-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
έχω περασει από ΚΤΕΟ κανονικά,κόλλησαν το ειδικό αυτοκόλλητο στην πινακίδα,αλλά μετα από μερικς μέρες είδα να λείπει!!
Δεν το κόλλησαν καλά και αποκολλήθηκε??ή κάποιος εξυπνακιας το ξεκολλησε για να το τοποθετησει στο δικο του αυτοκινητο?
Φυσικα έχω τα χαρτια απο το ΚΤΕΟ...
Θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση ελεγχου απο την Τροχαία τι βλεπουν?Αν υπαρχει το σηματακι στη πινακιδα ή τα χαρτιά?
υ.γ. Ειμαι καινουργιο μελος και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ!!Καλη χρονια σε ολους!!!Έχει απαντηθεί λίγες σελίδες πριν.
Δεν πειράζει που χάθηκε το αυτοκόλλητο. Το χαρτί είναι το αποδεικτικό που χρειάζεται να υπάρχει σε οποιοδήποτε έλεγχο.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=33566&start=375#p1428202 -
Άστα να πάνε φίλε...Αν καταντησανε να 'κλέβουν' αυτοκόλλητα ΚΤΕΟ για να φαίνεται ότι το όχημα τους περασε απο έλεγχο τότε η κατασταση με τα λαμογια έχει ξεφυγει...
-
Το να ξεκολλησε δεν παιζει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το να ξεκολλησε δεν παιζει;Πρέπει να έχουν πολύ δυνατή κόλλα στο αυτοκόλλητο. Δεν μου έχει τύχει, ούτε έχω δει να ξεκολλάει στην άκρη.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το να ξεκολλησε δεν παιζει;
Πρέπει να έχουν πολύ δυνατή κόλλα στο αυτοκόλλητο. Δεν μου έχει τύχει, ούτε έχω δει να ξεκολλάει στην άκρη.
Αμα ειχε σκονη στην πινακιδα;
-
Είδηση που άκουσα το πρωί στην εκπομπή ΣΚΑ'Ι' ΤΩΡΑ: Ξεκίνησε την λειτουργία του
το πρώτο πανελλαδικά ΚΤΕΟ για δίκυκλα, στην Κόρινθο. Τιμές ακόμα δεν έχουν καθοριστεί,
ούτε κάθε πότε θα γίνεται ο έλεγχος,
υποχρεωμένοι να ελέγχονται θα είναι οι κάτοικοι του νομού που εδρεύει το ΚΤΕΟ.
Βρήκαν κι άλλο τρόπο να μας τα πάρουν... -
ερωτηση (Φιλοσοφικη, ρητορικη, περιπαιχτική) :
πως γινεται ενα αυτοκινητο με 120.000 χιλιομετρα να του βγαζει το ΚΤΕΟ, 80% στα αμορτισερ;
-
Με τον ίδιο τρόπο που σε αμορτισέρ που έσταζαν λάδι έβγαλε 91%.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με τον ίδιο τρόπο που σε αμορτισέρ που έσταζαν λάδι έβγαλε 91%.Και γιατί στο δικό μου, στα 32.000χλμ η Αutovision (Σταυρού), μου έβγαλε το πίσω αριστερό με 65% ?
-
Kαι με την ιδια λογικη που περασε κι αυτο.
-
Auteco, Λ. Αθηνών 107, που είχα περάσει ΚΤΕΟ πριν 2 χρόνια το κόστος ήταν 40 ευρώ.
Πήρα ρώτησα σήμερα, 55 έχει πάει.
'Κάρτα καυσαερίων έχω εδώ και λίγους μήνες από το συνεργείο μου', λέω, 'δε χρειάζομαι καινούργια' (αλλιώς τι νόημα έχει να σου βγάζει το συνεργείο?...)
'Ακυρώνεται, και ισχύει η καινούργια', μου λέει. -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Auteco, Λ. Αθηνών 107, που είχα περάσει ΚΤΕΟ πριν 2 χρόνια το κόστος ήταν 40 ευρώ.
Πήρα ρώτησα σήμερα, 55 έχει πάει. Ειχε 49€ (χωρίς έκδοση ΚΕΚ) το Δεκέμβριο, στην Αutovision.
'Κάρτα καυσαερίων έχω εδώ και λίγους μήνες από το συνεργείο μου', λέω, 'δε χρειάζομαι καινούργια' (αλλιώς τι νόημα έχει να σου βγάζει το συνεργείο?...)
'Ακυρώνεται, και ισχύει η καινούργια', μου λέει. Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αν και η περίπτωσή μου ήταν ίδια με τη δική σου -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Πήρα ρώτησα σήμερα, 55 έχει πάει. Ειχε 49€ (χωρίς έκδοση ΚΕΚ) το Δεκέμβριο, στην Αutovision.
