-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
2 παρατηρήσεις εχω να κάνω με αυτά που γράφετε:1ον αξιοπιστεία? ποια αξιοπιστεία? περίπατος δλδ τα τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα που γράφονται κ λένε οι τεχνοκράτες (κ πιστεύει ο λαουτζίκος) ?? χμ...
Ακριβως ετσι ειναι.Και εγω εχω ιμπιζα και δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος απο την αξιοπιστια του...
2ον αφού τόσοι πολλοί μιλάτε για το 'γνωστό προβλημα του κινητήρα αυτού' κλπ κλπ, γιατί δεν τα λέγατε αυτά στο παληκάρι ΠΡΙΝ αγοράσει το όχημα? δεν είμαι κ σίγουρος βέβαια, αλλά στο αντιστοιχο τοπικ που είχε ανοίξει δεν ειδα καμιά τετοια προειδοποίηση...
Του τα ειχα αναφερει τα προβληματα...δες λιγο καλυτερα.
Εγω εχω Ibiza 8/2004 και εχει καψει 1 ή 2 φορες πολλαπλασιαστη.Δε νομιζω να τους εχει απασχολησει και πολυ το θεμα. -
κοιτα δεν μπορώ να πω οτι παρακολουθησα κ πολύ το θέμα, είχα μεινει στο οτι ειχε επιλέξει το αμάξι ο αζέρφ και θυμάμαι κατι για καλορίζικα.
αν τωρα λέτε οτι τον είχατε.. προειδοποιήσει (επαναλαμβάνω, δεν είχα ακολουθήσει πολύ το τόπικ), τοτε αυτό το κάνει ακόμα 'χειρότερο' γιατί με καποιον μαγικό τρόπο έχουν καταφέρει να μας κάνουν να πιστεψουμε ο,τι γουστάρουν τα μεγάλα κεφάλια.
-
Κοίτα, από ένα σημείο και μετά, ειδικά όταν έχεις καταλάβει τις προτιμήσεις του άλλου, δεν μπορείς να πιέσεις και πάρα πολύ. Γίνεσαι και κακός, μίζερος κτλ μετα. Εννοείται ότι εφόσν το πήρε θα του λέγαμε καλά χιλιόμετρα κτλ, αλλιώς εμάς θα έβριζε τώρα.
-
Καλά, κατά βάση στον κώλο είχαν εστιάσει και στο γιατί δεν πήρα Ibiza...
Πέρα από την πλάκα, το να είναι ελαττωματικοί οι πολλαπλασιαστές ή τα σινεμπλόκ δε θα μου άλλαζε την άποψη και να το ήξερα από πριν. Θα υπολόγιζα μια 250άρα και θα το ξεπέρναγα.
Από κει και πέρα είχα ακούσει για το ότι τσιμπάει λάδι, δε φανταζόμουν όμως το πόσο. Ίσως απλά να έτυχε όμως λόγω της αλλαγής ιξώδους. Το να συμπληρώνω κανα λίτρο και κάτι ανάμεσα στις αλλαγές δε με πειράζει. Το τράβηγμα δεξιά απ' την άλλη με ξενίζει πολύ και γι' αυτό δεν είχα διαβάσει κάτι από πριν. Αντίστοιχα ελπίζω να μη μου βγάλει κάτι το EPC, οι οδηγοί παραθύρων, κτλ. Εκεί θα ξενερώσω...Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
1)έχω ακούσει ότι τσιμπάει λαδάκι ο συγκεκριμένος κινητήρας.Παρόλα αυτά του αδερφού μου ο κινητήρας (σε ibiza) δεν καίει τίποτα.Ή τελοσπαντων καίει τόσο λίγο (όλοι οι κινητήρες τσιμπάνε λίγο λάδι) που δεν μπορείς να το πάρεις χαμπάρι.Θεωρείται τόσο 'φυσιολογικό' που καίει λίγο λάδι στην πίεση που είναι σα να παραπονιέται κάποιος που ο βάνκελ στο RX-8 του καίει λάδια.Νομίζω ότι δεν πρέπει να φοράνε τον ίδιο κινητήρα. Αν δεν κάνω λάθος έχουν διαφορετικούς κωδικούς...
