-
To Radio-CD μου εχει μια επιλογη ''AUΧ'' αλλα δεν ξερω καθολου τι κανει?Εχει καποια θυρα καπου?
-
To Radio-CD μου εχει μια επιλογη ''AUΧ'' αλλα δεν ξερω καθολου τι κανει?Εχει καποια θυρα καπου?
-
-
Βοηθητική είσοδος είναι,για να συνδέσεις εξωτερική πηγή ήχου.
-
Η ιδέα είναι ότι συνδέεις το mp3 player σου ή εξωτερικό CD player.
Το πού το συνδέεις είναι ένα θέμα...
Αν είσαι άτυχος απλά η κεντρική συσκευή έχει τη δυνατότητα σύνδεσης αλλά πρέπει να αγοράσεις και να περάσεις τα κατάλληλα καλώδια και τυχόν interface....
Αν είσαι τυχερός τότε κάπου υπάρχει υποδοχή για το βύσμα (3,5 χιλιοστών ή 1/8 ίντσας) έτοιμη και περιμένει. Οι πιο πιθανές τοποθεσίες είναι είτε στην ίδια τη συσκευή ή κάπου κοντά της στην κεντρική κονσόλα είτε κάπου ανάμεσα στα καθίσματα (ίσως καλυμένο με καπάκι ή σε περίεργη γωνία που δεν το πιάνει το μάτι σου) είτε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού (επίσης όχι απαραίτητα εύκολο να το βρεις).Νομίζω ότι το σωστό θα ήταν το θέμα να το μεταφερθεί στο Car audio....
-
Τι μάρκα είναι το Radio cd; Μήπως είναι το εργοστασιακό;
-
ναι το εργοστασιακο ειναι αλλα δεν θυμαμαι μαρκα.Πρεπει να παω να το κοιταξω
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
ναι το εργοστασιακο ειναι αλλα δεν θυμαμαι μαρκα.Πρεπει να παω να το κοιταξωΤο αμάξι σου τι μάρκα είναι;
-
Fiat Grande punto 1.4 16v
-
Blaupunkt ειναι κατα 99%
-
-
Μήπως έχει κάποια υποδοχή μέσα σε κανένα ντουλαπάκι συνοδηγού, ή κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων? Αν όχι θα πρέπει να βρεις ειδικό κιτ το οποίο συνδέεται στην οπίσθια πλευρά της εργοστασιακής σου πηγής. Σε αυτήν την περίπτωση το ΚΙΤ μπορεί να έχει είσοδο για απλό καλώδιο με βύσμα όπως τα ακουστικά λ.χ. ή και ειδική υποδοχή για ipod το οποίο κατ'εμέ είναι η κορυφαία επιλογή για ICE.
-
Στο εσωτερικο δεν εχει καμια θυρα εψαξα τα παντα.Αρα μαλλον ειναι σαν εξτρα για να βαλεις κατι ας πουμε σαν το ipod
-
-
Νομίζω το Gruppo γενικά χρησιμοποιεί R-CDs της Blaupunkt.
Tι ειναι το AUX στο Radio-CD?