'Ακυρώνεται, και ισχύει η καινούργια', μου λέει. Δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, αν και η περίπτωσή μου ήταν ίδια με τη δική σουΆρα δεν είναι υποχρεωτική η ΚΕΚ, κι αν θέλω επιμένω να μη βγάλουν νέα. Σωστά?
Ή υπάρχουν ΚΤΕΟ που την πληρώνεις θες δε θες???... -
Πριν 2 χρόνια που είχα περάσει KTEO τη mercedes, θυμάμαι ότι με ρώτησαν αν θέλω να βγάλουμε ΚΕΚ.
Βλέπω όμως τώρα το νόμο 3897/2010 που ενσωματώνει την ΚΕΚ στον έλεγχο KTEO. Άρα πρέπει να είναι θες δε θες.
http://www.yme.gr/getfile.php?id=3518
(ή http://www.policenet.gr/portal/downloads/download.html?id=308)
-
Μάλιστα! Έτσι εξηγείται λοιπόν!....
-
Σήμερα το πρωί το πήγα για έλεγχο. Συνολικός χρόνος απ' όταν το πήραν μέχρι να το παρκάρουν πάλι έξω 13 λεπτά...
Το έβγαλαν άψογο, και το ερώτημα είναι τι προλαβαίνουν να μάθουνν για ένα αμάξι σε 13 λεπτά.... Αν κάτι (π.χ. καμιά δισκόπλακα) είναι έτοιμο να τα φτύσει μέσα στον επόμενο μήνα σιγά μην το βλέπουν....Ο μηχανικός μου, που γνωρίζει και τις ιδιαιτερότητες του αυτ/του μου, με τα 55 ευρώ, που έδωσα, θα το ψαχούλευε επί δυο ώρες. Το ΚΤΕΟ τσακ-πατ 'τελειώσαμε, όλα καλά, πληρώστε'!...
-
Σήμερα το πρωί το πήγα για έλεγχο. .....
Ο μηχανικός μου, που γνωρίζει και τις ιδιαιτερότητες του αυτ/του μου, με τα 55 ευρώ, που έδωσα, θα το ψαχούλευε επί δυο ώρες. Το ΚΤΕΟ τσακ-πατ 'τελειώσαμε, όλα καλά, πληρώστε'!...Χάσαμε και τον ' italakias ' που είχε πείρα απο τα ΚΤΕΟ, για να μας πεί τη γνώμη του!
-
Να αναφέρω και κάτι που παρατήρησα στο νέο δελτίο ΚΤΕΟ συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο:
To CO (%) ήταν 0.015 στο ρελαντί και 0.016 στις υψηλές στροφές το 2009 (τόσο μικρή διαφορά?!..) και τώρα το έβγαλαν 0.027 και 0.060 αντίστοιχα.
Το HC (ppm) από 14.00 και 12.00 (ρελαντί & υψηλές στρ. αντίστοιχα, το 2009) το έβγαλαν 51.00 και 61.00 (?!)Τους ρώτησα τι σημαίνει αυτό (αν π.χ. ο καταλύτης δεν αποδίδει πλέον τόσο καλά - εκεί πήγε το μυαλό μου) και μου είπαν ότι έχει να κάνει με την ποιότητα της βενζίνης και τις συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία, κλπ), και αν το HC δεν είναι πάνω από 100 τότε όλα καλα....
(Σημείωση: με το συγκεκριμένο αμάξι έχω κάνει μόνο 11.000 χλμ από την προηγούμηνη φορά που πέρασε ΚΤΕΟ, μια και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο σπανίως το χρησιμοποιώ για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά)
-
Να αναφέρω και κάτι που παρατήρησα στο νέο δελτίο ΚΤΕΟ συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο:Εσύ θα το έκοβες το αμάξι σου , ντε και καλά
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Να αναφέρω και κάτι που παρατήρησα στο νέο δελτίο ΚΤΕΟ συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο:
Εσύ θα το έκοβες το αμάξι σου , ντε και καλά
Κοίτα, προσωπικά στη θέση τους (1) θα τσέκαρα και με άλλο ένα μετρητή καυσαερίων, μπας και λέει αρλούμπες αυτός που έβαλαν, και (2) θα έβγαινα να ενημερώσω προτού το ζητήσει ο 'πελάτης'.
Βασικά την επόμενη φορά που θα δω το μηχανικό μου θα του πω να ρίξει κι αυτός μια μέτρηση να δούμε τι θα δείξει το δικό του.
ΚΤΕΟ -Πότε?