- 

2009 ;  

- 

2009 ;  

- 

2009 ;  

- 

...με επιρροές από το Iosis? 
 Ωραίο σχέδιο πάντως.
- 

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε: 
 ...με επιρροές από το Iosis?
 Ωραίο σχέδιο πάντως.Απ' ότι φαίνεται το Iosis μεταδίδει την ίωση σε όλα τα μελλοντικά Ford 
- 

Αν συνεχίσουν να το επιμηκύνουν θα γίνει Stratus τελικά!!! Πλάκα πλάκα, εμένα μου θυμίζει CLK Mercedes! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Αν συνεχίσουν να το επιμηκύνουν θα γίνει Stratus τελικά!!!Πλάκα πλάκα, εμένα μου θυμίζει CLK Mercedes! μήπως Sports Coupe; 
- 

Ο χρήστης lkar έγραψε: Αν συνεχίσουν να το επιμηκύνουν θα γίνει Stratus τελικά!!! Πλάκα πλάκα, εμένα μου θυμίζει CLK Mercedes! μήπως Sports Coupe; Aαααακριβώς! ειδικά τα πίσω φώτα και το τελείωμα 
- 

Ο χρήστης technik έγραψε: Αν συνεχίσουν να το επιμηκύνουν θα γίνει Stratus τελικά!!! Πλάκα πλάκα, εμένα μου θυμίζει CLK Mercedes! μήπως Sports Coupe; Aαααακριβώς! ειδικά τα πίσω φώτα και το τελείωμα Ναι, αυτό... 
- 

... ή Merc Sportscoupe (πως την λένε τελωσπάντων) 
- 

Ναι μωρέ...κάτι τέτοιο...όπου να'ναι θα έρθει ο chrmes (που ξέρει από Mercedes.. ) να μας πει!! 
- 

- 

Καλά αυτό το ξέρουμε...ποιό μοντέλο είναι δεν ξέρουμε! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Καλά αυτό το ξέρουμε...ποιό μοντέλο είναι δεν ξέρουμε!C Sportscoupe, παλιο-BMWδάκια! 
- 

- 

ασχημοτερο απο το σημερινο μοντελο δυσκολα θα το κανουν!!! 
- 

Όλες οι παρομοιώσεις των από πάνω είναι σωστές - μοιάζει με αρκετά άλλα μοντέλα. Θα το πάρω το 2010, όταν θα κοστίζει -2500 ευρώ φθηνότερα. 
- 

Θυμίζει πολλά εκτός από αυτό που αντικαθιστά. Τουλάχιστον είναι ομορφότερο από το πάρον μοντέλο. (Αν και δύσκολα θα έβγαζαν κάτι ασχημότερο) 
- 

Ο χρήστης hrdoukas έγραψε: 
 ... ή Merc Sportscoupe (πως την λένε τελωσπάντων)C Klasse Sportscoupe, το αντίπαλο δέος της Compakt...... 
 Ακατάληλη για γαμπρούς
- 

σχεδιαστικά και τα δυο φαίνονται πολύ καλά με το 3θυρο να αρέσει περισότερο. 

Ford Focus 2011