποια υποψία για νομοταγή διεκπεραίωση .
Εκφοβίζει μελλοντικούς αγοραστές.**Και όλα αυτά για να ασκήσει την πολιτική που τους υπαγορεύτηκε για την απαξίωση της αγοράς . **
Ε! ΟΧΙ
Οχι ρε φίλε δεν φταίει που δεν είμαστε υποψιασμένοι .
ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ που είναι ΜΑΛΑΚΕΣ ,
Συγνώμη διορθώνω ,
ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ που είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ .
@ elteo
για το ύφος αλλά και μόνο που σκέφτομαι φορτώνω . -
ισως ενα καλο που θα βγει απο την κριση ειναι οτι θα μαθουμε να σεβομαστε το αμαξι μας και οχι να τα αλλαζουμε σαν πουκαμισα καθε 4 χρονια με δανεικα οπως γινοταν επι παχεων αγελαδων...
το οτι δεν πρεπει να βασιζομαστε στουςπολιτικους το ξερουμε με οδυνηρο τροπο εδω και δυο χρονια...
πλεον η αγνοια δεν συγχωρειται εστω και αν προσκομισεις πιστοποιηση γιατρου που σε βγαζει με IQ πατατοφλουδας...
-
Πόσοι άλλαζαν κάθε 4 χρόνια αυτοκίνητο στην Ελλάδα ;
-
δες κατι τοπικ του 04-09 με τιτλο καθε ποτε πρεπει να αλλαζουμε αυτοκινητο και θα θυμηθεις...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Πόσοι άλλαζαν κάθε 4 χρόνια αυτοκίνητο στην Ελλάδα ;Κρίνοντας απο συγγενείς-φίλους--γνωστούς και γείτονες, το 15-20 % μέσα στην 4-5ετία !
Είναι οι ίδιοι, που αν τελικά δεν αναγκάστηκαν να τα πουλήσουν σήμερα, θα τα κρατήσουν τουλάχιστον 15ετία !!!
Σε ύφεση η αγορά αυτοκινήτου