Τεσπα, για την ώρα δουλεύει κανονικά το αμάξι, αν βγάλει πάλι κάτι το 'βγαλε. Τώρα το έχω αγοράσει και θα μάθω να προσαρμόζομαι στα κουσούρια του
Και τώρα για να γίνω κακός ΕΣΕΙΣ φταίτε!
-
Και η ιστορία συνεχίζεται...
Την Κυριακή το βράδυ έφτασα στην Αλεξανδρούπολη, πήγα να πάρω το αυτοκίνητο από το πάρκινγκ και 'ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ' δεν έπαιρνε μπροστά. Γύριζε η μίζα κάπως ασθενικά αλλά δεν έπαιρνε μπροστά. Πάει λέω, έμεινα από μπαταρία. Βρίσκω μια κοπέλα και της ζητάω να μου δώσει ρεύμα με καλώδια. Ούτε έτσι πήρε μπροστά... Καλώ οδική και έρχονται, πάνε να μου βάλουν μπροστά με καλώδια και αυτοί... γιοκ. Τελικά παρατάω το αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη, όπου και θα το πήγαινε η οδική στο συνεργείο και φεύγω με το ΚΤΕΛ για Ορεστιάδα. Σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία όπου και μου είπαν ότι το έφτιαξαν και ότι αυτό που είχε χαλάσει ήταν η αντλία ανακυκλοφορίας των καυσαερίων (αν άκουσα καλά), οπότε και δε μπορούσε να πάρει μπροστά. 200 € στις υγείες μου, μαζί με καθαρισμό του συστήματος τροφοδοσίας.
Τώρα περιμένω το επόμενο χτύπημα...
-
λες για αυτό να το έδωσε ο άλλος; Να μπαήλντισε;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μην το περιμενεις... πουλα το και πανε βρες την Corrola που εφτυσες αρχικα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μην το περιμενεις... πουλα το και πανε βρες την Corrola που εφτυσες αρχικα...
+1
-
Ανδρέα μου φαίνεται ότι έπεσες σε περίπτωση. Διώξτο όσο είναι καιρός θα έλεγα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία όπου και μου είπαν ότι το έφτιαξαν και ότι αυτό που είχε χαλάσει ήταν η αντλία ανακυκλοφορίας των καυσαερίων (αν άκουσα καλά), οπότε και δε μπορούσε να πάρει μπροστά. 200 € στις υγείες μου,Όπως ξαναείπα άλλο κουσούρι που δεν λύθηκε είναι η βαλβίδα EGR ή οποία έχει κόστος 200+ και προκαλεί διακοπές στη λειτουργία καθώς και σβήσιμο το κινητήρα!(ανάβουν τα λαμπάκια EPC και του κινητήρα!)
Δεν με ακούς (διαβάζεις) δεν με ακούς....Θα σου ξανακάνει μαλακίες(100%) αλλά μάλλον δεν θα σε αφήσει καθώς υποτίθεται οτι τη βελτίωσαν.
Δόκτωρ δεν έπεσε στην περίπτωση, έτσι είναι όλα τα ibiza/cordoba 2002-2008, η σπάνια περίπτωση είναι να μην παρουσιαστουν τα προβλήματα, το φυσιολογικό είναι να παρουσιαστούν
-
Και βασικά γιατί να το πουλήσει τώρα που έχει αλλάξει ότι μπορεί να χαλάσει. Για μια 2ετία είναι καλυμένος πιστεύω.
-
Πολύ μπερδεμάνη κατάσταση. Εντάξει προβληματικό μπορει να βγεί οποιοδήποτε αμάξι. Μάλλον είσαι άτυχος. Η λογική λέει να το διώξεις. Κι εκεί όμως χαμένος θα βγείς!!! Θα βρείς τη τιμή που θες ή θα μπλέξεις με παζάρια και μαντράδες?
-
πολλα προβληματα, απο ολα αυτα δε μου εχει παρουσιασει τιποτα και εχω πολυ περισσοτερα χλμ.
νομιζω οτι αλλαξες οτι ηταν δυνατο να χαλασει, δε ξερω αν ειναι καλη ιδεα να το πουλησεις. εκτος αν το εχεις αγχος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και βασικά γιατί να το πουλήσει τώρα που έχει αλλάξει ότι μπορεί να χαλάσει. Για μια 2ετία είναι καλυμένος πιστεύω.Ελα ντε...
-
Nαι του έχει κάνει κάτι σημαντικό...έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς αυτό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι του έχει κάνει κάτι σημαντικό...έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προς αυτό...Αυτο που λες ειναι πολυ σημαντικο.
Το ειχα παθει και εγω καποιες φορες με το ιμπιζα μου.Ειδικα μετα τους δυο πολλαπλασιαστες και το φωτακι της μηχανης που αναβε
Τωρα ομως δε μου βγαζει κανενα προβλημα και τους τελευταιους μηνες εχω κανει πολλα μεγαλα ταξιδια χωρις προβλημα.
Δε ξερω ,τι να πω... -
Ο χρήστης geko έγραψε:
Σήμερα επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία όπου και μου είπαν ότι το έφτιαξαν και ότι αυτό που είχε χαλάσει ήταν η αντλία ανακυκλοφορίας των καυσαερίων (αν άκουσα καλά), οπότε και δε μπορούσε να πάρει μπροστά. 200 € στις υγείες μου,
Όπως ξαναείπα άλλο κουσούρι που δεν λύθηκε είναι η βαλβίδα EGR ή οποία έχει κόστος 200+ και προκαλεί διακοπές στη λειτουργία καθώς και σβήσιμο το κινητήρα!(ανάβουν τα λαμπάκια EPC και του κινητήρα!)
Δεν με ακούς (διαβάζεις) δεν με ακούς....Θα σου ξανακάνει μαλακίες(100%) αλλά μάλλον δεν θα σε αφήσει καθώς υποτίθεται οτι τη βελτίωσαν.
Να πω την αλήθεια δεν το είχα προσέξει αυτό, αλλά και να το είχα προσέξει δε θα ήξερα τι είναι η βαλβίδα EGR
Γα την ώρα έχω απλά στενοχωρηθεί, δεν έχω απελπιστεί ακόμα... να το αλλάξω άλλωστε ούτε κουβέντα να γίνεται, αυτό προϋποθέτει νέα εκταμίευση χρημάτων.
Δεν είναι ζήτημα πάντως απλά τα 200 €, πιο σημαντικό για μένα είναι ότι το αμάξι είναι έτοιμο από την Τρίτη, εγώ όμως θα καταφέρω να το πάρω τη Δευτέρα (και αν...) γιατί ως φαντάρος το να 'πετάγεσαι' από Ορεστιάδα Αλεξανδρούπολη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, ειδικά αν πρέπει να γίνει σε μέρες και ωράρια λειτουργίας της αντιπροσωπείας.
Πάντως ούτε check-engine μου άνοιξε, ούτε τίποτα, απλά δεν έπαιρνε μπροστά. Γύριζε η μίζα και δεν έπαιρνε μπροστά.
-
νταξ αν και δεν ημουν οπαδος της αγορας σου εξ αρχης (οταν υπηρχε στον αντιποδα η κορολα) ειναι μερικες φορες που ερχονται οι ζημιες η μια πισω απο την αλλη οποτε δεν υπαρχει θεμα στενοχωριας...μπορει μετα απο αυτο να κανεις 2 χρονια να ξαναδεις συνεργειο..ποτε δε ξες!
οταν τελειωσεις το δινεις σουτ και τελος... οποτε μην απελπιζεσαι για ενα κορντομπα...
-
Το θέμα είναι να καίει και σαν ντίζελ...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε ξαναγοράζω ευρωπαϊκό αυτοκίνητο...ΤΕΛΟΣ!!!Δεν είναι το σέατ ευρωπαικό!
Ευρωπαικά αμάξια είναι μόνο τα γερμανικά!!!!!
Ολο χαλάει, γιατί??? (Δεν αντέχω άλλο!!!)